9 Mart 2010 Salı

RED CARPET | VOGUE Turkiye Lansman Partisi-Paris-

VOGUE Türkiye'nin lansman partisi Paris Moda Haftası sırasında bu Pazar yapılmıştı, "neden Fransa'da?" sorusu akla gelebilir bir çokları tarafından ama hazır moda elitleri, en iyi modeller, dünya çapında tasarımcılar bir aradayken ve hava buram buram moda kokuyorken herkese VOGUE Turkiye'yi tanıtıp telaffuz ettirmek, moda endüstrisinin en iyileriyle kontaklar kurmak ve kendini tanıtmak adına VOGUE ekibi bence başarılı bir iş yaptı, Parti Ajanı diyor ki bir parti de burada İstanbul'da olacakmış, göreceğiz.



Yukarıda VOGUE Türkiye editörü Seda Domaniç kırmızı bir HAKAN YILDIRIM couture içinde, bu elbiseyi saf siyah olarak şu yazımdan hatırladığınızı düşünüyorum hanımlar. Carine Roitfeld ve Anna Wintour da lansmana katıldılar.

Mert ve Marcus aralarına RICARDO TISCI'yi de almış coşmuşlar. Mert ve Marcus Londra'da HAKAN YILDIRIM'ın HAKAAN olduğu ve birinci günü salladığı defile için de canla başla çalışmıştı!



Tasarımlarına bayıldığımız iki isim HAIDER ACKERMANN ve HÜSEYİN ÇAĞLAYAN.



Benim özel hayranlık duyduğum OLIVIER THEYSKENS ve GARETH PUGH.



Solda Tatiana Santo Domingo ve Bianca Brandolini, ve sağda deli dolu ve yaratıcı YAZBÜKEY:)



VOGUE Türkiye için çok özel bir isim olan, güzel model Jessica Stam ERDEM elbisesiyle muhteşem. Sağda Karolina Kurkova.



Lindsay Lohan ve Roberto Cavalli.

[Kaynak:style, life]

3 yorum:

Serap dedi ki...

Seda Domaniç kırmızı elbise ile bence muhteşem. Fakat stil sahibi bir kadın olduğunu söyleyemem.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

melis yazmış bugün köşesinde, anna ve seda merhabalaşmışlar! eh söz konusu anna hazretleri olunca bunun gibi bişiye sevinmemek elde değil:) evet konu vogue türkiye zaten, ama bi görünüp bir giden bi hatun olduğu için genelde partilerde..

hah bir de, seda'nın paso hakan yıldırım giymesine çok çok sevindim. erdem giyen jess'e de. nisan sayısını heyecanla bekliyorum!

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet seda domanic en cok hakan'i ve bazen de farkli olsa bile yine turk designerlari tercih etti simdiye kadar, ne guzel.

ben burada onu da, kıyafetini de, rengini de cok cok begendim ama yine de sunu soylemeliyim sanki bu kiyafet seda domanic'i baskalastirmis, bence stylist dedigin karakteri de giydirebilmeli, gerci kendisini de cok tanimiyorum ama vogue onsozunden ve kucuk arastirmalardan tanidigim kadariyla CHANELvari ya da vintage GIVENCHYvarilik ona daha cok yakisacak:))