9 Mart 2012 Cuma

BOOM'STYLE | Tin Tin

Bu cici seri Paris'den beni çook iyi tanıyan çok biricik üç arkadaşımdan. 
Kızlar sizi seviyoruum!

Kırtasiye koleksiyonumdan sonra, huzurlarınızda teneke kutularımdan bir kısmı:) Sanırım sırada fincanlar var! Doğrusu bir dış çekim hevesiyle işe başladım ama in çık devamını getirmek zor oldu, o yüzden güzide koleksiyonumun minik bir kısmı karşınızda ♥

Kırtasiye, teneke kutu ve fincanlarla sanırım ben seriyi tamamlarım. Bu yıl bir de Momiji'ye başladım ama henüz 3de kaldım:)) Merak ediyorum siz neler biriktirmeyi seviyorsunuz, yorumları görelim! Yoksa bir facebook albümü mü yapsak?
Harrods(Londra)'dan bisküvi kutusu artık deri eldivenlere ev sahipliği yapıyor:)


Kate ve Prens William'ın mürüvvetinden bir hatıra, kardeşim Londra'dan royal wedding çayı getirmişti. Artık halka bileziklerin yuvası

Broşlar beyazda, alyanslar kırmızı kalplide:)

 

Bu vintagevari teneke kutular da aslında kahraman birer dikiş seti, acil durumlar içiiin:)


Bu kutuların içinde çay var:) Bitince sanırım baharatlık yaparım ama şimdilik hayatlarını ByWonderland örgü cupcakelerimle birlikte mutfakta dekor amaçlı sürdürüyorlar:)

After the stationary collection of mine, here is another one: my tin boxes:) Guess next will be the cups! In fact I started with quite enthusiasm when I see the sun shining boldly but it was exhausting to climb up to the flat and back each time so here what you see is only a small part of my collection ♥

21 yorum:

Trendsum dedi ki...

En sevdiğim objelerdenbiri teneke kutular. Hepsi çok güzel güle güle kullan :)

http://trendsum.blogspot.com/

Süm dedi ki...

Oyy içimi ısıttı bu fotoğraflar!:) Nasıl cici olmuşlar:))

birdilimportakal.blogspot.com

SeLeN dedi ki...

Anneannemden kalma teneke dikiş kutum vaar benim de:)
Oldukça eski ama bayılıyorum ona.
Sonra benim de çay kutularım var,içinde bitki çayları duruyooo..
Bayılırım teneke kutulara :)
Ben son bir yıla kadar bitmiş parfüm şişelerimi saklıyordum ama depolama sorunu ve toz/kir derdi sonunda hepsini attım :((

Madam Chic dedi ki...

hepsi pek şeker (:

madamchic.blogspot.com

Ciiden dedi ki...

Gütermann dikiş kutularına bayıldım, men de isterem!

http://chicthem.blogspot.com

Details Of Fashion dedi ki...

Teneke ktutular bende de var çeşit çeşit ama bu kadar değil,ben aralık koleksiyonu yapıyorum gittiğim her yerden aralık topluyorum :)

Selvi dedi ki...

Bazı bloglar kişisel dünyalarını açarken sinirlerim tepeme çıkıyor banane senin aldığın 30 kuruşluk fondotenden, İzmir gezinden, peçeteden yaptığın çiçekten diyorum ama sen kişisel dünyanı estetik ve zarif bir şekilde gösteriyorsun ki kişisel yazıların hiç sıkmıyor, sinirlendirmiyor aksine zevkle okuyoruz. Moda dışındaki konuları da sürekli yaz, hep moda yazma.

lulu's life dedi ki...

Boom'cum kutular cok cici... Senin gibi :)) Benim de minik bardak koleksiyonum var.. Cok eglenceliler.. Hatta Italyan gecelerini bu bardaklarla limoncello servis ederek, yunan gecelerini de mastika ya da metaxa servis ederek tamamliyorum sahane oluyor :)) bir de kucuk minik minnacik ivir zivirlik cantalarim var.. Cantamin icini toplamak icin kullaniyorum.. Onlarda cok cici.. Kirtasiye zeten vazgecilmezimmmm ! :)) Efer bir face albumu yaparsan guzel guzel ceker yollarim sana :)

. dedi ki...

ben de çok seviyorum teneke kutuları :)

http://fashionisable.blogspot.com/

irem dedi ki...

ben tüm kutuları severim teneke karton hiç farketmez, odam gittikçe çöp oda gibi görünmeye başladı bu sevdam yüzünden =)

elipsworld dedi ki...

Benim de yurtdisindan gelen teneke kutularim var.bende severek kullaniyorum.ama seninkiler cook cici boom cok sevdim.gule gule kullan :)

http://elipsworld-elipsworld.blogspot.com

Helinistik dedi ki...

Ben de elime gecen teneke kutulari atmaya kiyamiyorum, sanirim yakinda benim de saglam bir koleksiyonum olacak :)
Ama asil takintim kedi biblolari. O bit pazari senin bu bit pazari benim kedi biblolari ariyorum. Insanlar tatile gidince hatira dolap miknatisi fln alir, ben kedi biblolari bulmaya calisiyorum..

http://helinden.blogspot.com/

Güler dedi ki...

oldukça düzenli birine benziosun boom:) fincanları iple çekiyorum.

http://gulerkaya.blogspot.com/

gulcekim dedi ki...

Hepsi çok şık boomcum bayıldım bende de birkaç tane teneke kutu var ojelerimi, tokalarimi ve jelibonlarimi muhafaza ediyorum :)

ayça dedi ki...

bende teneke kutuları biriktirenlerdenim.ama vintage efektli olucak.bayılıyorum o zaman
ayça
http://cirtlakpepe.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

kutuları kim sevmez dimi çok şekerlermiş bunlar :) yeşillikler içince güzel bi çekim olmuş:)
http://stylish-who.tumblr.com/

Modagrafya dedi ki...

Ben de eskiden pul biriktirirdim filateli derneğine üyeydim kataloglar gelirdi, eski yılların pulları yabancı pullar derken iyice suyunu çıkarmıştım ilkokuldaydım sonra taşındık pullar kayboldu ben de sinir krizi geçirdim sonra da pul biriktirmeyi bıraktım. Ama teneke kutu biriktirme aklımın ucunun kenarının köşesinden bile geçmemişti. Sen de o kadar güzel fotoğraflarla bizi introduce etmişsin ki olaya, hemen gaza gelip teneke kutu biriktirmeye başlayabilirim.

Melis dedi ki...

Çok şekerler!! :) Teneke, karton hiç fark etmez. Benim de bir sürü kutularım var. Onlar dışında kırtasiye, saat ve broş :)

Canan dedi ki...

Ben de gittiğim otellerden duş jeli veya sabun falan alırım hatıra olarak kalsın diye,ufak bir koleksiyon oldu şimdilik

cascade dedi ki...

yalniz degilmisim cok sevindim...zaman zaman evde yerleri ve muhteviyatlari degisiyor ama cok seviyorum :)

Unknown dedi ki...

Benimde Agatha toka koleksiyonum var bayılıyorum o köpeklere hatta 3-4gün önce blogumda postunu yaptım bakmak isteyenler için;

http://zepsworld.blogspot.com/2012/03/my-sweet-dogs.html