14 Şubat 2011 Pazartesi

TWN KAMPÜS | Aklındakini Söyle, Hem Yepyeni Bir Markanın Sesi Ol Hem 5000TL Kazan

Size jüri üyeliğini de yapacağım yepyeni bir yarışmanın ve bu yarışmayla birlikte oluşmakta olan tam da size göre yepyeni bir markanın haberini vermek istiyorum hanımlar beyler: TWN KAMPÜS! Ve TWN KAMPÜS sizi giydirmek için önce sizi dinlemek hatta sizinle partilemek istiyor:)



Damat, Tween, D's gibi birbirinden iyi markaların yaratıcısı, tüm dünyanın tanıdığı Orka Grup bu defa üniversite gençliğini, onun özgür ruhunu, gündüzünü, gecesini giydireceği bir markayla karşımızda TWN KAMPÜS. Her biri kendi stiliyle özel olmak isteyen, içindekileri giydikleriyle de dile döken üniversitelilerin bayılacağı bu marka ilk olarak sizden bir slogan istiyor:) Katı kurallar yok, sınırlamalar yok, özgürlük var: Aklından Geçen Ne? Yarışmanın tek şartı bunu söylemeniz:)



Aklınıza gelebilecek her tür sözcük, cümle, deyim, benzetme, hoşlandığınız ya da içinizden geçen bir kelime olabilir bu slogan. Yarışmaya katılmak çok kolay, hemen TWN KAMPÜS web sitesini tıklayabilirsiniz !
  • Sloganı jüri tarafından seçilen 1 kişi tam 5000 TLlik ödülün sahibi olacak!
  • Sonraki her 10 kişi de 1000 TL kazanacak!
  • Son katılım tarihi 31 Mart!
Burada daha fazla oyalanmadan hadi hemen tıklayın, yarışmaya katılın, jüri belki de sizin aklınızdakine bayılacak:) Belki de yeni bir marka sizin aklınızdakilerin üzerinde büyüyecek:)

Jüri üyesi olduğum için ben yarışmaya katılamam bari aklımdakini burada söyleyeyim:
ERTELEME, ÇEKİNME, OYALANMA, DURMA; KATIL HAYATA!


(**) TWN KAMPÜS Facebook sayfasını beğenerek gelişmeleri takip edebilir, haberleri hızla alabilir, 15 Nisan'da gerçekleşecek TWN KAMPÜS partisine katılabilirsiniz:)

0 yorum: