16 Şubat 2011 Çarşamba

BOOM'STYLE | A Foxy Lady, Chain Reaction, Boom-BDay

Cumartesi günü İstanbul'a iner inmez "Beni yenemeyeceksin İstanbuuuul!" diye bağırıp:p arkadaşlarımla kavuşmaya koştum:) İlk durak ZEYNEP ÖKMEN'in yeni koleksiyonunu "Kış Uykusu" isimli bir kısa film eşliğinde gördüğümüz Arnavutköy Sevan Galeri'ydi, daha sonra Head&Shoulders'ın bizi çok eğlendiren ve bilgilendiren lansmanı için El Beso.



Çok çook güzel bir gündü de benim buradan o güne dair en büyük şuursuzluğum için özür dilemem lazım. Neden mi? O üzerimdeki etol gerçek bir kürk ve ben onu taktım! Anneannemden gelmesinin verdiği sevinçle mi, renginin güzelliğiyle mi nesiyle bana "ölsem de giymem"i unutturdu bilmiyorum ama ilk ve son oldu onu biliyorum. Taa 1950lerden kalma da olsa acının üstüne kurulmuş bir saçma lüksün gösterişine kapılacak kadar zavallı olabiliyormuş demek insan, utandım.

Bir kaçamak ve bir kesin dönüş boyu ne giymişim tabii ki BOOM'STYLE'da:))

4 yorum:

funda dedi ki...

boomm her zamanki gibi çok güzelsin çok yakışmış:)

deniz saatçioğlu dedi ki...

Benim de var annemden kalma kürklerim ve aynı gitgelleri yaşıyorum sürekli. Atmaya kıyamayacağım için, bir yandan ha dolapta durmuş ha giymişim ne farkeder diyorum ama arada bir giyince de kendimden çok utanıyorum :(( O kadar da güzeller ki.. Bir tanesi burda mesela;

http://denizsaatcioglu.blogspot.com/2010/12/kurk-giymenin-kars-konulmaz-scaklg.html

Kürksever dedi ki...

Harikasın Boom! Anneannelerden kalan kürkler dolaplardan çıksın ve giyilsin artık!

Kürk karşıtlığına hiçbir sözüm yok, ama vintage kürklere karşı olmak eski Yeşilçam filmlerindeki sigara sahnelerini sansürlemekten farksız bence. Vintage kürkleri giymeyip n'apıcaksınız? Çöpe atıcaksınız, çöp alanları dolacak. Peki, eski fotoğraflar, güzel hatıralar?

e. pınar dedi ki...

Merhaba,
Kurk giymekten pisman olmaniz beni cok sevindirdi, size de bu yakisirdi. Ama kurke karsi olmak konusundaki "cok guzel gorunuyor ama giymemek lazim" anlayisi ve yorumlardaki "vintage kurklere karsi olmak anlamsiz" anlamina gelen aciklamalar maalesef pismanliginizi golgeliyor. Soyle ki: Kurku giymeyip ne yapacaksiniz, cope mi atacaksiniz diyip o kurku giyebilirsiniz. Argumaniniz da o hayvan zaten oldu gitti, geriye kalan sadece guzel hatiralar diyebilirsiniz. Peki bu sekilde hareket ederek, sizin stilinizi begenen, sizi bunu giyerken goren, kendilerine buyuk annelerinden kurk kalmamis diger kadinlari kurk almaya tesvik etmiyor musunuz? Bu kadar takipcisi olan bir blog sahibi olarak siz gercekten kurke karsiyim diyorsaniz, fotograflari dahi kaldirmalisiniz. Konu kurk oldugunda siz metne istediginiz kadar kurk giymek kotudur yazsaniz da resimler kurk reklami yapar maalesef. Kurk giydiginizde uzerinizdeki ozenerek sectiginiz diger kiyafetler gozden kaciyor. Inanin kurk giymeden cok daha siksiniz ve stilinizi daha iyi sunuyorsunuz.