12 Mart 2010 Cuma

MART AYI !



Mart ayı resmen bizimle oyun oynuyor hanımlar! Protesto ediyorum, Don Quixote oluyorum, savaş açıyorum!

Sen önce cemreleri birbiri ardına düşür, güneşi güldür, kışı başından kışlamak derdindeki bünyeyi coştur...Coşan bünye yaz geliyor yaz geliyor diye sevinirken bir yandan da yazın giyecek hiç birşeyi olmadığının(!) farkına varsın, soluğu binbir AVMde alsın, butiklere koşsun pırıl pırıl güneşin altında, sonra bi baksın, rafların yarısı hala indirim rafı millet 10-15 parçayla kuyrukta, bir kısmı ise bindirim rafı bir parçası bile ateş pahası! Bir dilemma, bir dilemma, saf mısın salak mısın herkes indirimli alıyor diyen melekle, yarın yaz gelecek ne giyecen kızım diyen şeytan iğneleyip dursun. Bu arada kataloglarda iç geçirip baktıgın yeni koleksiyonun %10u bilemedin %20si ancak raflara gelmiş olsun, hadi aldın ya sonra daha cicisi gelirse, hadi onu da aldın, ya o ekstre yanlış(!) ellere geçerse!?#@\ !?!

Yine de bu ihtimali derinlere gömer yeni aldıklarınla kafanda binbir styling coşa koşa eve gidersin ayna karşısında denersin! İşte illaki o günün ertesi Mart’ın kazma kürek yaktıran kısmı olur, yeniden yağmur hatta alaycılığı iyice üstündeyse kar yağar! Hava buz gibi soğur, kış geri dönmüştür! Bunda anneanneyle girişilmiş Hüseyin Rahmi tadında nasihatlere ısrarla kulak tıkamanın payı da olabilir.


Ve bu psikolojik çöküşe Freudyen yaklaşır da çocukluğuma inersem, evet evet bunun en büyük suçlusu sensin dört mevsim panosu!!



Ay her mevsim ayrı güzel şekerim” diyecek yaşıma daha bi 35-40 sene olduğundan buradan haykırıyorum: “hayır en güzel mevsim güneşli günlerle dolu yaaaaaaz!”.

6 yorum:

Junon dedi ki...

bence de en güzel mevsim yaz ve gelsin artık, sıkıldım bu iç karartıcı havalrdan, kat kat giyinmekten...

Adsız dedi ki...

Alkışlıyorum bu yazıyı!!! :))))ve oluyorum gulmekten!!!

Style Tricks dedi ki...

:)) Cok komiksin :) Bence eeennn güzel mevsim ilkbahar! :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

karli daglardan dondun mu ullycimm:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@junon: eveeet karanlik yagmurlu depresif:(

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Evet ben de protesto ediyorum bütün planlarımı iptal ettim evde kös kös oturarak geçireceğim bu yağmurlu Mayıs akşamını!