28 Mart 2012 Çarşamba

MAKE ME BEAUTIFUL | Bliss Cilt Bakım Günleri'nde 1 Boom 1 Boomer:)


Geçenlerde BLISS önümüzdeki hafta "Cilt Bakım Günleri" var diye mail atınca, hadi dedim bu yıl Styleboom'un yıldönümünü kutlayamadım, bari ara sıra cici Boomerların kendilerini şımartabilecekleri zamanlar yaratayım. Styleboom Facebook'ta yaptığımız yarışma sonucu da böyle bir şımarma seansının şanslısı Birgül oldu:)


Birgül'le İstinye Park BOYNER'de BLISS standında buluştuk, yanında bir de şeker kızını getirmişti ki kokoşluğuyla hepimizi ezdi:) Bir yandan limonatamızı yudumlayıp bir yandan brownielerimizi hüpletirken (bu Amerika'daki BLISS Spalarda gelenekmiş:)) cilt bakım uzmanları işe koyuldu.

  • Önce Birgül'e  Komple El Bakım Eldivenleri’ni giydirdiler. Bu eldivenin içi yapış yapış ama bir çeşit sauna işlemi görüyor olacak eller pamuk gibi çıkıyor, bu ürünün ayaklar için olan versiyonunu kullandığım için çok memnun ve kefilim:)
  • Sonra cilt tipini kontrol edip, uygun tipte göre Köpüren Yüz Temizleme Jeli  ile temizlediler
  • Kuruladıktan sonra Çift Etkili Temizleme Sütü’nü Birgül'ün cildine inceck sürüp 5 dakika beklemeye koyulduk:)
  • Sırada en keyifli kısım var! Canlandırıcı Oksijen Maskesi’nden yüze azıcık sıkıp sürüldü ve yüz köpür köpür oldu. Önceki iki ürünü bilmiyorum ama mesela bu ürün de benim kendimi çok yorgun hissettiğim zamanlarda kullanıp memnun kaldıklarımdan. Zaten oksijen içerikli ürün bulmak zor bizim memlekette. Bu köpür köpür maske biraz durmalı ciltte, köpükler pıtır pıtır kendi sönene kadar, sonra cildi yıkayıp temizliyoruz. 
  • Maskeden sonra Birgül'e Günlük Göz Çevresi Bakım Kremi uygulandı, cildi hassas ve kendisi de özellikle yazın yanak bölgesinin  çok çabuk kızardığından şikayet ettiği için SPFl Günlük Nemlendirici losyon sürüldü
  • Eldiveni de çıkartılıncaaa iki eli arasındaki fark ayan beyan görüldü:) 

Tüm bu işlemler yaklaşık 20 dakika kadar sürdü, ki BLISS'in olayı da zaten buymuş, yani marka buradan çıkmış, artık vakit kısıtlı, hayat koşturmalı, o yüzden bakım rutinini ihmal etmemeli ama hızla yapmalı fikrinden. Yukarıda özellikle belirttiğim ürünler haricinde göz maskesi ve el kremini kullanıyorum BLISS'in, diğerlerini ben hiç tecrübe etmedim ama Birgül mutlu mesut ve pek pamuk ayrıldı:) 

Umuyorum buraya bakımdan sonra ilerleyen saatlerde cildinin nasıl tepki verdiğini vee kendisine BLISS tarafından hediye edilen cicileri kullanmaya başlayıp başlamadığını yazıp bizi bilgilendirir.


Birgül'le bakım seansımız sonrası ben de aldım BLISS kızını iki yanıma bir Boom Ne Giymiş pozu verdim:) Banyodan çıkıp, arabada filan fırçalanan ve her türk elektiriklenmeye maruz kalan koca saçlarımı mazur görün hanımlar:)

 
Elbise // Dress Pull&Bear
Kemer // Belt Massimo Dutti
Çanta // Purse Primark
Ayakkabı // Pumps Steve Madden
Kolye & Bilezik // Chain & Bracelet Nili Silver

Last week, me and one of my lucky followers-Birgül- met for a BLISS skin care session. BLISS, which is widely known for its quick yet efficient skin care rituels, apllied one of those treatments for Birgül with their special products. At the end of the session, Birgül was very satisfied with the result and left happy with her gifts from the brand. Thanks to BLISS and Birgül for this joyful day.

20 yorum:

semforever dedi ki...

oooww işte şimdi çok kıskandım
http://semforever-semforever.blogspot.com/

Ciiden dedi ki...

Ne kadar guzel bi gulusun var senin masallah! :) Elbise inanılmaz yakısmıs, ben de cok begenmistim magazada.

Bliss ürünlerini ben de kullanıorm clog dissolving'i cok cok cok memnunum herkese tavsiye ediyorum cevremde. Eldivenleri cok merak ettim yahu! Denemek istiyoruum:)

my lifebook dedi ki...

Ayakkabılarınn <3

birgul dedi ki...

oncelıkle sana ve blısse cok cok tesekkurler. senın gıbı bırıyle tanısma fırsatını boyle bı ortamda bulmak superdı hem eglendım hem ogrendım hemde senınle tanıstım.

hedıye edılen temeızleme sutu ve elkremı harıcınde ben bırde ordan dayanamayıp goz bantlarından ve gunluk hem bakım kremı hemde nemlendırıcısınden aldım . an ıtıbarıyle pazar gunu 1 hafta kullanmıs bır tuketıcı olucam.blıssın urunlerınden once deneme yanılma yontemıyle lancasterın serumu estelauderın nemlendırıcısı lancome un temızleme sutu ve tonıgını avenın mınerallı surunu clınıque nın goz altı kremını ve son olarakta yıne avenın cızgıler ıcın dolgu gorevı yapan kremını kullanan kozmetık canavarıydım. sımdı clınıque estelauder ve lancome bosamıs blıssle evlenmıs durumdayım tam bır haftadır suretım bempe ve parlak bır sekılde gezmekteyım. bunun harıcınde tum urunlerın kokuları muthıs resmen ellerımı kokularından oturu yıyecek durumda oluyorum surunce. oyuzden blıss urunlerı muthıs almak ısteyenlere el kremını ve goz altı bantlarını sıddetle tavsıye edıyorum....!

Tugba dedi ki...

Elbise, ayakkabı, çanta hepsi ayrı ayrı çok güzeller, fakat bir arada olmamışlar bence, gayet de zevklisindir ama ;)

Unknown dedi ki...

harika olmuşsun yine.

Adsız dedi ki...

çok güzel olmuşsun maşallah:)

HayalButikModası dedi ki...

Merhaba,elbisenin rengine bittimmmm

minikkus dedi ki...

hani böyle hangi elbiseyi giysen bi arı maya görüntüsü yaratıyosun ya boom, o halini cok seviyorum <3
incecik bi bel, kabarık mı kabarık bi etek. bişi sorcam, elbisenin eteginde ekstra bi hacim verici bişey var mı böyle gelinlik altına giyilen tarlatanlar gibisinden :))) çok tatlı pamuk prenses gibi görünüyo da o açıdan ^_^

Melis dedi ki...

Elbise çok yakışmış!! :)

Fadıl Takipte dedi ki...

Bir blogger var pek de kendisine karşı nötr'üm. Yalnız dikkkatimi çekiyor ki inanılmaz sizin üslubunuzu kullanıyor sevgili Boom. Bıdıbıdısından tut da işteeee......... birçok şeye kadar. Ve ne hikmetse hiç sizin blogunuza da yorum yazdığını görmüyorum:) Fadıl takipte yalnız. Bu yorumu yayınlayıp, yayınlamamak ise size kalmış.

elipsworld dedi ki...

Elbisen cok yakismiss boom! Ben mintin sarisinlara daha cok yakisacagini dusunurdum ama seni gorunce yanilmisim diyorum..:) buarada ayakkabilaaaaaaaaaaaaaaaaar <3
Sevgiler,
http://elipsworld-elipsworld.blogspot.com/

madammoda dedi ki...

Ayakkabılara bittim, sanırım şu ana kadar gördüğüm en asil topuklu leoparlar onlar ;))

çiço dedi ki...

sen ne güzel bir hatunsun yaaa :)

Unknown dedi ki...

ya ama sen insanı kıskandırıyorsunnn :)
Bayıldım elbisene,renginee

Adsız dedi ki...

bir de bacaklarına photoshop yapıyor diye söylenenleri reddediyodun, yazıktır bilekleri kalın demekki utanıyodur falan diye üzülmüştüm sana ama bari düzgün bi grafiker falan bul bu işlerini yaptıracak. özellikle en son fotoğrafta çok belli öyle bir bilek - ayak birleşimi olamaz :D

*STYLEBOOM* dedi ki...

herkese tesekkurleer:)

@minikkus sana bravo demek istiyoruum! evet bu etegin altina ben jupon giydim:)) zaten etegin kendi astarinin kumasi neyse acaip tutuyor ustteki danteli sonduruyor:)

@fadil takipte:)) kimdir bilemiyorum ama belki de tesaduftur

ben nezihe dedi ki...

Estee Lauderin bakım ürünleri ile kıyaslarsan Bliss nasıl?

Unknown dedi ki...

ay yüzlü boom :) çok tatlııı :)

Unknown dedi ki...

boom :)