24 Ağustos 2011 Çarşamba

TREND RAPORU | Sim Ten Gonca Fem



Küçük bir kızken herşeyi ama herşeyi en simlisinden isterdik çoğumuz, sonra büyüyünce bir ara "sim mi, ay iyrenççç çok kro bee" olurduk:) Taa ki moda denen şey bizi omuzlarımızdan tutup silkeleyene kadar. Bu yıl bu görev MIU MIU'ya düştü:)


Yukarıda Dolce&Gabbana-Dolce&Gabbana-Oscar de la Renta-
Christopher Kane-Naem Khan-Versus

Uzun süredir bir inen bir çıkan "simli/pullu/payetli" trendler bu sezon SİM'de karar kıldı! Podyumlarda ihtişamlı gece kıyafetleri neyse ama oldukça maskülen kesim ceketlerde, günlük parçalarda pullaru, payetleri; , ayakkabı ve çantalarda simleri gördük.



Bu trendi avucuna döküp üfleyip dünyaya saçan ise pek tabii ki Miucca Prada oldu! Topuk ve kaba saba görünüm itibariyle benim pek beğenmediğim MIU MIU pabuçlar ışıltı saçarak podyumu aştı ve hemmen sokağa indi. Ben simlerden yana hoşnutum ama kendilerini bir Louboutin'in üstünde serpilmiş tercih ediyorum:)



Ama durun durun simleri sadece kıyafetlerde ve aksesuarlarda düşünmeyin. VENA CAVA'da da gördüğümüz üzere MAC simli serileriyle bizi allayıp pullamaya hazır:) Far, oje hatta belki rujlarda! Şahsen ben bir trendin en az uygulanan halini sevdiğimden kesin simli göz makyajını yapacağım, kimler bana katılır?


Yukarıda Jane Russel&Marilyn Monroe-Gentlemen Prefer Blondes

Altın simci miyiz gümüş simci miyiz, renkliye kayar mıyız kaymaz mıyız onu havalar soğuyunca anlayacağız:)

[Görseller: style,mac,fashiongonerogue,digfrocks&books]

9 yorum:

tuguna dedi ki...

ben gunduz simli seyler giymeyi uzaktan sevenlerdenim amaaaaa ojelerimin ustune surmek icin bir suru glitterli simli seffaf top coat aldim, kirmizilarla filan pek bir eglenceli oluyor acikcasi:)

Melis dedi ki...

Simi sevmiyorum :/ Sadece geçenlerde internette çok güzel bir elbise görmüştüm, simliydi. Belki o olabilir. Simi çok güzel kullanmışlardı. Ama onun dışında ı ıh :/ Hele ojelerde asla!

Lokum Hanim dedi ki...

Merhaba ben sim, pul, pirilti delisi =)

Ama MiuMiu'lari bende hic sevmedim. Hatta senin yazinida okuyunca ayri sevindim. Bu konuda yalnizim saniyordum. Cok kaba bir de simlerle birlesince kotu olmuslar.. Sanmam ama belki oyle bir tarzla giyerler ki bizi sasirtirlar =)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Bir ara manyak gibiydim.Pullu, simli, ışıltılı boncuklu ne görürsem alırdım.Gece de giyer gündüzde spor şeylerle casual hava katmaya çalışırdım.Ama anlatamam, birbirinin benzeri onlarca şey almışım payet oluşlarından ötürü.Ver, ver Allahım halaa elimde bikaç parça var.Ama yine de çok seviyorum ve zaman zaman da giyiyorum.Gece makyajlarımda da çok severim pırıltıları, simleri:-)

irem dedi ki...

bende sim fobisi var sanırım çocukluk el işi derslerinden kalma, hani her yerimize yapışır günlerce parlardık ya hiç hoşlanmazdım ;) onun için bu trend de uzak durabilir benden diyorum =)

Adsız dedi ki...

Ojeler inanilmaz guzel!

esinspiration dedi ki...

olmuşken renkli sim olsun bari :)

minikkus dedi ki...

ben özellikle makyajda sim olayından hiç haz etmem, terledikce yapış yapış oluverir gözünde :S ha tabi bide saçlarda sim olayı vardı eskiden, o ayrı bir post konusu olabilir :)
pulcuyum ben w/

http://minikkus.blogspot.com

zeliss dedi ki...

Küçükken bir gün evim olduğunda bütüüün duvarların sırf simden olması hayalimdi..ama şimdi en çok simli göz makyajı fikrini sevdim boomm..Ama simli göz makyajı yapabileceğim kıyafetleri fazla giymiyorum..Belki bi ara denerim..