2 Mart 2010 Salı

MAKE ME BEAUTIFUL | Barbie Gibi Gür Saçlar:)

For English, click here...

Styleboomerlardan en sık aldığım önerilerden biri de kullandığım ürünlerle ilgili fikirlerimi/yorumlarımı paylaşmamdı. Ben de bu önerilere saç bakımı ile ilgili bir ürün seti ile başlamaya karar verdim, çünkü kendim çok memnun kaldım:) Aşağıda gördüğünüz Barbie’lerinki gibi saçlar istiyorsanız size de tavsiye ederim!

Oldukça gür ve sağlıklı saçlara sahip birisi olarak bazen kendimi şımartmak için kuaförümde yaptırdığım bakım kürleri haricinde saçlarımın bakımı ile öyle çok da ilgilenmezdim, mevsimsel olanlar hariç saç dökülmesi ne bilmezdim. Ama ne zamanki evlenip İstanbul’a yerleştim, benim o gür ve gururlu saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı, başlarda bu durumun canım okulumu ODTÜ’yü, arkadaşlarımı, annemi özlediğimden olduğunu düşünüp boğaza karşı “bülbülü altın kafese koymuşlar “sendromu yaşamama bağlasam da, zaman geçtikçe dökülme durmadığından bu durumu İstanbul’un havasına, suyuna verip ürün araştırmalarına başladım!



Yukarıda gördüğünüz şampuan ve tonik olmak üzere iki üründen oluşan SCHWARZKOPF ActivF Dr. HOTING ANTI HAARAUSFALL SYSTEMPFLEGE uzunca isimli seti hem ben, hem annem kullandık, şimdilik 5 hafta oldu ve ikimize de etkilerini anlatayım. Ben yurtdışından getirtmiştim ama geçenlerde gördüm ürünü büyük marketlerin ya da Watsons’ın raflarında bulabilirsiniz.

Ben boyasız ve normalden yağlıya gür saçlara sahibim, bu şampuan ve yanındaki tonik(toniği üzerinde yazdığı sıklıkta kullanmama rağmen) benim saç dökülmemi kesinlikle durdurdu, artık tararken bile bir kaç tel ancak düşüyor, hata eve gelen yardımcım artık temizlik yaparken arkamdan atıp tutmuyor:) Saçlarımda eskiye göre negatif bir etkisi de olmadı, matlaşmadı ya da sertleşmedi. Yani benim gibi bir durum yaşıyorsanız 100% tavsiye ediyorum.

Anneme gelince, o boyalı ve kuru saçlara sahip, saçları eskiden beri zayıf ve az, son dönemlerde dökülmesi ciddi boyutta arttı. Ve inanılmaz bir şekilde bu ikili ona da çok çok iyi geldi, şampuanın yanında toniği de özenle kullandı, saç dökülmesi durduğu gibi yenileri mi çıkıyor nedir, daha hacimli görünüyor, üstelik saçlarının eskiye göre daha yumuşak olduğunu söylüyor, fakat saçları matlaştı, bu şampuanın boyanın parlaklığını bozduğunu düşünüyorum. Yani daha yumuşak ama mat saçlara sahip şu an, yine de annemin asıl derdine yani dökülmeye çözüm oldu.

5 yorum:

une voguette dedi ki...

bu gercekten inanilmaz yararli oldu! benim de saclarim cok dokuluyor o yuzden ben de donem donem bioxin kullaniyorum, bir de bu urunu deneyim o zaman :) cok merci styleboom

*STYLEBOOM* dedi ki...

rica ederiim, umarim ise yarar:)

Adsız dedi ki...

bende kullanıyorum fakat tonigi akşam yatmadan önce kullandıktan sonra ertesi sabah normalden daha çok dökülme oluyo

f.nur dedi ki...

:))boom biraz geç yorum bırakıyorum bu yazıya ama kokusu nasıl hala kullanıyr musun merak ettim??

*STYLEBOOM* dedi ki...

@f.nur evet cnm hala kullaniyorum oyle cok parfum parfum sahane kokmuyor am akotu de kokmuyor:)