15 Şubat 2011 Salı

RED CARPET | GRAMMY Ödülleri 2011

GRAMMY Ödül Töreni hem kırmızı halı hem performans kostümleriyle muazzamdı! Açıkçası Oscar Ödülleri'nde yıldızlar bu geceyi geçmek için epey çaba sarfetmek durumunda kalacak:)

GRAMMY aynı zamanda bana bir kez daha yıldız olsam kırmızı halıyı sallarmışım bunu gösterdi:p Paris Couture Haftası boyunca blogda ve Twitter'da defalarca JEAN PAUL GAULTIER'nin küllerinden yeniden doğduğunu ve "işte couture böyle yapılır" dercesine muhteşem bir koleksiyon çıkardığını söylemiştim. Aynı zamanda GIVENCHY'nin Ricardo Tisci'si de Couture haftasından büyük fark yaratmış, ben kendine hayran bırakmıştı, Roitfeld'den sonra bir kez daha kanlı canlı bir GIVENCY couture görebildim. Kısacası geçen gece Grammy'ler beni doğruladı:)

Kare Asım:
1) Natasha Bedingfield
2) Nicole Kidman
3) Florence Welch - GIVENCHY
4) Rihanna - hem DIOR hem JPG



Natasha Bedingfield'ın bu mavi, yarı transparan, işlemeli elbisesinin tasarımcısını henüz keşfedemedim ama muhteşem olduğu kesin! Renk, işlemeler, çiçek ve boncukların dağılışına bayıldım.



İşte podyumda gördüğüm anda kalpciklere boğulduğum enfes JEAN PAUL GAULTIER! Genelde sadelikten yana olan Nicole Kidman muhteşem bir seçim yapmış, tek dileğim keşke bu defalık podyumdaki gibi eldivenlerle giymiş olsaydı bu elbiseyi. Renk, baskı, Model hepsi birbirinden güzel:)



Florence Welch o gece beni kıskançlıktan çatlattı. Hem ELIE SAAB, hem YVES SAINT LAURENT Couture hem bu muhteşem, insanlık dışı güzellikteki GIVENCHY Couture'ü bir gecede giymek kaç kula nasip olur Tanrım! Performansını sergilerken Saab, after party'de YSL giyen Florence Welch yapımı binlerce saat süren bu GIVENCHY'yi Carine Roitfeld'den sonra giyen ilk isim. Tebrik ediyor, saygıyla eğiliyorum:)



Bu JEAN PAUL GAULTIER şahanesi de ancak tasarımcısı kadar cesur ve sıradışı bir isim tarafından giyilebilirdi, ve o isim tabii ki Rihanna! Defilede Mohawk bir gelinlik olarak sunulan bu çok özel elbiseyi Rihanna kıvrımlarına bir güzel yerleştirmiş. Pek çokları için soru işareti yaratacak bir seçim olsa da GAULTIER'nin dehasını sorgulamak kimseye düşmez, çarpılır:)



Rihanna şıklıkta durmak bilmemiş ve performansı içinde geçen sezonun en çok ses getiren couture koleksiyonundan DIOR Couture'den Afrika Menekşesini seçmiş! Bu enfes koleksiyonun her parçası bir çiçeğin birebir dijital baskısı ve doku taklidiyle yaratılmıştı.



Kırmızı halının favorisi metalik renklerdi! Altın, gümüş ve broz ışıltılar içindeki yıldızlara bakalım:
  • İstisnasız şıklardan Mya kendisi de moda tasarımcısı olmanın verdiği iş bilirlikle metaliklerin içinde benim en şıkım.
  • Heidi Klum kolunda Seal, üstünde JULIEN MACDONALD altın ışıltısıyla en şıklardan. Elbisenin kuyruğu ve sırt dekoltesi çok hoş.
  • Jennifer Lopez'in elbise olsa da olmasa da her zaman ışıl ışıl olmasının sırrı ne acaba? Kadın yine pırıl pırıl, gümüşi EMILIO PUCCIsi muhteşem!
  • Kathy Griffin de sarı ve altın ışıltısını tercih edenlerden
  • Selena Gomez J.MENDEL elbisesiyle zarif... ve sıkıcı!
  • Kim Kardashian bazen beni benden alsa da çoğunlukla bildiğimiz gibi, yani neremi açsam bilemiyorum iyisi mi hepsini açayımcı:) KAUFMAN FRANCO elbisesi bu konuda yardımc olmuş.
  • LeeAnn Rimes REEM ACRA metalik elbisesiyle çok şık ve elegan.
  • Miley Cyrus da "ben artık küçük bir kız değilim büyüdüm" demek için ucuz görünmenin yeteceğini sanır hale geldi. Nerede o eski Miley? ROBERTO CAVALLI elbisesini kendisine yakıştıramadım.



Siyahlarda
  • en iyi Eva Longoria idi, bu kadın kırmızı halıya her zaman yakışıyor. Siyah-beyaz fırfır, volan ve darepe efektli, hacimli minisi ASHI imzalı.
  • Gywenth Paltrow zahmetsiz ama şık bir siyah mini seçmişti
  • Glee yıldızlarından Jenna Ushkowitz ise hediye paketi gibi ama yine de sevimli, yaşına da fiziğine de uygun
  • Lea Michelle ile inişli çıkışlı bir ilişkimiz var, Altın Küre'de o şahane elbiseyi uyduran stylist bu defa nasıl bu EMILIO PUCCI'yi seçmiş anlamak mümkün değil. Bu elbiseyi taşıyacak fizik, seksapel ve vahşet Lea Michelle'de maalesef yok, maalesef PUCCI de giysen şık olamayabiliyorsun işte.



Mavilerde yüzümüzü güldüren yok!
  • Muhteşem fiziğine bir dönem GIVENCHY'nin el attığı ve bizi mest ettiği Ciara bu defa bol pencereli, derin yırtmaçlı şifon EMILIO PUCCI'siyle beklediğimden kötü
  • Jennifer Hudson inanılmaz kilo verdi ve incecik oldu, bu mucizeyi kırmızı halıda asla vazgeçmediği isimle VERSACE elbisesiyle bir kez daha gözler önüne sermiş ama her zamanki şıklığını yakalayamamış
  • Keri Hilson benim en sevdiğim couturierlerden BASIL SODA'dan pırıltılı detayları olan mavi bir mini seçmiş, ah oysa o koleksiyonda neler vardı neler:)



Yaşasın!!! Kırmızı halıda SADECE VE SADECE bir tek pudra rengi vardı:) Kırmızı halıda pudraya son, içimiz bayıldı diye diye galiba başarılı olacağız:)



Uzun zamandan sonra punk kraliçelerinden, efsane kadın Cyndie Lauper'ı görmek ne kadar güzeeel! Benim kuşağım için Cyndie'nn anlam ve önemi kelimelerle anlatılmaz:) Kendine yaraşır bir kostüm seçmiş ama keşke pembe saçları da geri gelse:)



Gecenin olayı tabii olayların kadını Lady Gaga'dan geldi. Born This Way diyebilmek için yeniden doğdu Gaga hem de HUSEYİN ÇAĞLAYAN tarafından tasarlanmış devasa bir yumurtayı çatlatarak:)



Gelelim bunu bize niye yaptınızlara:)
  • Katy Perry hep güzeldir, hep şıktır, hep ışıl ışıldır. Ama bu defa değil, EMPORIO ARMANI de olsa kostümü ucuz, kumaşı bile çirkin geldi gözüme, küstüm Katy!
  • Beyonce Grammy elimin kiri, geçiyordum uğradım dercesine, hem de ceket-şort-payet Bermuda şeytan üçgenimsiyle teşrif etmiş, maalesef diyorum.
  • Kategorize edilemeyecek isim ve kostümlerden biri de Nikki Minaj'dan geliyor. Leopara dönüşmesinde GIVENCHY yardımcı olmus:)
[Görseller: justjared, zimbio]

6 yorum:

zumrutstyle dedi ki...

kessinlikle Boom, ben de Natasha Bedingfield'e bayıldım :)

zumrutstyle

http://zumrutstyle.blogspot.com/2011/02/53-grammy-odulleri-krmz-hal-53rd-grammy.html

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

herkes nefes kesici olmus ama kesinlikle 1. elbıse ve diğerleri... :)

Melis dedi ki...

Ellerine sağlık süper bir post olmuş Boom'um :)

Natasha Bedingfield <3 <3 <3 :))

Yazdıklarının hepsine katılıyorum Boom! Katy Perry'e de tesüflerimini iletiyorum :)

yasemen k. dedi ki...

ayy kesinlikle Bafta o kadar sıkıcıydı ki Grammy sağ olsun, anında açığı kapadı, kapamakla kalmadı Oscar'ı fena strese soktu :P çok keyifliydi dayanamayıp uyusam da yarısında cok eglenceli bir Grammy izledim ben de! (: Givenchy'e ben de bayıldımm ve Welch çok yakışmışş!

funda dedi ki...

nicola kidman favorim o nasıl zarif bir elbisedir öyle çok şık çok yakışmış:)

modafobik dedi ki...

Gaga yapmış yine yapacağını (: