24 Ağustos 2011 Çarşamba

HEDİYE | Gamze Saraçoğlu'ndan İlk Görüntü ve IFW Davetiyesi

TEBRİKLER (16)EBRUTAKMAZ (15) ZUMRUT (9) CERRYY (62) SİRRET ŞERBET (39)TUGCEİREM :)) AZ SONRA SİZE ATACAĞIMMAİLE YARIN SAAT 15:00'A KADAR DÖNMENİZİ BEKLİYORUM, AKSİ HALDE YEDEK İSİMLERE GEÇECEĞİM. MERAK EDENLEER RANDOM.ORG ÇEKİLİŞİNİN SONUCUNU FACEBOOK SAYFAMDAN GÖREBİLİRSİNİZ:)
*************************************************************************************

KUBRICK'E ÖVGÜ

GAMZE SARAÇOĞLU 2012 İLKBAHAR KOLEKSİYONU EFSANE YÖNETMEN STANLEY KUBRICK'İN "SPACE ODYSSEY" FİLMİNDEN İLHAM ALMIŞ. KOLEKSİYONUN BİR İSMİ YOK, İSMİ SİZİN İÇİNİZDE, VARLIĞI, AKLI, EVRENİ SORGULARKEN BULACAĞINIZ CEVAPTA GİZLİ. KOLEKSİYON GEÇMİŞE AİT GELECEĞİ ANLATAN FUTURUSTİK ÇİZGİLERİN İNANILMAZ BİR EL İŞÇİLİĞİ, DİNGİN AMA BİR O KADAR KATMAN KATMAN HALLER VE SİMGESEL RENKLERLE İLE KARIŞIP BİZİ BEKLEYECEK.



Yukarıda ilk olarak yalnızca STYLEBOOM'da gördüğünüz ilk parçayı, koleksiyonun yüzü olan Selma Ergeç taşıyor. Styling Hakan Ozturk, makyaj Hamiyet Akpinar ve fotograf Ceylan Sozer'e ait.

Gamze Saraçoğlu'nun İlkbahar 2012 koleksiyonunu kısaca anlatmaya çalışan bu satırlar ve bu ilk kare bizi bu defa çok farklı ama yine heyecanla beklenen bir koleksiyona çağırıyor.

Sevgili Styleboomerlardan şanslı 5 tanesi hepimiz adına, hepimiz yerine bu güzelliğe ortak olabileceeeek:)

Tek yapmanız gereken bu postun altına "Gamze Saraçoğlu kadınını seviyorum çünkü..." diye bir kaç kelime karalayıp mail adresinizi de ekleyerek yorum bırakmak. Bir dee Styleboom Facebook sayfasını "Beğen"mek çünkü oradan da davetiyeler gelecek.

Saat tam 21:00'de bu defa RANDOM GENERATOR ile belirlenen Styleboomerlar davetiyeleri kazanacak:)

Unutmayınn adsız yorumlar ve sonunda mail adresi olmayan yorumlar maalesef onaylanmayacak:)