24 Mayıs 2011 Salı

HEDIYE | Vivienne Westwood Ayakkabı Sergisi Açılış Partisinde Buluşalımmm!!

Havalar güzelleşti ve pek tabii kii etkinlik takvimleri de doldu taştı. Styleboomerlar da bu etkinliklerde olabildiğince yer alsın istiyoruum! O zaman ilk olarak süslenelim, püslenelim, enn güzel pabuçlarımızı giyelim ve bir kraliçe şerefine verilen bir partiye gidelim mi? Üstelik sadece parti de değil, bir ayakkabı cennetine düşelim mi?

Daha çok ‘gece işi’ olarak tabir edilen başarılı etkinliklerin arkasındaki isim MASSIVE ISTANBUL, aktivite alanını genişleterek, kültür ve sanat projelerine de girişmiş. İlk olarak da yıllar yılı tüm dünya şehirlerini dolaşan, benim de buradan böhü böhü ağlamaklı gözlerle seyrettiğim muhteşem bir retrospektif ayakkabı sergisiyle işe başlamış!



Evvet punkın biricik ve eşsiz kraliçesi VIVIEENE WESTWOOD'un özel koleksiyonuyla:))) A Personal Collection: of Vivienne Westwood Shoes isimli sergi 26 Mayıs Perşembe akşamı HARVEY NICHOLS'da süper bir partiyle açılacak vee 2 Haziran'a kadar da ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Özel bir koleksiyoner tarafından 15 yıl boyunca toparlanan bu çok özel seçki 70’li yıllardan itibaren ünlü modacının kariyerindeki en radikal ve ikonik ayakkabı tasarımlarını biraraya getiriyor, kısacası sanat eserlerini! ...Bunların arasında ‘Super Elevated Gillie’ ve 'Pirate Boots' da var! Pıt... Bayılmışım.

Şimdii siz 5 şanslı Styleboomer 26 Mayıs Perşembe akşamı 20:00da Harvey Nichols'da hem bu sergiyi ilk görenlerden olmak hem dee pek güzel ve seçkin bir açılış partisine çift kişilik davetiyenizle konuk olmak isterseniiz, yapmanız gereken basit:

Bu akşam saat tammmmmmmmmmmmm 21:00 itibariyle (evet Öyle Bir Geçer Zaman ki arasında:p) Twitter'dan bana

@styleboom #iyigecelerpabucu yazarak güzeel bir ayakkabı fotoğrafı yollamak:)

İlk 5 fotoğrafın sahibinee çift kişilik açılış partisi ve sergi davetiyesi hediyeee:))

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ilginc blog icin tesekkur