5 Mayıs 2011 Perşembe

BOYNER'de Define Avı!

7 Mayıs günü yani bu Cumartesi BOYNER'in Marmara Forum AVM'deki devv mağazasında Define Avı'na hazır mısınııız? Bir dolu bir dolu hediye çeki Twitter kuşunun ağzında! Hem de Anneler Günü'nün hemmen öncesinde. Hadi neler olacak yeniden hatırlayalım, sonra saatlerimizi 7 Mayıs 13:00'a kuralım:)



Önceliklee Styleboom'u Twitter'dan takip etmeyi unutmayın:) İpuçlarını size Twitter üzerinden vereceğim;) Nasıl mı? Hemmen aşağıdaki gibi!



Mağaza içine numaralı minik notlar yerleştireceğim vee size Twitter mesajlarıyla yol göstereceğim, siz belki beni göremeyeceksiniz ama Twit kuş hep ötecek:)



Twitter'daki ipucundan notun yerini anlayan vee o notu ele geçiren aşağıdaki gibi bir mini mektup bulacak:) Styleboom ve BOYNER'den mini bir mektup:)



Bu notta kaç numaralı çeki alacağınız yazıyor olacak! Bu not elinizde dooğru Müşteri Hizmetleri Noktasına geleceksiniiiz(gelirken ayakkabılara çantalara dalıp unutmayın beni a-aa:) ve "PAROLA"yı söyleyip, aynı numarayla işaretlenmiş hediye çekini alacaksınız. Fotoğraflar çekeceğiiz, tanışacağıız, sevgi kelebeği olacağıız ve blogda konuğum olacaksınız:)



PAROLA mı nee:)? Çok kolay! Parolamız "ANNE" ;) Aslında Hababam Sınıfı tarzı bir parola da koyabilirdim ama gülme krizlerini engellemek adına bunda karar kıldım:p



Son olarak daa hediye çekinizi gönlünüzce harcıyorsunuz:) Yuhiiii!



Hepinizi bekliyoruum! Gelmeyen çok şey (mecazen değil harbiden) çook şey kaçırırır hihihihoo:)

4 yorum:

Canan dedi ki...

Bunun için twittera girebilen bir telefon gerek :( bu durumda katılamıciim malesef

*STYLEBOOM* dedi ki...

@canan evet cnm oylee ama uzulme dah bi dolu guzel surprizim olacak:))

merve dedi ki...

bi dolu sürprizlerde biz istanbul'da yaşamayanları da unutma boomcum kıskanıyoruz valla:))

TrendKolik dedi ki...

Aaa süper çok eğlenceli olacağı belli twitter dan takiplerim malesef boynere gidemeyeceğim icin kendimi çok şanssız hissediyorum .fotolarida sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kim bulacak