12 Mayıs 2011 Perşembe

RED CARPET | Cannes 1. Gün 1. Gece

CANNES Film Festivali dün başladı, benim ennn sevdiğim festival! Hem Avrupa'da, hem herkes şık, hem günlük güneşlik, üstelik mücevherler ayrı bir güzel:) İlk gün nasıl geçmiş hızlıca bakalım, vaktim oldukça her gün update etmeye çalışacağım ki zaten akşamları da Twitter'da paylaşıyorum, kıyafetleri çekiştiriyoruz Styleboomerlarla, siz de gelin bekleriz:)



CANNES malum sadece kırmızı halı şıklığı demek değil:) Bunun bir de basın lansmanları ile geçen gündüzü var, akşam galalardan sonra bir dolu partisi var! Gündüz ve Gece ayrı ayrı yazıyorum:)

GECE: 64. Cannes Film Festivali Açılış Seremonisi



Bu yıl jürinin güzeli Uma Thurman, sadece güzel olsa iyi, o benim süper kadınım The Bride'ım:) Sabahtan beyazlara bürünen Uma Thurman galada da beyazla devam etti ve kuyruk ve etek uçlarında uçuşan kuş tüyleri ile VERSACE elbisesiyle muhteşemdi! Elbisenin podyum versiyonunda göğüs altında pencereler vardı, Thurman için modifiye edilmiş. Zümrüt salkım küpeler ve bileklik de şahane.



Bu yıl CANNES'da gördüğüme enn memnun olduğum aktrislerden biri Rachel McAdams, kendisinin şıklığı malumdur. Veee ilk kırmızı halıya da bu muazzam MARCHESA ile damgasını vurdu! Pek çok başka fotoğrafta anladığımız kadarıyla elbisenin kuyruğu ile başedemeyip koluna dolamış olsa da affediyorum:)) Elbisenin omuzdan sırta dökülen pelerinvari sırt etayını çok beğendim.



Bu sene Cannes'da MC yani master of ceremony olan Melanie Laurent ise gözden kaçacak gibi değil! Hem zarif hem güzel Laurent ilk gece için CHRISTIAN DIOR seçimiyle devvvv alkışı hak ediyor! Çook şık!



GUCCI ailesine gelin gittikten sonra Salma Hayek'in modasal olarak sırtı yere gelmesin artık:) İlk gece için seçtiği gümüşi GUCCI Premiere elbisesini çook beğendim, oldukça dolgun göğüslerini toparlayan straplez üst ve kalçadan açılan piliseler, o piliseler arasındaki ışıltılar pek güzel!



Şu kırmızı halıda bir gün yüzü önüne eğilmeyen Aishwarya Rai L'oreal kızlarındna biri olarak katıldı galaya, bakalım Eva Longoria ve Evangeline Lily'yi de görebilecek miyiz? Aishwarya çok sevdiği ELIE SAAB couture'den yine couture'ün hakkını veren bir elbise giymiş. Yakından detaylar muhteşem.



Karolina Kurkova'nın Marilyn saçlarına bayıldım! Ve tabii ARMANI PRIVE elbisesine de. Işıl ışıl, renk mükemmel, çok zarif.



Bianca Balti görmekten usandığım bir model seçmiş ALBERTA FERRETTI'den. O da beyaz. Ve fakat o da ne? Evet evet o zümrütlerin büyüklüğü nedir öyleee?!?! Gerdanlık ve kolye yetiyor da artıyor bile, şu soldaki ufak olan taş bana yeter, fazlasında gözüm yok:p



Fan Bing Bing kırmızı halıda hem çok şıktır. İlk günden gösterişli bir şekilde kırmızı halıya ayak bastı, tasarımcıyı bilemiyorum ama bence Dragon Robe olabilir.



Woody Allen'ın yeni cicisi Lea Seydoux beni biraz hayal kırıklığına uğrattı ama ayakkabıları hatırına görmezden geliyorum:) Elbisesi LOUIS VUITTON

GÜNDÜZ: Poos in Boots // Midnight in Paris // Cannes Büyük Jüri Basın Lansmanları



CANNES, Uma Thurman'ın beyaz, zarif ve buram buram yaz kokan DOLCE&GABBANA elbisesiyle açıldı! Dolce'nin beyazlar, danteller ve fistolarla dolu son koleksiyonundan bir parça. Thurman'ın kendi gibi olduğunu anlatmaya kolundaki boncuklar bile yetiyor. Fakat ayakkabı seçimini beğenmedim, bence bu tür ayakkabılar çok büyük ayaklar için yanlış tercih.



Gündüz şıklığında altın madalya Midnight in Paris basın toplantısındaki Rachel McAdams'a gidiyor tarafımdan:)! O nasıl cici, nasıl hoş, nasıl romantik bir MAXIME SIMOENS elbisedir öylee:) Omuz ve cep kenarlarındaki çiçek apliklere bayıldımm ♥



Lea Sedoyoux da tenine ve saçlarına çok yakışan PRADA cicisiyle tam Cannes'a göre:) Sanırım ben olsam ayakkabılarımı şarap rengi seçerdim:)



Salma Hayek Poos in Boots basın lansmanına gelirken pek tabii yine GUCCI seçmiş, hatta çok da güzel bir renk ve tasarım seçmiş Sonbahar 2011 koelksiyonundan ama adı üstünde sonbahar kalmış. Şahsen ben hala deriyi yaza, limana, denize yakıştıramıyorum, innnncecik de olsa bana küp gibi geliyor:) Renk güzel, elbise güzel, omuzdaki şu saat için gereksiz diyor ve bir sonraki görüntü için özürlerimi bildiriyorum!



Bu ne be Lady Gaga! İnsanın CANNES gibi bir şehre giderken böylesi giyinmek aklına bile gelmez, hem çirkinsin hem görüntü kirliliği yaratmışsın, Cannes belediyesi ceza kessin bu arkadaşa reca ederim:) Her ne kadar Cannes'da Judas şovuyla pek konuşulmuş olsa da beni şunca ışıltı, denizden esen meltem, yat limanları arasında böyle karaböcek gibi ortaya çıkması buz gibi soğutmaya yeter:)

[Görseller: just jared, getty, elle uk]

6 yorum:

Junon dedi ki...

en son da lady gagayı görmek şok etkisi yarattı...yorumuna çok güldüm tam bir karaböcek gerçekten.
uma thurman kuğu gibi, zerafetine bayıldım

fashiONözge dedi ki...

boom harika bir post olmuş ellerine sağlııkk :))
yalnız o salma hayek'in gündüz için kıyafeti olmamış hakikaten.madm gucciye gelin gitmiş e yaz koleksiyonundan secememiş mi???zevksizlik bu işte,önünde neler var ,ne seçiyor???ama bak lady gagaya en azından tarzını devam ettiriyor.o hep böyle zaten,bence onu değil salmayi yadırgamak gerek:))lady gagayı böyle kabul etmek şıklık aramamak gerek bence.

Lumos Design dedi ki...

bence rachel ablamız cannes'ın bu sene ennn şık ve güzel ismidir, uma'yı da sollamış.

Melis dedi ki...

Uma Thurman gece giydiği elbisesiyle muhteşem görünüyor. Rachel McAdams'ın gündüz giydiği elbisesi ise harika :) Salma Hayek'i beğenmedim. Lady Gaga hakkında yorum yapmama gerek bile yok :D Senin yorumuna bayıldım! :)

Ellerine sağlık Boom, süper bir post olmuş :)

yasemen k. dedi ki...

Uma Thurman <3 o kadar zarif bir kadın ki bayılıyorumm!

bitte dedi ki...

Rachel McAdams love love love <3
MAXIME SIMOENS elbise harika ötesi boom :)