19 Kasım 2009 Perşembe

FLASHION' NEWS | LANVIN'in Alber Elbaz'ı Bloggerlardan Korkuyormuş!

ALBER ELBAZ'ın şu sevimliliğine, hep gülen yüzüne ve elbette ki LANVIN'de yarattıklarına bayılıyorum!! Kim bayılmıyorki?

2001 yılında işin başına getirildikten sonra markayı yeniden canlandıran, her sezon satışları %20 civarında arttıran ve herkesin en az bir LANVIN parça için kendini öldüreceği hale getiren Elbaz sayesinde markaya yatırım yapmak için kıyasıya rekabet var, LVMH ise Lanvin'i almak için ölüyor! Son olarak Avrupalı ismi açıklanmayan bir ailenin 37 milyon doları(!) bastırarak yeni satın aldığı hisselerle LANVIN'i daha da ileri taşıyacak likit bolluğu sağlanmış.

Alber Elbaz da bu durumdan çok memnunmuş, gelelim kendisinin "blogger"lar çekincesine:) CFDA/Vogue Fashion Fund galasında yaptığı açıklamada Elbaz, bir kaç sezon önce stüdyosuna büyük bir ekran yerleştirdiğini ve modellerin üzerinde prova yaparken nasıl olduğuna/göründüğüne ekrandan bakıp karar vermeye çalıştığını çünkü bloggerların tasarımlarını ekranlardan bakarak değerlendirdiğini ve bundan da çekindiğini söylemiş. Sırf bloggerlar tasarımı nasıl görüyor, nasıl düşünüyor diye artık ispata ihtiyacı bile olmayan koskoca Alber Elbaz'daki düşünce inceliğine, işine sevgisine ve profesyonelliğe bakar mısınız!!!!! Ama daha sonra ekranda çok güzel duran bir parçanın vücut üzerinde aynı hissi vermediğini farkederek bilgisayarlardan ve ekranlardan vazgeçmiş, yeniden gözlerine güvenmeyi seçmiş ve bloggerlarla da bunu paylaşmış, bir çoğunun artık direk defilelere davet edildiğini zaten biliyoruz:) BRAVO!

[Kaynak:wwd]

1 yorum:

Unknown dedi ki...

bu sevimli tipten nasıl öyle tasarımlar çıkıyor merak ediyorum sanki mickey mouselı şeyler yapmasını bekliyorum:)çok düşünceliymiş hiç gerek yoktu bizim için bunca zahmete girmesine:P