30 Ağustos 2011 Salı

KEYİF | Bayram Demek Kırmızı Pabuçlar Demek:)



Bugün bayramın ilk günü, herkese iyi bayramlar:) Hatta duble bayram! Umarım oruç tutan, tutmayan herkes sağlıklı ve rahat bir Ramazan ayı geçirmiştir. Birazdan evin üstünden geçen jetleri seyretmek üzere pencere dibine oturmadan hepinize tekrar tekrar iyi bayramlar:)

Artık pabuçlara ne kadar düşkün olduğumu bilmeyen kalmadı sanırım, kalanlar bu yazıma tık tık:)

Ben şeker bayramı denince kırmızı rugan pabuçlarım içindeki çocukluğumu hatırlıyorum, o yüzden hadi hepinizden kırmızı pabuçlarınızı giyip ister yüzünüz açık, ister kapalı, ister tam, ister yarım, ister koca bir kızken ister küçük bir elma şekeriyken çekilmiş fotoğraflarınızı 4 Eylül Pazar akşamına kadar styleboomblog@gmail.com adresine bekliyorum:)

Bayramdan sonra hem burada birlikte yarattığımız kocaman kıpkırmızı bir postumuz olsun hem de Facebook'da bir hatıra albümümüz:) Geçen yıl yayınlanan "Bayram Pabucu" postumuzu daha da büyütelim ♥

29 Ağustos 2011 Pazartesi

HEDİYE | JALE HÜRDOĞAN'lı Karma Defileye Hediye Davetiye

STIGMATIZATION

JALE HÜRDOĞAN'IN "JANUCHA"SI İLKBAHAR KOLEKSİYONUNU KENDİNİ DAMGALAMAKTAN YOLA ÇIKARAK HAZIRLADI. İNSANLARIN BİZLERE VURDUĞU DAMGALARI BOŞVERİP, İÇİMİZE DÖNEREK KENDİ DAMGALARIMIZI BULMAMIZ VE GURURLA SUNMAMIZLA ANCAK MUTLU VE ÖZGÜR OLABİLİRDİK ÇÜNKÜ.




Koleksiyonunda mutluluğun sembolü olarak gördüğü gökkuşağı renklerine yer veren Jale Hürdoğan, kırmızıdan narçiçeğine, pembeden petrol mavileri ve açık hardal sarısına kadar geniş bir kartelada hazırlamış koleksiyonunu; damgalarını ise toprak renkleri ve beyaz ile birleştiriyor.

KARMA defilede 2 ayrı tasarımcıyı daha görme imkaı yakalayabileceğiniz bu defile için 5 şanslı Styleboomerı bu defa STYLEBOOM FACEBOOK sayfasına, hemen, şimdiii bekliyoruz:)

RED CARPET | 2011 MTV Video Muzik Odulleri



MTV Video Müzik Ödüllerinde kırmızı halı asıl konumuz evet ama çook çok güzel bir sürprizle başlamam şart: BEYONCE hamile:)) Bebek beklediğini VMA gecesinde açıklayan daha doğrusu gösteren Beyonce inanılmaz tatlıydı! Üstelik hamileyken bile çok şık ve trendy: senenin hem pırıltı hem smokin trendini DOLCE&GABBANA kostümü içinde uygulamıştı! Kırmızı halının pek iç açıcı olduğunu söyleyemeyeceğim hatta en berbatlarından biriydi diyebilirim:)



Önce Katy Perry çünkü bu kadını çok seviyorum, her zaman güzel, her zaman dikkat çekici kostümleri:) Bu defa içindeki yaramaz geyşayı çıkarmış! ATELIER VERSACE elbisesinde detaylardaki işçilik muhteşem, pastel tonların karışımı şahane, saçın kondurduğu kiraz çiçeği bütünleyici! Ayakkabılar JIMMY CHOO, mücevherler LORRAINE SCHWARTZ.



Zaten gecenin en dikkat çekici kostüm ziyafetini de yine Katy Perry yaptı, gerçi 11 adet rekorunun yanında bu ne ki:) Sırasıyla mor ve de enfes ve de şahane ve de TOM FORD bir elbiseyle şarkısını icra etti. Ödülünü alırken yerden yere vurulan ve Galliano'suz bu iş olmaz dedirten son DIOR Couture koleksiyonundan bir kostüm seçmişti. Sonrasında ise son kırdığı Billboard rekoruna atfen olacak kırık plaklar kullanılarak kendisi için özel olarak tasarlanan JOHNNY WUJEK for FURNE ONE imzalı bir kostümle geceyi tamamladı.



BEYONCE sadece performansda değil kırmızı halıda da çok şıktı. Güzel haberin ışıltısına bir de LANVIN turuncusu katmış, iyice parlıyordu:) Mücevherlerini altın tonlu seçse çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama.



Çok şükür bir şık ve zarif isim görsün gözlerim diye Zoe Saldana imdadıma yetişti:) Bir zamanlar bir Thandie Newton vardı, neden kayboldu bilmem, her giydiği inanılmaz güzel olan çok zarif bir kadındı. İşte Saldana ortaya çıktığından beri benim için onun yerini aldı bir iki puancık geriden:) Kendisi deri ve boncuk detaylı bir BARBARA BUI elbise seçmiş, göğüsteki tribal detaylarla bütünlük sağlayan ayakkabıları da çok doğru bir seçim.



ROBERTO CAVALLI elbisesini şık bulduğum ama kendisi üzerinde değil askıda şık bulduğum Miley Cyrus sanki kendisi de seçiminden memnun değil gibi. Fazlasıyla benden hala geçmedi, hala seksiyim diye bağırmak isteyen ortayaş üstü bir kişiye uygun kostümün yerine daha hoş bir seçim yapabilirdi. Ama şunu çok severim, sırtı açık elbiselerde sırta zincir/kolye sallanmasına, bu detayı Cyrus'da da sevdim.



Bir başka elbise güzel, seçim yanlış görüntüsü de Selena Gomez'den geliyor. Zaten çok ama çok zayıf olan Selena bir de hem renk hem gövdede ilüzyon yaratan dantel aplikasyonuyla bu JULIEN McDONALD elbise içinde iyice zayıf görünmüş, üstelik topladığı saçlarıyla sadece bir kafa olmuş! Bu kadar genç, güzel ve zarifken ve bir gün illa yaş baş kemale erecekken bu modeller niye? Büyüyünce giyersin çocuğum:) Neyse ki güzel bacaklar bize teselli oluyor, bir de BRIAN ATWOOD ayakkabılar.



Kariyerinin zirvesinde yoo hatta dünyanın zirvesinde olduğu günlerden bugünlere kadar Britney Spears ne iş ne özel hayatında pek istikrar tutturamasa da bir konuda çok istikrarlı: korkunç giyinmek! Bir kadın her zaman mı böyle zevksiz seçimlerin mağduru olur, neden bir 100 tane kadar stylist çalıştırmaz mesela:) Siyah payetli mini elbisesi eh işte bir MOSCHINO, siyah, rugan, korkunç botumsuları da GINA.



Benim gözümde gecenin berbatlarından birini takdim edeyim ki kendisini Dawson's Creek'de Pacey'nin kalbini kırdığından beri hiç sevmem:) Çok güzel bir yüz ve çok güzel bir fiziğe rağmen özellikle hal, tavırlarıyla çok güzel de bir iticiliğe sahip Katie Holmes maalesef ortaya çıktığı günden bu yana hep en kötü giyinen, ve üstelik sırf Tom Cruise'la evlendi diye o "en kötü giyinmeleri" zaman zaman trend olan bir hanım. Tutmuş efsane ötesi, ikonik tasarımcı AZZEDINE ALAIA'dan seçtiği elbisenin altına bu PROENZA SCHOULER ayakkabıları giymiş! Bırak canım bu tür komboları Sienna Miller, Rosie Huntington filan hakkını vererek yapsın rica ederim:) Her iki tasarım isim de mükemmelken ortaya nasıl böyle bir kombin çıkabilmiş, alkışlıyorum, büyük başarı. Zaten yeterince yılıkken, o acayip pozuyla daha da yılıklaşmasına ne desem:)



Yeni evli Kim Kardashian bize yine bir görgü dersi veriyor:) Görgü sana ait zenginlikleri (buna güzel göğüsler filan da dahil:)) mütevazilikle, göze sokmadan, her birini ortaya atmadan yumuşak yumuşak hissettirmeyi de kapsar. Hah işte ondan Kim Hanım'da pek yok:) Tüm yuvarlaklarını lafı mı olur benim olan sizin olsun cömertliğiyle gümüş rengi KAUFMAN FRANCO elbisesinden yardım alarak sunmuş. Elbise göğüsleri toplayamayan yaka modeliyle Kim'in üst kısmını daha geniş, sırtındaki geometriyle de belini daha ince göstereyim derken totoyu daha geniş göstermiş, tabi eğer amaç buyduysa bilemem:)



Son zamanların favori "karikatür" tiplerinen biri de Niki Minaj, pembe saçlı bir siyahi olarak çıkan sonra mavileşen artık iyiden iyiye saçmalaşan Minaj tabii zaten buralara böyle geldi, o yüzden hakkını vermeli. Son seçimi aslında tek tek incelersek son dönem hayranlık uyandıran Japon sanatçıların ayaklı sergisi niteliğinde olmuş. Özellikle çoraplar benim ayılıp bayıldığım tasarımcı TSIMORI CHISATO, o adamı mutlaka takip edin derim:) Korse ise AMATO COUTURE.

[Görseller: justjared]

27 Ağustos 2011 Cumartesi

HEDİYE | Simay Bülbül Özel Sunumuna Hediye Davetiye

TEBRİKLER (31) ECEMAKAR :) LÜTFEN EN GEÇ YARIN 21:00A KADAR MAİLİME DÖNÜŞ YAP.
*************************************************************************************

KIRILMA NOKTASI

SİMAY BÜLBÜL İLKBAHAR 2012 KOLEKSİYONUNDA BİR KADININ MODERN ZAMAN DİLİMİNDEKİ YOLCULUĞUNU, YAŞANILAN DÜZENDE KIRILMA NOKTASINI VE KADINA YANSIMALARINI ANLATIYOR.



Simay Bülbül, yeni kuşak tasarımcılar içinde farklı çizgisi, deri işçiliği, özgür ruhu ile başka bir yerde. Onu içimizdeki bohemi, yerliyi, büyücüyü, vahşiyi, anneyi, savaşçıyı çıkardığı için seviyoruz.

Simay Bülbül bu yıl IFW kapsamında bir defile yapmayacak ama yeni koleksiyonunu Galata'daki showroomunda küçük ve seçkin bir davetli topluluğuna özel olarak sunacak. Bu prezentasyonun VIP konuklarından biri ise çift kişilik özel davetiyesiyle şanslı ve pek özel bir Styleboomer olacak:)

Tek yapmanız gereken bu postun altına "Simay Bülbül'ün tasarımlarını seviyorum çünkü..." diye bir kaç kelime karalayıp mail adresinizi de ekleyerek yorum bırakmak. Bir dee Styleboom Facebook sayfasını "Beğen"mek çünkü oradan da davetiyeler gelecek.

Saat tam 21:00'de RANDOM GENERATOR ile belirlenen Styleboomerlar davetiyeleri kazanacak:)

Unutmayınn adsız yorumlar ve sonunda mail adresi olmayan yorumlar maalesef onaylanmayacak:)

Simay Bülbül’ün kırılma noktası isimli koleksiyonu 15 farklı parçadan oluşuyor ve konsept sunum serginin video art ve fotoğraf çekimleri ünlü sanatçı Mehmet Turgut tarafından gerçekleştirilmiş. . Koleksiyonun yüzü ise model Didem Soydan oldu. Çekimlerin stylingini ise Umut Eker yaptı.

26 Ağustos 2011 Cuma

HEDİYE | Deniz Kaprol IFW Davetiyesi

TEBRİKLER (23) SERRAHANIM // (30) BASAKDEMİR / (4) SOPHIE // (1) LUNAPARK QUEEN // (19) MELODİ ! D.KAPROL DEFİLESİNDESİNİZ. AZ SONRA SİZE YOLLAYACAĞIM MAİLE EN GEÇ YARIN 21:00'A KADAR DÖNMENİZİ BEKLİYORUM. RANDOM ÇEKİLİŞ SONUCUNU MERAK EDENLER STYLEBOOM FACEBOOK SAYFASINDAN BAKABİLİR:)
*************************************************************************************

ŞATO


İÇERİSİNDE TANIMSIZ VE ZAMANSIZ VARLIKLARIN YAŞADIĞI, HER ODADA KİŞİNİN KRALLIĞININ TEMSİL EDİLDİĞİ 12 ODALI BİR ŞATO. ŞATO'DA EN ÖNEMLİ UNSUR İÇERİDEKİ GİZEMLERİ DIŞARIYA AKTARMAK, BİR VİCE VERSA OYUNU OYNAMAK. ŞATO SENİN BELKİ BENİM VÜCÜDUM. TÜM İÇ ORGANLARIN VE KEMİKLERİN 3 BOYUTLU TAKILARA DÖNÜŞTÜĞÜ KİŞİNİN KENDİ KRALLIĞINA YAPTIĞI BİR YOLCULUK. ŞİMDİYE KADAR HEP İNSAN VÜCUDUNDA SERGİLENEN TAKININ VÜCUDUN BİR PARÇASI OLDUĞU GERÇEĞİ.




İşte bu merak uyandıran satırların ucunda heyecanla beklenen bir DENİZ KAPROL defilesi var. Yukarıdaki görsel koleksiyondan ilk görüntü ve büyüleyici! Bu ŞATO'da yerini alacak 5 şanslı Styleboomer arıyoruz:)

Tek yapmanız gereken bu postun altına "Deniz Kaprol'un takılarını seviyorum çünkü..." diye bir kaç kelime karalayıp mail adresinizi de ekleyerek yorum bırakmak. Bir dee Styleboom Facebook sayfasını "Beğen"mek çünkü oradan da davetiyeler gelecek.

Saat tam 21:00'de RANDOM GENERATOR ile belirlenen Styleboomerlar davetiyeleri kazanacak:)

Unutmayınn adsız yorumlar ve sonunda mail adresi olmayan yorumlar maalesef onaylanmayacak:)

Bu arada heyecan verici bilgileri de ekleyelim. Defilenin stil danışmanlığını son yıllarda yaptığı işlerle hepimize bir "oh be işte bu" dedirtebilen Alexander Kokoskeriya yapıyor. Fotoğraflar tabii ki Mehmet Turgut'a ait. Koreograf Uğurhan Akdeniz, müziklerse canlı DJ performansıyla pek tanıdık bir isimden Oben Budak'dan. Defile kostümlerinin ı Vildan Mumcu hazırlamış vee sıkı durun, uzuuuun bir aradan sonra Umut Eker de baş model olarak podyumda! Defilede göreceğimiz inanılmaz işçiliğin altında ise CARACAS'ın heykeltraşları yatıyor.

25 Ağustos 2011 Perşembe

HEDİYE | Tuvana Büyükçınar IFW Davetiyesi

TEBRİKLEEEER (10) IT-GIRL // (14) MİSSA // (38) EMİNEY // (39) İSTANBUL // ( 54)ALİA :)) TUVANA DAVETİYELERİ SİZİN OLDUUU! SİZE YOLLADIĞIM MAİLE EN GEÇ YARIN 21:00A KADAR DÖNMELİSİNİZ. RANDOM ÇEKİLİŞ SONUCUNU MERAK EDENLER STYLEBOOM FACEBOOK SAYFASINDAN BAKABİLİRLER:)

*************************************************************************************

ŞEKER İLAVESİZ

DEV BİR RENK PALETİ VE BİRBİRİNDEN NEŞELİ DESENLER. MASKÜLEN BİR ROMANTİK VE FANTASTİK BİR ŞEHİRLİNİN BULUŞMASI. İPEK, ORGANZA, KREP, SATEN HATTA DERİ! DANTEL VE METAL DÖKÜMLERDEN KONTRASTLAR. HEPSİ TUVANAM'DA



Tuvana Büyükçınar özellikle genç kızların rüyası, onunla mezun olmak, onunla nişanlanmak istiyorlar:) IFW kapsamındaki ilk solo defilesinde “Şeker İlavesiz” olarak karşınıza çıkıyor vee içinizden 5 şanslı Styleboomerı da bekliyor:)

Tek yapmanız gereken bu postun altına "Tuvanam tasarımlarını seviyorum çünkü..." diye bir kaç kelime karalayıp mail adresinizi de ekleyerek yorum bırakmak. Bir dee Styleboom Facebook sayfasını "Beğen"mek çünkü oradan da davetiyeler gelecek.

Saat tam 21:00'de RANDOM GENERATOR ile belirlenen Styleboomerlar davetiyeleri kazanacak:)

Unutmayınn adsız yorumlar ve sonunda mail adresi olmayan yorumlar maalesef onaylanmayacak:)

DÜĞÜN | Kim Kardashian'ın Gelinlik(ler)i

Efendim sonunda dünyaevine giren, girerken de hiiiç bir masraftan kaçınmayan Kim Kardashian(ki ben kendisine pek kardashca duygular beslemem:) ) sonunda PEOPLE dergisinde gelinlik(ler)iyle yerini almış. Bu fotoğrafların bedeli tammmmm 1.5 milyon dolar, evet:)



Bir değil iki gelinlik ve de bir kokteyl elbisesi ile "Evet" demelere doymayan Kim Hanım'ın gelinlikleri pek tabii ki VERA WANG imzası taşıyor. Bunca gelinlikle görgüsüzlüğe yeni bir anlam katan Kim Hanım yine de güzel. Gelinlik güzel şey bence:) Rahibin karşısına çıktığı gelinliği prenses kesim, toto için çok iyi olmuş, yaka detaylarını ve duvağını çok beğendim. İlk dans için değiştiği gelinliğinden klasik bir Kim Kardashian görüyoruz, ben buralara totomla geldim dercesine denizkızı, ucundaki abartılı fırfırların köpük köpük duruşunu ve vag havalı saçını sevdim. Kokteyl elbisesinin özellikle göğüs kısmını pek beğenmedim.



Mücevherler Lorraine Schwartz imzalı. Başındaki taşlı ve hiç güzel olmayan saç aksesuarıki gerçekten çok güzel bir şey tasarlanabilirdi) 2.5 milyon dolar, 28er karat damladan oluşan küpeleri 5 milyon dolar, tek taşı zaten 2.5 milyon dolardı. Bunları People karşılamış oldu sağolsun:) Tamturu ise TAMMM bi tur attırır gerçekten, 15er karat zümrüt kesim elmaslardan oluşmakta. Müstakbelinin düğün hediyesi ise bilekteki duble "K" saçaklı bilezik. Laf ediyorum ama olsa istemez miydim? Doğrusu isterdim:p Makyaj her zamanki gibi kusursuz.



Nedimeler kardeşlerden oluşuyor pek nizami, neredeyse karbon kopya ben simetri düşkünü biri olarak pek beğendim:) Siyah ve beyazdan oluşan düğüne gelen davetliler de davetiye gereği ya simsiyah ya bembeyaz giyindiler. Zenginin sponsoru züğüürdün çenesini yorar misali bu düğünü de burada noktalıyor, mutluluklar diliyoruz. Gökten 3 elma düştü, 3ü de elmas değil diye Kim tarafından beğenilmedi:)



Görseller: People, Fashionologie

24 Ağustos 2011 Çarşamba

HEDİYE | Gamze Saraçoğlu'ndan İlk Görüntü ve IFW Davetiyesi

TEBRİKLER (16)EBRUTAKMAZ (15) ZUMRUT (9) CERRYY (62) SİRRET ŞERBET (39)TUGCEİREM :)) AZ SONRA SİZE ATACAĞIMMAİLE YARIN SAAT 15:00'A KADAR DÖNMENİZİ BEKLİYORUM, AKSİ HALDE YEDEK İSİMLERE GEÇECEĞİM. MERAK EDENLEER RANDOM.ORG ÇEKİLİŞİNİN SONUCUNU FACEBOOK SAYFAMDAN GÖREBİLİRSİNİZ:)
*************************************************************************************

KUBRICK'E ÖVGÜ

GAMZE SARAÇOĞLU 2012 İLKBAHAR KOLEKSİYONU EFSANE YÖNETMEN STANLEY KUBRICK'İN "SPACE ODYSSEY" FİLMİNDEN İLHAM ALMIŞ. KOLEKSİYONUN BİR İSMİ YOK, İSMİ SİZİN İÇİNİZDE, VARLIĞI, AKLI, EVRENİ SORGULARKEN BULACAĞINIZ CEVAPTA GİZLİ. KOLEKSİYON GEÇMİŞE AİT GELECEĞİ ANLATAN FUTURUSTİK ÇİZGİLERİN İNANILMAZ BİR EL İŞÇİLİĞİ, DİNGİN AMA BİR O KADAR KATMAN KATMAN HALLER VE SİMGESEL RENKLERLE İLE KARIŞIP BİZİ BEKLEYECEK.



Yukarıda ilk olarak yalnızca STYLEBOOM'da gördüğünüz ilk parçayı, koleksiyonun yüzü olan Selma Ergeç taşıyor. Styling Hakan Ozturk, makyaj Hamiyet Akpinar ve fotograf Ceylan Sozer'e ait.

Gamze Saraçoğlu'nun İlkbahar 2012 koleksiyonunu kısaca anlatmaya çalışan bu satırlar ve bu ilk kare bizi bu defa çok farklı ama yine heyecanla beklenen bir koleksiyona çağırıyor.

Sevgili Styleboomerlardan şanslı 5 tanesi hepimiz adına, hepimiz yerine bu güzelliğe ortak olabileceeeek:)

Tek yapmanız gereken bu postun altına "Gamze Saraçoğlu kadınını seviyorum çünkü..." diye bir kaç kelime karalayıp mail adresinizi de ekleyerek yorum bırakmak. Bir dee Styleboom Facebook sayfasını "Beğen"mek çünkü oradan da davetiyeler gelecek.

Saat tam 21:00'de bu defa RANDOM GENERATOR ile belirlenen Styleboomerlar davetiyeleri kazanacak:)

Unutmayınn adsız yorumlar ve sonunda mail adresi olmayan yorumlar maalesef onaylanmayacak:)

TREND RAPORU | Sim Ten Gonca Fem



Küçük bir kızken herşeyi ama herşeyi en simlisinden isterdik çoğumuz, sonra büyüyünce bir ara "sim mi, ay iyrenççç çok kro bee" olurduk:) Taa ki moda denen şey bizi omuzlarımızdan tutup silkeleyene kadar. Bu yıl bu görev MIU MIU'ya düştü:)


Yukarıda Dolce&Gabbana-Dolce&Gabbana-Oscar de la Renta-
Christopher Kane-Naem Khan-Versus

Uzun süredir bir inen bir çıkan "simli/pullu/payetli" trendler bu sezon SİM'de karar kıldı! Podyumlarda ihtişamlı gece kıyafetleri neyse ama oldukça maskülen kesim ceketlerde, günlük parçalarda pullaru, payetleri; , ayakkabı ve çantalarda simleri gördük.



Bu trendi avucuna döküp üfleyip dünyaya saçan ise pek tabii ki Miucca Prada oldu! Topuk ve kaba saba görünüm itibariyle benim pek beğenmediğim MIU MIU pabuçlar ışıltı saçarak podyumu aştı ve hemmen sokağa indi. Ben simlerden yana hoşnutum ama kendilerini bir Louboutin'in üstünde serpilmiş tercih ediyorum:)



Ama durun durun simleri sadece kıyafetlerde ve aksesuarlarda düşünmeyin. VENA CAVA'da da gördüğümüz üzere MAC simli serileriyle bizi allayıp pullamaya hazır:) Far, oje hatta belki rujlarda! Şahsen ben bir trendin en az uygulanan halini sevdiğimden kesin simli göz makyajını yapacağım, kimler bana katılır?


Yukarıda Jane Russel&Marilyn Monroe-Gentlemen Prefer Blondes

Altın simci miyiz gümüş simci miyiz, renkliye kayar mıyız kaymaz mıyız onu havalar soğuyunca anlayacağız:)

[Görseller: style,mac,fashiongonerogue,digfrocks&books]

HEDİYE | Özgür Masur IFW Davetiyesi

KAZANANLARIMIZ
(1) BEELZEBUB (5)MY STYLE ON FASHION (10) TUNCADNANUN (15) ELİFİSERİ (20)AYSEAYDIN. TEBRİKLEER, HADİ MAİLLERİNİZE BAKIN :) BANA EN GEÇ YARIN AKŞAMA KADAR DÖNMEDİĞİNİZ TAKDİRDE BİR ALTINIZDAKİ İSME GEÇECEĞİM:)

*************************************************************************************

SADE-CE

BAZEN HAYATA GEÇİRDİĞİNİZ ŞEYLERE ANLAM YÜKLEMEK YERİNE, İÇİNİZE SİNEN GÜZEL ŞEYLERİ PAYLAŞMAK İSTERSİNİZ…
BEN TÜM RENKLERİ BEDENDEN ARINDIRDIM… BEDENİ ÖYLECE BEYAZA BOYADIM.
BEYAZI BEDENDE YALNIZ DA BIRAKAMAZDIM VE BEN, HİÇ YOK OLMAYACAK RUHUN IŞILTISINI DA ÖYLECE BEDENE SARDIM…

SADE-CE ANLATMAK İSTEDİĞİM SADELİGE ÖZGÜR –CE YORUM KATTIM.
Özgür MASUR



Özgür Masur'un İlkbahar 2012 koleksiyonunu anlatan bu satırlar bile orada, onun yanında, tasarımlarının arasında olmak arzusu duymaya yetiyor....

Sevgili Styleboomerlardan şanslı 5 tanesi hepimiz adına, hepimiz yerine bu güzelliğe ortak olabileceeeek:)

Tek yapmanız gereken bu postun altına "Özgür Masur tasarımları beni heyecanlandırıyor çünkü..." diye bir kaç kelime karalayıp mail adresinizi de ekleyerek yorum bırakmak. Bir dee Styleboom Facebook sayfasını "Beğen"mek çünkü oradan da davetiyeler gelecek

Saat tam 18:00'de yorumlar topluca onaylanacak ve 1. , 5. , 10. , 15. ve 20. Styleboomerlar davetiyeleri kazanacak:)

Unutmayınn adsız yorumlar ve sonunda mail adresi olmayan yorumlar maalesef onaylanmayacak:)

23 Ağustos 2011 Salı

TREND İPUCU | Omuzda Kürk Etol


Yukarıda 16 Şubat 2011'de ben kotum kısa kalmışken:p

Yani hanımlar iyi ki geçen kış şu yukarıdaki kombini yapıp şu tıklayabileceğiniz postumda yayınlamışım! Bu sene KOTON'dan SARAR'a her fotoğraf çekimine, her styling karesine ilham verdim:p Ben değilseeem kim vermiş olabilir ki? Marilyn Monroe mu? Grace Kelly mi? Marlene Dietrich mi? Hiç sanmam:))




Esasen ben de o kombinin ilhamını bir İstanbul-Ankara arası sürünme seansımda izleyip, ayılıp bayıldığım (hemen izleyin derim) MISS PETTIGREW LIVES FOR A DAY filminde aşağıdaki karede gördüğünüz Amy Adams'dan almış ve hemmen ertesi gün uygulamıştım! Zaten bu filmde kostümler muhteşemdi.


Yukarıda Amy Adams-Miss Pettigrew Lives For A Day

O halde sözü bu işin ehillerine Hollywood'un kraliçelerine bırakarak tamamlıyorum, bu kış en sahtesinden en pırıltılı kürkleri omzunuza atıverin hanımlar!


Yukarıda Jane Russell ve Marilyn Monroe set arasında kaynatırken:)

HEDİYE | Styleboomerların IFW Davetiyeleri Hazııır:)



Beklenen günler geldi çattı, önce bayram rehaveti sonra IFW heyecanı!

Her yıl olduğu gibi bu sene de STYLEBOOM sizi Türkiye'nin en iyi tasarımcılarının defilelerine konuk edebilmek için kolları sıvadı! IFW davetiyeleriniz hazır hanımlar beyler, bakalım kimler hangi defileleri izleyecek, o keyfe ve telaşa ortak olacak?

Bence siz şimdi hemen Styleboom Facebook sayfasını "Beğen"in

www.facebook.com/styleboom
www.twitter.com/styleboom

ve her sabah ilk iş Styleboom'u açın! Heyecan yaratırım dı dı dı dımmmmm:p

22 Ağustos 2011 Pazartesi

AKSESUAR | Gümüşün "Nili" Hali

Bugün sizi gümüşün alabileceği ennnn güzel formları alıp boynunuza, bileğinize, koynunuza konabileceği takılara dönüştüren biriyle tanıştırmak istedim: NİLİ SILVER tasarımcısı Elif Barut.



Kendisi Cezayir'de büyümüş, Afrika'nın farklı kültürleri ve gizemleri içinde Avrupa'nın modern eğitim ve ilkeleriyle yetişip sonra mimarlığı seçmiş. Bu tür bir kültür melezinden haliyle en sonunda bir tasarım marka doğmuş, NİLİ ! Aslında kendisi için takı tasarlamaya başlayıp sonra dikkat çeken ve markalaşan bir marka. Gümüşe modern izler bırakan bir marka.

İsim anlamı Nil nehrinin rengi demekmiş, gümüşün akışkanlığına ve derinliğine yakışır bir isim çünkü NİLİ hep gümüş, gümüşün en modern halleri.. Bakın aşağıda benim favori kolye, bilezik ve yüzüklerim:)



NİLİ NİLİ ismi gibi satış şekliyle de çok ilginç:) "Takı Partileri"ni hiç duydunuz mu? Duymadıysanız pek keyiflii:) Tasarımcı ve kullanıcının samimi ve eğlenceli bir ortamda bir araya gelip, takıları deneyip, sadece takı tuku değil her konuda keyfli sohbetler edip, tasarımcıya fikirler verip, beğendiğini aldığı, değiştirdiği ya da şekillendirdiği bir rutin:)

NİLİ koleksiyonunu görmek ve Takı Partileri hakkında bilgi almak için www.nilisilver.com ‘u ziyaret edebilirsiniz. Bu arada NİLİ'nin Elif'i de benim gibi sürprize pek düşkün o yüzden bence Facebooksayfasını da takibe alın derim:)

BASINDA | Styleboom Dolce&Gabbana Swide'da



DOLCE&GABBANA Secret Eyes rimel ile ilgili olarak yaptığım post markanın pek sevilen resmi dijital dergisi SWIDE'da yanımda farklı ülkelerden farklı bloglarla yayınlanmış. Ne diyebilirim SWIDE'da olmak pek güzel ♥ Çok teşekkür ederim.

Yazıya ve diğer bloggerların görüşlerine buradan SWIDE'a tıklayarak ulaşabilirsiniz:)

21 Ağustos 2011 Pazar

MİM | Styleboom'un "N"leri



The Cupcake Parade yani Mrs. Baros bloglar içinde "en"lerini saymış, sayarken beni de mimlemiş:) Cupcake'in mimlediği blogları özellikle yazmadan, sonuna kadar katıldığımı bildiriyorum, Mim'in doğru hali de orada:) Buradakini ben kendime göre modifiye etmişim bilmeden, ama olsun mim hakkı bana geçtiğinden buyrun benim blogosferdeki "N"lerimee:)

En "stil sahibi" Blog: Nil Ertürk, Deniz Baran, Ozan Alçın, Maritsa

En "sanatsever" Blog: Günde1Resim

En "tasarım odaklı" Blog: Fashion4-u, Schöngeist, Süt Kutusu

En "delikanlı" Blog: Nice Things For Nice Boy

En "butik" Blog: Stilize

En "gülüyoruz ağlanacak halimize" Blog: Atgötten, Kim Lan Bu Hayatımın Erkeği

En "rehber" Blog: Ece Saçar, Ayşe Deniz Geziyor

En "şeker niyetine yutulası" Blog: Off Ne Giysem

En "moda bu kadar mı komik olur" Blog: Modafobik

En "gezdim gördüm yazdım" Blog: Seyahatperest

En "leziz" Blog: Cafe Fernando, My Digital Cookbook

Her ne kadar mim sırası bu cici bloglara geçmiş olsa daa, kendilerini asla mecbur hissetmesinler diyip, bool bol yeni postlar bekliyoruum:)

20 Ağustos 2011 Cumartesi

KOLEKSİYON | Arzu Kaprol'den Archeology of the Future



ARZU KAPROL'un Sonbahar 2011 koleksiyonunu geçen yıl IFWde görememiştik, çünküü kendisi Paris'te bir defile yapmıştı:) "Archeology of the Future" ismini verdiği Sonbahar 2011 koleksiyonunun imaj fotoğraflarını görünce her zamanki gibi hayranlık duydum. Çizgi, form, heyecan hepsi var. Kaprol, benim için iyiden iyi eskiyen, sıkça görmekten bayan futurizmi çabasız bir zerafetle, kendini tekrar etmeden, "kadınlık" halini bastırmadan, formu överek sunuyor her defasında.



Koleksiyon ilhamını Arman’ın heykellerinden almış. Desenli deriler, jarse, tül, tafta, triko, penye, krep, brokar ve ince yünlü kumaşlar kullanılmış. Bütünde zaten harika da fotoğrafların yeterince anlatamadığı detaylar daha da harika: örneğin saadet düğümüyle yapılan kol düğmeleri gibi!




Hayal kurmadan duramam! O yüzden ben koleksiyondan kendim için bir kaç parça seçtim, sizlerle paylaştım:)) En üstteki beyaz elbisem, deri montum vee enfes pelerinim nasıııl:) ?

18 Ağustos 2011 Perşembe

EDITORIAL | Transformation: Öncesi Sonrası

En sevdiğim dergilerden W yine pek başarılı bir çalışmaya imza atmış ve modellerle "Before" ve "After" editöryali yapmış!



Efendim ne plastik cerrahi, ne o şövenist Christian Troy ve sümsük Sean McNamara! Steven Meisel gibi bir fotoğrafçı, Edward Enninful gibi bir stilist ve pek maharetli bir makyörle olay tamam:) Keşke bu arkadaşları klonlayıp, küçültüp, şişeleyip satsalaar:) Bakın kızlar neymiiş ne olmuş:))





Tabii bu karelerin "öncesi" halleri de aynı kadını bambaşka göstermek üzere saç, makyaj ve styling yapılarak çekilmiş. Bir kez daha ispatlıyor ki saç, makyaj, doğru kıyafet her kadında olan "güzelliği" dışarı çıkarabiliyor. Diğer modelleri de merak ediyorsanız W 'ya buradan tık tık:)

[Kaynak: W]

17 Ağustos 2011 Çarşamba

BOOM'STYLE | Cherry Blossom



Beni kot pantolonla pek sık göremezsiniz:) İşte o nadir anlardan biri! Bluzum ise yeni bir cici vee enn çok sevdiğim, beni en çok mutlu eden şeylerden biriyle, kiraz çiçekleriyle, bezeli:) Detylar ve daha fazlası için dooğruca BOOM'STYLE 'ı tık mıklıyoruz:)

TREND RAPORU | Bebe Yaka (Peter Pan Collars)



Trend Raporlarını hızlandırmakta fayda var değil mi hanımlar:) Bu sezonun en romantik, en hanım hanımcık, en çıtı pıtı trendlerinden biri ile karşınızdayııım. Ecnebinin "Peter Pan Collar" dediği bizim "bebe yaka"lar :) Bir de fiyonk iliştirdik mii şu tadından yenmez olanlar ♥



Doğrusu en femineninden en cicibicisine, en New Yorkerından en Parizyenine pek çok podyum Sonbahar sezonu için bu trende oluru verdi. Louis Vuitton takılıp çıkarılabiir olanlarını, Miu Miu taş ve pullarla işli şımşıkrlarını, Jason Wu hafif maskülen tavırlılarını sergiledi. Hepsi ama hepsi birbirinden güzel örnekler olarak karşımızda:)

Doğrusu ben kenarları biyeli, mekikli ya da üst üste 2 katlı olanlaı ayrı bir seviyorum, bir de işte bir fiyonk kurdele ile daha da cici hale getirmeyi:)

Bence Eylül başı gibi biz de ilkokul alışverişine çıkıp,şöyle kolalı yakalardan edinelim:)


Alexa Chung--Emma Watson--Hailee Steinfeld

Bu trend trend olmadan bile önce Alexa Chung ve Carey Mulligan'ın imzası gibiydi, artık daha fazla ünlüde daha da sık göreceğiz.



Yukarıda VOGUE'un taa 1950'lerde bir sayısından alıntı fotoğraf nasıl:) ? Ne varsa eskilerde vaar... da o bel nedir :)

[Görseller: style, marie claire, conde nast, justjared]