27 Ağustos 2011 Cumartesi

HEDİYE | Simay Bülbül Özel Sunumuna Hediye Davetiye

TEBRİKLER (31) ECEMAKAR :) LÜTFEN EN GEÇ YARIN 21:00A KADAR MAİLİME DÖNÜŞ YAP.
*************************************************************************************

KIRILMA NOKTASI

SİMAY BÜLBÜL İLKBAHAR 2012 KOLEKSİYONUNDA BİR KADININ MODERN ZAMAN DİLİMİNDEKİ YOLCULUĞUNU, YAŞANILAN DÜZENDE KIRILMA NOKTASINI VE KADINA YANSIMALARINI ANLATIYOR.



Simay Bülbül, yeni kuşak tasarımcılar içinde farklı çizgisi, deri işçiliği, özgür ruhu ile başka bir yerde. Onu içimizdeki bohemi, yerliyi, büyücüyü, vahşiyi, anneyi, savaşçıyı çıkardığı için seviyoruz.

Simay Bülbül bu yıl IFW kapsamında bir defile yapmayacak ama yeni koleksiyonunu Galata'daki showroomunda küçük ve seçkin bir davetli topluluğuna özel olarak sunacak. Bu prezentasyonun VIP konuklarından biri ise çift kişilik özel davetiyesiyle şanslı ve pek özel bir Styleboomer olacak:)

Tek yapmanız gereken bu postun altına "Simay Bülbül'ün tasarımlarını seviyorum çünkü..." diye bir kaç kelime karalayıp mail adresinizi de ekleyerek yorum bırakmak. Bir dee Styleboom Facebook sayfasını "Beğen"mek çünkü oradan da davetiyeler gelecek.

Saat tam 21:00'de RANDOM GENERATOR ile belirlenen Styleboomerlar davetiyeleri kazanacak:)

Unutmayınn adsız yorumlar ve sonunda mail adresi olmayan yorumlar maalesef onaylanmayacak:)

Simay Bülbül’ün kırılma noktası isimli koleksiyonu 15 farklı parçadan oluşuyor ve konsept sunum serginin video art ve fotoğraf çekimleri ünlü sanatçı Mehmet Turgut tarafından gerçekleştirilmiş. . Koleksiyonun yüzü ise model Didem Soydan oldu. Çekimlerin stylingini ise Umut Eker yaptı.