1 Ekim 2011 Cumartesi

Teşekkürler: Bize İyi Kalbin Gerek Dedik Siz De Verdiniz:)

TEŞEKKÜRLER:)



29 Eylül Cuma bir avuç blog başlayıp, bir dolu bloga sıçrayan ama en çok Styleboom'un çok sevgili takipçileri sayesinde büyüyüp kocaman olan Sorumlu Blog: Bize İyi Kalbin Gerek projesindeki tüm desteğiniz, iyi niyetiniz, iyi kalbiniz, binlerce tweet, retweet ve facebook paylaşımlarınız için, bu hareketin ucundan tutup tüm sosyal mecrayı sarmalamasına yardım ettiğiniz için, yalnızca bir iki saat içinde #bizeiyikalbingerek hareketini Türkiye'de 1 numaradan TT'ye soktuğunuz için teşekkürler ♥

Akşam DADA İstanbul'da gerçekleşen lansman davetinde Pozitif Yaşam Derneği'ndeki herkesin bin kere ettiği teşekkürü sizin adınıza onladan kabul ettim, o akşam gözlerindeki güzel pırıltıyı ve umudu sizler oraya koydunuz. "Bizim için ne kadar önemli olduğunu asla bilemezsiniz" dediler ama Styleboomerlar bilir bilmediğini öğrenir, öğretir, paylaşır, sorar, cevaplar...

Sorumlu Blog'un güzel bir başarı yakalayan ilk projesi Bize İyi Kalbin Gerek bugün sosyal mecralardan sokağa iniyor. 01-15 Ekim tarihleri arasında Taksim Metrosu yürüyen merdivenler katında Talimhane çıkışında dev fotoğraflarla mesajını iletiyor: HIV/AIDS hepimizi ilglendirir.



Ayrıca buradan Sorumlu Blog facebook sayfasına tıklarsanız her bloggerın takipçilerine iletmeye çalıştığı HIV/AIDS ile ilgili gerçekleri doktorlar, uzman biyologlar ve Pozitif Yaşam Derneği tarafından hazırlanmış imajlarla görüp, öğrenebilirsiniz. Lütfen bilgilenin: HIV nasıl bulaşır, nasıl bulaşmaz, ne demektir, ne demek değildir, önyargılar ne sonuçlar doğurmaktadır.

Ayrıca aşağıda sadece birini gördüğünüz "kamera arkası" görüntülerden oluşan albümümüze de göz atabilirsiniz. Zamanla fotoğrafları topladıkça o albümü de büyüteceğiz.


4 yorum:

Unknown dedi ki...

asıl sizlere tebrikler. ve bununla kalmasın sorumluluk projelerine daha çok yer verelim lütfen. kucak dolusu sevgiler :)

Melis dedi ki...

HIV pozitiflileri motive eden ve bilgi veren bu güzel hareketi başlattığınız için tebrikler ve teşekkürler! Siz iyi kalpli bloggerlar başlattınız, sonra bir sürü iyi kalpli insanlar paylaştı, büyüttü. Paylaşmak çok güzel bir şey. Biz Styleboomer'ların, bu hareketin küçük bir parçası olmak da çok güzel bir şey. Her zaman, her sorumluluk projelerinde hep destek, tam destek!

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Boom, seni işte bu yüzden çok ama çoook seviyorum.Her şeye yetişen, cıvıl cıvıl, pırıl pırıl, başarılı, örnek, yardımsever Boom iyi ki varsın ve iyi ki seni buldum....Her zaman destek, her zaman destek......Melis'in dediği gibi paylaştıkça çoğalır, çoğaldıkça da mutlu olunur....

my lifebook dedi ki...

sizi seviyorum. sorumlu blog durmasın büyüsün istiyorum.