29 Ağustos 2011 Pazartesi

RED CARPET | 2011 MTV Video Muzik Odulleri



MTV Video Müzik Ödüllerinde kırmızı halı asıl konumuz evet ama çook çok güzel bir sürprizle başlamam şart: BEYONCE hamile:)) Bebek beklediğini VMA gecesinde açıklayan daha doğrusu gösteren Beyonce inanılmaz tatlıydı! Üstelik hamileyken bile çok şık ve trendy: senenin hem pırıltı hem smokin trendini DOLCE&GABBANA kostümü içinde uygulamıştı! Kırmızı halının pek iç açıcı olduğunu söyleyemeyeceğim hatta en berbatlarından biriydi diyebilirim:)



Önce Katy Perry çünkü bu kadını çok seviyorum, her zaman güzel, her zaman dikkat çekici kostümleri:) Bu defa içindeki yaramaz geyşayı çıkarmış! ATELIER VERSACE elbisesinde detaylardaki işçilik muhteşem, pastel tonların karışımı şahane, saçın kondurduğu kiraz çiçeği bütünleyici! Ayakkabılar JIMMY CHOO, mücevherler LORRAINE SCHWARTZ.



Zaten gecenin en dikkat çekici kostüm ziyafetini de yine Katy Perry yaptı, gerçi 11 adet rekorunun yanında bu ne ki:) Sırasıyla mor ve de enfes ve de şahane ve de TOM FORD bir elbiseyle şarkısını icra etti. Ödülünü alırken yerden yere vurulan ve Galliano'suz bu iş olmaz dedirten son DIOR Couture koleksiyonundan bir kostüm seçmişti. Sonrasında ise son kırdığı Billboard rekoruna atfen olacak kırık plaklar kullanılarak kendisi için özel olarak tasarlanan JOHNNY WUJEK for FURNE ONE imzalı bir kostümle geceyi tamamladı.



BEYONCE sadece performansda değil kırmızı halıda da çok şıktı. Güzel haberin ışıltısına bir de LANVIN turuncusu katmış, iyice parlıyordu:) Mücevherlerini altın tonlu seçse çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama.



Çok şükür bir şık ve zarif isim görsün gözlerim diye Zoe Saldana imdadıma yetişti:) Bir zamanlar bir Thandie Newton vardı, neden kayboldu bilmem, her giydiği inanılmaz güzel olan çok zarif bir kadındı. İşte Saldana ortaya çıktığından beri benim için onun yerini aldı bir iki puancık geriden:) Kendisi deri ve boncuk detaylı bir BARBARA BUI elbise seçmiş, göğüsteki tribal detaylarla bütünlük sağlayan ayakkabıları da çok doğru bir seçim.



ROBERTO CAVALLI elbisesini şık bulduğum ama kendisi üzerinde değil askıda şık bulduğum Miley Cyrus sanki kendisi de seçiminden memnun değil gibi. Fazlasıyla benden hala geçmedi, hala seksiyim diye bağırmak isteyen ortayaş üstü bir kişiye uygun kostümün yerine daha hoş bir seçim yapabilirdi. Ama şunu çok severim, sırtı açık elbiselerde sırta zincir/kolye sallanmasına, bu detayı Cyrus'da da sevdim.



Bir başka elbise güzel, seçim yanlış görüntüsü de Selena Gomez'den geliyor. Zaten çok ama çok zayıf olan Selena bir de hem renk hem gövdede ilüzyon yaratan dantel aplikasyonuyla bu JULIEN McDONALD elbise içinde iyice zayıf görünmüş, üstelik topladığı saçlarıyla sadece bir kafa olmuş! Bu kadar genç, güzel ve zarifken ve bir gün illa yaş baş kemale erecekken bu modeller niye? Büyüyünce giyersin çocuğum:) Neyse ki güzel bacaklar bize teselli oluyor, bir de BRIAN ATWOOD ayakkabılar.



Kariyerinin zirvesinde yoo hatta dünyanın zirvesinde olduğu günlerden bugünlere kadar Britney Spears ne iş ne özel hayatında pek istikrar tutturamasa da bir konuda çok istikrarlı: korkunç giyinmek! Bir kadın her zaman mı böyle zevksiz seçimlerin mağduru olur, neden bir 100 tane kadar stylist çalıştırmaz mesela:) Siyah payetli mini elbisesi eh işte bir MOSCHINO, siyah, rugan, korkunç botumsuları da GINA.



Benim gözümde gecenin berbatlarından birini takdim edeyim ki kendisini Dawson's Creek'de Pacey'nin kalbini kırdığından beri hiç sevmem:) Çok güzel bir yüz ve çok güzel bir fiziğe rağmen özellikle hal, tavırlarıyla çok güzel de bir iticiliğe sahip Katie Holmes maalesef ortaya çıktığı günden bu yana hep en kötü giyinen, ve üstelik sırf Tom Cruise'la evlendi diye o "en kötü giyinmeleri" zaman zaman trend olan bir hanım. Tutmuş efsane ötesi, ikonik tasarımcı AZZEDINE ALAIA'dan seçtiği elbisenin altına bu PROENZA SCHOULER ayakkabıları giymiş! Bırak canım bu tür komboları Sienna Miller, Rosie Huntington filan hakkını vererek yapsın rica ederim:) Her iki tasarım isim de mükemmelken ortaya nasıl böyle bir kombin çıkabilmiş, alkışlıyorum, büyük başarı. Zaten yeterince yılıkken, o acayip pozuyla daha da yılıklaşmasına ne desem:)



Yeni evli Kim Kardashian bize yine bir görgü dersi veriyor:) Görgü sana ait zenginlikleri (buna güzel göğüsler filan da dahil:)) mütevazilikle, göze sokmadan, her birini ortaya atmadan yumuşak yumuşak hissettirmeyi de kapsar. Hah işte ondan Kim Hanım'da pek yok:) Tüm yuvarlaklarını lafı mı olur benim olan sizin olsun cömertliğiyle gümüş rengi KAUFMAN FRANCO elbisesinden yardım alarak sunmuş. Elbise göğüsleri toplayamayan yaka modeliyle Kim'in üst kısmını daha geniş, sırtındaki geometriyle de belini daha ince göstereyim derken totoyu daha geniş göstermiş, tabi eğer amaç buyduysa bilemem:)



Son zamanların favori "karikatür" tiplerinen biri de Niki Minaj, pembe saçlı bir siyahi olarak çıkan sonra mavileşen artık iyiden iyiye saçmalaşan Minaj tabii zaten buralara böyle geldi, o yüzden hakkını vermeli. Son seçimi aslında tek tek incelersek son dönem hayranlık uyandıran Japon sanatçıların ayaklı sergisi niteliğinde olmuş. Özellikle çoraplar benim ayılıp bayıldığım tasarımcı TSIMORI CHISATO, o adamı mutlaka takip edin derim:) Korse ise AMATO COUTURE.

[Görseller: justjared]

17 yorum:

Adsız dedi ki...

herkesten önce yazacağım diye uyumamış resmen ya. bari uğraştığına değse ilkokul yorumları fotoğrafların altında.

Unknown dedi ki...

BOoom ben de en çok KAty Perry'i sevdim hem şık hem tatlı ee hem de farklı :) KAtie HOlmes da çok güzel ama kullanmayı hiç bilmiyo. KEndini giydirmekten çok kızı Suri'yi giydirdiği için olabilir bu :D Onun dışında bir de Birtney Spears artık akıllansın eski formunu kazanıp bomba gibi dönsün diyorum :))
www.lovesfromfashion.com

Melis dedi ki...

Beyonce hem tatlıı, hem de çok şık! Katy Perry harika! Britney Spears berbat! Katie Holmes'un elbise çok hoş ama olmamış, Kim Kardashian'ı ise Allah'a hava ediyorum :))

Tezinle uğraşırken, biz okuyucuların için ödül töreni biter bitmez Red Carpet postu hazırlıyorsun, epey uğraşıyorsun ya. Ellerine sağlık Boom!

Bu arada BOOMHABER kısmı harika olmuş! :)

Melis dedi ki...

Beyonce gözüme şık geldi ama değil ya :D

Lumos Design dedi ki...

Beyonce hakkında en son kendisi turnedeyken Jay Z nin onu victoria's secret mankeni selita ebanksle aldattığı, o yüzden ayrılacağı haberini okumuştum - imza: lumos magazin.
bu kadın hamileyken ve doğurduktan sonra da piyasada olur kesin de bari doğurduğu ara konser ve albümlerinden kurtuluruz bikaç haftacık diye umuyorum. gözümde dünyanın en hırslı insanı mertebesine oturması ve iticilikte bir numara olmasıyla, tarzının da aşırı abartılı ve görgüsüz olduğunu belirtmeden edemiycem.

Adsız dedi ki...

Illuminati araştırmalarımdan sonra MTV'yi izlemeyi bırakmıştım, ama red carpet tan da uzak kalıyordum.Çok iyi geldi bu:) Ya Boom bu Kim nedir böyle ya? Bayağılık, basitlik,zevksizlik bir araya gelmiş Kim olmuş:D

hukukçunungücesi dedi ki...

öncelikle kim bu adsız yaa?? kimsin adsız sen ;? ne bombasın böyle;? sen de yaz bakalım blog okuyalım seninkine de!!
boom öncelikle eline sağlık :)) ben de beyonceun küpelerini çok beğendim, bu ara o tarz bişeye ihtiyacım olduğundan herhalde.. :))

fashionist dedi ki...

beyonce'nin elbisesi müthiş ayrıca hamile birinin seçebileceği en iyi elbise..

Lunapark Queen dedi ki...

Boom süper bir post olmuş süper zamanlama :)
Beyonce çok sempatik ve çok güzel olmuş,
Britney korkunç, artık ondan hayır gelmez diyorum :)
Selena Gomez'in kendi güzelliği yeter ama biraz harcamış,
Katie Holmes kesinlikle itici ve başarısız,
Kim Kardashian'a inanamadım, çok fena.. 55 yaşında ..t gobek salmış bir kadının vücudu var açıkçası.. Kim beğeniyor anlamıyorum..
PS. Boomhaberin kayması fikri süper ama kırmızı siyah okunmuyor Boom gözümü alıyor ve hızlı geçiyor göz yoruyor, bence renkler hakkında tekrar düşünebilirsin, öptümmm!!

Blair dedi ki...

Adsız kim bilemiyorum ama ilkokul yorumları değil bunlar . Bence Beyonce her zaman harika ve turuncuyu ona çook yakıştırdım. Kim yine aynı Kim :D Katie kızından kendine vakit bulamıyor keşke Suri gelseymiş oraya :D Selena ve Miley zaten korkunçlar olgunlaşmak için çok ugraş veriyorlar . Ve Katy o her zaman mükemmel ! :)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Adsız sen daha iyilerini yap da biz de okuyalım o zaman.

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Kim çok kötü görünüyor. Bir de bende mimin var:)

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

Özden dedi ki...

Moda ve Sosyete adlı bloğun yorumları da nerede ise aynı. Sizden sonra yazmış üstelik.enteresan. Özden

yasemen k. dedi ki...

hiiiç haz etmem kendisinden ama ne şirin olmuş ne kadar şirin gözüküyor beyonce! hamilelikten sanırım :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@adsiz herkesten once laf sokacagm diye uyumamis yazik:)

@loves from fashion katy perry'ye bayiliyorum! suri konusuna gelince, o kendisi giyiniyormus ki:p

@melis ahahah:)) onumuzdeki yil cannes izlenimlerini senden alalim meliscim

@lumos ah gorgusuzluk kismina katiliyorum ama bu hip/hop camiasinin zaten cogu oyle, oyle olmayani bile -mis gibi yapiyor
nedense, cunku oylesine bayiliyor amerikallar. eh onlar bayilinca zaten butun dunya bayiliyor. bence bu hamilelik
de zaten o haberlerin ustune gerceklesmis gibi

@merve ah meraklandim, anlatsana!

@hukukcununguncesi algida secicilik diyorsun. kupeler cok gosterisli gercekten. destek icin de tesekkurler <3

@fashionist evet ben de cok yakistirdim

@lunapark queen satir satir katiliyorum:) ugrastim ama sonund abasardim haber badini da siyah ustune beyaz yapip azicik yavaslattim. nasil olmus?

@nursima tek tek katiliyorum:) ve gercekten suri kirmizi halida ne olacak meraktayim:)

@papis style :))

@bir alisveriskoligin itiraflari ayni mime donemiyorum ama yine de cook tesekkurler:)

@özden acikcasi bu kirmizi hali o kadar kisir ki bir cok kisi hemfikir cikacagizdir mutlaka:) t

@yasemen k :)) eve evet o gece bi sirinlik ustunde

@tuturella :) ama yalan miii:p

Selge Fitch dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
*STYLEBOOM* dedi ki...

@selge fitch ceketi dolce bence de cok guzel aynisi erkek koleksiyonunda var
yalniz diger haber hala sadece dedikodu diye biliyorum, gorusuluyor konusuluyor buyuk ihtimal de olacak ama hala olmadi. hic bir ajanstan gecmediler boyle bir sey?