10 Mart 2010 Çarşamba

KOLEKSIYON | Styling'inizle İPEKYOL'dan %15 İndirim Kazanın!



Blogumu takip edenler benim MACHKA-İPEKYOL-TWİST üçlüsünün sadık hayranlarından olduğumu bilir! Yeni sezon koleksiyonunu daha önce sizlerle burada paylaştığım gençleşmiş İPEKYOL'a uğradığımda aldığım lookbooka ise neredeyse her gün hem her sayfasına, hem de nefis stylingine iç geçirerek bakıyordumki bugün İPEKYOL LOOK olarak online sunulduğu da gördüm! Mutlaka ama mutlaka göz atın, baharı hatırlayın, esinlenin hanımlar! Hatta yetinmeyin İPEKYOL'un 250 farklı aksesuar ve kıyafetlerine tıklayarak ve yaratıcılığınızı konuşturarak kendi stylinginizi yapın, çıktısını alın ve %15 indirim kazanın! Üstelik stylinginizi herkesle paylaşabilirsiniz de! Yaratıcı, sıradışı ve keyifli, tıpkı İPEKYOL kadını gibi. Ah bir de fazlasıyla kaliteli!



6 yorum:

bokbocesii dedi ki...

Boomcum ben de aynı senin gibi Ipekyol-Twist-Machka hayranıyım.Eskiden annem alisveris yapardi, ben ne bulur da alır anlamazdım.Simdi herseyimi Ipekyol dan almak istiyorum.Ben mi yaslandim İpekyol mu genclesti bilmiyorum ama Ipekyol a bakmadan alisveris turu tamam degildir benim gozumde.Lookbook super olmus bu arada, bayıldım.Sevgiler..

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

bu muhteşem bi haber!

Fashion Hunter dedi ki...

Kendi styling'ini yapabildiğin sitelere bayılıyorum, hem markanın sezon ürünlerini görebiliyorsun hem de sıkıldıkça çeşitli kombinleri deneyebiliyorsun. :) İpekyol da çok başarılı bir işe imza atmış bence İpekyol Look ile.

Bilun Şen dedi ki...

Süpermiş :) Haber verdiğin için çok teşekkürler :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@bokbocesii: aa yok be sekerim tabii ki biz yaslanmadk, ipekyolda gozle gorulur bir refresh durumu var:)bu sezon genc cizgide twist'e yaslamamis sirtini

@seda @dd: evet gercekten de oyle, bir cok sey kafanda yarattigindan farkli oluyor ya da butige gittiginde gozunden kaciyor bu sekilde hem eglenceli ve keyfli ustelik

@bilun sen: rica ederimm,bu enfes koleksyona gore aksesyarlar da senden gelsin romantik romantik:)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

evet. kumaş, doku, duruş, kesim, dikiş.. bunları görmezden gelebiliyor insan.