11 Nisan 2013 Perşembe

AKSESUAR | Baharını Yakanda Taşımak:)


Yeşil eriğin insana neden, nasıl bu derece mutluluk verdiği bence hepimizce malum:) Ben her ne kadar çilek ve kiraz insanı olsam da her bahar sabırsızca yeşil erikten işaret beklerim. Bu postta ise yeşil erikler, bahar modu üzerimizden hiç eksik olmasın diye yakamıza iliştireceğimiz çok cici broşlara eşlik etme görevinde!

Toz Design, IKSV butiğini her ziyaret edişimde iç geçirdiğim cici takı tasarımlarına sahip bir marka ve bu defa da bu broşlarla beni benden aldılar. "Doğanın küçük bir yansımasını yanında taşımak isteği"nden esinlendi notu ile de tam 12'den vurdular!


Ben bu ikiliyi seçtim ama saksıda papatyada da aklım kaldı, cemreleri tamamlar gibi tamamlama niyetim var:) Toz Design'ın bu broşlarını IKSV online mağazada, IKSV Tasarım Butiği'nde ya da Nişantaşı Kağıthane'de  bulabilirsiniz.


Trikolar, trençkotlar, fularlar... hadi hepsine ilişiver sevgili bahar:)

What's a better sign of spring than the greenest plums:) And here they company my newest brooches full of spring mood! Toz Design, always have exciting and original designs, and these brooches which are called "Flowers in a Vase"  melt my heart the minute I saw them. Isn't it wonderful to carry your own spring wherever you go?

2 yorum:

Rana Demir dedi ki...

Çok güzeller!!tam baharlık:)
Http://ranasworldoffashion.blogspot.com/

Belçim Sarıeyyüpoģlu dedi ki...

Merhaba Boom ! :))
Öncelikle bloguna bayılıyorum !! Gerçekten çok içten ve samimisin :) Tabi ODTÜ'lü olmandan dolayı bir kan kanı çekme durumuda yok değil :))
Tasarım ürünlere kendimde oldukça meraklıyım :) ve polimer kilden harika şeyler yapmanın büyüsüne kapılmış biri olarak yaptıklarımı blogumda sergiliyorum :) Koleksiyonum hakkında bana fikir verirsen ya da en azından yorum yaparsan çokkkk mutlu olurum :)) sevgiler :)

beauthingsforme.blogspot.com