6 Şubat 2011 Pazar

KOLEKSİYON | Geçmişi Kır Dök!

Günseli Türkay IFW'nin merakla beklenen isimlerinden biriydi, özellikle de geçen sezon İlkbahar 2011 koleksiyonuyla zirve yaptıktan sonra. Çok çok iyi bir işin üstüne Türkay bu defa çizgi kahramanlar ve dijital karakterlerden romantizm ve hüze geçiş yapmıştı sanki.



Bağlanmak... Bağlanmak siz farkında olmadan size engeller yaratır diyordu, geçmişe bağlanmak. Ve geçmişi temsilen kullandığı porselenleri kırıp dökerek bu engelleri ortadan kaldırıyordu. Bu defa Türkay kendisine kırık porselenleri eşsiz desenler olarak seçmişti. Koleksiyonda yün ve deriler Türkay'dan gelen yeniliklerdi.



Hemen her defilesinde aksesuarları da konuşulan Türkay'ın bu defa aksesuar, saç ve makyajı yine oldukça konuşuldu. Binbir renkte çiçekler ve porselen parçalarla süslenen saçlar muazzamdı, defilelerin biraz da şov olduğunu hatırlatan işlerden biriydi. Koleksiyonda kullanılan tüm deriler ve deri ayakabılar DERİ TANITIM GRUBU sponsorluğunda hazırlanmıştı. Doğrusu Deri Tanıtım Grubu IFW'nin en çalışkanlarından biri olduğu gibi pek çok tasarımcıyı da en candan destekleyen platformlardan biri:)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

haha cok güzelmiş diyemicem kusura bakmasınlar bune ya xD

Adsız dedi ki...

ama ayakkabılara sözüm yok :D