1 Ağustos 2011 Pazartesi

HEDİYE | MARCHON'un "Yüz"de Yüz Yüzünüze Göre Güneş Gözlükleri ve Hediyesi

Fotoğraflar: Zeynep Güçlüten


Üstte CK

Beni biliyorsunuz sevgili Styleboomerlar, benim için aksesuar bir kıyafeti baştan yaratan, bir görünümü başkalaştıran en güçlü silah. Her ne kadar adında “güneş” geçse dee yaz demeden kış demeden adama hava katan aksesuarlardan biri ise güneş gözlükleri. Daha önce bir yazımda size sezonun güneş gözlük trendlerinden bahsetmiştim, bugün sıra “tipimize göre”sini anlatmaya, bir de o kadar dil dökmüşken bir hediye vermeye geldii:)


Üstte sırayla Calvin Klein ve Emilio Pucci

Bu postu hazırlamama, güneş gözlüğü denince pek çok selektif markanın milyonlarca çeşidini Türkiye’ye getiren MARCHON yardım etti, hem çekimsel olarak hem “ne takıcaz, nasıl seçeceğiz, peki ya ben ya ben”e cevap olarak:) MARCHON güneş gözlüğü denince aklımıza sadece bir aksesuar değil, göz sağlığı da gelmeli diyor. Eh malumunuz nerde o eski karpuzlar, nerde o eski bayramlar, kısacası nerde o eski cici güneş:) Şimdi ultraviyole ile savaş verme zamanı!


Üstte saat yönünde Fendi, Emilio Pucci ve Fendi

Güneş gözlüğü seçiminde yüz şekli önemli pek tabii ama aynı zamanda burun, alın, yüzün genişliği de önemliymiş. Dilerseniz önce ŞU SAYFAYA TIKLAYIPyüz şeklimizi” bir bulalım, mesela ben çekim boyu buna uygun modelleri tercih ettim, bazısını ise hazır elime düşmüşken pek beğendim diye taktım napiim.


Üstte her ikisi de Emilio Pucci

Kim ne takmalıdan önce MARCHON öncelikle mutlaka 100% ultraviyole koruması olan gözlüklerden seçmeyi unutmayın diyor. Psikolojk midir nedir açık renk güneş gözlüleri işe yaramaz güneşi süzemez gibi gelse de(en azından bana:)) öyle değilmiş, cam renginin koyuluk ve açıklığı ultraviyole geçirgenliğini etkilemiyormuş.


Üstte Emilio Pucci

Üstelik cilt renginiz de gözlüğün size göre olmasında rol oynuyormuş, eğer cilt renginiz açıksa daha kou renkli, cilt renginiz koyu ise daha açık renkli gözlükler hoş olabilirmiş.


Üstte sırasıyla Pucci ve Fendi

Güneş gözlüğümüzü seçerken yüz şeklimizi belirlemeli ve aşağıdaki ipuçlarına dikkat etmeliymişiz:


  • YUVARLAK YÜZ: Daha çok köşeli ve yüz hatlarını biraz aşan çerçeveler seçilmeli. Çift üst çerçeveli ve yüksek köprülü modeller de uygun
  • OVAL YÜZ: Hemen her modeli kaldırabiliyor bu yüz tipi esasen ama en güzel görünüm için Dikdörtgen modeller seçilmeli. Gözlüğün büyüklüğü elmacık kemiğinizi geçmemeli.
  • ÜÇGEN YÜZ: Şakaklar geniş ve yüz aşağı doğru daraldığından yuvarlak hatlı ve kalın çerçeveli seçilmeli. Üst kısmız dümdüz olan gözlükler seçilebilir.
  • KARE YÜZ: Elmacık kemikleri ve çene çıkık olduğundan oval ya da kıvrımlı gözlükler seçilmeli. Bunun yanında "cat-eye" denen modeller de pek uygun
  • UZUN YÜZ: Tıpkı oval yüzler gibi dikdörtgen modeller seçmeli, gözlüğün büyüklüğü elmacık kemiklerini geçmemeli .
  • ELMAS YÜZ: Oval, köşeleri hafif yuvarlaklaşmış kare ve kayak gözlüğü gibi yüzü saranlar uygun.

Aşağıda MARCHON'un getirdiği pek çok ünlü markanın pek çok modelini yüz şeklinizi sunarım sevgili Styleboomerlar, seçin beğenin:)


Şimdi gelelim hediyemizeee lallaaaa:)
Şu aşağıda gördüğünüz LACOSTE marka cici şanslı Styleboomer’ını arıyooor:) Bakın en altta ben bordosunu taktım ♥



Peki ne yapmanız gerekiyor? 6 Ağustos Cumartesi geceyarısına kadar

  1. Öncelikle bir Styleboomer yani bu blogun “İzle”yicisi olmalısınız
  2. Sonra MARCHON Türkiye Facebook sayfasına tıklayarakBeğen”ivermelisiniz
  3. Son olarak gözlerinizi kapayıp bana “şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında .... yansıması var:)” diye bir hayal kurmalı ve yorumunuzun sonuna MAIL ADRESİNİZİ eklemeyi unutmamalısınız. Örnek mi?
"Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında şezlonga uzanmış ayak parmacıklarım ve renkli şemsiyesiyle buzzz gibi bir frozen kokteylin
yansıması var:)"


Hayal kurmaktan kim ölmüş, ama birinin enfes bir güneş gözlüğü olmuş hohohhooo.

ÖNEMLİ:
Yarışma kurallarına uymayan yorumlar ve adsız yorumlar maalesef onaylamayacak, şanslı Styleboomer çekilişle belirlenerek tembellik etmezsem 7 Ağustos Pazar günü yine buradan duyurulacak. Hadi bakalım:)


Üstte Lacoste

253 yorum:

«En Eski   ‹Eski   1 – 200 / 253   Yeni›   En yeni»
Ada dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında masmavi bir denizin yansıması var:)

adadileksiz@gmail.com
www.bayanmor.blogspot.com

Unknown dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında kıpkırmızı, bal gibi tatlı, sulu mu sulu koca bir dilim karpuzun yansıması var :)

keşke midemde de olsaydı :)

pinar.tatlisu kullanıcısıyla facebook'ta like edilmiştir ;)

pinartatlisu@gmail.com

maqoo dedi ki...

boom bu yaz gününde bu hediye gerçekten süper olucak :))
şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında kordonda gün batımına eşlik eden bir kadeh şarap yansıması var :))

mugekurul@gmail.com

Escin dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında masmavi okyanusun bol köpüklü beyaz devasa dalgalarının yansıması var:)esra_turkal@hotmail.com

SeLeN dedi ki...

Bunu herseferinde nasıl yapıyorum ki...
özür ://

selenkutluay@gmail.com

kavadora dedi ki...

'su anda gunes gozlgumun caminda, plastik kabinda, ictigim suyumu paylastigim kedicigin pembe dili, mutlu yuz ifadesi var, dunya ve nimetleri hepimizin'
kavadora@gmail.com

ballibademimm dedi ki...

bütün şartları tamamladım.umarım bana çıkar :)

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında maldivlerde hamağa uzanmış, o muhteşem denizin dalgaları ve soğuk bir şişe mandalinalı schweppes'in
yansıması var:)"

mail: badiyebal@msn.com

funda dedi ki...

“şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında denizin gün batımındaki o harika görüntüsünün yansıması var ''... funda_tekes07@hotmail.com

emel dedi ki...

boom merhaba zaten uzun zamandır izleyicinim:)
diğer şartlar da tamam...
şu an gözlüğümde sevgilimin yeni aldığı benim de bayılarak giyindiğim beyaz locaste ayakkabılarımın yansıması var:)ayy bu gözlükle süper olur :):):)
emel-izmir89@hotmail.com

Taurus Skywalker dedi ki...

Dikkatimi fazlasıyla çeken şey parıldadığın. Tatil yaramış. :)

Gözlük konusu hepimizin her daim muallakta kaldığı bir konu. Şahsen ben gözlük seçerken yanımda modadan anlayan, gözlüğün bana yakışıp yakışmadığı konusunda yardımcı olan birini isterim ki, seçimlerimi daha bir gönül rahatlığıyla yapabileyim. :)

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında Taht Oyunları adlı kitabım ve naneli limonatamın yansıması var. =)

taurus_skywalker@hotmail.com

Grace Happy dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında rio de janeriod a isa heykelının yansıması var


cerenn.sahinn@gmail.com

Unknown dedi ki...

Ee ben de katılayım o halde :)

''Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında Vogue' un üstünde duran çift zeytinli martinimin yansıması var:)''

lovesfromfashion@gmail.com

eklojit dedi ki...

gözümü kapattığımda ılıca plajını seyrederek kitap okumayı istiyorum..:)) yanında kumruda olabilir...
ayzemin@gmail.com
aylin

Elvan Karaduman dedi ki...

su an gunes gozlugumun caminda uzuuun zamandir goremedigim sevdicegimin yansimasi var boom *firk* gozluklu-gozluksuz, gozum acik-kapali farketmiyor, hep o! ama lacoste gozlukle nasil olacak bakalim kih kih kih :)medigim sevdicegimin yansimasi var boom *firk* gozluklu-gozluksuz, gozum acik-kapali farketmiyor, hep o! ama lacoste gozlukle nasil olacak bakalim kih kih kih :)

elvankaraduman@gmail.com

selda dedi ki...

“şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında deniz kıyısında şenlonga uzanmış yerdeki birbirinden güzel taşların ve deniz yıldızlarının yansıması var ''... selda_tekes07@hotmail.com

reyhane dedi ki...

Ay hayal olacakmış ben gerçeği yazdımdı,yeniden yazsam “şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında 12. evlilik yıldönümümüz vesilesiyle çıkmış olduğumuz mavi yolculuk yatında sevgili eşimin bana yazmış olduğu şiir dizelerinin hoş yansıması var:)”

reyhanlahersey@gmail.com

elifozkan dedi ki...

“Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında kızıllaşmaya başlamış güneş, rengarenk, cıvıl cıvıl pazar yeriyle Sığacık Kalesi ve elimi sımsıkı tutan kocacığımın yansıması var :))”

elif_ozkan@yahoo.com

enf dedi ki...

merhaba BOOM ,Elif ben :)
şu anda gözlerimi kapadım ve gördüğüm şey : gözümde LACOSTE cicim yaklaşık 3200 rakımlı kaçkar dağlarının kollarında bir yaylada trekkingden bitap düşmüş ancak krater gölünün sularına kendini atmış ve beni ıslatmaya çalışan kardeşimin görüntüsü var. :) yaklaşık ıkı hafta sonra bu hayalim gerçek olacak ancak LACOSTE cicim olmazsa eksik bir şekilde gerçekleşecek. ;)

elffitoz@gmail.com

İlayda dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında yemyeşil bir ormanın hemen altında uzanan çarşaf gibi bir deniziyle akyaka'm var:)

Güneş gözlüğümü seçerken daha dikkatli davranacağım artık:)

ilaydadik@hotmail.com

Adsız dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında fotoğraf makinem,fotoğraf makinemin vizöründe gökçeadanın eşsiz manzarasının yansıması var,deklaşöre basıyorum şip sap,hayatı tek karede donduruyorum:)) plnkryz@gmail.com.pelin kuruyüz

Unknown dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında Kızım Ecrin Nisa'nın üzerinde bikinisi ile kendi havuzunda yüzüşünün yansıması var:)

modahaftasiblog@gmail.com

Adsız dedi ki...

merhaba,izleyicin oldum,facebook sayfasını beğendim.Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında kendi görüntümün yansıması var.Aynaya bakıyorum.

reyhan çetinkaya
glcenaz@hotmail.com

Yüksel dedi ki...

çok güzel bir etkinlik .şartlar tamam
facemde beğendim paylaştım
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000781534078

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında sevdiğim ,iki gözüm,çocuklarımın babasının.... yansıması var:)
şanslı olmak isterim
yuksel blazer
yuksel611@gmail.com

buuby. dedi ki...

benim gözlüğümde sevdiceğimin yansıması var!! :(

betulkaraman@live.com

fatma zehra dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında altınoluk manzaralı mis gibi bi havada taze berrak bi çay ile iskender palanın şah ve sultanının yansıması varrr
zehraer45@hotmail.com

Müni dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında boğaza karşı yudumladığım Türk kahvesinin yansıması var.

filfel dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında sevgilimin yansıması var..cok özledim onu ondan baska bişy istemıyorum..
seyma_89@windowslive.com

Rümeysa Bozdoğan dedi ki...

Blogunu zevkle takip ediyorum.Facebook sayfasını beğendim :)
Hayalim ise;
Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında bu sıcak yaz günlerini biraz olsun serinletecek yaz yağmuru sonrası harika bir gökkuşağı yansıması var :)

eternalflame94@gmail.com

merve dedi ki...

şu an gözlüğümün camında yemyeşil mandalina bahçelerinin yansıması var:)
diğer şartlar da tamam boom.
merve_izmir92@hotmail.com

merve dedi ki...

şu an gözlüğümün camında yemyeşil mandalina bahçelerinin yansıması var:)
diğer şartlar da tamam boom.
merve_izmir92@hotmail.com

SUNAKTUG dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında denizin dalgaları ve en sevdiğim kitabın kapağının yansıması var:)
sunaktug@hotmail.com

Mina Karenim dedi ki...

selam, su sıcak yaz günlerinde pek bir anlamlı hediye olmus :)
bir 5 gün önce sormus olsaydın bu soruyu :) mis gibi bir deniz, harika bir kumsalın yansıması var yazabilirdim ammmaaa şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında bahcemizde ki ağacın hadi bir esse de serinlesek dedigimiz yaprakların yansıması var:)”

Sevgiler,

minakarenim@gmail.com

glsyn dedi ki...

slm,malum hayaller sınırsız ama en basit ve içteninden;
şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında canım sevgilimle izlediğimiz güneşin batışının yansıması var:)
glsayin@hotmail.com

Zeynep dedi ki...

Şu dakikalar gözlüğümün camında; deniz yatağımın üstüne hafif dalgalarla gelip giden deniz'in, parlak bir güneş'in ve sonsuuuz bir ufuk çizgisi'nin yansıması var Sevgili Boom :)))

Larien Ancalime.

larien.ancalime@gmail.com
(Bu adresten twitter'la,
jahrein_senthia@hotmail.com
bu adresten de facebook'ta takipteyim Boom)

Kafam karıştı sana önce bu yazıyı mail attım eheheh :)

zeliss dedi ki...

Şu anda güneş gözlüğümün camında, minik ellerini yüzüme doğru uzatıp gözlüğümü çıkarıp kendi gözlerine takmak isteyen minik yeğenimin yansıması var :) (aslında şu an benden kilometrelerce uzakta :( da olsa) mail adresim : zehranur-21@hotmail.com

Rouge dedi ki...

Güneş gözlüğümün camından ağaçlarla çevrelenmiş yemyeşil bir göl, altında hamakta uzandığım yaşlı salkım söğütün yere değen dalları ve elimde okumakta olduğum kitabımın sayfaları yansıyor:) rougelamode@gmail.com

gnr61 dedi ki...

şuanda güneş gözlüğümün camında deniz ve güneş keyfi yatığımın yansıması var :)

gunnur61@gmail.com

minikkus dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında arabanın torpidosuna boylu boyunca uzatılmak suretiyle tatile giden ayaklarımın ve sürekli araba icinde dans ettigimden mütevellit, karşıdan gelen arabalardan şaşkınlık içinde bakan şoförlerin yansıması var:)
maili yazmazsak olmaz tabi gözlük aşkına :) asiyecelik777@gmail.com

şengül dedi ki...

“şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında deniz kıyısında uzanmış yanımda köpeğim bety 'nin bana bakan şirin yüzü yansıyor :) rmzn_sngl07@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında bana bakan güzel bir çift gözün yansıması var :))

Yüz tipime tam uygunmuş bu yuvarlak Lacoste gözlük tam benlik yanii bonbondiyorki@gmail.com

makeupfile dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Cerenicus dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında tekneden görünen uçsuz bucaksız masmavi ama turkuaz mavi bir deniz yansıması var:)

Boom boom yine süper bir hediyei hadi bakalım hayırlısı...

cerengnc@hotmail.com

xcelis dedi ki...

merhaba tatlımm gözlüklerin hepsi süper olmuş sana yaaa =) banada yakışırmı acaba =)
senin izleyicinim ,face şartı tm ismim zelis ozkn
"şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında .... hamak üzerine oturmuş ben, mis gibi renga renga bodrum çiçekleri ve külahta böğürtlenli dondurma yansıması var:)

xcelis dedi ki...

ismimi ve mailimi yazmayı unuttum özür :(
Zeliha Özkan zelis.ozkan@gmail.com
herkese bol şans en çok bana =)

bubu dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında "denizin mavisinin değişik bir renginin yansıması var bende oturup denizi izliyorum anlayacağın, hatta dalgalar öyle bir yoğun ve ben denize öyle yakınım ki gözlüğüm camında 3 damlanın" yansıması var:)

b.sybs@hotmail.com

HELYU dedi ki...

“şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında ..deniz kenarında suya değen ayak parmaklarım ve elimde sevgilimin elinin .. yansıması var:)”



hande karazeybek

handernk@gmail.com

Seda Maç dedi ki...

boomum ilk talip benim :D benim güneş gözlüğümde masmavi bir havuzun,herbiri başka renk ojeli ayaklarımın ve terliklerimin yansıması var :P diğer bütün şartlar çoook önceden berim mevcut efenim
mail adresimse
rocoocsh@hotmail.com mucxxxxx

ysmnedbyt dedi ki...

merhaba, izleyiciniz oldum. ve sayfayı beğendim.
"şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında harika bir plajda masmavi deniz ve elimde koskocaman her tatta olan dondurmanın yansıması var:)"

yasemin ulutürk
yaseminuluturk@hotmail.com

missT dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında buzz gibi bir icetea şeftaliyi tutan pembe ojeli ellerimin
yansıması var:)

tugce_parlak@hotmail.com

ırmak dedi ki...

merhaba boom:) şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında deniz ve günbatımı yansıması var:))

ir.makk@hotmail.com

nes dedi ki...

“şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında mutluluktan dans eden insanlar ve ve onların harika gülümsemelerinin yansıması var:)”


nslhngumus@gmail.com .)

ışıl ışık dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında tropik bir adada okyanus ve palmiye ağaçlarının yansıması var=)
isik_isil@hotmail.com (ışıl)

Adsız dedi ki...

Merhaba,bütün şartlar tamamdır. Sitenizi izliyordum zaten.facebookta beğendim http://www.facebook.com/yasmin.guner
Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında güneşin yansıması var:)
Yasemin güner
yasemin411@hotmail.com
Herkese bol şans...

cukulata.alba dedi ki...

şu dakikalarda gunes gozlugumun camında bana dudaklarını uzatmıs muthıs yakıslı bırı var =)
(tovbe yarabbı ramazan gununde neler hayal edıyorum)
ayse-cim@hotmail.com

nur dedi ki...

o la la!
boomcum vallahi şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında style-boom.blogspot.com/ adresinin
yansıması var:)eeeee öle ama napalım :)
sevgilerle canım iyi tatiller
face den beğendim, zaten izleyicinim kuzum.
binnurince08@gmail.com

Unknown dedi ki...

Canım seni de izliyorum Marchon u da hem de uzun zamandır:)

Facede de hem sezen saka olarak hem de sakazen olarak izlemedeyim:)

"şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında yemyeşil bir orman,gürül gürül bir şelale ve kitabımın yansıması var"

sezensakas@gmail.com
www.enbimodasakazen.blogspot.com

neval dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında denizin ve karadutlu bitez dondurmasının yansıması var:)

neval

nevil-a@hotmail.vom

yesim dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında MAYIS AYINDA GÖRDÜĞÜM POSİTANO KUMSALLARININ yansıması var.....

yesim@ulugbay.com

zumrutstyle dedi ki...

"Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında oruçtan susamış dudaklarıma çare olacak kocaman, buz gibi bir bardak su var:)"

öpüyorum canım

zumrutstyle

zumrutstyle.blogspot.com

edasen dedi ki...

Şartlar tamam.Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında Kuşadasında plajda uzanmış buuz gibi bir limonatanın yansıması var:)

http://www.facebook.com/home.php#!/ikdemir1

EDA ŞEN
eda.sen1@hotmail.com

Flame dedi ki...

Merhaba Boommmm!

Zaten en başından beri izleyicinim :)
Facebook'da Bir Demet Moda olarak beğendim.

“şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında oğlumun hadi anne güneşlenmeyi bırak da denize girelim diyen güzel yüzünün yansıması var:)”

Flame
Mail: annelerlehayatadair@gmail.com

inci küpeli kız dedi ki...

güneş gözlüğümün camında karlar arasından yansıyan kış güneşi olsun mesela...

meralispartaefe@gmail.com

Ayşegül Çilekrenkli dedi ki...

Su dakikalarda güneş gözlüğümün camında berrak denizin dibindeki rengarenk balıkların yansıması var. :)

a.cilekrenkli@gmail.com

Unknown dedi ki...

şuan güneş gözlüğüm de bozcaada yansımaları var. deniz ve şarap ikilisi ile dinlenme tatili var

rookieicon@hotmail.com

merababenseda dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında hala denizde birbirleriyle şakalaşabilen annemle babamın ve babasıyla birlikte kumdan kale yapan küçük,şeker bir kızın yansıması var :)

sedauzunn@hotmail.com

tgce_y dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında yemyeşil ormanlık bi alandan izlemekte olduğum ve birazdan dahil olacağım güneşin altında pırıl pırıl parlayan bi deniz ve geçmekte olan kocaman,bembeyaz bir yatın yansıması var:)

tugce_y_01@hotmail.com

Aylak Madame dedi ki...

“şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında disco topu, bacardi breezer ve Avrupa'nın eğlence mekanındaki güzel eğlenceli dans eden insanların yansıması var.Gece kulübünde de Lacoste gözlüğüm takılır, gece gündüz 24 saat vazgeçilmez.:)”
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001896619319
yaseminyilman@gmail.com

Adsız dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında aşkımın güzel gözlerinin kenarında güzel bir orman manzarası ile örülü kelebeklerin uçuştuğu bir temiz toprak kokusu hissinin yansıması var:)

semasarikartal81@gmail.com

Beetle dedi ki...

su dakikalarda gunes gozlugumun caminda aynada kendisine bakan cok guzel bir Lacoste gozluk takmis olan tatli bir kizin yansimasi var:))

betuldemirr@hotmail.com

Meyveli Jelibon dedi ki...

Merhaba boom şartları yerine getirdim:)
Şu an güneş gözlüğümün camında, tam karşıda 10 günlük yeğenim ve annesi, yanlarında da 2 aydır ayrı kaldığım dostlarım var.. aah ah.

kabuklufistik.1@gmail.com

Adsız dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında aşkımın güzel gözlerinin kenarında güzel bir orman manzarası ile örülü kelebeklerin uçuştuğu bir temiz toprak kokusu ferahlığı yansıması var:)

semasarikartal@hotmail.com

irismano dedi ki...

"Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında mavi yeşil assos sahili ve yakıcı bir güneşin yansıması var"

TUBA İŞBİLİR alazo1@windowslive.com

şule dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında yağmur damlalarının yansıması var:) susu_sal@hotmail.com

zeynep78 dedi ki...

merhaba ;
takipteyim ve sayfamda paylaştım;
http://www.facebook.com/selvi.efe
gerçekten yaza özel harika bir hediye seçeneği,teşekkürler..

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında yeğenim Ececiğimin minik kuşumun elinde vileda paspası ile evimi temizlediği görünüyor..Ellerine sağlık minik kuşum :)
kazanırsam benden ona hediye olsun :)

teşekkürler..

zeynep efe
zeynepefe78@gmail.com

Mine Aydoğmuş/EŞREFOĞLU RUMİ İMAM HATİP ORTAOKULU dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında şekilden şekile benzettiğim bulutların yansıması var:)

şartları yerine getirdim. Mine Erbil
mine_erbil@hotmail.com

çok güzel bir hediye seçmişsiniz:)

. dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında roma sokaklarını gezerken gördüklerimin yansıması var:)

duyguonaler@hotmail.com

What's Next dedi ki...

şu an gözlüğümün camında ben hayallere dalmışken dedikodu yapmaktan hiç sıkılmayan arkadaşlarımın, alışveriş poşetlerimizin ve naneli limonatalarımızın yansıması var - belki birazcık da cheesecake ;)

eda_nkb@hotmail.com

banu bilgi dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camındaki yansımada ölüdenizdeki masmavi gökyüzündeki pofuduk bulutlar arasında süzülen bir yamaç paraşütçüsü var.

banu bilgi

banubilgi@gmail.com

kelebek dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında yemyeşil çimlere şezlongla uzanarak elimde nefis ve ferah ev yapımı limonatamızın yansıması var :)


özge gürkök
ozgegurkok@gmail.com

g10ja dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında aynadan yansımasına bakan bendenizin yansıması var=)

gengonulgonca@gmail.com

g10ja dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında aynadan yansımasına bakan bendenizin yansıması var=)

Gonca Gengönül

gengonulgonca@gmail.com

Çağla Çolakoğlu dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında frambuazlı limonatam ve Vogue kapağı yansıması var. Yani olsa iyi olur :)
cagla_colakoglu@hotmail.com

hndygn dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında aşkın yansıması var
hndgnc8599@hotmail.com

defunx dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında " 3 aydır görmediğim sevgilimin güzel yüzünün ve onun arkasında eşsiz ... ımh başka birşey yok sanırım" yansıması var:)

Yeşim Kılıç
ysm.kilic@gmail.com

merve dedi ki...

boom öncelikle çok güzel olduğunu söylemek istiyorum...
şu an gözlüğümün camında kuşadasında bayılarak yediğim naneli dondurmanın yansıması var... ay canım çekti yine:)

m_e_r_v_e.35@hotmail.com

akdeniz dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında denizin yansıması var
http://www.facebook.com/profile.php?id=1157229737
beğendim,bloğu izliyorum
oğuz akdeniz
akdenizzzzzz@gmail.com

Bibu Butik dedi ki...

Şu an gözlüğümün camında bilgisayarın yansıması var :(((((

Kum,güneş,denizze hasret :((

http://bibubutik.blogspot.com/

Selvi dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında köy yolu yansıması var.

selseli85@hotmail.com

deelara dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında kremlin palace'ın önünde elinde çiçekle beni bekleyen yakışıklının yansıması var :)))


dilara50113@hotmail.com


:)

D.Ö. dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camındaki yansımada mutluluk ve huzurla bana bakan sevdiceklerimin yansıması var :):)

diidem.92@gmail.com

Adsız dedi ki...

Sonunda bir giveaway'a gerçekten katılmak istedim sanırım :)

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında bir gölün kıyısında, güneşten pırıl pırıl parlayan çimenlerin üzerine çoook uzunca kurulmuş masalarda oturmuş mutlu mesud şekilde yemek yiyen, gülen eğlenen şarkı söyleyen dans eden Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Hindu, Azeri, Japon, İtalyan, Fransız, İspanyol, Kanadalı, Faslı, Mısırlı, Kenyalı, Avustralyalı, Norveçli bir sürü insanın en mutlu yansıması var :)

Hayal bu değil mi? Benimki de böyle.. :)

Leyla B., whatorwhy@gmail.com

özlemm dedi ki...

gözlüğümün camında fethiye ölüdeniz'in muhteşem manzarası var çünki gözlüğüm ve ben yamaç paraşütü yapıyoruz:))))

özlem şanlı
sanlikiz@hotmail.com
http://www.facebook.com/profile.php?id=767859290

özlemm dedi ki...

gözlüğümün camında fethiye ölüdeniz'in muhteşem manzarası var çünki gözlüğüm ve ben yamaç paraşütü yapıyoruz:))))

özlem şanlı
sanlikiz@hotmail.com
http://www.facebook.com/profile.php?id=767859290

Unknown dedi ki...

Tatil dönüşü boomda durmak yok hediye var! ahahah

"Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında Olympos tatilinden bir yansıma var:)"


1beyazbuyu@gmail.com

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında trenin penceresinden seyrettiğim yolun yansıması var...
diye hayal ediyorum :))

bgceren@hotmail.com

Mısra S♥ dedi ki...

"Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında hula dansı yapan birbirinden yakışıklı 3 erkek ile beni yelleyen ve üzüm yediren iki yakışıklının
yansıması var:)" hihahoo!!!

misraseven@gmail.com

ilknur dedi ki...

“şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında girmek üzere olduğum masmavi bir denizin yansıması var.

ilknur ay:)

ilknuray_fb@hotmail.com

çiğdem dedi ki...

tam da şu dakikada güneş gözlüğümün camında çeşme'de ki yazlığın yansıması var. evin önünde durmuş kapıyı açmaya çalışıyorum. bu yansıma 1 ay kadar sürecek bir tatilin başlangıcı. ohh tatil sen ne güzel birşeysin.
yaa biri beni tatile götürsün lütfeenn.

çiğdem
cigdem_ca@hotmail.com

Diwonderland dedi ki...

"şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında gün batımının yansıması var:)"
dimpleinwonderlandd@gmail.com

siddharta dedi ki...

tam şu dakikalarda gözlüğümün camına ege'nin güzel suları yansımakta.elimde kitabım kulağımda kulaklıklarım ohh değmeyin keyfime:)

çiğdem
welovemachine@hotmail.com

özz* dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında elimde tuttuğum meyve kokteylimin süs şemsiyesinin, bronz bacaklarımın ve kırmızı ojeli ayaklarımın yansıması var.

Özgecan Bolat
ozgecan_ato@hotmail.com

Gizem dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında kum tanecikleri ve parlak yeşil yaprakları, göz alıcı, pembenin en canlı tonlarında çiçekleri olan erguvan ağacının yansıması var. :)

Ay şaka gibiyim iki kez hatalı gönderdim. :D

gizem_1470@hotmail.com

lavinya dedi ki...

ecem

hmmmm şuandaa harika ötesi güneş gözlüklerimin yansımasında yine harika ötesi bir kumsal, masmavi bir deniz bide sewgilimm warr :)

theecceemmss@hotmail.com

Elf in Alphabet dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında masa üstünde bol naneli bol buzlu apple mojito'm, elimde harper's bazaar'ım, diğer tarafta netbook um.. hamaktayım..mümkünse Cunda'dayım. Rum ezgileri gelsin kulağıma...

durnaelif@windowslive.com

Unknown dedi ki...

şu andaa güneş gözlüklerimin camına yaz meyvelerinden oluşan bir tabak ve güzel bir roman yansıyor :)

maklub@windowslive.com

ceylo dedi ki...

bayıldııımmm gözlüğe inşallah benim olurrr:)

şu an gözlüğümün camında bademli magnumun yansıması var...:)

alimetin.deveci@hotmail.com

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

önce mail bu sefer: trendpinari@gmail.com sayfa da beğenildi!

şimdii gözlüklerimin camına marinadaki yelkenliler yansıyor, önümde de enfes bi yemek.. üzerimde bembeyaz uçuş uçuş bi elbise var.. ayağımda bodrum sandaletlerim.. karşımda kim mi var? sürprizzz!

DERYA dedi ki...

ne güzel modeller varmış öyle, bayıldım hepsine de.
ben de bu çekilişte varım veee...
"şu dakikada güneş gözlüğümün canımda bana sonsuz aşkla bakan sevdiğim adamın yüzünün yansıması var"
sevgiler...

Derya Ünal
deryaandic@gmail.com

Nisan Yağmuru dedi ki...

Yine boom ve yine şahane fotoğraflar

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camındaaa GSF ye girmek için uğraşıp didinen her dakika fotograf çeken sevgilimin yansıması var..


dmlglbgm@gmail.com

Günlük Makyaj dedi ki...

Selam :)
Şuanda güneş gözlüklerimin camının yansımasında sevgilimin bana gülümserkenki hali var :)

Nazlı Çiftehan
ariddreams@gmail.com

hylls dedi ki...

şu dakikalarda gözlüğümün camında karşımda oturan dünyada en en en çok sevdiğim insanın kapkahve sımsıcak gülen gözlerinin yansıması var..:) <3
dea_-_tacita@hotmail.com

Junon dedi ki...

bugün eve gelirken 2 senedir beyaz gözlük alamadığımı düşünüyordum :))

şu anda değil ama 4 gün sonra güneş gözlüğümün camında doğum günü pastamın yansıması olacak...

ceylanc78@gmail.com

Güneşş dedi ki...

Sevgili BoooMm;
Şuan güneş gözlüğümüm camında bu sıcak yaz gününde havuz kenarında içtiğim apple martinin ve masmavi havuzun yansıması var!Enfes!!
gunesipekoglu@hotmail.com

fatosh44 dedi ki...

Merhaba,
Bloğunuzu izliyorum.
facebook sayfasına katıldım sayfayı ve etkinliği facebook sayfamda paylaştım
http://www.facebook.com/fatosh44

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında Venedik'te Rialto köprüsüne doğru bir cafe'de otururken ictiğim caramel frappuccino'nun yansıması var:)”
Fatma Diltemiz f44@hotmail.co.uk

Adsız dedi ki...

Boom mail adresimi eklemeyi unuttum; o yüzden mail adresimi ekleyip yazayım bu yorumu. (merve.complicated@gmail.com)
Ben denizde yüzmeyi hiç sevmezken sevgilim denize bayılır. O yüzdne şu dakikalarda gözlüğümün cmaında denizde yüzmem için ısrar eden sevgilimin yansıması var (:

ece dedi ki...

merhaba sayfa beğenisi facebook ta tamam e zaten izleyicinizim.
gelelim şu anda ki yansımaya:)
Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında biraz evvel buzluğu açtığımda donmuş bir şekilde yatan tavuk var onun yerinde olmayı o buzluğa sığmayı ne çok isterdim..
sevgiler herkese bol şans..
ECE KALAYCIOĞLU
ece.derin@hotmail.com

qvave dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında alaçatı'da dünya sörf şampiyonası yarışları var. aslında gerçekten de haftaya var ama ne yazık ki gözlüğüm hangi model olursa olsun yansımasında olamayacak çünkü çok yoğun bir programım var:( olsun yine de hayalini kurmak güzel:)

qvave dedi ki...

biraz önceki postta maili eklemeyi unutmuşum =/

yazdıklarımın hepsini tekrar yazamam ama:
"şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında alaçatı'da dünya sörf şampiyonası yarışlarının yansıması var"

mail: zeynepaltmisoglu@gmail.com

Okyanus dedi ki...

'Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında bir timsah ,göktede gökkuşağının yansıması var.'

tucesenyerli@hotmail.com

makeupfile dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
alim dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında hamakta uzanmış en sevdiğim moda dergilerinin ve yanında buz gibi bir kolanın yansıması var. alimaltintas@hotmail.com

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında "bu postlardaki ve diğer tüm modellerine aşık olduğum Emilio Pucci gözlüklerin her bir modeli var.Pucci olmazsa hediy everilecek olan Lacoste gözlüğün yansıması var:-))

hulyagul06@gmail.com

Gozyigit dedi ki...

hayal kurmak mı dedin? :)
harika ötesi gözlüğümün her bir camında tam da şu dakikalarda her birinde ayrı birer manzara belirdi. birinde gun doğumunda kızılötesi gökyüzü alaca bulaca olmus, ay gunesle yer değiştirirken bir tatil yolculuğu sırasında arabayı durdurup gol kıyısında, yaklaşıp önce suya goz degdirmek ve hemen ardından gokyuzune kaldırmak başını, dağlara ufuklara bakıp dunyanın güzelliğini bir gun doğumunda yeniden keşfetmek ve selamlamak bağıra bağıra, içine çeke çeke hayatı. diğerinde bir deniz alabildiğine sonsuz bucaksız, beyaz elbisenle ayaklarını köpüklere batıra çıkara gun batımına bırakmak kendini, oyle durgun duragan. işte yaşamak bu ve işte hayal kurmak bu :)

gökçe gögen

ozyigit.gokce@gmail.com

http://sevenkadinhisseder.blogspot.com/

günay dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında komşu şezlongdaki yakışıklının yansıması var :)

gunn_ess@hotmail.com

piglet dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında Ayder Yaylası'nın muhteşem manzarasında elimde yeni aldığım Gülse Birsel'in Yazlık kitabının yansıması var:)
nihan.demirkaya@hotmail.com

esra dedi ki...

su dakikalarda gunes gozlugumun caminda bos koca bir analiz sayfasi ve discussion bolumunun yansimasi var.


esra ketenoglu

ketenoglu@windowslive.com

Adsız dedi ki...

Boom,

Şu dakikalarda gözlüğümün camında anneciğimle sarımsaklının altınkumları bir yanda, dedikoduyla tatlandırılmış türk kahvemin yansıması var.

esra_imren@hotmail.com

modarella dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında kanalda kocimle beni gezdiren gondolun diğer ucu ve Venedik şehrinin yansıması var :)

modarella@hotmail.com

nedret_bayraktar dedi ki...

Şu dakikalarda gözlüğümün camında yağmurdan sonra çıkan gökkuşağının bütünnn renklerinin yansıması var :)

Nedret Bayraktar

nedret_bayraktar@mynet.com

Ceren Öksüz dedi ki...

benimkinin yansımasında rulet masasındaki çiplerim we margaritam war parmaklarımdada koca koca pırlantalarım :)çünkü ben vegas tayım we birazdan çiplerimle hawuz partisine gideceğim George cuğumla :)))

cerryyandmore@gmail.com
http://cerryyandmore.blogspot.com/

Hera dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında bilgisayar ekranından gelen cezbedici bir denizin yansıması var:)

Hera'nin kültür sanat notları
heracailetisim@gmail.com

Leyla Demir dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
CeReN dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında dün akşam vitrinde gördüğüm,mağaza kapalı olduğu için girip deneyemediğim kırmızı elbisenin yansıması var:)

ceren
cerennkaratasli@hotmail.com

Lunapark Queen dedi ki...

Tam şu anda güneş gözlüğümün camında tepeden bir Fethiye Ölüdeniz manzarası var, çünkü yamaç paraşütündeyim!! hihihihoo!! :))

zumracelik@gmail.com

http://lunaparkqueen.blogspot.com

Leyla Demir dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında lacoste armasının yansıması var:)))
leyldemir@gmail.com

özge yilmaz dedi ki...

Su dakikalarda gunes gozlugumun caminda miami beach te okyanusun masmaviliginin yansıması var =)

o.z.g.i.s.h@hotmail.co.uk

efeNes dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında sadece ve sadece nişanlımın
yansıması var!
efeness@gmail.com

emel dedi ki...

merhaba boom:) zaten uzuuuun zamandır takipçinim
şu anda gözlüğümün camında uçsuz bucaksız bi açık büfe var hepsinden yemek istiyorum:):)
lady_17__@hotmail.com

özlem dedi ki...

boom şartlar tamam
şu an gözlüğümün camında sevgilimin maviş gözlerinin yansıması varrr:)

ackgz23@hotmail.com
özlem duygu

Sıfır Onda Sekiz dedi ki...

Şu dakikalarda gözlüğümün camında paris yansıması var,vanilya kokulu sokaktan salınarak geçen güzel kızların ve centilmenlerin yansıması var. Hayal işte :(


hasibeozturk@gmail.com

havva dedi ki...

seni sürekli izliyorum zaten boom marchon a da beğeni yaptım:)
gözlüğümün camında Sultan ahmet camiinin yansıması var, ramazanda acayip bir havası oluyor orda olmak isterdim...
hkansiz__35_@hotmail.com

BernaSuslu dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında yeditepeden burs sınavına hak kazandınız yazısının yansıması var (:

brnsuslu@gmail.com

Canan dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında; tatil yolunda yanımda araba kullanan kocacığım ve radyodaki şarkıya bağıra bağıra eşlik eden ben varım

Canan
cnn_d@yahoo.com

newestblogi dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında dumanı üstünde nişanlımın dünyalara bedel gülümsemesi ve bana eş olacak lacoste gözlüklerinin görüntüsü var=))

newborn2011@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Merhaba boom mukemmel blogunu zaten ızlıyordum :)
marchon turkıyeyı begendım,
suan gozlugume masmavı bır denız tertemız kumlar kırmızı ojelı tırnaklarım ve buzlu lımonatam yansıyor ahh ne harıka :)

pelinsworld@gmail.com

senın verdıgın hıcbır hedıyeyı kazanamadım bu gune kadar lutfen sansım donsun beyaz bır gunse gozlugu ne zamandır ıstıyordum :)

gülin dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında ruhlarımızın nefeslerimizden akıp okyanusa değil sadece birbirine karıştığı bu Dünya'da kendine bir köşe yaratıp onu bir Lucca kokteyli havasında her an renkli kılabilen Boom'un yansıması var.:)

thewalsh1@hotmail.com

Adsız dedi ki...

“şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında,sevgisinden şüphe etmeye başlayarak hayatı kendime zindan ettiğim,tatlılar tatlısı sevgilimin bana ilk günkü gibi sevgi dolu bakışlarının yansıması var:)”

serenkurtulus@hotmail.com

Köklerden Uzağa dedi ki...

“şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında sadece çok özlediğim oğluşumun yansıması var:)”
bernasagun at gmail dot com

beijaa vintage dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında kızgın kumlardan serin sulara atlayan insanların yansıması var,gözlüğümü çıkarıp ben de onlara katılcam :)

beijaavintage@hotmail.com

nar çiçeği dedi ki...

Şu dakikalarda gözlüğümün camında önümde diz çökmüş sevgilimin elinde tek taş bir yüzükle yansıması var :))

Hayal gücü işte :))

Alev Bağlan
alev.ba@gmail.com

thisismylife dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında rüzgardan sallanan ağaçlar,çiçekler ve karşıdan karşıya geçen hareketli ve bir o kadarda telaşlı insanların yansıması var:)


dilek demirci
demirci_36@hotmail.com

matilda dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında, deniz kenarında bir restaurantta yediğimiz nefis semizotu salatası ve deniz börülcesi var:)

Bütün kurallara uyuldu Boom:)

fyzgc@gmail.com

Prime Shopping dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında eşim ve kızımın deniz kenarında kumdan kale yapması ve kızımın yüzündeki mutluluk var.

gulten.temel@hotmail.com

M. Ezgi dedi ki...

şu dakikalarda gözlüğümün camında mojitom ve la rambla var:)

m. ezgi aydın
megoztepe@gmail.com

damla dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında buzzz gibi bi suu ve onu içmenin ferahlığının yansıması var :)
damla_yonca@hotmail.com

ilknur_m dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında elinde kocaman bir laduree kutusu içinde çeşit çeşit makaronlar bulunan kutuyu tutan sevgilimin yansıması var:)
mizrakilknur@gmail.com

irm dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında kuğulu manzarası yansıması var.

irsamdursun@gmail.com

fenizma dedi ki...

"Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında denizden çıkıp yanıma gelen eşimin yansıması var:)"

remaviucurtma@gmail.com

ruyaabca dedi ki...

“şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında Kaş'ta teknedeyken denize vuran yakamozu sarhoş edicek kokteylimin yansıması var:)”
ruyaabca@hotmail.com

restlessness dedi ki...

"Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında denizde şarkı söyleyen kardeşim ve arkadaşımın yansıması var:)" Mutluyuz!

aslikaratas_@hotmail.com

derya dedi ki...

Şaunda güneş gözlüğümün camında Çözmek zorunda olduğum testler yüzünden çıkamadığım biricik tatilimden arta kalan Kitap yığını manzarası var yanındada anneciğimin elleriyle yağtığı limonata :) Yerim Seni ÖSS :D
icelderya@hotmail.com

Stardust Memories dedi ki...

“şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında amasraya gidecek olan otobüs biletimin yansıması var” strdstmmrs@gmail.com :)

Adsız dedi ki...

aaa ben seni tatilde sanıyodum yine harıl harıl çalışıyorsun:) Yine ne güzel post yapmışsın.
O zaman hayalimi de kurayım...
Şu anda güneş gözlüğümün camında Marc Anthony'in yansıması var, çöllerdeyiz(A) :D

seravgul@hotmail.com

http://wayoutmonster.blogspot.com/


Sevgiler <3

goLdberry dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında güneşle denizin kesişimindeki muhteşem renk cümbüşünün yansıması var :))

gokcenurr@hotmail.com

goLdberry dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında denizle güneşin kesişimindeki muhteşem kızıllığın yansıması var :))

gokcenurr@hotmail.com

fatma dedi ki...

"Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında bronzlaşmış bacaklarım ve elimde buzz gibi naneli limonatam varr :)
fattos-86@hotmail.com

özge sinem dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında çarşaf gibi masmavi bir denizin yansıması var

:)
sinem_ozge@hotmail.com

Müge YAZGAN dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında İzlanda'daki Altın Şelalesi'nin üstündeki gökkuşağının yansıması var.

mugeyazgan@gmail.com

Müge Yazgan

Müge YAZGAN dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında İzlanda'daki Altın Şelalesi'nin üstündeki gökkuşağının yansıması var.

mugeyazgan@gmail.com

Müge Yazgan

Girls on the Stage dedi ki...

suanda güneş gözlüğümün camında neşeyle gülen 30 yıllık evli olan annemle babamın şen gülüşlerinin evimizin 2 sevgi dolu canlısı köpeklerimizin patilerinin yansıması var.. kısaca güneş gözlüğüme huzur yansımış :)

melikebirel@windowslive.com

özlemm dedi ki...

şu an gözlüğümün camında az evvel senin ne giydim postunda gördüğüm aldo ayakkabıların yansıması var boom:):)
ozlem_duygu_92@hotmail.com

seçil dedi ki...

şu an gözlüğümün camında gittikçe büyüyen göbeğimin yansıması var,biraz daha beklersek bebişimin yansıması olabilir:)
secil_bulut@hotmail.com

kharit dedi ki...

şuan ve herzaman aşkımın yüzü var gözlüğüm camında ve inşallah hep olur;)
srplyalcin@gmail.com.
seni heryerden takipteyim zaten boom;)
facebook: serpil yalçın(kharit_szl@hotmail.com)

iremik dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğüm camında sevilim yansıması var (:

irem_bib@hotmail.com

iceberginmoon dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında gazete okuyan babamın ve onun ilgisini çekmeye çalışan annemin
yansıması var.

gurnuray88@hotmail.com

esna öztürk dedi ki...

Şu anda gözlüğümün yansımasında sahip olmak istediğimiz villa, villanın canımda ise o villaya sahip olmak isteyen bir kızın yansıması var.

esna_winchester@hotmail.com

mandalina dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında İtalya aşk çeşmesinin yansıması,yanımdada sevdiceğim var:)

Ne hayal ama....Umarım gerçek olur:)

http://twitter.com/#!/aynurcandan
aynurncndn@gmail.com

ayça dedi ki...

Şu anda gözlüğümün yansımasında upuzun, sapsarı bir sahilde kitabımla aramızdaki aşkı ilerletirken yediğim 3 top kavunlu dondurmanın yansıması var :)

aycaozt@gmail.com

büşDünya dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında karaköy deniz kenarında hem denizin hemde bol köpüklü bir türk kahvesinin yansıması var:)

nbusra@gmail.com

constancia dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında sabah hazırladığım omlete huysuzca bu çok tuzlu olmuş yiyemem diyen 2,5 haftalık huysuz kocam yüzünden hırsımdan ve inadımdan kendimi odama kapattığım için saat 14.00 olmasına rağmen ağzıma bir lokma almadığım için sabah hazırladığım o güzel kahvaltının yansıması var. Açım :(

constancia dedi ki...

Açlıktan e-posta adresimi yazmayı unuttum haliyle ;
sibel.ozkan06@gmail.com

Miss.Müg dedi ki...

Şuan güneş gözlüğümün yansımasında ; dağların arasındaki vadilerden akan akarsular üzerine doğan gökkuşağı yansıması var....ince yay üzerindeki kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, mavi, lacivert,mor renkler ve huzur....

mgsnrdgn@hotmail.com

tuna dedi ki...

gözlüğümün camında şu an en sevdiğim yemeklerin yansıması var başka bişey düşünemiyorum :(:(
tuna_yamann@hotmail.com

birgul dedi ki...

"Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında bodrumun enfes turkbuku manzarasıyla tekneden pembe barbılı kolluklarıyla üstsüz 3 yasındakı bızdık sarısın minik kızımın suya atlayan yansıması var:)"



grfbirgul@hotmail.com

z e y n e p dedi ki...

şu dakikalardaaaa güneş gözlüğümün camındaa şahane bir pırlanta yüzüğün yansıması var :)

sevgiler,
zeynep işeri
turuncuylamor@gmail.com

Sed. (weba) dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında elinde en sevdiğim dondurmayla bana doğru yaklaşan sevgilimin yansıması var:)

supergirlweba@gmail.com

Herkese bol şans !
(:

elif dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında buzz gibi bir limonata ve onu içmekten şişen karnımın yansıması var=)!

elif öncü
elifiseri@gmail.com

opucukler herkese

fuisa dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında Blonde Salad'ın sahip olduğu tüm ayakkabı, çanta ve elbiselerin bulunduğu gardrobun yansıması var:)

fuisafashion@gmail.com

Aicha! dedi ki...

Şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında karşı kıyıdaki Balıkesir Ören'in ışıklarının ve ege denizinin yansıması var:)

Ayşe Çoşkun
aichacoskun90@gmail.com

mepru dedi ki...

Şu dakikada gözlüğümün camında az sonra bineceğim bodrum uçağının yansıması var :)) off keşkeee :|

Herkesin hayallerinin gerçek olması dileğiyle ;)

Sevgiler,
Ebru
ebru.karslioglu@hotmail.com

nalan dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında "buz gibi, kıpkırmızı bir karpuz" yansıması var:)

nalan_akn@hotmail.com

Jege dedi ki...

gozlugumun caminda kizim ve esimin yansimasi....

takintilihayat@gmail.com

Curly Head dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında "Kumsal,Deniz ve Ask" yansıması var:)


nadiyefiliz94@hotmail.de

ChicandBlonde dedi ki...

“şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında denizden çıkmış ıslak vücuduyla ve harika gülümsemesiyle bana dogru koşan bir italyan yok yok romantik bir fransız oda degilmiş ee napalım hiç yoktan göbekli bir türk erkeginin yansıması var:)”
begüm yıldırım
bgm-yldrm@hotmail.com

selin dedi ki...

şu an gözlüğümün camında günde 22000'den fazla çocuğun ölmesine göz yumamayan bunun için seferber olmuş bir dünya var.

selinn.h@gmail.com

dermenn dedi ki...

şu dakikalarda gözlüğümün camında yemyeşil ormanların,yaylaların yansıması var,karadenize gidesim geldi:)

dermen_034@hotmail.com

kittythefirst dedi ki...

şu dakikalarda gözlüğümün camında paris'in yansıması ,evime gittiğimde göreceğim manzaranın yansıması var...

la vie est belle!!!

kittythefirst@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Şu dakikalarda Gözlüğümün camında
Vogue çekimlerinde kullanılan tüm aksesuar dolabının yansımasın var.

ssalpi@hotmail.com

http://lifewithsalpi.blogspot.com/

sema gül dedi ki...

merhaba su anda gözlüğümün camında kocaman bir külah dondurmanın yansıması var.malum rejim olayı...

sema gül
gul-sema@windowslive.com

Seher dedi ki...

şu dakikalarda güneş gözlüğümün camında sevgiliyle kumsalda serinlemek ve buz gibi limonatalarımızı içtimiz anın yansıması var.

SEHER KARACA
seher_89@msn.com

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 253   Yeni› En yeni»