13 Mayıs 2011 Cuma

RED CARPET | Cannes 2. Gün 2. Gece



2. gününde Cannes benim için bir başka güzeeel:) Neden mi? Çünkü kendisine bayıldığım Diane Kruger, çift olarak ayrıca bayıldığım sevdiceği Joshua Jackson ile Cannes'a geldi! Bakalım 2. gün ve gece nasıl geçmiş...

GECE: Sleeping Beauty Galası // We Need To Talk About Kevin Galası // Restless Galası



Cannes kırmızı halısını her zaman coşturan Diane Kruger genelde beyaz tercih ettiği festivalde bu defa altın rengi bir CALVIN KLEIN seçmişti. İncecik payetlerin vücudu sarmalarcasına üste oturduğu sırt dekolteli elbisesi ve kırmızı rujuyla Diane mükemmel!



2. günün beyazını ise Jane Fonda giydi ve hepimize bir "vay beeee" dedirtti! Şu yaşta şu fizik, şu kendine güven ve şu şıklık. Bir EMILIO PUCCI giymek herkesin harcı değildir:)



O da nesi! Kırmızı halıda pantolon:o Olacak şey değil yaa yo yo yoo diyorken dışım, içten içe de bayıldığımı itiraf etmeliyim:) Bu sene Cannes benim olacak der gibi Rachel McAdams MONIQUE L'HUILLIER büstiyer ve pantolon takımıyla:)



Aishwarya Rai hayal kırıklığı yaratmıyor ve yuvarlak figürünü çok zarif şekilde ortaya koyan pek güzel bir ARMANI PRIVE ile katılıyor galayaa:) Yine de ben onu ışıl ışıl elbiseler içinde daha çok beğeniyorum:)



Gündüz bana çok yorgun görünen Tilda Swinton gece özlenen karizmasına kavuşmuş vee favori tasarımcılarından HAIDER ACKERMANN içinde gelmiş. Elbise her şeyiyle tam Tilda!



Bu elbiseye bayıldım ve ROLAND MOURETyi ne kadar özlediğimi hatırladım:) Ne zamandır göremedik kendisini, yakadaki minik kat oyunu, renk, eteğin dökümü hepsi mükemmel ve elbise Mia Wasikowska'ya çook yakışmış!



Emily Browning gündüz bence hakkını veremediği bir VALENTINO ile kırmızı halıdaydı.



Bryce Dallas Howard sanıyorum hamile aktrislerden, kendisi barok bir REEM ACRA seçmiş. Normal zamanda giyinmek nedir bilmeyen Angelina Jolie'ciğimin Cannes'da 2009'da yarattığı hamile şıklığına henüz kıyısından bile yaklaşan olmadı bence:) Bu da başarısızlardan biri!



Alexa Chung güzel ama sade formlu bir BALENCIAGA içinde geldi kırmızı halıya, peki ya o boynundaki şahanelik ne? O neee:) Bir sarı elmas omaygaaad ♥

GÜNDÜZ: Kung Fu Panda // Sleepin Beauty // We Need To Talk About Kevin Basın Lansmanları



Angelina Jolie'yi bu kadar güzel gülücükler saçarken görmemiştim epeydir:) Dün Uma Thurman ve Bianca Balti bugün de Angelina Jolie gösterdi ki, bu sene Cannes'nın olayı ZÜMRÜT!



Jolie, basın toplantısına toprak tonlarda gelmişti, kendisi baştan ayağa SALVATORE FERRAGAMO:)



Emily Browning ten ve saçlarına mükemmel giden orman yeşili bir LOUIS VUITTON seçmişti, ama ben Charlotte Olympia pudra ayakkabılarda kaldım ayy ♥



Tilda Swinton basın lansmanında oldukça yorgun görünüyordu, tarzı her zamanki gibi uzun ince silüetlere ve drapelere bayılıyor. Yakasındaki ok broşa bayıldım. Yine pek bayıldığım ama anlam veremediğim ise ayakkabıları! ROGER VIVIER ayakkabılar güllü ve gösterişli, hiç Tilda'ya göre değil bence:)

GECE: Calvin Klein Partisi



İyi bakın çünkü bu partide görüp görebileceğiniz tek şık belki de Uma Thurman. Siyah elbisesi çok sade ama hemen sırtta omuzlardaki taşlı detayları çok şık. Uma elbiseyi bol pırıltılı bilezikle tamamlamış.



Vanessa Hudgens onca yolu boşa gelmiş! Makyaj ve saç her zamanki gibi pek güzel, elbise hiç olmamış, Vanessa'da ayrıca olmamış. Renk haricinde ı-ıh.



CHANEL Cruise defilesinden ayağının tozuyla Cannes'a uğrayan Clemence Poesy her zamanki Fransız şıklığında. Ben en çok yüzüğünü sevdim.



Evlendikten sonra ilk kez insan içinde gördüğüm güzeller güzeli Lara Stone'a ne olmuş bilmem. Ama elbise, elbisenin etek ucu ve o sandaletler, hepsi birbirinden korkunç!

[Görseller: getty]

4 yorum:

Melis dedi ki...

Diane Kruger ve Jane Fonda muhteşem görünüyor. Lara Stone gerçekten berbat.

En iyi Red Carpet postlarını sen hazırlıyorsun! Ellerine sağlık Boom :)

Lumos Design dedi ki...

bana göre cannes ın en şıkı rachel mcadams oldu, 3 kıyafeti de harikaydı. gündüz güzeli de krem abartısız şıklığıyla angelinaydı. emily browning sonn derece yorgun ve ozensiz gorunuyor, elbiseler guzel ama takı-saç-makyaj çok vasat kalmış. diane kruger ın elbisesi de olmamış, bu kadar dar ve ustune yapışan bi model hoş görünmemiş.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@melis ay evet Laraya inanamadimmm. Jane Fomnda'ya da inanamadim kac yasinda kadin ve mu-kem-mel!

@lumos rachel cook basarili gercekten, sapka cikartiyoruz:)) ama ben diane krugeri de cok begendim hele TVde muhtesemdi,
yururken isil isil ve cok gzeldi elbise

my lifebook dedi ki...

ben de angelina ne zaman "kırmızı halıda zümrüt benim olayım" çıkışını yapacak diyodum:)