13 Temmuz 2011 Çarşamba

AKSESUAR | Kismet by Milka Yeni Showroomuyla Bebek'te



KISMET by Milka epey zaman oldu artık yeni yerinde, kendine ait pek cici bir mekanda da sevenleriyle buluşuyor. Ben Ankara-İstanbul mekik dokurken açılışı kaçırmış, pofurdamış, homurdamış, bir türlü görememiştim yeni yeri ama ardı ardına kapımı çalan düğünler vesilesiyle gittim gördüm:)



Yeni showroom Bebek'te bu enfes manzaraya tepeden bakıyor, zaten bu güzelliğe bir tek Milka, arkada atölyede harala gürele çalışmaktan bakamıyor:) Biz onun yerine keyfini çıkardık:p Kolay değil KISMET by Milka'yi sıfırdan yaratıp, bir bebek gibi özenle büyütmek, herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği, her kadının içindeki zerafete, gösterişe, ışıltıya ulaşabildiği aksesuarlara imza atmak... Çok ama çok çalışmak, çok emek vermek gerekiyor. Ve her emekli iş gibi o da önce başarıya ulaşıyor yanında da bol bol taklit edilme faciasına uğruyor!!!



KISMET by Milka'nin dekoru zarif ve minimal. Hemen her koleksiyonu rahat rahat görebileceğiniz, inceleyebileceğiniz bir düzene sahip. Burada Bebek'teki yerinde Milka randevu ile çalışıyor çünkü bir girdiniz mi sizinle bizzat ilgilenilsin, size vakit ayırılsın istiyor.



"Ayy buna taptım", "hii şuna öldüm", "ammaniin bu ne zaman çıktı bayıldım" nidalarımla showroomda dört dönüp biraz etrafa bakayım dediğimde beni en çok bembeyaz duvarlardaki siyah-beyaz fotolar çarpıyor:)) Bu fotoğraflarda "ölümsüzlüğün" tadına varmış ünlüler, başrollerde mücevherler. Mick Jagger, Sophia Loren, Alain Delon ve dahası, güzel anların güzel ışıltıları.



Minik ama çok güzel bir kısmı KISMET by Milka'ya ev sahipliği yapan konağın tamamına aşağıdaki fotodan bakınız, ayıp yaa bu kadar güzel olunmaz ki! Ben buranın Kınalı Yapıncak'ı olsam gam yemem:p



Son zamanlarda bu yeni showrooma sık sık konuk oldum:) Nedeni çok sevgili kız arkadaşların düğünlerinde bazen tek bazen grup olup illa ki Kismet'den değerli bir parça bulup hediye edebilmemiz, çünkü KISMET by Milka zarif, çünkü zamansız, çünkü tılsımlı...

KISMET by Milka cicilere ulaşabileceğiniz İstanbul ve diğer şehirlerdeki satış noktaları ise bu tıkın ucunda:)

Kismet by Milka Showroom
Ehram Yokuşu No:1 Bebek
0 212 265 3032

3 yorum:

4 dedi ki...

Bayiliyorum bu Cicilere :) Istanbula geldigimde muhakak ilk ugrayacagim mekanlardan birtanesi, artik benimde bir kismetim olsun istiyorum...

GÜZİN dedi ki...

Ayy kısmetin koleyelerini çook beğeniyorum boomcum ama bu bebekteki yeride ne böyle ohh tam yaratıcılığa uygun bir yer olmuş harikaa ötesi bir yer :)

http://lifeanddashion.blogspot.com/

Melis dedi ki...

Kısmet by Milka'yı senin sayende tanımıştım zamanında ve o zamandan beri bayılıyorum, Kısmetlerimle aşk yaşıyorum :)