26 Ağustos 2011 Cuma

HEDİYE | Deniz Kaprol IFW Davetiyesi

TEBRİKLER (23) SERRAHANIM // (30) BASAKDEMİR / (4) SOPHIE // (1) LUNAPARK QUEEN // (19) MELODİ ! D.KAPROL DEFİLESİNDESİNİZ. AZ SONRA SİZE YOLLAYACAĞIM MAİLE EN GEÇ YARIN 21:00'A KADAR DÖNMENİZİ BEKLİYORUM. RANDOM ÇEKİLİŞ SONUCUNU MERAK EDENLER STYLEBOOM FACEBOOK SAYFASINDAN BAKABİLİR:)
*************************************************************************************

ŞATO


İÇERİSİNDE TANIMSIZ VE ZAMANSIZ VARLIKLARIN YAŞADIĞI, HER ODADA KİŞİNİN KRALLIĞININ TEMSİL EDİLDİĞİ 12 ODALI BİR ŞATO. ŞATO'DA EN ÖNEMLİ UNSUR İÇERİDEKİ GİZEMLERİ DIŞARIYA AKTARMAK, BİR VİCE VERSA OYUNU OYNAMAK. ŞATO SENİN BELKİ BENİM VÜCÜDUM. TÜM İÇ ORGANLARIN VE KEMİKLERİN 3 BOYUTLU TAKILARA DÖNÜŞTÜĞÜ KİŞİNİN KENDİ KRALLIĞINA YAPTIĞI BİR YOLCULUK. ŞİMDİYE KADAR HEP İNSAN VÜCUDUNDA SERGİLENEN TAKININ VÜCUDUN BİR PARÇASI OLDUĞU GERÇEĞİ.




İşte bu merak uyandıran satırların ucunda heyecanla beklenen bir DENİZ KAPROL defilesi var. Yukarıdaki görsel koleksiyondan ilk görüntü ve büyüleyici! Bu ŞATO'da yerini alacak 5 şanslı Styleboomer arıyoruz:)

Tek yapmanız gereken bu postun altına "Deniz Kaprol'un takılarını seviyorum çünkü..." diye bir kaç kelime karalayıp mail adresinizi de ekleyerek yorum bırakmak. Bir dee Styleboom Facebook sayfasını "Beğen"mek çünkü oradan da davetiyeler gelecek.

Saat tam 21:00'de RANDOM GENERATOR ile belirlenen Styleboomerlar davetiyeleri kazanacak:)

Unutmayınn adsız yorumlar ve sonunda mail adresi olmayan yorumlar maalesef onaylanmayacak:)

Bu arada heyecan verici bilgileri de ekleyelim. Defilenin stil danışmanlığını son yıllarda yaptığı işlerle hepimize bir "oh be işte bu" dedirtebilen Alexander Kokoskeriya yapıyor. Fotoğraflar tabii ki Mehmet Turgut'a ait. Koreograf Uğurhan Akdeniz, müziklerse canlı DJ performansıyla pek tanıdık bir isimden Oben Budak'dan. Defile kostümlerinin ı Vildan Mumcu hazırlamış vee sıkı durun, uzuuuun bir aradan sonra Umut Eker de baş model olarak podyumda! Defilede göreceğimiz inanılmaz işçiliğin altında ise CARACAS'ın heykeltraşları yatıyor.