24 Şubat 2011 Perşembe

KOLEKSİYON | Genç, Trendy, Yaramaz, Canlı Timsah LACOSTE L!VE


Her şey geçen hafta kapıma bırakılan bir şantaj notuyla başladı! Söylenenleri yapmazsam cici mi cici pembe Lacoste ayakkabımın tekini bir daha asla göremeyecektim! Ben de polise haber vermeden yanıma çok çok güvendiğim bazı dostları da alarak söylenen yere gittim: İSTİKLAL CADDESİ NO:203... Fakat o da ne!



Biz ayakkabımızın başı dertte sanırken o meğer gecenin ennn güzel partisinde eğleniyormuş:) DJ, ikramlar, süper konuklar, dans! LACOSTE'un yepyeni konsept mağazası her yerde rengarenk İlkbahar/Yaz koleksiyonu adı gibi capcanlı: L!VE



Yukarıda favorileriiim:) Özellikle ağzında şeker o eski korkunç halinden eser yok şimdi timsahlı çantaya ve rengarenk pötikareli ayakkabıya bayıldım :) Lacoste L!VE koleksiyonu tamam da bu "!" de nesi? Ünlem işareti LACOSTE'un yine kaliteli ama daha genç, daha trendy, daha dikkat çekici hali:) Ve LACOSTE L!VE sadece New York Soho, Londra Carnaby Street , Paris Le Marais ve İstanbul’da Beyoğlu’nda.



Ennn favorim ise tabii ki bir Peanuts aşığı olan beni benden alan Charlie Brown'lu seri. Aşağıdaki beyefendi tepeden tırnağa parti şıkım:)



Renk renk olan sadece LACOSTE L!VE koleksiyonu değildi, partileyenler de rengarenkti:) Bu şahane fotoğrafların sahibesi Zeynep Güçlüten vee Bahar bana eşlik ettiler. Tabii Koray Caner de oradaydı. Jojee'ciğimiz de güzel yüzünü özletti özletti vee o gece geldi, bizi pek mutlu etti.



Partide müzik muhhhhhhteşemdi! Ben biraz halsizdim ve her hadi artık gidiyorum dediğimde gitmeme engel olan bu müziğin kaynağı aynı zamanda çoook güzel bir kadın olan aşağıdaki BAYAN SES!



Canlılığımız tescillendi! L!VE damgası yedik:)



Bi toplu poz olmadan olur mu?



Öyle güldüm, öyle eğlendim, öyle keyiflendim ki gecenin sonunda benim de LACOSTE timsahından farkım kalmamıştı:) L!VE olanından!


9 yorum:

bitte dedi ki...

çok eğlenceli görünüyor boom :) timsahın bu halini çok sevdimm

gulcekim dedi ki...

lacoste timsahı senin yanında sönük kalmış boom cıvıl cıvılsın yine :)

nuray kıvan dedi ki...

yine super eglenceli bi bulusma organizasyon olmusss belli :)

Melis dedi ki...

Halsiz olmana rağmen her zamanki gibi enerjik bir de çok güzel görünüyorsun :) O güzel gülüşün fotoğraflara hiç halsizsin gibi yansımamış.Çok çok çok tatlısın :)

CMOS dedi ki...

waow herşey harika görünüyor=)

tuguna dedi ki...

hasta olmana ragmen neseli olman, bulundugun yerden keyif alman ne harika, umarim hep boyle mutlu olursun:)

GÜZİN dedi ki...

Ya boom hep güzelsin hep özelsn:) ama bu senin fotolardaki gülüşün apayrı son kare tam reklam filmi gibi lacoste seni reklam yüzü yapsın bence hahah:=)) bi önceki posta baktım ben inanamadım ilkk defa somurtan boom:=) ama sebep belliyms neyseki açklamssn korktm bende bişi oldu diye:) buarada ben taze blogger sana hep evlilik postu yap demiştim ve sonunda o güzel post geldi ve ben onu kaç kez okudum bilmyorum:D bende evlenirken blog açıp herşeyi paylaşmak istedim..:=)
http://lifeanddashion.blogspot.com/

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

offf yine boom çok güzel! o renkte bişi var, sana acaip yakışıyo, ama çok giyme arada sürpriz yap ki gözümüz alışmasın :))

*STYLEBOOM* dedi ki...

@bitte eveet haklisin bence de bu timsah daha bi renkli ve keyifli:)

@gulcekim :)) tesekkur ederiim

@nuray kivan hakikaten hakkini vermis LACOSTE cok iyi bir parti hazrilamis

@melis her zamanki gibi cook tatlisin cnm:)

@cmos :)) guzel urunler vardi gercekten

@tuguna tesekkurleer ah ama o aksami hatirladikca bi fena oluyorum, yuklenmisim kendime demek:/

@guzin cook tesekkur edeerim:) ok cok iyi yapmissin, mutlu bloglar:)

@trend pinari tamam:)) tesekkurler