9 Haziran 2010 Çarşamba

RED CARPET | CFDA Awards 2010

Bu yıl 28. düzenlenen Amerikan Moda Tasarımcıları Konseyi CFDA Ödüllerinin kazananları belli oldu. Adayların kendi güzel tasarımları içindeki ünlü ve modellerle kol kola geldiği törende önce kazananlara, sonra elbiselere bakalım:)



Bugüne kadar 4 kez aday olan MARC JACOBS sonunda Kadın Giyimde Yılın Tasarımcısı Ödülünü aldı; Erkek Giyimde Yılın Tasarımcısı ödülü kosssskoca biriciğim Tom Ford'u bile ekarte eden RAG&BONE oldu, tasarımcılar Marcus Wainwrigt ve David Neville ödüllendi. ALEXIS BITTER ise Yılın Aksesuar Tasarımcısı ödülünü aldı.

Gecenin büyük sponsoru olan Swarovski Ödülleri'nde ise şekler mi şeker, mini boy yetenek JASON WU Kadın Giyimde, RICHARD CHAI Erkek Giyimde ve ALEXANDER WANG aksesuarda yılın tasarımcısı ödüllerini aldılar. kinci kuşak Uzakdoğu kökenli tasarımcılar gümbür gümbür geliyor.

Kadın mısın nesin beee diye bizi haykırtmaları yetmediği gibi, canımız ciğerimiz gençlik aşkımız David Bowie'yi de ipten döndüren süper süpermodel IMAN Yılın Moda İkonu ödülünü aldı. MICHEAL KORS ise Geoofrey Beene Yaşam Boyu Başarı ödülüyle onurlandırıldı. BURBERRY'nin Christopher Bailey'si ise Uluslararası Tasarımcı ödülünü aldı.

Ve tabiii asla unutulmayacak olan bir isim o gece de unutulması, ALEXANDER McQUEEN Konsey Özel Onur Ödülü ile ödüllendirildi.



Gelelim kim ne giymişe, geceye ağırlıklı olarak siyah damgasını vurdu onu beyaz ve natürel tonlar takip etti. Desenli seçimler ise gerçekten oldukça başarılıydı. Gywenth Paltrow geceye üzerindeki elbisenin de tasarımcısı olan MICHEAL KORS ile katıldı. Jessica Stam ve Doutzen Kreuz de siyah ve MICHEAL KORS giyenlerden. VERA WANG kendi tasarımı içinde. Devon Aoki'nin elbisesi geceye birlikte katıldığı ZAC POSEN'e ait. Gecede ödüllenenlerden VOGUE'un Tanne Goodman'ı da KORS, Heidi Mount ise birlikte katıldığı tasarımcı PRABAL GURUNG tasarımı içinde.



Natürel renk seçimleri içinde Alexis Bledel gydiği BEHNAZ SARAFPOUR ile favorim! Carmen Kass MICHEAL KORS ile derin bir sırt dekoltesi veriyor, Brooke Shields J.MENDEL'i ile ultra sıkıcı. Alexa Chung'un MARC JACOBS elbisesi çok şeker ama o ayakkabıları hiç beğenmedim.



Ve beyazlar...Amanda Brooks THAKOON, Dakota Fanning ve Hanna Soukupova MARCHESA giymişler. Amanda ve Hana'nın minilerini çok beğendim! Rachel Roy yanında Hillary Rhoda ile, ikisi de RACHEL ROY giymiş. Paz de la Huerta YIGAL AZROUEL'in hem kolunda hem içinde:)



Alexander McQueen için gerçekleşen özel töreni sunan Sarah Jessica Parker tasarımcının prefall koleksiyonundan dijital baskı bir elbisesini seçmiş, kıyafetin renkleri ve derinliği enfes. Jessica Biel beni son iki gündür hayretlere gark ediyor, Anna Wintour elinden tutup onu Amerikanın İkonu haline getirmeye kararlı, o da bir şeyler kapmış olacakki bu defa yine şık! elbisesi DIANE VON FURSTENBERG. Geceye tasarımcıyla katılan Rachel Weisz'in JASON WU elbisesini çok beğendim! İlk olarak Leighton Meester'de farklı bir versiyonunu gördüğümüz PRABAL GURUNG yağlıboya efektli elbiseyi bu defa Nadja Swarovski giymiş.

Bee Scheaffer THAKOON, Anna Wintour ise CAROLINA HERRERA içinde. DIANE VON FURSTENBERG kendi tasarımı ve gülücükler içinde. Daisy Lowe DOLCE&GABBANA, Emilie De Ravin ise BCBG MAX AZRIA seçmişler.



[Görseller:style,justjared]

0 yorum: