24 Mart 2010 Çarşamba

TREND RAPORU | Baharda Kemerimi Nasıl Taksam Ne Taksam?

For English, please click...



Yukarıdaki gibi PAUL SEVILLE'e ait fazlasıyla sıradışı bir şey olması şart değil; bir kıyafete kolaylıkla ruh, neşe, şıklık, bambaşkalık katabilecek aksesuarlardan biri de kemerlerimiz! Bu bahar da tabii ki sık sık takacağımız kemerlerde sezon trendleri neler bakalım!

Öncelikle bu sezon inceydi, kalındı yok! Kemerinizle gönlünüze göre "tak"ılın:) Yine de geçen sezon başlayan ve bu sezon top yapan yüksek bel modasını düşünürsek beli yüksek olmayan etek ve pantolonlarınızı kalın kemerler, obi/kimono tarzı kuşaklarla yüksekmiş gibi göstermek çok kolay! Mutlaka deneyin! Bir de artık kemer halkalarının modası geçti, hemen kemer tokasının yanından içeriye kıvrılan ve ucu sallanan kemerler gözde!



40'lara gönderme yapabileceğiniz ultra feminen incecik kemerleri kalem etek, hırka ve blazerlerinizin üzerinde kullanıp sofistike bir şıklık yakalayabileceğiniz gibi, Ann Demeulemeester ve bir çok tasarımcıda gördüğümüz bir kaç kez dolayarak üst üste modern görünümler elde etmek için ince kemerlerinizden farklı renkleri siz de üst üste sıralayarak takabilirsiniz.



Kim demiş kemer kontrast olacak diye, monokrom almış yürümüşken kemerlerin de üzerine takıldığı kıyafetin aynı renginde olması pek trendy!




Kimono kemerler ya da kuşaklar da inanılmaz moda, beli incecik gösteren ve gögüsleri ön plana çıkaran obi kemerler verdikleri korse etkisiyle çok feminen oluyorlar. Ayrıca fiyonkların süslediği kuşak kemerleri de unutmayalım!



Sezon kemerlerinde diğer bir trend de örgü kemerler, delik açtırma derdi olmayan bu kemerleri sportif görünümlerine rağmen ipekli çiçekli elbiselerinizle denemeyi unutmayın!

Son olarak webde gezinirken gördüğüm şu kemeri benim yetenekli DIYci arkadaşlarımla paylaşmadan duramadım:)

[Görseller:style]

4 yorum:

Kürksever dedi ki...

Kimono kemerler, fiyonklar, Obi kemerleri ve hafif eskimiş deri kemerler favorilerim arasında.

Style Tricks dedi ki...

Kemer benim en sevdigim aksesuar diyebilirim, bir anda tum kiyafeti degistiriyor hakkaten! Bu arada tekrar gecmis olsun, hosgeldin seker :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@coskun hursel:obi kemerleri ben de cook seviyorum, cok havali cok feminen hallerini:)

@tape man: thanks a lot:)

@ullycim:hosbulduk sekercimm:))

Stil Direktoru dedi ki...

Valla sıka sıka hal oldum nasılına bakmıyorum kuzum pantolon düşmesin derdindeyim bu ara 46kg düşünce şarlo gibi duruyor her giydiğim :(