22 Ağustos 2011 Pazartesi

AKSESUAR | Gümüşün "Nili" Hali

Bugün sizi gümüşün alabileceği ennnn güzel formları alıp boynunuza, bileğinize, koynunuza konabileceği takılara dönüştüren biriyle tanıştırmak istedim: NİLİ SILVER tasarımcısı Elif Barut.



Kendisi Cezayir'de büyümüş, Afrika'nın farklı kültürleri ve gizemleri içinde Avrupa'nın modern eğitim ve ilkeleriyle yetişip sonra mimarlığı seçmiş. Bu tür bir kültür melezinden haliyle en sonunda bir tasarım marka doğmuş, NİLİ ! Aslında kendisi için takı tasarlamaya başlayıp sonra dikkat çeken ve markalaşan bir marka. Gümüşe modern izler bırakan bir marka.

İsim anlamı Nil nehrinin rengi demekmiş, gümüşün akışkanlığına ve derinliğine yakışır bir isim çünkü NİLİ hep gümüş, gümüşün en modern halleri.. Bakın aşağıda benim favori kolye, bilezik ve yüzüklerim:)



NİLİ NİLİ ismi gibi satış şekliyle de çok ilginç:) "Takı Partileri"ni hiç duydunuz mu? Duymadıysanız pek keyiflii:) Tasarımcı ve kullanıcının samimi ve eğlenceli bir ortamda bir araya gelip, takıları deneyip, sadece takı tuku değil her konuda keyfli sohbetler edip, tasarımcıya fikirler verip, beğendiğini aldığı, değiştirdiği ya da şekillendirdiği bir rutin:)

NİLİ koleksiyonunu görmek ve Takı Partileri hakkında bilgi almak için www.nilisilver.com ‘u ziyaret edebilirsiniz. Bu arada NİLİ'nin Elif'i de benim gibi sürprize pek düşkün o yüzden bence Facebooksayfasını da takibe alın derim:)

4 yorum:

Melis dedi ki...

Harikalar! :)

yasemen k. dedi ki...

ayy hepsi o kadar güzel kii... takı bence cok farklı bi'sey insanın ruh halini yansıtıyor, ondan benim de günüm vazgeçilmez aksesuarı olur hep :)

Adsız dedi ki...

hepside çok güzel,tasarımlar çok değişik, edinilip takılar yer açın yeni bir arkadaş geliyoooor yanınıza:))

burcu d. dedi ki...

2.sira'da ki yüzüge bayildim! bileklik olarak'da cok güzel olurdu.