16 Kasım 2009 Pazartesi

KISA KISA....

Adrina Lima'nın güzelliğinin kendisini büyülediğini(beni de beni de:)) belirten WOODY ALLEN bir kısmı Rio de Janerio'da geçecek olan yeni filminde onun için de ona özel olarak bir rol yazıyormuş!! Bütün güzelleri de sen büyülüyorsun Woody'ciğim, zira Adriana'nın basın sözcüsü modelin bundan dolayı çok gurulandığını ve mutlu olduğunu söylemiş!



Blake Lively VICTORIA BECKHAM Ilkbahar/Yaz 2010 koleksiyonunun yüzü oluyor. Henüz her iki tarafın da teyit etmediği dedikodu, sağlam kaynaklara göre dedikoduluktan çıkmış gerçek olmuş gibi. Son zamanlarda Lively'nin sık sık VB elbiselerle salınması zaten dikkatlerden kaçmamıştı! Victoria artık markasının yüzü olarak kendinden vazgeçip bir A-liste yönelerek markacılığın en önemli maddelerinden birini daha başaracak gibi. Marc Jacobs'ın kendisini yerlere göklere koyamadığı röportaj ise gündeme bomba gibi düştü, hayır VB artık VB'den çok daha fazlası!

İlkbahar/Yaz sezonunun gözdesi Isabeli Fontana olacak gibi. LV Cruise kampanyasından sonra Fontana şimdi de Carolyn Murphy ile yeni CAVALLI kampanyasının çekimlerini tamamladıklarını twitterdan duyurdu! Kampanya Steven Meisel tarafından fotoğraflanmış.



L.A.M.B markasıyla kozmetik alanında da genişleyeceğini açıklayan Gwen Stefani önümüzdeki yazın hit kozmetikl trendlerinden birinin "mat beyaz" oje olacağını söylemiş.









MARC JACOBS ve nişanlısı Lorenzo Martone evlendikleri söylentilerini sonunda reddetmişler, çift Ağustos sonunda yapmayı planladıkları düğünün 2010 yılına ertelendiğini ve küçük ve sade bir tören olacağını belirmiş.



LUELLA markası da son bulan markalardan biri oldu. O cici, romantik, pastel elbiseler artık satışta olmayacak. Yatırımcısının finansal desteğini çekmesi üzerine LUELLA ticari faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı, bakalım yetenekli Luella Bartley nerede/nasıl karşımıza çıkacak!












Öte yandan ESCADA kurtarıldı! Ağusto ayında iflasını açıklayan köklü marka milyarder Lakshmi Mittal'in gelininin finansörlüğünde yoluna devam edecekmiş!



Obama'nın kampanyası boyunca sağlam iş çıkaran Anna Wintour sonunda Beyaz Saray'a da adım attı. "Committee on the Arts and Humanities" isimli sanat komitesinde Sarah Jessica Parker'ın da aralarında bulunduğu 24 kişilden biri oldu!
[Kaynak:nymag,wwd,stylecaster]

0 yorum: