6 Haziran 2010 Pazar

BOOM'STYLE | Sıla'nın Düğünü



Siu'cuğumuzu coşa oynaya verdik Cuma günü:) Meleğimize bir kez de buradan mutluluklar diliyorum. Gün boyu süren hazırlanma postunun sonunda bir şeye benzeyen(!) Boom elbise olarak GÜNSELİ TÜRKAY giydi, zaten Sonbahar 2010 defilesinden bu yana bu elbisenin peşindeydim:)) Ayakkabılar ELLE, clutch BOYNER.


13 yorum:

Unknown dedi ki...

en doğru ayakkabıyı seçmişin canım bravo :) feci şıksın feci.

düğünden resimlerde bekliyorum.. Siu belliki balayında blogda tık yok :)

modafobik dedi ki...

Boomcum ne yalan söyliim böyle bi elbise sade bi elbiseden ziyade daha şatafatlı bişiler bekliodum ama seçimine bayıldım! Genç ruhunu yansıtış yahu (: !

incir dedi ki...

sevgili SB
boomstyle hayranlıkla izliyorum çok genç bir tarzın varken sılanın düğününe 40 yaşındaki demode bir kadın görüntüsünde gitmene bir anlam veremedim doğrusu.
Boomstyleden bir kıyafetle gitseydin daha güzel,albenili olacak ve daha genç görünecektin bence.Kısaca Sılanın düğününde kim ne giymiş bölümünde benim için tam bir hayal kırıklığı oldun,üzgünüm.
Nur A.

*STYLEBOOM* dedi ki...

haha 3 yorumun 3u de bask abaska, bosuna demiyorlar zevkler ve renkler diye

@moda ve sosyete sagol cnm dedigim gibi ben bu elbiseye defiledenberi bayiliyordum,siucumuz barcelonada :)) dugun postu ykinda:) ayakkabilari yine de atlajk bir renk istiyordum ama bunlar inanilmaz rahat bu dugunde full cosmak icin bunlari sectim:)

@modafobik canim ilk defa bi dugune tuvalet giymedim! benim icin de ilk oldu ama bu dugun renkli, dinamik olacakti biz eyakisan coskuyu verdik hahah

@miss peri canim diorum ya iste zevkler renkler, ben de tam aksi bu elbiseyi inanilmaz gecn buldum, uzerimde soyut grafik bir tablo var, ve ah abu elbiseden ilk kez benim icin yapildi. yine de boomstyle'i sevmene sevindim:))

canDirekli dedi ki...

harika harika! :D

ama şamdanın markası yok :P kimin işçiliği o :P

Twitdayi dedi ki...

Bana gelen bir mektupta şöyle diyor:

"Sevgili Dayı,
Robin Hood şapkalı, orta boylu bir genç tarafından yürütüldüğü tespit edilen şamdan yüzünden askerliğim 2 ay uzadı.
Er Ramazan."

Adsız dedi ki...

Ay Günseli Türkay kıyafetine herşey denebilirdi de "40 yaşındaki demode bir kadın görüntüsü" yorumuna oha demek istiyorum izninizle!Bu güzellikle ve bilgiyle kıskanılmaman imkansızdı zaten sevgili styleboom!!!Birisi genç yaşını yansıtmış diyor, diğeri yaşlı göstermiş diyo ayol bu ne.. :)))Senhiçbirini takma şekerim bombaötesisin!

*STYLEBOOM* dedi ki...

olsun olsun her farklı yorum başka bir bakış açısı verir:))

gunesyuksel dedi ki...

bence o kıyafet için cinayet işleyebilecek genc kızlar var. uygundur boom:) tuvalet de sılanın dugununde giyilmezki..:) ayakkabı canta takı da en uygununu bulmussun bence..

Adsız dedi ki...

40 yaşında mi mu haa haaaa

Stil Direktoru dedi ki...

Düğünde de demiştim zaten buradan da yazayım, şeker romantiğim süperdin süper :)

Adsız dedi ki...

mükemmelsin boomcum hatta elbiseye bayıldımmmm çoook güzel ve sana çekicilik katmış bomba gibisin bomba :)) kıskananlar çatlasın :)) ayakkabı seçiminde bi harika olmuş.. merakla hangi ayakkabıyı giyeceğini bekliyordum :) çoook doğru bi seçim olmuş canım

*STYLEBOOM* dedi ki...

@gunesyuksel kendimi koruyayim ben o zaman:)) sagol cnm tesekkur ederim.

@sevgii adsizlar guzel ismlerinizi de yazin lutfen yorumlarin sonunaaa, tek tek cevap vermek stiyorum ama adsiz1, adsiz2 mi yapiim:)