25 Şubat 2011 Cuma

YILDÖNÜMÜ | Mamma Mia! The House Atelier'de Kurstayız:)

Ufak bir gecikmeylee yepyeni Şubat hediyesi huzurlarınızda hanımlaar:) Bu defa birlikte nefis bir birliktelik yaşayacağız, sahiden "nefis" :)



Kulaklarımızda unutulmaz MAMMA MIA! şarkısı 5 Mart Cumartesi günü sizleri İstiklal'deki THE HOUSE CAFE Atelier'de bekliyoruz!

THE HOUSE CAFE'nin eşsiz şefleri bizlere birbirinden farklı kesimlerde makarnaları nasıl yaratacağımızı gösterecek, makarnamızı kesecek, haşlayacak, şeflerin mazhar olduğu sırlarla dolu sosları öğreneceğiz:) Şaraplarımız ikram edilecek, keyfimiz katlanacak! Üstelik yinee bol bol fotoğraflar çekileceğiz:)



İşte o gün tam 10 şanslı Styleboomerla çook ama çok eğlenecek, leziz bir gün geçireceğiz:) Pekii nasıl?
  1. Öncelikle bir Styleboomer olmanız gerekmekte yani bu blogun "İzle"yicisi olmalısınız
  2. Sonraa The House Cafe'nin yepyeni facebook sayfasına tıklayıp üye olmalısınız
  3. Son olarak 1 Mart Salı geceyarısına kadar The House Cafe menüsünden ennnnn sevdiğiniz yemeği buraya şöyle iştah açıcı bir yorum eşliğinde bırakmalısınız
  4. Yorumunuzun sonuna e-mail adresinizi eklemeyi asla ve asla unutmayın lütfeen:)

2 Mart Çarşamba sabahı Styleboom'la beraber THE HOUSE CAFE şef şapkasını kimler takacak blogda duyurulacaak, lütfen tarihi not alıın ve blogu kontrol edin, kaçıran üzülür :)

53 yorum:

kavadora dedi ki...

ben işsizliğin verdiği rehavetten gece yarilari kalkip boyle yemek yiyesim gelir, bir de dedim boom napiyor bakim. iyiki de baktim kalp kalbe karsiymis :)) menuye bi goz gezdirdim durumuma uygun 'kendi yumurtanı kendin yap' simdilik benlik gorundu :)) yanına dedim bir de Demleme Çay / Freshly Brewed Tea iyi gider.amaaaann bu saatte yemek bahane tatlı şahane dedim tatlı menusune bakayım dedim bilg.ım acmadı onun bile yurecigi dayanmadı. E orda koskoca pasta menusu var Beyaz Çikolata ve Frambuazli olsaydı iyiydi. Offff beni uyku tutmaz bari ah'ım da seni tutmasın ben kazanayim da bi pisirip iki yiyelim....Cok operim
kavadora@gmail.com

irem dedi ki...

yemekleri bir yana ama beyaz parça çikolatalı brownie deyince bi durmak lazım :)

Unknown dedi ki...

mozerrella fesligenli pizza ya da nooddle olucak yanında kırmızı sarap ustune de browni hmmmmmmmm
simdiden acıktım :)
mailimi de ekliyorum hemen
ekebapci@gmail.com

Details Of Fashion dedi ki...

Şöyle bir menüye göz gezdirdim gidipte yediğim Teriyaki Soslu Somon'dan daha lezzetlisini bulamadım beklerken bir The House Light Limonata çok keyifli olur (:

didemgokselli@gmail.com

Onur Çiçek dedi ki...

Yemek yemeği herkes sever tabi kilolarla başı terde olanlar çok daha sever benim kilomla sorunum yok sadece baklavalarımla sorunum onun için House Cafe'nin o eşsiz tatlarından Firik Bulgurlu Sebze Salatasını tercih ediyorum son günlerde :/ arada enfess çilekli tartıyla beraber kaçamak da yapmıyoruz değil hani...
Bu arada bu soğuk günlerde ballı kış çayınıda tavsiye ederim özellikle sana boom :) sen hasta olma sonra styleboomerlar ne yapar. :) bu kadar.

buuby. dedi ki...

çikolata-konyak cheesecake!! ^.^

betulkaraman@live.com

bebe dedi ki...

ben kesinlikle ve kesinlikle tavuklu ve porcini mantarlı makarna alırdım.. porcini muhteşem bir şey! yaz olsaydı yanına bir House Cafe klasiği olan limonatasından alırdım ama yok..cabernet sauvignon istiyorum bennn :))

melikealtun@yahoo.com

sevgiler,

canDirekli dedi ki...

Ben House Cafe'ye her gidişimde; genelde, Diyet Izgara Tavuk yerim :)

Sanırım 30umda da halaaa göbeksiz olmak istiyorum! Bi de sunumu çok hoşuma gidiyor. Diyet ya o yüzden minimalist bir tabak; yanındaki yeşil mercimeklere de ölür biterim!

Yanında da pellegrino içerim! :)

blogorgeous@gmail.com

Modagrafya dedi ki...

çok büyük bir makarna fanatiği olduğum için hemen bu çekilişe de katılmaya karar verdim, menüden de bir başka fanatizm objem olan pizzayı seçiyorum, mozzarella ve fesleğenli pizza diyorum:) (ne de olsa makarnalar arasından seçim yapmak güç:) bu aralar kilodan dolayı pizza yiyemesem de düşüncesi bile benim için büyük bir mutluluk. yanında bir de (midemde yer kalırsa) muzlu kek oldu mu mutluluk ikiye katlanacaktır şüphesiz:)
ece,
info@guzelblogum.com

ilknur dedi ki...

The House Cafe menüsünden en sevdiğim yemek;Diyet ızgara tavuk çünkü yediklerime dikkat etmem gerekiyor.hem lezzetli hem sağlıklı yemek yemeyi seviyorum.umarım house cafede buluşup yaptıklarımızı afiyetle yeriz.

ilknuray_fb@hotmail.com
ilknur ay.

Luflee_ dedi ki...

Ben iki senesini diyet yaparak geçiren ve bu süreçte 23 kilo vermiş biri olarakk, kendimi Milano usulü dana bonfile yanında şarap eşliğinde ödüllendirebilirim. Mamma mia:)

gulsunoktay@hotmail.com

ÇİĞDEM SİNOĞLU dedi ki...

beyaz parça çikolatalı brownie :O mükmmeeeeeldiir:) ben genelde ortaköydekindeyim hep. pizza yenir yada yenmez ama mutlaka o brownie yenmeden gidilmez:) üstelik beyaz çikolataya alerjim var. belkide çok tükettiğimden. ama zaten o tabağın görünüşü bile mutlu olmanıza yetiyor. tabi makarna soslarının güzel tariflerini öğrenmek için can atıyorum:)

ÇİĞDEM SİNOĞLU dedi ki...

mail adresimi unuttuum:)
cigdemsinoglu@gmail.com

Abuk Kraker dedi ki...

her gittiğimde ızgara tavuklu pizzamı söyler ve mutluluk içinde istiklal'i izlerim :)

taksimetre@gmail.com

BanuMsr dedi ki...

House cafede en sevdiğimm yemek yerken sanki italyada hissettiren porçini mantarlı risottoydu:) ama menuden kaldırmışlar sanırım:( Onun yerine tavuklu & porçini mantarlı makarnada olabilir ve tabikii içmeye doyamadığım naneli limonatası:)
banumisirlioglu@gmail.com

irem dedi ki...

mailimi yazmayı unutmuşum yorumumu tekrarlıyorum =)

yemekleri bir yana ama beyaz parça çikolatalı brownie deyince bi durmak lazım :)

iremsen@gmail.com

enf dedi ki...

Merhaba ben ELİF,
Benim için House Cefe 'de favori yemek DUKKAH SOSLU TAVUK:)
Yumuşacık tavuk ve muhteşem baharatların birleşimini tarif etmek olmaz denemek lazım.Sunum olarak da tat olarak da 10 numara
birlikte servis edilen sebzeleri ve pilavı ile büyük bir bütünlük içinde.Baharatlar o kadar dengeli ki asla rahatsız etmiyor.yanına da the house naneli limonata enfes gidiyor ama Lamberti Blush - Pinot Grigio - Italy ile mükemmel;)


elffitoz@gmail.com

Pink Freud dedi ki...

House Cafe'ye günün hangi saati gidersem gideyim Dana Carpaccio & Porcini Mantarlı Pizza yemeden çıkamıyorum. Karşımdakine de içimden "Allahım nolur istemesin" diye dualar ederek "Bi parça alır mısın?" diye kibarlık ederek sormayı ihmal etmiyorum tabi.

Bi de söylemeden geçemeyeceğim House'un Ice Coffee'si ben kahvenin ustasıyım diyen mekanlarda bile yok.

piinkfreud@gmail.com

happypetty dedi ki...

istanbuldaki en lezzetli lahmacunu Hause Cafe'de yedim. O kadar büyük ki, birkaç arkadaşla bile yenilebilir :)) Kıyması bol, kokusu mis mis... Bir de yanına leziz bir limonata söylerseniz ve ardından da tatlı olarak beyaz parça çikolatalı brownie istersiniz ki nutelladan bile vazgeçilebilir bunun için değmeyin keyfime. acıktım anlatırken :))

Mutlu
mail:ostekelipetty@hotmail.com

Aicha! dedi ki...

Boom bu etkinliği gördüğüm anda ne kadar sevindim bilmezsin :) Ben kurabiye canavarının italyan versiyonu gibiyimdir :) Makarna canavarı diyebilirm kendime hiç sıkılmam arka arkaya makarna yerim bi kaç gün! Yapmasını da öğrenmem lazım artık :)

House Cafe'ye daha önce gitmedim fakat menüsündeki tavuklu sezar salata gözüme takıldı hemen. canım mı çekti nedir?!

aichacoskun90@gmail.com

nar çiçeği dedi ki...

Makarnanın fesleğenlisini severim, pizzada nasıl oluyormuş diye bir denemeiştim House Cafe'de. Pizzanın incesi makbul derler, Mozarella ve fesleğenli pizzada bu incelikle sarmaş dolaş olunca tadından yenmez oldu benim için :) yanındada bir kadeh kızmızı şarap değmeyin keyfime :) olsada yesek..afiyet olsun

fashioninfection dedi ki...

Offf makarna mııı? Hayatımın anlamı, odak noktası. Gerçekten bayılıyorum. Benim için en önemli unsurlardan olan sunuma da çok özen gösteriyorlar. Ama house cafe'de birbirinden güzel öyle harika lezzetler var ki ama sanırım favorim Spaghetti Bolognese. İçinde çok özel sosları var ve tadı bambaşka. Yanında şarap. Yemeğin üstüne de yeşil elmalardan bi tane :) ohh harika.

Bu arada doğum günümü de Kanyon House Cafe'de kutladım. Arkadaşlarım ve ben inanılmaz memnun ayrıldık. Doğum günü kızı olarak unutulmazlarım arasında yer alacak ;)

mail: melcsn@hotmail.com

haşirigagi dedi ki...

oLaLa..
Deniz mahsüllü noodle...Gökyüzü gri, giysilerim kalın, karnım aç, ruhum bulanık.. Miss gibi kokusu daha mutfaktan çıktığındaa burnuma çalınan, görüntüsüyle Çin'in cümbüşünü, kokusuyla Akdenizi hatırlatan o muazzam tat ve o şarkı dilimde festival gibisin :)

cigdem-memis@hotmail.com

burçin dedi ki...

sebzeli & mantarlı house noodle yerdim yerdim yerdimmm (: her çeşit noodle severim house cafenin ama şuan canım onu çektiii (:*

siparisbubu@gmail.com

nalan dedi ki...

Beyaz parça çikolata browni'yi tek geçerim. Piyasadaki diğer brownilerden çok farklı ve lezzetli bir tat...benim gibi tatlı tutkunlarının denemesi gereken lezzetlerdn biri. hele de yanında kahveyle değmeyin keyfine!

Nalan Akin

edasen dedi ki...

The House Cafe menüsünden en sevdiğim yemek Tavuklu & Porcini Mantarlı Makarna tadına doyulmuyoor:)

eda.sen1@hotmail.com

kırmızı çekirge dedi ki...

tabiki house cafe pizzası ve limonatası:)) fesleğen ve mozerellalı pizza yiyeceksin üstünden biraz geçecek yanına söyliceksin cheesecake ve naneli limonata:) havada güneşliyse eve kadar yürümek şart:))
beyzayabaci@gmail.com

sila dedi ki...

ılık keçi peynirli salata! her mevm, her saat yenebilecek hafif bir tabak.

ayrıca hayatımda yediğim en güzel peynir tabaklarından biri house cafeninki!

Serap dedi ki...

Hiç düşünmeden penne arrabbiata diyorum acı vazgecemedigim bir tat. hi bide ricotta uzumlu pizza denemeyenler çok şey kaybediyor:) serap@seraplamoda.com

Bilun Şen dedi ki...

Elbette Spaghetti Bolognese!! Mmmm iyice acıktım. İş çıkışı gitmeli ve yine sipariş edilmeli! :) bilundesign@gmail.com

Stardust Memories dedi ki...

tavuklu ve porcini mantarlı makarnaaa! tavuğa bayılıyorum, e makarnaya da bayılıyorummm e mantarda makarnanın en yakın dostu. süper süper.
uqsecret@gmail.com

Onur Çiçek dedi ki...

yemek yemeği herkes sever tabi kilolarla başı terde olanlar çok daha sever benim kilomla sorunum yok sadece baklavalarımla sorunum onun için House Cafe'nin o eşsiz tatlarından Firik Bulgurlu Sebze Salatasını tercih ediyorum son günlerde :/ arada enfess çilekli tartıyla beraber kaçamak da yapmıyoruz değil hani...
Bu arada bu soğuk günlerde ballı kış çayınıda tavsiye ederim özellikle sana boom :) sen hasta olma sonra styleboomerlar ne yapar. :) bu kadar.
oncicek@gmail.com

Canan dedi ki...

seçimim kesinlikle ızgara bonfile salatası olurdu, çünkü salataya bayılıyorummm ama sadece yemesine :) hazır yapılmışı olunca yeme de yanında yat :)

Canan
cnn_d@yahoo.com

zarpandit dedi ki...

house cafe dedinmi tavuklu sezar salata gelir akla arkadasım..şööle taptaze otçukların arasından göz kırpan tavuklar ki çıtır çıtır lezizdirler..üstüne serpilmiş her türlü lezzetle dehşet bir bombadır kendileri :)

boom! makarnaya bayılırım eğer kazanırsam halimden anlayacaksın hehehe :D

gokchecoskun@gmail.com

zumrutstyle dedi ki...

Merhaba Boomcum, yeni kahvaltı ettim ama öğlen için şöyle biri gelse, işyerimden beni alsa götürse hiçbişi söylemeden ve önüme de "Deniz Mahsullü Noodle" yanına da bir "The House Naneli Limonata" getirse ne iyi olurdu ama! Gerçi yetmez, üzerine de "Kestaneli & Kahveli Cheesecake" isterim :) MAIL ADRESİİİM DE:

zumrutstyle.blogspot.com

zumrutstyle@gmail.com

abece dedi ki...

Milano Usulü Dana Bonfile tek geçilir et sever bir insansanız gözü kapalı bir şekilde bir tabağı bitiriverirsiniz yaz olsaydı bir de alakasız da olsa limonanata aşkına deyip limonata içilir ki ...

abecedesigner@hotmail.com

Tiki Kezban dedi ki...

Merhaba,

Blogunun zaten izleyicisiyim. Kacmaz :)

The House Cafe'nin facebook sayfasıni da begendim.

The House Cafenin hastasi oldugum yemegi ise enfes bir klasik; Spaghetti Bolognese. Mmhhhh....
O enfes Bolognese sosu, tam tadinda baharatlari, tam kivaminda pisen Spaghetti... Parmaklarimi da yiyorum resmen. Ardindan da bir cilekli tart, ooff, ooff, karsimda da dostlarim,guzel bir sohbet, ooooooooooowwwww, daha ne isterim :)

Umarim bu firsat bana cikar :)

Bol şans:)

Tiki Kezban
tikikezban@gmail.com

Gozyigit dedi ki...

ben külbastı derim, ardından yer kalırsa elmalı pie ve naneli limonataaaaa ta ta ta taaaaaa :) valla karnım acıktı :)
ozyigit.gokce@gmail.com

chora dedi ki...

makarna ve sos delisi olarak mutlaka tercihimi bundan yana kullanırdım:) noodle olsa şöyle... sebzeli mantarlı olsaa.. yanına da buz gibi naneli bir limonata.. uhh.. şimdiden ağzım sulandı:)) umarım cumartesi atalierde görüşürüz:))

chora1903@hotmail.com

Zuhal dedi ki...

Butun hucrelerimi saran nane kokusuyla tuten buzz gibi bi limonatanin esliginde, baharatli tereyag sosuyla tatlanmis begendinin uzerindeki kivaminda pismis koftelere hayir diyemem.. Nee biri kestaneli kahveli cheesecake mi dedi yoksa? :))

zuhalce@yahoo.com

Serdar Seratlı dedi ki...

Dana Carpaccio'yu ayrı, Porcini Mantarlı Pizza'yı ayrı ayrı severken House Cafe ikisini birarada sunuyor, daha ne isterim, hımmm çok lezzetli.
Dana Carpaccio & Porcini Mantarlı Pizza favorim:)

Pınar S.
pinarcapa@yahoo.com

just mag dedi ki...

çikolatalı -konyaklı cheese cake ve naneli limonata olmazsa olmaz ! ya da çilekli tart da olur hem de mükemmel olur (=

nazgurpinar@gmail.com

just mag dedi ki...

mail adresimi unutmuşum galiba nazgurpinar@gmail.com

. dedi ki...

Günün ilk saatlerinde İstiklal Caddesi henüz daha yeni yeni güne başlarken mis gibi Türk Çayı nın yanına çıtır simit ya da tazecik kahve yanına french toast ....
Eger bu etkinlikte şans benden yana olup seçilirsem çok mutlu olacağım çünkü mutfakta olunca kendimi çok iyi ve zinde hissediyorum.... kzerrink@gmail.com

rebeltakipte dedi ki...

beyaz parça çikolatalı brownie house cafedeki en lezzetli tatlı.

rebeltakipte@hotmail.com

http://rebeltakipte.blogspot.com/

Özge dedi ki...

Öğlenleri hava güzel olduğunda gidilen yer Ortaköy House Cafe'dir. Menü değişmez benim için: Şeftalili ice tea,başlangıç için bruschetta ve ana yemek beğendili köfte! yanında gelen yoğurt bir harika.. tatlı mı? dondurmalı brownie elbette...

ozgealtinok@gmail.com

Ozge A. L.

deniz saatçioğlu dedi ki...

Eger House cafe ye kahvaltıya gidersem mutlaka eggs benedict yerim. Onun dışında eğer rejimde değilsem, kesinlikle favorim lahmacun pizzadır. Lahmacuna zaten bayılırım ama House Cafe ninki bol kıymasıyla gerçekten müthiş bence.

denizsaatcioglu@gmail.com

fifi dedi ki...

House Cafe’de yemek içmek, damağı ıskalamamaktır, şaşmaz. Gözlerim kapalı, menüde parmak ucuma düşen her şey mubahtır benim için. Amma ve lakin her haremin de bir gözdesi vardır. Östrojeni yüksek tüm canlılara Tanrı tarafından bahşedilmiş “çikolata bağımlılığı” beni çepeçevre sarmışken “beyaz parça çikolatalı brownie”nin kucağına dalarım, kaçmaz. Saten çarşafların üstüne boca edilmiş kakaolu pamuklara bırakırım kendimi. Beyaz çikolata parçaları ara ara gıdıklarken beni, damağımda, dilimde çözülmeye başlayan nemli pandispanyayı dağıtırım parmak uçlarıma kadar. Brownieden aldığım son parça, tekrar buluşmak üzere edilen bir veda gibidir. İkinci bir porsiyon asla istenmemelidir. Zira o değerli anlar ve beni saran saten doku, benden bir süre gizlenmelidir. House Cafe’nin browniesiyle buluşmak, hatun kişinin mahremidir.
fifitheblogger@gmail.com

Tuğba dedi ki...

Beğendili köfte tabiki bide ev yapımı çilekli tartını denemek istedim çok..

tugbadubaz84@hotmail.com

ceylo dedi ki...

Boom bu ne güzel bir organizasyon!!seninle tanışmak için sabırsızlanıyorummm:)Son yıllarda Yeme& İçme konusuna merak salmış biri olarak bu workshop harika bir deneyim olacak benim için:)

The House Cafe de;Sebzeli Izgara Levrek ilk tercihim eee formu korumak lazım tabi,ardından da
Kestaneli & Kahveli Cheesecake ile küçük(!)bir kaçamak yaparım:)
alimetin.deveci@hotmail.com

Madam Chic dedi ki...

styleboomdan yine süper bir hediye (:

keşke şimdi house cafe de olsak da acıkan karnımızı 3 Mantarlı & Patlıcanlı Pizza ile bir güzel doyursak, üstüne de nefis dondurmalarından hüpletsek ne güzel olurdu (:

madamchic@hotmail.com

Followupfashion dedi ki...

Beyaz parça çikolata browni içlerinde favorim yok böyle bir lezzet.

carpedidem@hotmail.com

Followupfashion dedi ki...

Beyaz parça çikolata browni içlerinde favorim yok böyle bir lezzet.

carpe.didem@hotmail.com

bir önceki yorumumda mail adresimi yanlış yazmışım