20 Kasım 2009 Cuma

KOLEKSİYON | Victoria's Secret Şov



Bu defa "hanımlar, beyler" hitabıyla başlasam daha uygun olacak sanki! Dün gece yeniden yuvasına New York'a dönen VICTORIA'S SECRET şovu meleklerin New York Times Square tanıtımıyla başladı, davetliler kırmızı değil "pembe" halıdan salona girdi ve şov başladı!



Gecenin ev sahibi HEIDI KLUM daha 5 hafta önce doğum yapmıştı, normal doğum ve insanüstülük birleşince ortaya çıkan görüntü işte bu! Süpriz olarak defilede bir parça da tanıttı:) Şu sıra hamile olmayan ya da bir iki gün önce doğum yapmayan diğer kıdemli melek ALESSANDRO AMBROSIO da büyüleyiciydi.



Yeni meleklerden CHANEL IMAN, CANDICE SWENAPOEL ve ROSIE HUNTINGTON göz doldurdu. DOUTZEN KREUS ve MIRANDA KERR muhteşemdiler! Marisa milyon dolarlık bir sutyeni tanıttı.







Bu defa tüylere, tüllere ve kanatlara balonlar, saçaklar, uğurböcekleri ve bantlar da katılmıştı. Korse, peplum ve jartiyerler çeşit çeşitti. Önümüzdeki sezon kaçınılmaz olan iç çamaşırını kıyafet olarak giyme trendinden faydalanmak isteyen VS bol bol elbisemsi korseler, renkli saten bluzvari babydollar tasarlamış!Black Eyed Peas sahnedeydi.





[Kaynak:justjared,zimbio]

4 yorum:

bokbocesii dedi ki...

Chanel Iman i cok begeniyorum ben.Melek olmak da yakısmıs hani:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

ben de ben de! hem çok güzel hem çok tatlııı:)

Ozan Alçın dedi ki...

harikaydı tabiiki her zamanki gibi(:

atelier-mia dedi ki...

muhteşemmmm:)