28 Mayıs 2012 Pazartesi

HEDİYE | Her Güne Her Kombine Herkese Göre 1 STEVE MADDEN

JÜRİMİZ SONUNDA BİR KARAR VARDI! CUMA GECESİ KOMBİNİ İLE BUSE SARANLI (bs_muse) STEVE MADDEN KIZI OLACAK:) TEBRİKLEER! Buse'ye 3 gün içinde ulaşamamız halinde yedek isim PAzartesi ayakkabısı kombini ile Modarella.


Fotoğraf: Zeynep Güçlüten
Mekan: Teşekkürler Hardal Nişantaşı

Styleboom'u sevenler eminim ayakkabıları en az benim kadar seviyordur, yok yok bayılıyor, tapıyor, önce ayakkabıyı alıp sonra kıyafeti ona göre uyduruyordur:) 

Eğer öyleyse bu hafta hepimiz için pek güzel bir hafta olacak. Çünkü Pazartesi'den Pazar'a tam 7 gün 7 ortamda 7 farklı modda 7 STEVE MADDEN ayakkabı ile burada güne başlayacak; Twitter ve Instagram'da #günaydınpabucu diyeceğiz. Ha bir de haftanın sonunda 1 şanslı mı şanslı Styleboomerı STEVE MADDEN'dan 1000TL değerinde 7 çift ayakkabıya boğacağız yehhuuu ♥

Bugün Pazar, bir yandan haftasonu bitiyor diye üzülüyorum ama bir yandan bugün festival zamanı diye resmen havalara uçuyorum:) Festival çimlerinde rahat rahat takılmak için tiril tiril su yeşili keten elbisemi hippi ruhuna cuk oturan, haliyle dolgu topukluuu, tribal desenli Steve Madden'larımla kombinledim. Güneşe karşı şapkamı da ekledim, benden güzeli yook!

Yine de festivalde düz ayakkabı makbuldür bildiğimden yanıma tribal loaferlarımı almayı ihmal etmedim, akşam konserlerde şarkılara bağıra çağıra eşlik ederken, bana en yükseğe zıplamayı garanti ediyorlar:) Daha önce bir düz ayakkabıya gönül verecek, bayılacaksın deseler inanmazdım, ama bunlara bayıldım!


 DÜĞÜNDE CUMARTESİ


Cumartesi demek yaz sezonu ile birlikte düğün demek:) Önümüzdeki ay boyunca her ay bir düğünde epey bi süre oturup sonra kendini pistte bulmak hatta bir bakmışsın halaybaşı olmak demek:p Düğün davetlerinde her zaman uzun ama tek renk elbiseleri tercih ediyorum, ve bu gecelerde ayakkabının da benim için bir mücevherden farkı yok. Uzun lacivert elbisemi altın rengi pırıl pırıl parlayan Madden'larımla kombinledim ve koluma da birer altın kelepçe geçirdim. Bu ayakkabılar hem bilekteki hem öndeki T-bandı ile ayağımı güzelce kavrıyor, her tür hoplamayı zıplamayı ve uzun süre ayakta kalmayı vaad ediyor. Yine de yanımda her zaman ışıltılı bir çift de babet taşımayı ihmal etmiyorum, gece uzun;)



CUMA GECESİ ATEŞİ:


Yaşasın Cumaaaaa! Her Cuma olduğu gibi bu akşam da dışarıda, favori yerimizdeyiz. Dans dans, sohbet muhabbet ve eğlenmekten yorulmaya hazırım:) Ne giyeceğimi değil ama hangi ayakkabılarımı giyeceğimi değil sabahtan taaaaaaaaaaaa hafta başından biliyordum:) Kırmızı, ultra yüksek topuklu, bileği incecik bandıyla kavrayan Mary Jane model Madden'larım zaten öyle dikkat çekici, öyle muhteşem kii üstüne önce siyah bir elbise denedim, sonra bu beyaz dantel etek ve şifon gömlekte karara kıldım, böylece hem akşam yemeğine hem de devamında gideceğimiz mekana gayet uyan bir kombin yakaladım. Hadi dans dans!

KIZ KIZA PERŞEMBE:



Perşembe! Haftanın iple çektiğim günlerinden biri çünkü bizim kız kıza yemek günümüz:) Bahaneye yer yok, illa ki buluşuyoruz:) Haftanın özeti, dedikodu, haftasonu planları. Elbette üçümüz bir araya gelmişken ayaklarımızı yan yana koyup fotosunu çekmeden akşamı bitirecek değiliz, o yüzden en çiçekli, en girly Madden'larımı bu gecenin kokteyli Cosmo'mun renginde seçiyor, ayakkabılarım yeterince desenli olduğu için onları kabarık eteği ve ince kemeri ile yine çok girly düz renk elbisemle kombinliyorum.

 60'LARDA ÇARŞAMBA:



Çarşamba hafta ortası demek, haftasonuna biraz daha yaklaşmak demek! Havalar güzelleşince hemen her yerde bir dolu güzel parti oluyor. Bu akşam açık havada bir 60'lar partisine davetliyim, partiden önce arkadaşlarla yemek yiyip oraya devam edeceğiz. Dönem partilerini çok seviyorum çünkü her şeyden önce hem biraz nostalji yaşamak, hem kendi kendinin stylisti olmak çok keyifli! Onun kadar formda olmasam da ilhamımı Twiggiy'den alıyor, 60lara STEVE MADDEN'ın bu iki renkli, kalın topuklu duble platformları ile selam duruyorum. Çiçekli, tamamen düz kesim elbisem ve saçaklı küpelerimle zaman makinesinde yerimi aldım:) Bu ayakkabılar sadece platformu değil rengi ile de baakları upuzun gösteriyor yay!


CLASSY SALI:


Bugün Salı...Ofiste ağır tayfa ile çok önemli bir toplantım var! Bu gibi durumlarda görüntümün her şeyden önce "classy" olmasına dikkat ediyorum. Çoğunlukla söz bende olacağı için ve pür dikkat dinlenmek istediğim için kostümümü klasik, ayakkabılarımı ise elbette siyah dahi olsa çok dikkat çekici ve klas bir çift olarak belirledim. Siyah biyeleri ile şık ve zamansız beyaz gömleğimi siyah etek ve içindeki ten renkli detayı ile siyah laser cut STEVE MADDENlarımla kombinledim. Böylece en klasik olmam gereken zamanda dahi farkımı ayakkabılarımla ortaya koydum.

SENDROMSUZ PAZARTESİ:

Bugün Pazartesi... Haftanın ilk günü benim için bol koşturmalı, İstanbul trafiğinde uzun mesafe rekorları kırmalı bir gün ama yüksek topuklardan da vazgeçemeyeceğim! O yüzden bu hem rahat hem şık saks mavi Madden'ları beyaz geniş paça pantolon ve sezonun bir numarası çiçek desenli gömlekle kombinledim. Ayakkabılarım yeterince çarpıcı olduğundan aksesuarı az kullandım. Tadına doyulmayan haftasonundan sonra kapıyı tak tak çalan Pazartesi sendromuna bir çift parlak renkli pabuçla "HAYIR!" diyorum. Benim Pazartesim sendromsuz:)


Gelelim bu haftanın sonunda birbirinden güzel ayakkabıların sahibi olacak Boomerı nasıl belirleyeceğimize
  • Öncelikle bu blogun "İzle"yicisi olmalısınız (İzle butonu blogda hemen en altta)
  • Sonra STEVE MADDEN Türkiye Facebook sayfasını hemen buraya tıklayarak  Like/Beğen yapmalısınız
  • Son olarak bu postun altına bu hafta boyu paylaştığım ayakkabılardan beğendiğiniz ya da beğendiklerinizi seçerek aynen benim yukarıda yaptığım gibi, HANGİ ayakkabıyı NEREDE ve NELERLE kombinleyerek giymek isterdiniz, bir iki satırda yazmalısınız. Benimki size örnek olabilir.
  • Yorumunuzun sonuna mail adresinizi muttttttttlaka eklemelisiniz.
  • DİKKAT! Bu hafta boyunca bu postta her gün yeni bir STEVE MADDEN ayakkabı sizi karşılayacak, her yeni gün yeni bir yorum daha yapma şansınız olacak! İster 1 güne 1 yorum, ister 7 ayrı güne 7 ayrı yorum yapın, size kalmış.
  • FAKAT günlük yorumunuzu yalnızca o günün ayakkabısı hakkında yazmak için kullanabilirsiniz, önceki günler için değil:)
  • Adsız, mail adresi olmayan ve yarışma gereklerini yapmamış yorumlar maalesef onaylanmayacak.

Yorumlar 5 Haziran 2012 Salı geceyarısı kapanacak ve yorum bırakanlar içinden 
"seçtiği ayakkabıyı en doğru yerde en uyumlu parçalarla kombinleyerek anlatan kişi
bendeniz, Steve Madden Marka Sorumlusu Zizi Hollo, NEXUM Ajans Başkanı Filiz Behrendt ve IMAGE PR Süpervizörü Anita Koncabahar tarafından oluşan jürimiz tarafından seçilecek!
Seçilen kişinin Facebook üyeliğine bakılarak kendisiyle bağlantı kurulacak.

Bakalım siz STEVE MADDEN ayakkabılarla kim, nerde, nasıl oyununu nasıl oynayacaksınız:)
İlham uzakta değil, hayatınızın ta kendisinde!
Not: Kazanan kişinin fotoğraf ve video çekimi yapılabilir.

492 yorum:

«En Eski   ‹Eski   1 – 200 / 492   Yeni›   En yeni»
Fido dedi ki...

Mayıs'ın sonu Haziran'ın başı yaklaşırken,havalar artık bize yamuk yapmayı bırakacağını az da olsa hissettirmişken,bu saks mavisi,platform ayakkabının beyaz,siyah,renkli uzun elbiselerimle nasıl da güzel olacağını hayal ederek uykuya dalarsam sanki benim de pazartesim sendromsuz geçecek, belki bu ayakkabı da sadece düşlerde kalmayacak,ne dersin Boom? İnanırsak olur bence :)
Mutlu haftalar :))

Fido dedi ki...

tabi gecenin bu saatinde yorum yazarsam mail adresi de unutulabilir,ama hemen ardından bu hata telafi de edilebilir :)
mail adresim: firdevs.aksoy@yahoo.com

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
PELLORA dedi ki...

Boom bu sahane saks mavisi platformlari midi bele oturan çan beyaz etegim ve saks mavi üzerine beyaz puantiyeli 50 ler esintili gömleğimle kombinlesem ne pazatesi sendromu kalir ne de iş stresi;)inci küpelerimle de bu tatli kombini tamamlardim..
pelinozlu@hotmail.com

HELYU dedi ki...

ben bu saks mavi Madden'ları lacivert beyaz çizgili elbisemle kombinlerdim, üstümede kısa beyaz bir hırka alırdım. elbisem sade olmalıki muhteşem Steve Madden larım göz kamaştırsın.

handekarazeybek@gmail.com

saime dedi ki...

merhaba boom,
ben kendimi bu şahanelerle bi sahil kızı olarak sahilde hayal ettim, üstü tıpkı senin gömleğin gibi desenli altı siyah olan bi bikini giyinmişim üzerine de kırık beyaz salaş kısa göbeği açıkta bi tişört,sahilde böylece yürürken herkesin ayaklarıma baktığını hissedebiliyorum:)
saimerden@hotmail.com
saime erden

aklımsendekaldi dedi ki...

topuklu ayakkabı giyenlere hayran biri olarak dolgu topuk tam bana göre... favori rengim olan saks mavi bu ayakkabıları çiçekli diz üstü bir elbise ile yağmurlu havalara inat güneşli günlerde giymek isterim...aynı renk toywathc saatim ise bu kombin için olmazsa olmazlardan...

nurcanislek@hotmail.com

Nihan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
selema dedi ki...

Dün giymek istediğim ama sonra kombine edeceğim ayakkabıya karar veremeyip çıkardığım yeşil-beyaz-mavi puantiyeli uçuş uçuş elbisemin altına ne güzel de uyar bu saks mavisi Steve Madden! :)üstelik topuğu da tam da benim gibi hem topuklulura bayılan, hem de hoplayıp zıplayan, iki dakika yerinde duramayanlara göre :)
bu hayalle şimdi ben tatlı bir uykuya dalar, sabaha kadar ödev yapmış olmanın tüm yorgunluğunu unutuveririm :))
yb023175@reading.ac.uk

Nihan İşler Çingitaş dedi ki...

Bende bu güzel ayakkabıları üstü korse şeklinde olan, altı da volanlı etek olan kot elbisemle kombinlerdim.Başıma da ayakkabı ile aynı renkte olan ipek eşarbımı bant şeklinde bağlardım.İncecik kırmızı kemerim de belimde olurdu :-) nihanisler@yahoo.com nihanisler@gmail.com

modarella dedi ki...

Steve Madden ayakkabılara hayır diyemeceğim Boom'cum.

Ben bu ayakkabıları bir Bodrum akşamında giydiğimi hayal ediyorum. Bembeyaz bir tulum, ip askılı, bol paçalı, gayet dökümlü bir kumaştan. Aksesuarlarda turuncu seçtim, hem ayakkabı rengi ile kontrast olsun hemde hemde hafif yanmış tenimde canlı dursun. Bu kıyafetimle çıkıyorum akşam üzeri, önce Bodrum'un şirin dar sokaklarında, beyaz evlerin önünde bir kaç foto çektiriyorum. Bu kıyafetimle bende Bodrum evleri gibiyim zaten :) Sonra Gümüşlük'te Limon Cafe'ye gidip güneşin batışını seyrederek, içkimi yudumluyor ve güzel bir yemek ile geceye devam ediyorum.

Off ne hayal kurdum ya. Bu yağmurlu pazartesi gününde ne çok ihtiyacım varmış hayal kurmaya meğersem. Resmen yüzüm gülmeye başladı :)

modarella dedi ki...

mail adresimi yazmayı unuttum.
modarella@hotmail.com

aylin's dedi ki...

Sevgili Styleboom;
Senin kombinin her zaman ki gibi harika..
Farklı birşeyler olsun dersen,
aynı pantalonun kırmızısı var bende,
kırmızı bol paça pantalon, beyaz ince dantel hırka mükemmel ayakkabılarla aynı renk birde kemerim var, birde ufak çaplı bir army party ekledik mi bence tamamdır..
mail adresime gelince aylinalkan20@gmail.com..

sevgiler...

aysel çınar dedi ki...

bu ayakkabıyı beyaz elbısemle ve aynı renkte bır canta ıle kombınlerdım aysel çınar
ayysell_01@hotmail.com
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000576632954

Unknown dedi ki...

BU muhteşem saks mavisi Madden'ları bana annemin gençliğinden kalan kırmızı maxi pileli eteğimle ve beyaz sade t-shirt ile kombine ederdim. Ayakkabılar o kadar gözalıcı ki tüm dikkati ayaklara çekiyor! Bu kombini sınav telaşı yaşadığım bu zamanlar da okula giderken kullanırım. Okuldan sonra arkadaşlarımla bir şeyler içmeye giderken de kullanabilirim !
nigaratay@gmail.com

SeLeN dedi ki...

Şu sıralar yapamayacak olsam da:/ bu saks mavisi -en sevdiğim dolgu topuklaaar yaay:)- pabuçları geniş paça jeanle giyerdim mutlaka ve dar kesim bi gömlek ya da bu havalara uygun ince bi triko kazak olurdu üstümde... ahh evet mint olurdu rengi de:)) saks mavisiyle ne güzel olurlar:D

SeLeN dedi ki...

Mail adresimi de yazaydım iyi olurdu tabi:)sory sory:/

selenkutluay@gmail.com

birgul dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
pelinaksu1989 dedi ki...

PELİN AKSU
pelinaksu_kara@hotmail.com
bu güzel saks mavisi papucu beyaz gömle ve siyah bol paçalı bir pantolunun altında mavili bir kolye ile çok şık ve tarz bir konbin yapmış olucağım süper olurrr

logusaserbeti dedi ki...

bu şahane ayakkabıları iş yerimde koyu renk kıyafet zorunluluğu olduğu için bombol paça siyah pantolon ve saks mavi siyah puanlı gömleğimle giyerdim ama mesai bitimi gece çıkarken yanımda taşıdığım şiyah şortumu giyerr bütün biriken pazartesi sıkıntılarını atardım ve tabiki ayakkabılarımlada ilgi odağı olurdumm :)

sevval535@gmail.com

birgul dedi ki...

pazar gunu bogazda guzel bır kahvaltıya gıderken beyaz zemın uzerıne floral desenlı kısa paca cıgarette kesımlı pantolonum uzerıne beyaz sarı metal dugmelı salaş bır gomlek altına bu saxmavısı dolgu topukları gıyer koluma seonun trendı zıncır ıp kombınlı bıleklerden takar kulagımada yıne floral esıntıler tasıyan ayakkabımın rengınde kupe takardım

bırgul ersan
grfbirgul@hotmail.com

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Ben bu ayakkabıyı bembeyaz keten bir elbise ile kombinlerim. Saks mavi ve beyaz birlikteliği bana hep Yunan adalarını anımsatır, o yüzden ben kendimi bu kombinle Santorini'de gün batımında içkimi yudumlarken hayal ediyorum. Aksesuarları da unutmadım tabi ki hem yaza hem de saks mavi ve beyaza yakışan turkuaz bir kolye taktım, elimde ise pastel turuncu bir clutch var, dolgu topukların rahatlığı sayesinde Santorini sokaklarında mutlu mesut yürüyebiliyorum oleey :)

gozdebaycur@hotmail.com

http://www.facebook.com/SteveMaddenTurkey#!/profile.php?id=647810190

T.B dedi ki...

Buna benzer çok güzel mavi bir ayakkabım vardı ama çalındı. Şimdi senin postu görünce hiç giymeden altına taban koydurtmak için işe yanımda götürdüğüm ve oracıkta çalınan ayakkabımı hatırladım..
Ben bu ayakkabıyı beyaz kısa paça pantolon ve renkli bir tişört ile konsere giderken giyerdim...
Biri ayağıma basmasa iyi :))

tbbenim@yahoo.com

Unknown dedi ki...

havalar her ne kadar soğuğa yakın gitse de yaz geldi durumunu kıyafetlerimize yansıttık.ben pol paça değilde tam aksi beyaz dar paça pantolon hafif kısa bilekte ,incecik aynı ton saks mavisi kemer ve üzerine de yarasa kol mavi-beyaz yatay çizgili belden oturtmalı gögüse kadar bir bluz.french oje tabiki de.olsa da giysem diyesim geldi.hafif bir makyajı da unutmuyoruz tabii.

esin gül dedi ki...

ben bu şahane ayakkabıları çiçek desenli eteği kabarık mini bir elbiseyle kombinler hem gündüz hemde yaz gecelerinde giyerdim:))çok şeker olmaz mı..?

esin gül dedi ki...

offf mail adresimi unuttum tabii :((
esingul20@hotmail.com

Unknown dedi ki...

romantik dantelli, beyaz yada ekru bir elbiseyle kombinlemek isterdim siyah uzun saçlarla da çok güzel olur gibi:)
duyga@hotmail.com.tr

Unknown dedi ki...

mailimi yazmamışım.kıyafeti düşünmekten maili unutmuş herkes hahahah.badboytrojan@gmail.com

http://www.facebook.com/fundakucuk35

eDDa dedi ki...

su namına yağmuru değil de denizi gördüğüm bir sahil kentinde mesela Bodrum olsa süper olur:) gündüzü güneşin bağrında geçirmekten bronzlaşmış tenimle Bodrumun serin akşamına deniz kenarında rakı balık keyfi yapmaya çıkarken,altımda jean şortum,üzerimde beyaz salaş sırtı açık bir tshirt, rengarenk bir clutch,turunculu mavili goldlu takılarımla ve altımda bu harika ayakkabılarla benden iyisi olmaz bence :)
şimdi kara bulutlar eşliğinde çalışmaya devam edebilirim :(
eda_ksknr@hotmail.com

emel dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Dumanz dedi ki...

Küçük, etekleri kabarık, modern kesim turuncu-kırmızı elbisemle ve altında bu güzel ayakkabılarla, 2 hafta sonraki doğum günü partimde, iç açıcı ve fresh görünebilirim. Elime de elbisemin renginde, ayakkabının kumaşında bir küçük, ilginç çanta mmah ;)

Dumanz dedi ki...

Bu arada duman-z@hotmail.com

Moda Keyif dedi ki...

Boom Boom Boom bu Steve Madden güzelliği için öncelikle thanks :)

ben bu müthiş ayakkabıyı üzerine sade bi bluzla birlikte uzun uçuş uçuş narçiçeği bir eteğimin altında hayal ettim:)ayakkabı renk model kalite olarak müt müthiş :)

elifgul_@hotmail.com

fosette dedi ki...

woohhooooo...
bir kadını mutlu etmenin en iyi yolunu yine bir kadın bilir! belki de bu yüzden koca milleti hediye alacağı zaman fikri en yakın arkadaştan dilenir. :) eyy,en yakın arkadaş, bir kez olsun sen de şöyle bir fikirle gel! 7 ayakkabı aynı anda hediye...fikri bile başımı,gözümü,her bir yerimi döndürdü.kadının halini anlayan sen,süppersin boom!
ben bu şahaneleri, skinny floral pantalonumla vurgulamayı tercih ederim.narçiçeği tonları ağırlıklı pantalonumun üstüne ise beyaz ipek bluzum,goldish takılarım,beyaz portföyüm ile ben arkadaşlarla öğle yemeği için hazırım boom, seni bekliyoruz ;)
gamzesipar@hotmail.com

Özlemden dedi ki...

ooooo süper bir fikir ve hediye, ama önce ayakkabı harika, ben bu ayakkabıyı yüksek bel bir pantalonla mümkünse rengi mercan ya da somon olabilir giyerim.üzerine de tiril tiril bir bluz olur, o da bebe mavisi ya da mint rengi olabilir.Mercan-beb mavisi, somon-mint uyumu yakalayabiliriz mesela.Sonra da bu ayakkabılarımı giyip dört yandan esinti alan bir kafeye gidilebilir, sokaklarda salına salına yürürüm:)))
sevgiler!
ozlemaksoylu@yahoo.com
özlem aksoylu bökü

Adsız dedi ki...

Selam Boom,
Ben bu ayakkabıları Krem rengi yüksek bel bir pantalon ve üzerine giyeceğim turuncu, saks mavi, krem ve nil yeşili büyük çiçek desenleri olan büstiyerle kombin ederdim.
Herkese sendromsuz pazartesiler.
elvan_osen@yahoo.com
Elvan Özen

Unknown dedi ki...

Ayakkabıyı göreünce direk iki gün sonraki toplantı aklıma geldi ve kombinim sanırım sende olduğu gibi beyaz pant ama pant Mango şalvar kesim bileklirimi sıkan pantlarım olurdu ve üstüne kolsuz yakalı bir gömlek veya uçuk mavi eski sezondan kalan bir bluzum vardı değişik biraz onu giymek olurdu çantam büyük salaş bir çanta ve küpelerim ayakkabı ile aynı renk olurdu.bilekilerimi aynı renklerde kombinledim mi işte ben toplantıya hazırım. En iyisi ben bu ayakkabıyı hemen alayımda arkadaş toplantısında hazır olayım :))

Nasıl?

modahaftasiblog@gmail.com

neval dedi ki...

ben de bu ayakkabıyı işe gitmek zorunda olduğum için pazartesi sabahı işe giderken giyeceğim. Hem yağmurlu bu güne renk getirecek hem de işyerindekilere hadi kurtulun artık şu siyahlardan ne de olsa yaz geldi mesajını verecek. ofise gökkuşağının renklerinden birini taşımış olacağım. ayakkabımı ise tonsürton olarak kombinleyeceğim. aynı tondaki mavi renkte akan kumaşa sahip önü arkasına göre hafif daha kısa sade ve şık elbisemle kombinleyeceğim. yuppi düşünmesi bile çok zevkliydi:)

neval
nevil-a@hotmail.com

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Ben bu tarz platform pabuçları daha çok bol paça pantolonlarla giyiyorum. Yine uzun elbiselerle de çok seviyorum.

Ben de bu ayakkabıyı şöyle kombinlerdim.
1) Beyaz bol paça jean pantolonum, üzerine beyaz atlet (kalın askılı bildiği,miz atlet t-shirtler yani:)) Saks mavili, turkuazlı, beyazlı bolca kolye takardım boynuma ve altına bu saks mavi ayakkabılarımı giyip Cunda adasında en sevdiğiiimm ve akşam üzeri hava güzel oldukça sık sık uğradığım tepeden harika manzaraya sahip olan Koç Kütüphanesinin cafesine giderdim ve blush eşliğinde hem arkadaşlarımla tatlı sohbet eder hem de manzaranın beni sarhoş etmesine izin verirdim:)

2) Gelelim ikinci kombine: Ben de topuklu pabuç giymeyi çok ama çoook severim. Gel gelelim çocuklu bir kadın olduğum için de bazen topuklularla çocuğun peşinden koşturmak oldukça zorluyor beni.Hele ki Ayvalık'ın ve Cunda'nın Arnavut kaldırımı taşlarında yürümek gerçekten ayrı bir yetenek. Bu tarz dolgu topuklar işte tam da bu durumlarda kurtarıcı oluyor. Hem çocuğumla daha kolay hareket ediyorum hem de şıklığımdan ödün vermiyorum. Daha ne isterim ki:) Uzuuuunnn beyaz, mercan, saks mavi ve sarı karışımı çiçekli straplez elbisemi bronz tenime giyerim, altına saks mavi Steve Madden bu dolgu topuklarımı geçirir, boynuma altın detaylı saçaklı bir kolyem var onu takar çocuğumu da yanıma alır önce onun parkta gönlünü yapar sonra da yine Cunda'da en sevdiğim diğer bir mekan olan Taş Kahve'ye gider gün batımını deniz kıyısından bir kadeh şarap eşiliğinde seyre dalar sonra da eşimle yunan tavernasında dans etmeye giderdim:)) Nasılsa benim dolgu topuk Steve Madden'larım var üzerinde saatlerce durabilir ve dans edebilirim:) Değil mi?

papistyles@gmail.com

irem dedi ki...

ben bu saks mavisi güzellikleri kot şortum ve üzerine giydiğim mavi tonlu şal desenli ipek bluzumle kombinlerdim, ve hatta sahile gitmek üzere spor arabama doğru ilerliyorum ;) ahh ben bugün çalışamam artık Boom'cum beni hayal dünyasına gönderdin =)

iremsen@gmail.com

Moda Masalları dedi ki...

Dolgu topuk dedin mi ben ordayım. Aslında benim yaşam tarzımı özetliyor bu ayakkabılar. Ne süsümden, topuklumdan vazgeçerim ne de rahatımdan. Bide ayıptır söylemesi erkek arkadaşın senden 25 cm`cik! uzunsa (aklınıza takılan soruyu yanıtlayayım: kendisi gereğinden uzun yoksa benim boyum normal :)) nereye vazgeçiyorsun topuklu ayakkabıdan. İşte bu sebeplerden ötürü bu ayakkabıları, sevgiliyle gidilecek gezmede, şehrin sokaklarının tadını çıkartırken rahat rahat yürümek istediğim zamanda giyerdim. Kırmızı dar bir pantolon ve pembe üzerine lacivert puantiyeli bir gömlekle kombinlerdim...
ozgecanbeypazar@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Bu ayakkabı tam beyaz, üstü vucuda oturan, altı belden bollaşan ,tafta bir elbisenin hakkı. Koluna da beyaz bi saat ve küçük kutu gibi çapraz takmalı beyaz bi çanta. Böylece ayakkabım İzmir yaz akşamlarının bir numarası oluur :))
merveaydin_91@hotmail.com

shoppinglove dedi ki...

7 çift ayakkabı hem de steve madden!rüya gibi:)
ben bu ayakkabıyı hem rahat hem şık olmak istediğimde giyerdim.mesela arkadaşlarla bir yerlerde oturup çay kahve keyfi yaparken.
bu ayakkabılarla bol paça jean pantolon giyerdim,üzerine mercan rengi bir bluzum var ayakkabıyı görür görmez aklıma o geldi,onu giyerdim.renkli bir clutch ve gold ağırlıklı takılar.çok havalı oldumm :))

shoppinglove dedi ki...

mailimi unuttum:))
sevimlikaktus@gmail.com

Unknown dedi ki...

yazın en ağrısız dopuğu dolgulular. İspanyol paça jeanimle marine gömleğimin altına çok yakışacak bu steve maddenlerle arkadaşlarımla yemeğe rahatlıkla çıkabilirim. :)

rookieicon@hotmail.com

Unknown dedi ki...

sanırım uzun etek ile giyerdim arkadaşlarla buluşmaya giderken aksesuarlarla da zenginleştirirdim

http://www.facebook.com/#!/Duyqu.Turhan

duyqu.m@hotmail.com

matilda dedi ki...

Boom bu ne muhteşem bir hediye böyle!
Ayakkabının rengi ve modeli harika.
Ben bu ayakkabıyı sıcak bir yaz günü, bütün bir yazı tezimden dolayı İstanbul'da geçireceğimi bilmenin burukluğuyla, ama mavi rengin verdiği enerjiyle ve mutlulukla, bir festivale giderken, kolumda birbirinden farklı rengarenk bilekliklerle army party, mini beyaz bir şort ve turuncu(mandalina),tiril tiril bir bluzla, giyerdim...
Ah ah bu yaz bana tatil yok Boom, sabah akşam tez, yaz kış tez, bıkmadan usanmadan tez:(

fyzgnc@gmail.com
facebook: Fuisa Fas

melis oscar dedi ki...

oncelikle izleyiciyim veee facebook sayfasini melis oscar adiyla begendim.

benim yeni aldigim krem rengi bir elbisem var,berchka'dan almistim onun altina cok guzel olacagini dusundum :)

ayrica ben tam bir etek manyagiyim.eteklerinaltinada giyilebilir bu ayakkabi.hem gorunmez neden uzun oldugun :)


melis oscar

andtheoscargoesto@hotmail.com

The Lost Girl dedi ki...

Rockabilly görüntüsünü seven biri olarak gündüz gezmeleri için dar kısa paça beyaz pantolon üstüne kırmızılı önde belden bağlanabilecek bir bluzla giymek isterdim.Kafama da saks mavisi, kırmızı veya beyazın içinde olduğu bir bandanayı uygun şekilde bağlayınca tam bir rockabilly chic görüntüsü olurdu. Akşam için de bordo yarım kollu düz kesim dantelli mini elbisemle giyip sevgilimle yemeğe gitmek isterdim.

The Lost Girl dedi ki...

Maili eklemeyi unutmuşum: thelostgirl@gmail.com

kontes dedi ki...

hafif bol kesim, paçaları kıvrılmış, açık mavi bir bluejean şort üzerine beyaz bir atlet ve onun da üzerinde floral uçuş uçuş bir şifon gömlek.
renk olarak mint yeşili,pudra renklerinin ağırlığını tercih ederdim çünkü saks mavisi muhteşem steve madden'lerimle çok yakışırdı :)
bileklerimde zincirli ve neon ipli bileklikler...
pudra renkli soft bir çanta da aldım mı arkadaş buluşması için hazırım demektir.

kontes.b@hotmail.com
burcu b.

Jege dedi ki...

Woooow:)
Bu mavi dolgu topuk rahat ayakkabiyi,pembe-turuncu tek parça elbisemle kombinleyip,Steve Madden magazasinda baska Steve Madden'lar aaraken hayal ettim...
Boomcum yine bizleri kalbimizden vurdun,sana ve S.M ekibine tesekkurlerimle...

takintilihayat@gmail.com
Jege

düşlem dedi ki...

böyle güzel bir Steve Madden'e hele ki saks mavisi bir Steve Madden'e kim hayır diyebilir ki! :) ben bu güzel ayakkabıları, tek kol fırfırlı kot şort tulumumla tamamlardım, belimdeki kuşağı da unutmayayım. tabi fötr hasır şapkam da bana eşlik ederdi. saks mavisi kuş tüyü küpelerimi de taktım mı tamamdır :)

dilaraavder@gmail.com

düşlem dedi ki...

heyecandan nerede giyeceğimi yazmayı unutmuşum :) güneşe hasret geçen bu günlerde, bol güneşli bir sahil kenarı benim için ideal olur :)

Adsız dedi ki...

Bence ben bu saks mavisi ayakkabıyı sevgilimle kır düğününe giderken şile bezi diz altı askılı beyaz bir elbiseyle ve incecik yazlık bir saks mavisi hırkayla giymeliyim:)))

candantutgac@gmail.com

seçil dedi ki...

boom bodrum sokaklarında yürürken ayağımda harika maddenlerim üzerimde ise yüksek bel minicik bir kot şort ve salaş beyaz renkli bir bluz tiril tiril içinde bikinim belli oluyo, kafamda beni güneşten koruyan kocaman beyaz bir şapka ee tabi etrafında saks rengi bi kurdelası da var, kolumda kocaman tahta bileklikler ve son olarak büyük küpelerle bu kombinimi biraz hareketlendirebilirm:) gerçi ayakkabılarım ışıldarken fazla da dikkat çekmemek gerek değil mi booom :) evet ben dışarı çıkıp saatlerce yürümeye,gezmeye, eğlenmeye hazırım siz nerdesiniz:)
secil_bulut@hotmail.com
seçil tutkun

reha dedi ki...

ben bu harika ayakkabıyı,beyaz mini uçuş uçuş elbisem (etek hafif kabarık)gold kemerim ve takılarım,çiçek desenli flarım yine çiçek desenli küçük koldan uzun askılı çantamla kombinlerim.harika bir yaz günü kombini.
rehatas86@gmail.com
reha ataş

Unknown dedi ki...

küçük kızımla ince topukluların zor olduğu şu günlerde benim için harika bir seçim olurdu boom :))
ben bu güzelleri akdeniz sıcağında,tatilde sarı straplez bir badi üzerine beyaz file bluz,altına da uçuş uçuş çiçek desenli bir etekle tamamlardım.beyaz saat ve güneş gözlüğünüde unutmamalı :))
edaspmz@hotmail.com
eda şahin

gmzk.oglu dedi ki...

öncelikle merhaba =) söyle bir hayal gücümü çalıştırıyım..
Bi açılışa davetliyim. Üzerime saks mavisi kolsuz gömleğim, içimde straplez beyaz badim, altımda beyaz yüksek bel bol paça pantalonumun, elimde şık bi çanta ve ayağımda da STEVE MADDEN ayakkabılarım . Davete gitmeden de kuaföre bi uğrayıp hareketli fön, fön manikür ve pedikür, son olarakda dağal şeftali tonlarında bi makyaj .. Ve iyi eğlenceler =))


gmzk.oglu@gmail.com

gulcekim dedi ki...

Bu saks mavisi şahane uçuş uçuş pilili limon küfü sifon bir etek ve üzerine senin yaptığın gibi koyu renk çiçekli bir gomlekle kombinlenir ve kendimi şahane hissettirir sendrom filan kalmazdı boom <3<3 ama yine de seninle yarışamazdim sanırım :P yarın ki ciciyi sabırsızlıkla bekliyorum.. gozdeocaf@hotmail.com :)

Masum İnciler dedi ki...

Ayakkabı aşktır :) bende bu fikirde olanlardanım. Öncelikle uzun süredir izleyicinim. Aynı zamanda Steve Madden takipçisiyim. Facebookta uzun zamandır takip ediyorum. Ben bu saks mavi ayakkabıları bir çok yerde bir çok kombinle kullanabilirim ancak 1 tane seçmem gerek :)

Gündüz arkadaş toplantısında beyaz uzun etek sezon modası turuncu bir gömlek ile saks mavisi ayakkabıları kullanırım. Çanta olarak ta ayakkabıyı gölgelemeyecek şekilde oldukça küçük saks mavi bir portföy kullanırım.

masuminciler@hotmail.com.tr
https://www.facebook.com/burcu.ekici.33

gulcekim dedi ki...

Bu güzel kombinle nereye gittiğimi yazmayı unutsam olmaz diimi Cuma is çıkışı arkadaşlarla Nişantaşı'nda bişeyler atıştırıp dedikodu yapalım :))

kittythefirst@hotmail.com dedi ki...

boom ben bu maddenlerle iş yerinde inanılmaz derecede rahat edebilirim:)
siyah dar paça kumaş pantolon ve üzerine fuşya şifon gömlekle hayal ettim elimde de siyah clutch çanta...altın rengi tasma kolye ve saatim kolumda işe gitmeye hazırım...çok rahat bir gün bekliyor.
kittythefirst@hotmail.com
esra sütçü

beijaa vintage dedi ki...

uwww bu ayakkabılar harika
gelelim kombine: içinde saks mavisi renginin de olduğu karışık desenli hafif şalvar pantolon, üstüne tek omzu açıkta bırakan bol olmayan beyaz tshirt, biraz büyük bir clutch, kırmızı ojeler, saçlar hafif dalgalı... yaz günü gidilecek bir akşam yemeği için uygun olurdu sanırım :)
beijaavintage@hotmail.com

Elf in Alphabet dedi ki...

Bu ayakkabıları ben, beyaz bir wide leg jean ile kombinlerim, üzerine tek renk trendine uysun diye bembeyaz casual bir gömlek seçer, gömleği jeanin içine sokar, belime ayakkabı mavisinden kadifemsi ince bir kemer takardım, boynuma iri taşlı fakat kısa form bir turuncu kolye, üzerine beyaz blazerimi alır, son olarak akşam yemeğine de bu kombinle çıkacağımı düşünerek dantel bir portföy ile kombini biraz daha romantik hale getirirdim. Okuldan çıktığım gibi, önce arkadaşlarımla kahve+bol sohbet, sonrada sevgiliyle akşam yemeği.. :)

durnaelif@gmail.com

hwinore dedi ki...

Bir Steve Madden hayrani olarak, hastasi oldugum ayakkabilari butun hafta gorecek, farkli kombinler dusunecek olmanin heyecani sardi beni simdiden! :))

Ben bu saks mavisi dolgu topuklari, pastoral temali karisik desenli uzun, ucusan bir elbiseyle giyerim. at kuyrugu saclarim, bileklerimde rengarenk bileziklerim olur. Sadece bir eyeliner ceker, hafif pembe bir allik surerim. Ohh mis! :)

Firuze Sezen Candogan
hwinore@gmail.com

Dear Deer Love dedi ki...

Temsili bir benzer bulup kombinimi yaptım, işte ben olsam böyle giyerdim diyorum; http://www.polyvore.com/steve_madden/set?id=49782942

ama açıklamak gerekirse ben bu ayakkabıyı günün her saati -uyurken bile- giyebilirim. baskılı jean üzeri kolsuz gömlek-tunik ile giyer her yere giderdim :)

Sinem Kocabaş
sinemkocabas@hotmail.it

Unknown dedi ki...

hiç bu renk bi ayakkabım olmadı boom, o yüzden başta bilemedim bi neyle giyerdim diye. ama sonra gözümde şöyle bi sahne canlandı:

kısa, beyaz, uçuş uçuş, tiril tiril bi elbise içinde ben. ayağımda bu mavişler. kordonboyunda oturmuş biramı yudumluyorum, ohhhh mis. daha ne olsun ki yani? :)

pinartatlisu@gmail.com

HerşeyinOutleti dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Kokomela dedi ki...

düşündüm taşındım :) ve başlıyorummm hihihi

Dolgu topuk özgürlük demekse bizde yaşayalım doya doya :)
Bronz bir ten, açık dalgalı saçlar, nar ciceği kot kumaşından bir mini etek. Üstüne beyaz ince askılı bir body. üstüne Transparan bir kumaştan tek omzu açık bırakacak bir salaş tişört. ayağımda saks mavi dolgu topuklarım. Boynumda bakır renkli kuş figörlü bir kolye küpe yok belde iki tane ince kemer zincir detaylı. bileklerde sade kahve ip yada deri üzerine renkli boncuklar ve parkal taşlar olabilir. çaprazda duran bel hizasında küçük bir çanta bir telefon sığcak kadar. ve doğru alaçatıya

kokomela@windowslive.com

Rengonge dedi ki...

Mmmm seninki de süper bı kombin, ama ben bu sahanelerle beyaz yırtık Jean etek ve sifon ince askili bol renkli bir üst giyer, elime minicik zümrüt yeşili bı clutch alir, boynuma kleopatra kolyemi takar, rujumu sürer iskele üzerinde balık keyfine doğru yol alırdım
renginakurt@gmail.com

Unknown dedi ki...

Bu süprize bayıldım...

Bu pabuçların..
Güzel İzmir'imizin muazzam ilçesi Çeşme'nin mis kokusunu çektikçe gözlerini kapamana gerek kalmadan hayalini kurduğun, mavi mavi pencereli taş evleri ile püfür püfür içini serinleten beldesi, ALAÇATI'yı hatırlatmaması ne mümkün.. Evet. hadi paydos edelim de süreyim kendimi sokaklarına...

Hemen çekeyim dar beyaz pantolonumu kıvırayım paçalarınıda kumsal da yürüyecekmişcesine kondurayım üstüme gemi dümeni şeklinde mavi mavi düğmeli beyaz gömleğimi ohh salayım saçlarımıda o enfes rüzgara inat.. denizci düğümlü bilekliğimizi de unutmazsak bu pabuçlarla Alaçatı'ya meydan okumaya hazırım...

Mavi mavi kombinimle hazırım kiii.

e-mail: didemy_oz@yahoo.com.tr

clara dedi ki...

Final döneminde iyi hissedilmesi için gereken şeyler motive eden arkadaş grubu, uykusuzluğa dayanıklı olmak, sabır ve adım attığında sana güven verecek bir ayakkabı:)Ben bu cicileri okula giderken flare jean ve salaş beyaz bir t-shirt ile kombinleyip gold aksesuarlarla süslerdim:)
blogclarablog@hotmail.com

twithemsire dedi ki...

Boom Boom harika bir hediye:)Ben bu cicileri bu yaz Alaçatı tatilimin 3.günü giymek istiyorum şöle hafif hafif çiko olmaya başladıgımda sıtrablez beyaz mini bir elbiseyle kombinleyip camel rengi bir şapka takmak istiyorum hatta Alaçatı çarşıdan alıcagım ganimetleride bilegime takarım:) gulsaheroooll@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Güzel bir yaz akşamında soft yeşil bir bol paça tulum ve turuncu bir clucth...zarif ince altın bir bileklik takıp saçları at kuyruğu yapıp hafif bir makyajla tamamlayınca tek eksiğimiz işte bu muhteşem saks mavisi ayakkabılar :D
Gülşah Tez
email: gulsahtez@gmail.com

zeys dedi ki...

steve madden diyince akan sular durabılır :) ben bu ayakkabıyı gorunce denizde oldugumu dusundum, belki bembeyaz bır yelkenlide...Aa teknede topuklu ayakkabı olur mu demeyın evet dolgu topuksa ve cok rahatsa olur! ustumde beyaz bır elbıse belden oturmus sırt derin V. Basımda da grace kelly'yi andıran bi esarp, ruzgarda saclar savrulmasın diye.Elimde de bi martini fln olsa fena olmaz. Bir ayakkabı ınsana ne hayaller kurduruyo işte :)
zeynep.ozkanli@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Biz ne kadar kombin yapsak seninki kadar güzel olmaz abla. Eğer elimde bu ayakkabılar olsaydı göğüs altından oturtmalı kırık beyaz düz uzun bisiklet yaka bi elbise giyer aksesuar olarak şapka ve uyumlu ama karışık renklerde bi çantayla kombin yapardım..

forbidden.piety@hotmail.com

Unknown dedi ki...

veee bu kombini sahile çıkarken yada konsere giderken giyerdimm :D

Unknown dedi ki...

merhabalar :)

ben bu ayakkabıyı beyaz peplum bluz (sırtı üçgen şeklinde çok hafif dekolte) dar kısa beyaz etekle kombinlerim.tabi etek ve bluzun bir bütünmüşcesine(elbise gibi) üzerime oturması şart.el ve ayak tırnaklarına kırmzıı oje,at kuyrugu saçlar ve kırmzı kucuk sade bir portföy cantayla tamamlarım.biz hazırız :)

http://www.facebook.com/profile.php?id=764357857

guzkocer@gmail.com

https://twitter.com/#!/guzkocer

Aicha! dedi ki...

Böyle güzel bir mavi renkteki ayakkabıyı, pazar günü sahil kenarında yapılacak kahvaltıya giderken giymek lazım. Beyaz maxi bir elbise; kırmızılı, mavili çiçek desenli bir hırka ve altın tengi bir kemer! Güneş gözlüklerini de aldın mı tamam! Deniz kenarında hafif rüzgarda filmden fırlamış gibi olur :)

Aicha! dedi ki...

Mail adresimi boğaz kenarında kahvaltıyı düşünürken unutmuşum aichacoskun90@gmail.com

Lizzy dedi ki...

saks mavisi bu ayakkabıyı, straplez upuzun, etek ucları fistolu beyaz bir elbiseyle, bir cesme aksamında giysem muhtesem olurdu sanırım.. elime de hasır bir clutch alırdım, bronz tenimi tamamlayan altın sarısı kolyemi de takardım ve derdim ki: "ohh la laaa"..:))
e-mail: yelizyalcin86@gmail.com

mhtpcn dedi ki...

ben bu ayakkabiyi su gunlerde acligini cektigim hafif serin bir yaz aksam ustunde arkadaslarimla kahkalarla dolu gecen bir bulusmada mumkunse deniz kenarinda uzun ucus ucus bi somon elbiseyle giyerim. altin sarisi aksesuarla ve elbiseyle ayni renk bir portfoyle tamamlarim.
facebookta mehtap canciger.
mailadresim:mehtapcanciger@hotmail.com

medya balkon dedi ki...

enfes, saks mavisi, yüksek topuk (elbette!)
hemen adaylığımı koyuyor ve kombinime geçiyorum: Bu ayakkabının üzerine camel rengi, kalın kumaştan mini bir etek giyerim. etek çan biçiminde olsun, hem rahat hem daha şık. üzerine beyaz ana renki ve mavi çiçekli bir gömlek giyerdim. Hava durumuna göre, gömleğim kısa kollu veya kolsuz olabilir. Bob model bir saç iyi gidebilir, zira bu enfes ayakkabı bana özgür bir ruhu çağrıştırıyor. çok yakışırdı bu kombiin:)
medyabalkon@gmail.com

edasen dedi ki...

Borda ispanyol paça pantalon,beyaz şifon bluz.
Beyaz kabarık etek,mint yeşili gömlek.

EDA ŞEN
eda.sen1@hotmail.com

poseidon dedi ki...

Ben bu enfes tek bantlı ayakkabıyı: belinde koyu kahve bir kemer olan nude rengi ispanyol paça bir jean ve üzerine soluk turuncu kolsuz, şifon ve belden bağlamalı bir gömlekle kullanmayı tercih ederdim. Kolumda yine nude rengi uzuun saplı orta boy bir çanta, bileklerimde rengarenk bileklikler ve boynumda gömleğimi tamamlayan tasma bir kolyeyle artık arkadaşımın yaş gününe gitmeye hazırım!

Her şey hazır, artık ayakkabımı gönderirsen arkadaşımı bekletmeyeyim boomcum :) poseidon-blog@hotmail.com

merve ş dedi ki...

Sevgilimle Cunda adasındayız, akşam üzeri sahilde keyifli bir yürüyüşe çıkıyoruz, malum boyu benden uzun, başımı omuz mesafesinde tutmak ve gerektiğinde huzurla yaslamak için yüksek topuklu ama rahat bir ayakkabı tercih etmeliyim... Ayakkabılar tamamsa sıra nar çiçeği kırmızısı kısa şortlu tulumum ve hasır üzerine ahşap ve renkli materyallerle süslenmiş minik clutch çantamda... Belki manzaraya doyamaz, güneşi deniz kıyısında batırırız diyede küçük, ince bir triko almalıyım elime...

merwe_merwesh@hotmail.com

thebibi dedi ki...

İsim geregi oldukca seyahat etmek durumunda kaliyorum. Sizi bilmem ama ben gidecegim yerin havasina uygun giyinmeyi tercih edenlerdenim ve tabi ucakta rahat edebilecegim sekilde giyinmek de onemli. Istanbulun dengesiz havasindan sıkıldıgım su gunlerde, henuz burnu acik ayakkabilara da gecememisken, is icin İspanya ya gitmemi firsat bilip (bu arada gercekten pazarteai gunleri seyahat ediyoruz) desenli renkli renkli uzun etegim, dar beyaz kolsuz body im ve ustune alacagim incecik acik renk bir hirka ile kombinlerdim bu saks mavisi dolgu topuk ayakkabilari. Boynuma doladigim kolyem ve uzun dalgali saclarimla kendimce bir İspanyol havasi yaratirdim :))) İspanyanin sokaklarinda yuruyup cici cafelerinde sangria mi icerken, ertesi gun ise gidecegimi unutuverirdim:))
Merve Aydın
mervethebibi@gmail.com

Unknown dedi ki...

Blogunuzun takipçisiyim.
Facebook'ta sayfayı beğendim.
Ayrıca 7 ayakkabı harika olmuş :)
Bu saks mavisi müthiş ayakkabıyı tiril tiril, uzun,rengarenk bir yaz elbisesi ile kombinlerdim.Başıma da neşeli bir şapka alırım.Sade bir küpe ile de tamamlarım.
Cyrstalll...
saganak_240@hotmail.com

YESİM dedi ki...

pazartesi...e hafta başı işe gidiyoruz...veee ne giyiyoruz...yıllar önce alınmış neredeyse vintage sayılabilecek saks mavisi ceketimle, beyaz diz boyundan biraz altta hm den geçen sene aldıgım tütü eteğimin altına bu ayakkabı geçirilecek...:)) saçlar dağınık toplanıp kolları sıvanan ceket dolayısı ile açıkta kalan kollara beyaz kemik bilezikler takılacak.:) ....yesim@ulugbay.com

marilynsezy dedi ki...

canım boomcum ben bu harika ayakkabıyı bu sezonun trendlerinden bol paça pijama pantalonla kombinlerdim. bu pantalonun içinde tabi ki aynı tonda mavi ve beyaz mutlaka bulunmalı ama pantalonun genel rengi siyah olabilir. üstüne basic bir atlet giyerdim. kollarıma da bu sezonun olmazsa olmazı arm party uyguladıktan sonra hafif makyajımla Bodrum gecelerine hazır oluruumm :)

sezengucukkilinc@gmail.com

Aysel C.T. dedi ki...

Pazartesi olmasi birsey degistirmiyor guzel bir bahar havasinda beyaz dar mini bir etek uzerine sezon renkleri olan pastel sari, nar cicegi ve ayakkabinin renklerini barindiran dökümlü bir gomlekle bu harika Madden'lerimi kombinlerim. Beyaz minik bir cantayla da şıklıgımı tamamlarim. Gerçi bu ayakkabıların uzerine ne giyseniz star yine onlar olur.

Ayselcetintas@gmail.com

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

yaz başlamak bılmek ıstemese de
ben bu ayabbıyı sarı bir top ve siyah beyaz cizgili bir mini etek ile giyerdim.
ayabbım hem bantlı hem de yuksek tabanlı gnes cıkarsa bantlardan (şeritlerden)
yagmur yagarsa yuksek tabandan hiç bi sey olmaz ayakkabıma :)

kızın ayakabısına bak bu yagmurda ıslanmamıs nasıl da giyinmiş dedirttirmek için güzel bir bahane bence.

kovakadiniyimben@gmail.com

betusss dedi ki...

saks mavi Madden lar
bembeyaz uzun şifon elbise,
saks mavi ince kemer,
üstüne buz mavisi kot ceket,
pudra pembe şal eşarp,
şalın renginde koluma bir çanta
altın rengi uzun kolye ve eğlenceli bilekliklerimle sanırım güne başlamak için hazırım.dikkat çeken renk saks mavi olmalı :)
(sosyal ağlardan hiçbirini kullanmıyorum face, twitter yada bir başkası :( umarım sorun olmaz, birde tesettürlüyüm 'şal eşarp' diye yazdım ama umarım doğru anlaşılır.Madden lerin benim olması dileğiyle...

betusss dedi ki...

bcelik065@gmail.com unutmuşum pardon :)

cukulata.alba dedi ki...

aynı renk cıgaret bı pantolon ve ıpek beyaz bı bluzle kombınlemeyı tercıh ederdm
ayse-cim@hotmail.com

Nisa Altan dedi ki...

Selam boom :)
Bir Ankaralı olarak sanırım ben bu ayakkabıyı akşam konser için tercih edebilirim. Neon çiçek desenli taytım ve mercan renginde
bir atletle kombinleyerek. Dümdüz saçlaar dore saç bandı ve john lennon gözlükleri büyük bir uyum içinde olur. Neon büyük bileklikleri de
unutmamak gerek :)
(Bir facebook hesabım olmadığı için sayfayı annemden beğendim umarım sorun olmaz.)
nisaaltann@gmail.com

Unknown dedi ki...

Yırtıklı jean şortum,üzerine şal desenli parlamentli mercanlı yeşilli beyazlı atlet üzerine neon sarı blazer kollarını kıvırıp bir sürü pandoramı deri bilekliğimi koluma doldururum.elime hasırlı kenarları parlament portfoy.B harfli Fendi kolyem klasik zaten e bu ayakkabı benim olmasın da kimin olsunn? tabiki benim olsun benım olsunnn =)) bs_muse@hotmail.com

Zeynepinnotdefteri dedi ki...

Ben bu cici harika tapılası bayılası ayakkabıyı .. Uzun fuşya pileli eteğim üstüne ifil ifil beyaz şifon bluzum ve dore aksesuarlarımla kombinlerdim sonra böyle saçlarımıda dalgalı dalgalı yapardım oooh havamdan geçilmezdi :)

Zeynep Çenesiz Yarımca adıyla facebooktayım ..

Herkese Bol şanslar

zeynep_cenesiz@hotmail.com

Zeynepinnotdefteri dedi ki...

Aklım kombine takıldı nerede giyindiğimi yazmayı unuttum :S Böyle Kızlarla başbaşa keyif yapmaya çıktığımız birgün giyineceğim bu kombini ... Kahvelerimizi keyifle yudumlarken eşlik edecek bu kombin bana :)

Zeynepinnotdefteri dedi ki...

Aklım kombine takıldı nerede giyindiğimi yazmayı unuttum :S Böyle Kızlarla başbaşa keyif yapmaya çıktığımız birgün giyineceğim bu kombini ... Kahvelerimizi keyifle yudumlarken eşlik edecek bu kombin bana :)

Canan dedi ki...

Bu güzel ayakkabıları mor uzun tiril tiril eteğim,mercan rengi bluz,goldish takı ve kemerimle açık havada Sertap Erener konserinde moduma uygun renga rengarenk şarkısına eşlik ederken giymek isterim.

cnn_d@yahoo.com

idil's life story dedi ki...

beyaz peplum elbise altina giymek icin bence ideal bir ayakkabi. taki olarak bronz altin zincir bilezikler ve ayni renk de yuzuklerle super olur. canta olarak da ayakkabinin renginde zarf portfoyde taktik mi Istanbul'un yaz gecelerine haziriz demektir.

idil gursoy
gursoyidil@hotmail.com

elif dedi ki...

Boom bu hafta ne guzel gececek boyle :) hangi kadin ayakkabiya hayir der ki hele boyle hediyeyse :p
Ben bu ayakkabiyi aksam kiz arklarimla kahve ve kizkiza muhabbetin dibine vurmak icin gidecegim cafede giymeyi hayal ettim.ve altimda midi boy yine ayni renk bir can etek,ustune kolsuz krem renkli ipek bluz,elimde nar cicegi clutch,yine nar cicegi ojelerim ve nar cicegi iri cicekli sezonun terndi kolyeyle kombinlerdim.hem rahat hem şık ;)
Sevgiler,
Elif Kalem
elfk85@gmail.com

sermin dedi ki...

Merhabalarrrr,
Aztek desenli atlet giyip , altına uçum uçum yeşil renkte uzun şifon etek giyerdim.Camel rengi şık bir kemer takıp yine aynı renkte bir çanta takardım.Oje olarakta nar çiçeği rengini sürüp steve madden ayakkabılarımı ayağıma geçirip sokakta salına salına yürürdüm :)
serminn_03@hotmail.com

ece dedi ki...

merhaba izliyorum bloğunuzu
firmanın facebook sayfasını beğendim
https://www.facebook.com/profile.php?id=731717590
bu harika ayakkabıyı birbirine çok yakıştırdığım neon sarı diz hizasında belden aşağı biraz bol inen yumuşak kumaş hafif bir yazlık elbiseyle düşündüm üzerine kısa kot bir ceketle akşam serin yaz akşamlarının vazgeçilmezi olabilir.Boyuna takılacak sarı ve mavinin karışımı bol boncuklu karışık muntazma olmayan bir kolye harika duracaktır.
sevgiler..
ECE KALAYCIOĞLU
ece.derin@hotmail.com

bonheur dedi ki...

bu harika fikir için tebrikler boom :)

yaz ha geldi ha gelecek okul hala devam ediyorken, yaza bu masmavi steve madden ile merhaba diyelim, üzerine beyaz skinny jean ve somon rengi tiril tiril bir trikoyla koşuşturmacalı okul gününe başlayabilirim,ama tabi ki aksesuarsız olmaz şöyle ayakkabıyla kontrast birkaç bileklikte taktım mı koluma tamam işte hazırım :) elime tüm ıvır zıvırımı toprlayan tote bag imi alıp evden çıkabilirim artık ...

erga_09@hotmail.com
gamze altın

a dedi ki...

selam boom, öncelikle senin kombinin gerçekten çok güzel olmuş. Benimkine gelecek olursak ben dar, mini ve yüksel bel bir beyaz etek giyer üzerine de kırmızı beyaz çizgili bol bir bluz giyerdim. aksesuarlarla da bu yaratmaya çalıştığım sailor havayı tamamlardım.

rosaygris@gmail.com
elif bal

sevgiler..

gökçecan dedi ki...

Ayakkabının rengine ba-yıl-dım!!! Bir de son zamanlarda bilekten bağlı olanlar beni kendine pek bi çekiyor:) O yüzden o küçük detayın görünmesi için kısa paçalı ve skinny bir pantolon seçerdim. Rengi deee nil yeşili! Mavi-yeşil uyumunu gerçekten çok seviyorum! Üzerine de seninki gibi beyaz ve krem üzerine çiçek baskılı, uçuş uçuş bir gömlek giyerdim. Yakasını da sonuna kadar kapatıp kalın, beyaz yaka kolyemi takardım. Elime de gömleğin içindeki çiçeklerden nar çiçeği olanıyla uyumlu, büyük bir zarf portföy alıp, kocaman yuvarlak gözlüklerimi taktım mıııı kız arkadaşlarımla geçireceğim bol dedikodulu, rengarenk bir güne hazırııım! :)

gokcecan_yurekli@hotmail.com

Anneeli dedi ki...

böyle yaratıcı projeler boom'dan çkar:)tartışmasız:))ellerinize sağlık..sabah sabah keyifli modeller görerek gözümüz gönlümüz açılıyor,enerjimiz zıp zıp zıplıyor!!!
ben de haftanın ilk günü işyerimde, sevgili hastalarımın -ve tabii kendimin- enerjisini arttırmak için bu şık mı şık, bir o kadar da eğlenceli ayakkabıları giyerdim..(işyerim eczane bu arada:))hem ciddi hem eğlenceli görünen kolsuz, tiril tiril, lacivert renkte,üzerime hafif oturan, etek ucunda kalın-kırık beyaz biyeli ve bebe yakası yine kırık beyaz olan elbisemle bu güzelim ayakkabıyı kombinlerdim..yakama da kelebek figürlü şeker pembesi renkte broşumu takar, önce hastalarımla ilgilenir, akşam üstü kot ceketimi de alır arkadaşlarımla kahve keyfi yapardım..takı olarak ise sadece taş küpelerimi eklerdim..buyrun size ciddi-şık-eğlenceli-sevimli-enerji dolu-mis bir arada..sevgiler..

rcolakoglu@gmail.com

acayipşeyler dedi ki...

Kolsuz, kısa, eteği çan gri elbisemi giyeerr, annemin ipek, renkli eşarbını başıma saç bandı yaparr, altına da bu ayakkabıları çeker, 60'lardan fırlamış halimle aynanın karşısına geçip acaba ince mavi süet kemerimi taksam mıı takmasam mıı diye düşünürken kendimi buluverirdim :)))
nadidealaydin@hotmail.com

buuby. dedi ki...

Bu sene mezun oluyorum. beni aldı bir mezuniyet gecesi, kep atma töreni vs. ne giyeceğim derdi!

Marmara Üniversitesi'nin rengi saks mavi olduğu için bu renk ve tören çim sahada yapılacağı için sivri olmayan, yani dolgu topuk ayakkabı düşünüyordum. yani bu ayakkabı "kep törenim" için biçilmiş kaftan!

Ve elbette ayakkabımı siyah&saks mavi cüppem, kepim ve beyaz pantolonum ile kombinleyeceğim :)

Kazanırsam da topuğun arkasına "Boom sağolsun" yazdırırım herhalde :)))))))

betulkaraman@live.com

selema dedi ki...

Salı.. Bu ayakkabılarla salı her türlü sallanır... gündüz de sallanır gece de :))... ayakkabıları görür görmez ilk aklıma gelen kombin; siyah güpür yakalı, arkadan düğmeli beyaz gömleğim ile belden bollaşarak diz üstüne kadar inen siyah eteğim geldi.. bir de sadece minik inci küpeler..bunları giyer, sunumuma giderim dedim.. hem şık, hem iddialı, hem de cici :) sonra bir açtım yazının devamını, 'bu kadar da olamaz!' dedim.. :)neredeyse aynısı... ee o zaman ben de bir kombin daha bulurum dedim ve bulduuummm..çok ama çok sade siyah, dar, mini bir elbise.. yine inci küpeler(bu sefer birazcık daha büyük olabilir) ve incili bir yüzük..başka da bir şeye gerek yok, zaten ayakkabılarım ve gülüşüm yeter ;) sevgilimi de takar koluma, sakin(!) bir İstanbul salı akşamında romantik bir akşam yemeğine çıkarım :))

yb023175@reading.ac.uk

gulcekim dedi ki...

Bu parlak siyah ciciyi ben kırmızı mini bir elbiseyle kombinleyip sevgiliyle aksam yemeğe giderdim boom gunün bütün stresini atardim :) yarın olsun bir an evvel gozdeocaf@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Ayakkabıya göre kombin yapanlardan biri benim:) O classy salı papuçları; replum diz üstü siyah dar bir etek ve kolsuz arkası şifon beyaz bir gömlek ile kombinler,saçlarımı toplar,boynuma metal necklace'ımı takarım:)ve işe giderim:)

Sevgiler..

www.zuhalvarol.com

zuhalvaroll@gmail.com

PELLORA dedi ki...

Bu siyah şahane dantel görünümlü MADDENları siyah kalem etek basic t-shirt ve beyaz ceketle tamamlamak isterdim. Düz bir çanta ve altın rengi takilarla ofis şıklığımı tamamlardım. Ve eminim tüm gözler dikkat çekici MADDEN larıma kayardı:))

pelinozlu@hotmail.com

özlem dedi ki...

boom bu hediye insanın aklını başından alır,
saat 3'de gideceğim il dışındaki seminerim için siyah yüksek bel kalem eteğim , koyu kırmızı şifon gömleğim ve siyah laser cut STEVE MADDENlerimle hazırım, oldukça ciddi bir ortamda bulanacağım için saçlarımı ensede bir topuz yaptım ve siyah minik küpelerimi takmayı ihmal etmedim:) çok fazla takı kullanmıyorum bugün çünki siyah ve kırmızı ikilisiyle yeterince dikkat çekiyorum, ama asıl dikkat çeken ayakkabılarım, yüksek topuklularla nasıl bu kadar rahat olduğumu merak edercesine herkesin gözü ayaklarımda:) ben seminere hazırım boom seni de beklerim:)
ackgz23@hotmail.com
ö.duygu açıkgöz

TurboDreams dedi ki...

Merhaba,

Salı gününün o hem klasik hem de şık ayakkabısı benim olsaydı eğer kesin şık bir robadan elbiseyle kombinlerdim hatta 5 haziran 'a kadar benim olursa Bitirme Tezimin poster sunumunda şık bir siyah etek ve açık renk ipek bir gömlekle giyerdim bayıla bayılaaa :)

Sevgiler
fulyaekinci@gmail.com

SeLeN dedi ki...

Hımm, bu classy SteveMadden kombinin de çook güzel olmuş. Tam senlik bi ayakkabı:)
Pekii ben ne giyerdim? Siyah dizde bir kalem etek ve beyaz ipek bir gömlek... Minik siyah bir clutch ve diğer elimde şık evrak çantam işe gidiyorum. Yoğun bir gün ama ayakkabılarımdaki ışıltı bana enerji versinn:))

SeLeN dedi ki...

Aaayy hayallere kaptırıp hep aynı şeyi yapmam mı lazım ://

selenkutluay@gmail.com

yine sorry sorry...

logusaserbeti dedi ki...

Bu siyah bebekler için kombinim:)

1-kırmızı kalem etek çok incecik şifon kırık beyaz bir gömlek belime lastik formlu siyah kemer elimde şeffaf bir clutch çanta bilelerimde ince künyelerimden ayakkalarımda tabiki steve madden:)

betusss dedi ki...

Boom harikasın sabah sabah beni benden aldın ayağındakilerle :) ayakkabıyı görünce gözümün önüne direkt siyah yüksek bel geniş paça pantolon,yakası beyaz işle işlenmiş ipekli beyaz gömlek, siyah ince kemer,siyah lazer kesim şal, siyah taşlı bir yüzük geldi ve sanırım toplantı için hazırım :)

HELYU dedi ki...

salı günü ayakkabısını hazır giymişken kocişimle bi akşam yemeği yiyelim ozaman; bende bu siyah müthiş Steve Madden larımı beyaz etek, siyah üst ve siyah bej çizgili ceketimle kombinlerim. takılarımda altın sarısı olur elbette..(:

handekarazeybek@gmail.com

damla dedi ki...

günaydın boom ! salının classy maddenlarına bayıldım. ben olsam bu ayakkabıları krem dar diz hizasında, kalın askılı, sade bir elbiseyle kombinlerdim. Kırmızı rujumu sürer, saçlarımı şık bir at kuyruğu yapar veee arkadaşımın "kız isteme" törenine giderdim :)))) her ortamda classy olmak lazım ama di mi :)

basakdamla@hotmail.coom

birgul dedi ki...

bugun SALI bugunun Kombınıde kendı gıbı kasvetlı toplantı zamanlarının kombını olur.aksamada ufak bı degısıklıkle partı zamanına uygun
beyaz renklı onden patlı yakalı gogus uzerınde 2 klasık cebı olan dıze kadarkol ucunda patın kenarlarında omuz uzerındekı dıkıs ustunde yaka kenarlarında ve ceplerın kenarlarında ınce sıyah bıye cevrılmıs bı elbıse gıyer altınada bu lazer kesımlı ayakkabıları gecırır elımede beyaz sıyah zarf seklınde kapanan bı clutch alır.guzel bı sıyah taslı bı kupe ıle tamamlar gune baslar ve sonlandırırdım :D

bırgulersan

grfbirgul@hotmail.com

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

bugün salı:

simsiyah bel kısmı oturan ki birz sesiliğe vurgu olsun ama değil mi :)
blden sonra hafif bollaşan kısa hayat kurtaran bi elbise
ama bunun farkı steve madde laser cut sıyah ayakkabımla gıyecek olmam

ee kırmızı detayı nerde dersen
tanıkı makajda :)
kıpkırmızı bir ruj
pin up makyajı olarak düşünüyorum da süper olur :)
ve yana atılmı dalgalandırılmıs
pin up ya da retro duruslu bir saç

hım bende hem olculu dekolte hem de cok seksı oldu
ayakabıda deta aksesuarla butunlesıyor tabi bir bileklik ile baglıyoruz birbirine :)

kovakdiniyimben@gmail.com

Nihan İşler Çingitaş dedi ki...

Salı günü iş çıkışı nikaha katılmam gerekiyor. Bu güzel ayakkabılar ayağımda ve üzerimde krem rengi dantel elbisem var. Siyah ceketimi çıkarınca nikah için hazırım ve ayakkabılarım konuşuyor :-) nihanisler@gmail.com nihanisler@yahoo.com

fosette dedi ki...

salı şahanelerini, derneğin yemeğine giderken tercih ederdim. altımda siyah cigarette pantalonum, üstümde fildişi dantel peplum bluzum,elimde bronz detayları olan zarf çantam...dalgalı saçlarım ve nude makyajımla yemeğin en havalısı benim!
gamzesipar@hotmail.com

seçil dedi ki...

her bayanın dolabında bulunması gereken siyah bir elbise gibi, bulanması gereken bir de siyah ayakkabı olmalı bence boom, aklıma bir çok komibin geldi toparlayamıyorum :) neyse ben arkadaşımın birkaç gün sonra olacak nikahında zümrüt yeşili tıpkı seninkiler gibi belime oturan diz üstü ama çok da kısa olmayan krep elbisemle,ten renkli detayı ile siyah laser cut STEVE MADDENlerim, belimde siyah ince kemerim, elimde siyah portföy çantam ve kulağımda osmanlı takıdan aldığım gümüş rengi ve zümrüt rengi küperimle salondaki yerimi alıyorum:)sence nasıl olmuşum boom gidebilir miyim böylece:)
secil_bulut@hotmail.com
seçil tutkun

shoppinglove dedi ki...

çok güzel bir ayakkabı.ben bu ayakkabıyı eşim ve ailesiyle gittiğimiz bir akşam yemeğinde giyerdim,hanımhanımcık olmak istediğimde:)).siyah kalem etek,üzerine nude rengi dagaje yaka ipek bir bluz giyerdim.belime pembe renk ince bir kemer takardım.küçük pembe de bir çanta alırdım elime.takı olarak inci küpe ve bileklik tercih ederdim.

sevimlikaktus@gmail.com
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100003150295691

nihan dedi ki...

platform ayakkabılara bayılıyorum her daim kurtarıcım oluyorlar.
benim kombinim beyaz bir kalem eteğin üstüne ipek bir beyaz atlet tarzı bir bluz olurdu ki ayakkabı rengini ortaya çıkarsın. birde ayakkabı tonlarına yakın fazla gösterişli olmayan bir kolye takardım.

nkayican@gmail.com

Unknown dedi ki...

ouyyy salı modelimizde pek şık boomm.ben bu güzel çifti bi kokteyle giderken giyerdim galiba.üzerime de siyah,tek omuz,kloş bir elbise giyerdim.takı olarak gümüş renkli abartısız bir kolye ve onu tamamlayan bir küpe,iri metal bir bilezik takardım.saçlarımıda doğal dağınık fön çektirirdim.bir güzelde havamı atardım ;))sevgiler...
edaspmz@hotmail.com
eda şahin

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Siyah lazer kesim yuvarlak burun kapalı bu papucu ise yakın arkadaşımın cumartesi akşamı yine Cunda'da güzel bir otelin havuz başında olacak doğum günü kokteylinde giyebilirim.Şöyle ki:

Ekru rengi şifon pilise uzun eteğimi giyer, üzerine ekru-siyah enine çizgili omzu düşük bluzumu giyer, saçlarımı da hafif yandan at kuyruğu yapıp, hafif makyajım ve bileğime takacağım bolca bilezik ve bileklikle zenginleştirip tüm dikkati Steve Madden pabuçlarımda toplayıp bu güzel kokteylin ve kutlamanın hem keyfini çıkarır hem de şık pabuçlarımı giyme fırsatı yakalamış olurdum:)) ( Ne uzun cümle kurmuşum bu arada valla yeniden düzenlemek isterdim ama çıkmam lazım:))

papistyles@gmail.com

Moda Masalları dedi ki...

Salı ayakkabularını; hafiften tedirgin olduğum ama bu durumu çaktırmamam gereken ortamlarda giyer, incecik topuklar üzerinde salına salına full özgüven görüntüsü çizerdim -aslında öyle olmasada-
Dizimin biraz üzerinde siyah dar bir etek ve üzerine ten rengi, rahat kesim ipek bir gömlekle kombinlerdim
ozgecanbeypazar@hotmail.com

Adsız dedi ki...

(Classy Salı)Tam benlik bir ayakkabı. Bu ayakkabıyı siyah pantolonumu ve üstüne hafif dökümlü kırmızı bluzumla giyer, şıkı ve büyülçe bir pırlantayı parmağıma takar, kırmızı ojelerimi sürer, aynen böyle kombin yapardım. Sonra da hocalarımın karşısında sunumumu yapar hem akıllı hem de şık bi' öğrenci olarak izlenimimi bırakırdım.
Boomcum bi' de düşünüyorum da 7 günde kim bilir kaç yorum gelecek, bunların hepsini ayıklayıp çekilişi yapmak da bi' o kadar zor olacak. Şimdiden kolay gelsin sana=)
merve.complicated@gmail.com

Moda Keyif dedi ki...

selam :) bu güzel güneşli günde bu çok cool clas ayakkabıyı dizlerde kalem eteğimle üzerinde sade bir bluz le kombinlerdim diye düşündüm ama daha bir çok seçenekte aklımda yok değil:) elifgul_@hotmail.com

modarella dedi ki...

Bu ayakkabı iş ortamı için çok uygun ama günün devamını geceye taşıyacak zerafete de sahip bence. Bu yüzden ben bu ayakkabıların üstüne diz üstü siyah, straplez, kesimi bele tam oturan bir elbise giyer, iş ortamına uydurmak içinde, ayakkabının içinde ki ten rengine uyumlu tonlarda, nude, truvakar kollu mini bir ceket giyerim. Aksesuar olarak, boynuma tek sıra inci, kulağıma da top inci küpelerimi takar, siyah bir clutch ile kıyafetimi tamamlarım. Ohh şıklığımla ve ayakkabıların güzelliği ile ilgili iş arkadaşlarımdan olumlu bir sürü yorum aldığımdan bu iş gününü gayet keyifle geride bıraktım. Peki gün bitti mi, bitmedi. Akşam, harika İstanbul manzarasına karşı, şık bir restaurantta eşimle yemek yiyoruz. 360'ı seçtik. Kıyafeti geceyede hazırlamak gerekiyor. Bu yüzden ceketi arabada bırakıyor, inci kolye ve küpeleri çıkarıyor, yaka şeklinde gold kolyem ve yine gold bir iki bilekliğim ile geceye geçiş yapıyorum. Oooo eşimin nutku tutuldu. Topuklu ayakkabı bana çok yakışıyormuş öyle dedi :)

Bu Steve Madden'ler ne hayal kurduruyor insana. :)

Unknown dedi ki...

Salı ayakkabılarına daha bir aşık oldum boomcuğum. satjıma muhasebe departmanında başlıyacağım ve ilk gün bu ayakkabı yaptıgım kombinin altına kusursuz olur. ekstra yüksek belli siyah diz altı kalem etek. üzerine manşetleri yakası ve düğmeleri siyah olan kendi ekru gömlegimi giyer yakasını sonuna kadar iliklerim.saçlarımı at kuyruğu yapıp kokoşluktan taviz vermemek icin ekru siyah çiçek şeklindeki küpelerimi takarım. canım çanta takmak istemdedi rugan siyah ipad kılıfı beni bu günlük idare eder sanırım =)

thebibi dedi ki...

İlk gün kombinimi iş için İspanya’ya gittiğim ilk günü anlatan bir şekilde yapmıştım. Aynı hikayeden devam edersem;
Salı günü erkenden işe gidip, hafta boyunca nelere odaklanmamız gerektiğini konuşacağımız, uzun toplantılar yapacağımız birgün. Şirketin diğer ülkelerdeki temsilcilerinin de katıldığı, bir kısmı ile daha önceden tanıştığım ancak bir kısmı ile ise yeni tanışacağım için ilk izlenimin önemli oldugu bir gün.. O nedenle daha klasik, sade ve şık giyinmeyi tercih edeceğim. Siyah ya da füme tonlarında kalem etek, üzerine beyaz, hani yaka kısmı bağlanıp kurdela yapılan tarzda bir şifon gömlek ile siyah Steve Madden larımı kombinlerdim. Saçlarımı toplayıp küpe takar ve konuşurken elimi kolumu çok fazla kullandığım için dikkat çekici bir de yüzük takardım :)

Merve Aydın
mervethebibi@gmail.com

Bir önceki postta ismi unuttuğum için bölünmesin diye tekrar gönderiyorumm.

gmzk.oglu dedi ki...

bugğnde siyah çok şık bi ayakkabı..
bi davete davetliyim güzel siyah balık ve biraz kuyruklu bir elbise, ön yaka düz arka yaka ise sırta kadar açık elbisedeki tek detay sırt dekoltesi, altına çok şık STEVE MADDEN ayakkabılarım, elimdede bi portföy çanta, saçlarda ensede bi topuz, makyaj ise gözleri ön planda çıkaracak ve bi değişiklik yapıpta o siyah kıyafetinin üstinde dikkat çekiceğine inandığım mavi lensler ;) iyi eğlenceler



gmzk.oglu@gmail.com

Aysel dedi ki...

Mrb boom.bu guzel klas lazer kesim ayakkabiyi beyaz sifir kol etek ucu a kesim boyu dizde olan bir elbiseyle kombinlerdim.Ve yaklasan evlilik yildonumumuzde giyerdim.elbisemin ortasina siyah kemer takarim.elime zaranin gri payetli cluchini alirim.kollarima ise bir armparty yaparim :)
Ve insallah ben kazanirim:)
aysselll@hotmail.com

DerinMaVi dedi ki...

bugün salı ve benim çok önemli bir iş görüşmem var,ancak hem klasik olmalıyım hemde fazla gösterişten uzak olmalıyım,bunun için bilgeliği, güveni ve sadakati anımsatan klasik açık mavi bir gömlek seçtim,altına da ciddiyeti,otoriteyi gösteren,kısa olmayan diz hizasında bir kalem etek, ayakkabım ise hazır siyah steve maddenlerim zaten iş görüşmem için biçilmiş kaftan, saçlarım belimde olduğu için iş görüşmesinde açık bırakmaktan kaçındım, bu yüzden at kuyruğu yaptım, hafif bir makyaj, siyah saatim, minik inci küpelerimle iş görüşmesine gidebilirim:)
dermen_034@hotmail.com
emine bkr

Unknown dedi ki...

selamlar,

Ben bu siyah laser cut ayakkabılarımı siyah dar kısa yüksek bel bir etek ile siyah beyaz dikey çizgili şifon bir gömlek ile kombine ederdim.üstüme kisa patlak renk(saks) bir ceket alırdım gittigim mekanda çıkarmak üzere.
guzkocer@gmail.com
http://www.facebook.com/profile.php?id=764357857

Dear Deer Love dedi ki...

Salı;

Bu ayakkabıları yine benzerini bularak kombinimi yaptım; http://www.polyvore.com/cgi/set?id=49847145&.locale=tr

Şifon pliseli nude bir tulum ve siyah aksesuarlarla bir akşamüstü nikah törenine ardından kutlamasına gidebilirim.


Sinem Kocabaş
sinemkocabas@hotmail.it

Elf in Alphabet dedi ki...

Bu ayakabının asaletini ve zerafetini gölgede bırakmamak için siyah dizaltı kalem eteğimin üstüne nude renk gömleğimi giyer, lazer kesimin oyununu bozmasın diye saçlarımı sımsıkı toplar, aksesuarda da sadeliği tercih eder kulağıma siyah minik top küpeler takardım. Çanta seçimimse Birkin formlu hobo çantadan yana olurdu(Birkin olamazdı:( ) , yoğun salı bu vesileyle hafifçe atlatılır, iş arkadaşlarına yeterli ciddiyet sağlanır, akşam da doğru eve yol alınırdı :)

Elf in Alphabet dedi ki...

durnaelif@gmail.com

Unknown dedi ki...

İşte bunlar tam da benlik ayakkabılar :D krem tonlarında etek kısmı belden itibaren bollaşan mini bir elbise giyip bel kısmına da ince siyah bir kemer takıp bir de elime krem rengi bir çanta alınca tek eksik işte bu muhteşem ayakkabılar :)bu kombinimle ister yemeğe ister alışverişe kısacası istediğim her yere gidebilirim :D
Veya üstü krem altı siyah olan şort bir tulumla elime siyah veya krem bir çanta siyah büyük gözlüklere sahilde arkadaşlarımla oturmaya, dolaşmaya gidebilirim :D
Boom bu haftaki hediyene bayıldım sabırsızlıkla kazananın açıklandığı günü bekliyorum :D

esra dedi ki...

günlerden salı ve biricik dostumun doğum günü,kırmızı dar paça kumaş pantolonum ve siyah dökümlü sifon gömleğimin altına siyah steve maddenlerimi geçirdiğimde hazırım demektir:) eveeet saçlarım upuzun dalgalı makyajımı abartmıyor yoğunluğu dudaklarımdaki kırmızı rujumda topluyorum...kocaman gold küpelerim, gold bilekliklerim ve siyah gold detaylı portföyümle doğum gününde oldukça eğleniyorum:)
kittythefirst@hotmail.com

Unknown dedi ki...

mail adresimi yollamayı unutmuşum ayakkabının büyüsüne kapıldığımdan olsa gerek :D
gulsahtez@gmail.com
Gülşah TEZ

eDDa dedi ki...

çok sade bej rengi belime oturan kolsuz etek kısmı bol bir elbiseyle giyebilirim bu ayakkabıları.Saçlarımı at kuyruğu toplarım. Boynuma irice kısa kırmızı veya bordo bir kolye ve aynı renkte bir çantayla bir iş gününü de geçiririm akşam yemeğini de kurtarırım :)
Tabi yemeğe giderken kırmızı rujumun dozajını arttırabilirim :))

eda_ksknr@hotmail.com

reha dedi ki...

siyah şık bu ayakkabıyı,işe giderken siyah kalem etek,üstüne kırmızı şifon gömlek dore küpe ve yüzük,saçlarımı maşa ile hafif dalgalı yapar,siyah ortföy bir çanta ile kombinlerim.makyajım için gözlerime likit sadece,hafif bir makyaj tercih ederken dudaklar için kırmızı ruj tercih ederim.
rehatas86@gmail.com
reha ataş

zaman-e mektupları dedi ki...

siyah laser cut STEVE MADDENi bir akşam yemeğinde kısa bir beyaz elbise ve siyah blazer ceketle kombinlerdim.saçımı romantik bir topuz yapar inci küpelerimi takardım.
emieee_y@hotmail.com

poseidon dedi ki...

Siyah yüksek bel eteğim, ekru renkli dantel bluzum ve üzerine giydiğim siyah blazer ceketimle harika görünüyoruuum. Elimde bordo clutch çantam, boynumda borda renkli tek taş kolyem, kulağımda siyah nokta küpelerim, tırnaklarımda french ojelerim, dudağımda bordo rujum, eyeliner ve rimelden oluşan göz makyajım ve doğal görünümlü at kuyruğu saçımla ortalığın tozunu attırmaya, arkadaşımın nikahına gidiyorum hoşçakalıın. Aa ama ayakkabım sende boom :)
poseidon-blog@hotmail.com

Nisa Altan dedi ki...

Bugün salı ve ancak sınavlardan sonra yazma şansı bulabildim :) Ben bu ayakkabıyı siyah diz hizasında kalem etek ve şifon krem bir gömlekle kombinlerdim. Lensler yerini siyah keskin hatlı dikdörtgen bir gözlüğe bırakabilir. Son olarak saclarımın uçlarına biraz hareket kattım mı tamamdır. İnci küpeleri de unutmamak gerek. :)
nisaaltann@gmail.com

edasen dedi ki...

Bu ayakkabı çok çok güzelmişşşşş bayıldım!
Siyah kalem etek,beyaz şifon gömlek ya da ten rengi bir gömlek.
Ten rengi veya beyaz bol bir tulum.
eda.sen1@hotmail.com
EDA ŞEN

Adsız dedi ki...

Salı gününün ayakkabısını ben yaklaşan kep törenimde kalem elbisemle kombinlerdim. Çok sade bir elbise seçtiğim ve cübbe içerisinde büyük ihtimalle elbisem görünmeyeceği için farklılık yaratabileceğim tek nokta ,bu ayakkabıyı giymek suretiyle, ayaklarım olabilirdi
iletisim.merve@gmail.com
https://www.facebook.com/merve.kusat

susekse dedi ki...

ben bu ayakkabıyı zopzorlu geçeceği belli olan genel cerrahi hasta başı sınavımda giymeyi tercih edeceğim.belki gözler ayakkabıya takılır da az buçuk dikkatler üzerimden çekilir :)
üstüne motivasyonumuzu artırdığını düşündüğüm sarının en hardalından beyaz puantiyeli kısa kollu bir bluz, altına siyah yüksek bel siyah kalem etek giyeceğimm. takı olarak sadece saat ve minicik taşı olan bir çift küpe kullanacağımm.

facebook:mehtap canciğer
email:mehtapcanciger@hotmail.com
bu bloğu hangi isimle izlediğimi bilemedimmm

Cerenicus dedi ki...

Boom'cum süper hediye. Salı'nın bu güzel ayakkabılarını siyah peplum bir elbise altına giyerdim...

Ceren Günenç Beşer
cerengnc@hotmail.com

newestblogi dedi ki...

hmmm aslında hiiçç düşünmeye gerek yok salıyı çarşamba sanan ben haydi bu akşamdan cumartesi olsun deyip sewdiceğimle akşam yemeğe çıkarken bu enfeslere nude rengi mini deri etek ve siyah şifon gömleğimle mercan rengi clutchım muh-teşem olurr dadından yenmez boomcum:)tabiki siyah ve gold aksesuarlarımla birlikte
newborn2011@hotmail.com

newestblogi dedi ki...

hmmm aslında fazla düşünmeye gerek yok salıyı çarşamba sanan ben haydi bugünden cumartesi olsun deyip sewdiceğimle akşam yeme çıkarken bu enfeslerle nude rengi mini deri etek siyah şifon gömlek vee mercan rengi clutchımla dadından yenmez tabi gold ve siyak aksesuarlarımla boomcum:)
newborn2011@hotmail.com

melisoscar dedi ki...

bence siyah bir elbiseyle cokguzel olur bu ayakkabi,aksesuar olarakta inci kullanilir.

melis oscar

andtheoscargoesto@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Sezonun gözdelerinden elektrik mavisi, yüksek bel pijama pantolonumun paçalarını güzelce kıvırıp, üzerime siyah transparan gömleğimi de giydikten sonra ayaklarıma o güzel siyah pabuçları geçiriyorum. Akşama kız kıza dolaşmaya çıkacağız ve belki biraz çapkınlık yapacağız. Ben hem gösterişli, hem de rahat olmak istiyorum.

Heyoo hayal kurmak ne güzelmiiş:)
seravgul@hotmail.com

seravgul.blogspot.com

yesim dedi ki...

akşam arkadaşlarla bir yere gidilecek..hem iş te hem iş çıkışı şık olmak için siyah straplez belden büzgülü tulumumu giyer, iş yerinde üzerimde olmak kaydı ile siyah ceketimi üzerime alır, altını bu şık ayakkabılarla tamamlardım..iki bileğime ise ayakkabı tonuyla uyumlu platin renkli kelepçe bilezikler takardım..ha bu arada saçlar kabarık ve kıvırcık...... yesim@ulugbay.com

Unknown dedi ki...

Salı..
Bu sade ama iddialı ayakkabılar tam da oradan oraya koştururken bizi zorlamayacak türden.
Bu ayakkabıları siyah bir pantolon ve beyaz bir gömlek ile tamamlarım.Her şeyi çok sade bırakırım ve böylece ayakkabıların detayları rahatça dans edebilir.

Cyrstalll...

saganak_240@hotmail.com

Burcu Kalyoncu dedi ki...

Ben bu ayakkabıları ten rengi kısa vücuda oturan etek kısmı kabarık straplez bir elbise ile giyerdim.üzerine de siyah apoletli hakim yaka göğüs altında biten bir ceket ve siyah bir portföy ile tamamlardım.saçlar prenses topuzu olacak.bu şekilde de şık bir kulübe giderdim tabi ki.sevgiler
burcucilingiroglu@yahoo.com.tr

Girls on the Stage dedi ki...

tam ispanyol siyah pantolonumu giyerim üstne tiril tiril şifondan beyaz gömleğimi giyerim ince altın detaylı bir kemer ile tamamlarım.. altına da bu güzellikler:) gizemli olmak güzeldir bırakalımda ofisin diger kızlar her adım attıgımda ayakkabıma bakmaya çalışsnlar onlar benim :)

melike birel@gmail.com

gulcekim dedi ki...

offf boom şu an kelimeler kifayetsiz kaldı ayakkabı değil bu başka birşey önünde saygı ile eğiliyorum <3<3<3 ben bu güzeeliği yüksel bel lacivert bir kot etek ve rengarenk çiçekli böcekli şifon bir gömlekle tamamlarım elime de nar çiçegi bir clutch alır ofisteki herkesi çatlatırım :P #stevemadden sağolsun
gozdeocaf@hotmail.com

Gökçecan dedi ki...

Ay çarşambanın ayakkabı rengi ne kadar güzelmiş böyle!! Madem bacakları uzun gösteriyor, o zaman kısa etek giyip biraz şov yapılabilir, dimi? :))
Yüksek belli, beli lastikli, hafif çan eteğim mercan rengi olsun, topuklarla çok uyacağına eminim:) Üzerime de açık kahve, ten rengi tonlarında, kolsuz, basic bir tişört giyip içime sokardım. Üstüne deee taa eskilerden kumaş, çiçek baskılı, bel hizasındaki yeleğimi giyerdim. Yeleğin içindeki çiçeklerden yeşil olanıyla uyumlu kutu şeklindeki retro çantamı da omzuma takıııp Lisa Ekdahl konserine gidebilirim artık! :) (Şuan onu dinliyorum da, gelse de gitsem diye düşünüyordum:))
Kolların #armparty konseptinde olduğunu da unutmayalım! :)

gokcecan_yurekli@hotmail.com

matilda dedi ki...

Çarşambanın ayakkabısını,
Beyoğlunda nostaljik ama şık bir konseptte bir mekana, sevgiliyle tanışma yıldönümümüz için gidilen romantik bir akşam yemeğine giyerdim... Beyaz wide-leg yüksek bel pantolon, kırmızı-turuncu-beyaz-camel-mavi renklerde kuş tüyü desenli bir bluz, saçlar iri dalgalı...
Ama gecenin en güzel olayı, bir tek taş yüzükle aldığım evlenme teklifi olurdu:)
(Burdan evrene ve sevgiliye hem mesaj hem de selam olsun:)

fyzgnc@gmail.com

Unknown dedi ki...

Çarşamba günlerini ekstra bir seviyorum.
Çünkü ne Pazartesi gibi stresli ve sendromlu ne de Cuma gibi haftasonu düşüncesi ile bitmesi beklenen saatler içermiyor.
Salı günü işten çıkmadan Çarşamba günün tüm toplantılarını planlayarak işten çıktığım için,
sabah gözümü açar açmaz hemen akşam arkadaşlarla bir buluşma ayarladım.
Gün uzun geçecek, sabah ilk toplantı biraz sıkıntılı (müşterimiz biraz sorunlu ve suratsızda :))
o yüzden renki bir ayakkabı seçmeliyim ve tabiki akşam yapılacak Moda Terastaki yemek (beyleri almadan bayanlar biraz dedikodu yapalım diymi ama)
ve sonrasında Kalamış'a geçilerek (artık beylerde aramızda çok fazla başı boş bırakmamak gerek onları) devam
edilecek geceye de uygun olmalı.Hal böyle oluncada iki renkli duble platformlu ayakkabı kombinin ilk parçası olarak yerini aldı.
Öncelikle ayakkabının renkleri ile aynı olan enine iki renkli eteğimi seçerek başlıyorum.
Eteğin ana rengi ayakkabının topuğu ile aynı ve eteğin uç kısmında(10 cm falan) ayakkabıda ki açık renk ile aynı.
Etek hafiften yüksek bel belinde drapeleri var kalınından iki-üç pile barındıran ve hafif çanı andıran bir etek olduğundan
üst kısma biraz daha sade tutmayı tercih ederek harekete devam ediyorum.
Etekteki açık rengin bir ton koyusu gömleğimi üzerime geçiriyorum hemen.
Ben gömleğin düğmelerini pek kapatamam ve açık brakılan 3 düğmeyi doldurmak adına ince hafif bir kolye takıyorum bakır tonlarında.
Eee akşam uzun olacak dedik malum havalarda biraz dengesiz üzerime örgü desenli bakır rengi bir suya batırılmış gibi hafif parıltılı hırkayı da (son dönemin modalarından)aldık mı hazırım.
Saçlar doğal dalgası ile bırakılarak hafif bir topuz gibi dağınık toplandı ve melek kanadı şeklindeki ufak bakır rengi küpeleride takıp işte hazırım.
Ve tabiki çantam zarf şeklinde eteğin ana rengindeki (ayakkabının topuğu) bir clutch ile evden çıktım...

hayriyeuygun57@gmail.com

birgul dedi ki...

bugun CARSAMBA haftanın ortası dıye en sevdıgım gun...:) haftasonuna az kaldı
bugune ozel suan bıle uzerımde olann kısa kloş bej rengı zemınlı narcıcegı yesıl ve lacı renklerle bezenmıs floral desenlı etegım ve uzerınde bulunan nar cıcegı gomlegımle goldish takılarımla ve kemerımle bu ayakkabı super olurmus bılseydım hemen alırdım.


birgul ersan
grfbirgul@hotmail.com

shoppinglove dedi ki...

bugün çarşamba; arkadaşımın doğumgünü partisi var!
gece boyu dance modunda olacağım için,kalın topuklarıyla ve platform oluşuyla bu ayakkabı harika bir seçim.ayakkabılarımı parmağıma takıyorum doğru giyinme odasına,açıyorum dolabı bu cicelerle ne giysem diye düşünüyorum.evet buldum krem rengi bir etek bele oturan,dizlere kadar,volanlı.üzerinde sütlükahve puanları var.üzerine ekru rengi, salaş yakası geniş bir tshirt seçiyorum.tshirtü eteğin içine sokup belime mercan rengi kemer takıyorum.birkaç tane uzun kolye takıyorum boynuma.kolumada renkli deri bileklikler taktımmı hazırım:)makyajım tamam,saçlarım doğal kıvrımlarıyla adeta dans ediyor:)çıkmadan aynaya son kez bakayım; hımm evet güzel oldum:)kapıdan çıkmadan vintage görünümlü taba rengi çantamı unutmayayım...

sevimlikaktus@gmail.com

Unknown dedi ki...

salı gününün ayakkabısı o kadar kibar ve güzel ki ne zaman bu ruh haline girerim diye düşündüm ve evet erkek arkadaşımın ailesiyle yapacağım ilk buluşmada:)siyah cigaret pantolonumun üstüne beyaz, kolları geniş gömleğimin giyer yakasını tamamen kapatıp bir de siyah kurdeleyi fiyonk yaparım. elime de bu siyah-beyazlığı bozmak için neon renkli(sarı tercihim) bir çantayı alıp hem hanım hanımcıklığımı bozmam hem de eğlenceli yanımı vurgularım:) saçlarımı da sıkıca toplarım ki annelerin klasik 'ay çek kızım yüzünden saçını yüzün gözün açılsın' düşüncesine maruz kalmayayım:)ilk izlenim önemli:)bu arada biz aileyle tanışma işi zaten yeterince gergin olduğu için akşam yemeğinde görüşüp işi iyice büyütmek yerine akşam üstü sevimli bi yerde çay-kahve içmeye karar verdik:)

Unknown dedi ki...

çok pardon çenem düştü mailimi unuttum:)
duyga@hotmail.com.tr

Adsız dedi ki...

Çok beğendim şöle krem renkli elbisemle giymek isterdimmmm:)ve aşkısıyla şık bir yemekkk offf offff hacer.kocer@gmail.com

Fashion Detox dedi ki...

Boomcum süper bir proje olmuş, öncellikle ellerine sağlık:)

Ee.. günlerden Pazartesi haftabaşı toplantı gündemi yoğun, toplantıdan toplantıya koşarken dar skinny siyah jean'ım üzerime fuşya pembe bluzumun altına bu parlament mavisi dolgu topuklu Steve Madden' larla kendimi daha güzel, emin hissederek toplantının odak noktası olmayı planlıyorum:)

Sevgiler,
Duygu Koçmar
duygukocmar@gmail.com
www.fashiondetoks.blogspot.com
https://www.facebook.com/#!/duygu.kocmar

nihan dedi ki...

iki heyecanlı rengi birarada kullanan bu ayakkabıyı, turuncu bir etek ve üstüne krem şifon bir gömlekle kombinlerdim. çanta olarakda hasır rengi üstünde uçuk mavi kurdelası olanı kullanırdım. Kolumada sarı büyük zincir bileziklerimi takardım.

HELYU dedi ki...

çarşamba günü akşamında arkadaşlarla deniz kenarında bir restorantta yemek yiyip eyleniceğiz, ozaman bu STEVE MADDEN ayakkabılarımı, topuk rengiyle aynı olan askılı elbisem, omzumda küçük beyaz hırkamla kombinler öyle giderdim :)
hımm bide boom un saçaklı küpelerinide kaçırırsam süper olur ;)

handekarazeybek@gmail.com

Unknown dedi ki...

salı günündeki, siyahın asaletinin tam bir temsilcisi olan bu ayakkabıyı ben de bir iş toplantısı için giymeyi düşündüm. ama içimdeki romantiği de dışarı vurmak istediğimden siyah dar kesim pantolunumun üzerine giydiğim pudra renkli bebe yaka, şifon gömleğimle kombin yapmak istedim. tabi ki gömleğimi pantolonumun içine koydum ve belieme de incecik siyah bir kemer taktım. e hadi gözlerime de şöyle simsiyah ama ince bir eyeliner çekeyim bari :)

çarşamba ise iş çıkışı bir jazz konserine gidiyormuşum, bak seeeenn. ispanyol paça kotumun üzerine geçirdiğim askılı, hafif dükümlü bluzumla bu ayakkabılar çok hoş olurdu bence. bileğimde de partideymişçesine dans eden renk renk bileklikler :) trendleri yakalayalım lütfen :)

pinartatlisu@gmail.com

audrey dedi ki...

merhaba.. pazartesi ve salıyı kaçırdım ama çarşamba gününün ayakkabısı için yorum yapmak isterim.. çok güzel farklı renklerle kombinlenebilecek bir yakkabıymış..
benim en severek giydiğim kıyafet bootcut jean ve tshirt.. ayakkabı bununla da kombinlenebilir ama bu sene kotondan aldığım bej pantolon ve üzerine de yine koton kırmızı gömlek ve siyah blazer ile kombinlerdim. aksesuar olarak da baş parmağıma ince ve işaret parmaklarıma da büyük iki yüzük seçerdim. çanta olarak da siyah büyükçe bir zarf çanta ve büyük kırmızı kemik çerçeveli bir güneş göxlüğü de seçerek kıyafetimi tamamlamış olurdum..

seçil dedi ki...

bugün çarşamba ve akşam kaderşimin mezuniyet törenine hazırlanmam gerek...madem bu ayakkabı bacakları uzun gösteriyor o zaman güzel nar çiçeği dantelli mini bir elbiseyle kardeşimin bu akşamki mezuniyetine gidebilirim...kalın topuklar sayesinde uzun süre rahatça ayakta kalabilir , kardeşimin mutlu gününde her anının resmini çekebilirim, saçlarım açık kulağımda altın rengi iri halka küpeler, bileklerimde ince biçok bileklik var,yürürken neden herkes ayaklarıma bakıyo acaba:)
secil_bulut@hotmail.com
seçil tutkun

SeLeN dedi ki...

Ahh hafta ortası çarşamba pabuçları şahaneler:)
Hem nude hem üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun bir arada:))
Üstelik o kalın topuklar ve platformlarla gün boyu rahat rahat gezilir:)
Gelelim nerede nasıl giyerim ben bunlarıııı...hımm, beyaz diz üstü yarım kollu fistosu krem rengi fistolu bir elbisenin altına giyerim. Akşam üzeri arkadaşlarla buluşup bi yerlere gideriz:))
Altın rengi uzun zincirden bir kolye ve minik altın küpeler,tek takılarım olabilir. bir de alyansım:))
Arkadaşlarla buluşmuşum rahatım o yüzden minik nude renkli çapraz bir çantam olur ama ucuna illaki kırmızı karışık renkli bir eşarp bağlarım...

slnkaa
selenkutluay@gmail.com

eDDa dedi ki...

Çarşambaa benm zaten arkadaşlarla buluşma günümdür o zaman hemen kombin oluşturulmalı. Bugünün en çok konuşulan konusu da benm ayakkabılarım olacaktır :) hala düzelmeyen yağmurlu havaya inat içinde nar çiçeğ,bej,turuncu barındıran floral desenli yüksek bel kloş eteğimi giyeyim,üzerine bej şifon cepsiz gömleğimi giyip eteğin içine sokup belime de incee gold bir kemer takayım. gömleğimin tüm düğmelerini ilikleyip iki yakanın ortasına gold çiçek şeklinde broşumu takayım. Saçlarım doğal dalgalarıyla kalsın hafif bir makyaj yapayım.Bej clutch'ımı da kapayım ve kızlı erkekli arkadaş grubumla şık bir cafede chill out müzikler eşiliğinde kahvemi içeyim.Yarın iş var ama akşam için 45'likler çalan bir mekana hiçbirimiz hayır demeyiz:))HAdi akşam olsuunnn en çok ayakkabıyı giymek için sabırsızlanıyorummmm :)
eda_ksknr@hotmail.com

Burcu Kalyoncu dedi ki...

Merhaba Boom,
Ben bu şahane ayakkabılar için camel renkte üstü mercan rengi ufacık çiçekler olan şifon kısa uçuş uçuş bir elbise seçtim.günlük bu elbiseyi mercan rengi bocuklu bir kolye,aynı renk küpeler ve çanta ile kombinledim kafamda.açık kahve saçlarım dalga dalga belime kadar dökülüyor.kıyafet kısıtlaması olmayan iş yerimde de rahat rahat giyebileceğim bir kıyafet oldu.bu tarz elbiseyi Yargıcı'dan bulabilirim mesela.bu markanın elbiseleri canlandı gözümde.ha biraz bronz tende fena olmaz tabi.
Bu arada bugün doğum günüm.eğer yarışmayı kazanırsam bana çok ama çok güzel beni havalara uçuran bir hediye olacak.
Sevgiyle kal...
burcucilingiroglu@yahoo.com.tr

Aysel dedi ki...

Boomcum, kac gundur yagan yagmura inat bugun hava gunesli ve guzel olunca carsamba ayakkabisini aksam arkadaslarimla bulusmada giymeyi dusundum.ayakkabidaki mercana en uygun mint rengini dusunuyorum.ustume mint rengi bir jumper,altina bilekte biten skinny beyaz kot pantalon giyerim.ayakkabidaki mercan ve nude renklerini iceren bir kolye, elimede nude bir cluch alirim.evet hazirim bana iyi gezmeler:)
aysselll@hotmail.com

reha dedi ki...

öncelikle ooo yoooo diyorum..bu muhteşem ayakkabı tam benlik.benim gibi minyon birinin kurtarıcısı.arkadaşımla cafede buluşup güzel bi gün gecirmek için iyi bi tercih.
bu güzel ayakkabıyı içinde nar çiçeği,pembe ve pudra tonlarının oldugu çiçek desenli benlden volanlı diz üstü eteğim,üstüne kalın askılı nude tonlarında bluzum( düz renk)belime taba renk kemerim,aynı tonlarda clutch çantam,gold bilekliğim ve uzun küpelerim,düz ince bir taç takarak saçraıma şekil verir,gözlerime likit rimel kullanırken dudaklarıma nar çiçeği tonlarında bir ruj ve yanaklarda aynı renk allığımla renklendiririm.benim gibi minyon biri için bacaklarımı uzatan güzel bi kombin oldu..:)

idil's life story dedi ki...

Kirmizi ipek bluz ve bej rengi dar etek; bej kucuk chanel canta ve yakaya brosla super kombinlenir .

idil gursoy
gursoyidil@hotmail.com

fosette dedi ki...

wohhoooo... bu hafta süpper geçiyor,her sabah bu oyuna katılmak çok zevkli.haftaya eksikliğini hissedebilirim. :)
çarşamba güzellerini giymek için mercan rengi, pliseli mango elbisemden daha iyisini düşünemiyorum.malum havalar dengesiz,gece gideceğim açık hava clubda üşümemek için kısa krem ceketimle çok uyumlu olacağı kesin!
narçiçeği ojelerim ve büyük yüzüklerimle dansa hazırız! :) gamzesipar@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Ayakkabılar bizi 60'lara götürüyorsa o yılların minilerini unutmamak gerek.Kayık yakanın üzerinde bebe yaka detayı olan tam ayakkabının topuğunun renginde mercan elbiseyle mükemmel kombin olurlar. Elbisenin boyu süper mini ve düz kesim olmalı. Ya da bele kadar oturan aşağısı kabarık tam dizde olabilir. o zaman beline ince çiçekli bir kemerle vurgu yapabiliriz. Yaz da bu kadar yaklaşmışken volanlı geniş ten rengine takın bir şapka ve kare büyük gözkükler de mükemmel olur. Çanta olarak da cüzdan tipi kutu bir çantayla 60 lardan günümüze ışınlanmış gibiyimm =))
bs_muse@hotmail.com

tuğba sertkaya dedi ki...

çarşamba günü akşamı o partide ben de 60'lar değil de 50'lere dönüyorum o vakit ilhamım olduğun için teşekkürler boom:) giyeceklerime gelince kabarık yüksek belli mercan rengi ama çok cırt:) değil daha nude ve doğal görünümlü bir etek ve eteğin üzerinde pudra tonlarında çiçek desenli büstiyer kıvamında kalın askıları olan bir bluz. Ha dışarı çıkınca üşüme ihtimalim varsa mini düz bir hırka ve son olarak minik mercan bir clutch..
dr.tugbasertkaya@hotmail.com

düşlem dedi ki...

bu güzel çarşamba gününde önce sevgiliyle öğle yemeği akşamına da kızlarla kareoke güzel olmaz mı hiç?
o zaman yüksek bel camel pantolonumla kolsuz kırmızı şifon bluzumu giyer, harika Steve Maddenlerimle de tamamlardım :)
ve tabi kırmızılı turunculu clutch'ımı da unutmayayım :)

dilaraavder@gmail.com

Betül Ün dedi ki...

Bugün Çarşamba ve sen de ayakkabıları harika kombinlemişsin Boom!
Uzun uzun baktım, odaklandım, yoğunlaştım ve sonunda şöyle bir görüntü oluştu kafamda:)
Beyaz düz kesim (yine paçaları biraz daralıyor) düşük bel bir pantolon(bende aynı bu tarz bir U.S. Polo pantolon var ve keşke ayakkabı da olsa diyorum:):) ), üzerine ayakkabıda da olan camel/turuncu/vs karar veremediğim o renkte şifon bir gömlek, aksesuar işini abartmadan,lâl rengi kısa zincirli bir kolye ve son olarak bilekte eskilerden kalma ince kordonlu gümüş bir saat.Yine anneannemin bana verdiği aynı bu tarz bir saatim var, antika değerinde. Düşük bel günümüzü temsil ederken, ayakkabıyla saat eskilere götürüyor, ortaya güzel bir harman çıkıyor. Bu kombin, mezunlar buluşmasında seneler sonra bir araya gelen liseli arkadaşların akşam yemeğinde, nezih bir restoranda kullanılabilir.
Umarım şansım vardır çünkü ayakkabıların hepsi süper, zaten Steve Madden apayrı bir olay.

Betül ÜN
betulun@windowslive.com

Nihan İşler Çingitaş dedi ki...

Bugün Çarşamba, akşam yakın bir arkadaşımın doğum günü partisi var. Üzerimde kolları ispanyol olan,beli dar, eteği geniş, boyu diz üstü olan kahverengi üzeri kırmızı çiçekli elbisemi giyeceğim.Balerin topuzuma taktığım çiçek çok yakışacak :-)

nihanisler@gmail.com
nihanisler@yahoo.com

betusss dedi ki...

nar çiçeği diz üstü, sırt dekolteli peplum elbise, sımsıkı toplanmış atkuyruğu saçlarım, gold küpelerim, gold yüzüğüm ve tabi ki bu muhteşem Madden larla canım arkadaşıma gelecek ay düzenleyeceğim kız kıza kına partisinde sabaha kadar dans etmek için hazırım :)

Unknown dedi ki...

yine tam benlik bir ayakkabı hem rahat hem topuklu :))
bugün kız arkadaşlarımla başbaşa verip boğazda dedikodu yapacağız.ee kızlar arasında rüküş olmak olmaz dimi:)) ben pudra rengi şifon gömleğimi yavruağzı asimetrik eteğimin içine sokardım.üzerine de sarı kemerimi takardım.takılarım dore rengi tercih ederim.çanta olarak mercan renkli zarf pörtföy seçerdim.
edaspmz@hotmail.com
eda şahin

modarella dedi ki...

Eşimin 30.yaş günü! 30 yaş önemlidir diyerek bu doğumgününe unutmayacağı, konseptli bir parti hazırlıyorum. Herkes partiye sevdiği döneme ait bir kıyafet ile katılacak, kokoş bayanlar ve jön erkekler olarak gelecekler. Bende partinin sahibesi olarak, 60 ları hatırlatan bu ayakkabıların üzerine, sıfır kol, krem rengi, bebe yaka, mini, düz kesim bir elbise giyiyorum. Saçlarıma uçları dışarı kıvrık, tepesi gayet krepeli bir fön çekiriyorum vee ayakkabının kırmızısından (yoksa fuşya mı?) ince,düz bir saç bandı takıyorum. Kolumda da iri boncuklardan yine kırmızı bilekliklerim. Tabii ki takma kirpiklerim ve kalın eyelinerım. Ben çakma Belgin Doruk olarak partiye hazırım :)

PELLORA dedi ki...

Vee çarşambaya geldiğimizde iş çıkısı eşimle buluşup aksam yemeği için dogruca çin yemegi yemege gidecegiz. Bu program icin kombinim sezonun modasi ispanyol paça kotumun altına cift renkli ve cift platformlu Maddenlarımı geçirip üzerine de kırmızı salaş bir gömlek giymek. Ahşap takılarla da bu sahane kombini tamamlıyoruuuum.

Sevgiler

susekse dedi ki...

sanırım ilk yorumumla ikinci yorumum farklı isimle çıkmışş susekse ve mhtpcn aynı kişi olarak alırsan sevinirim:)
bu ayakkabıyı ise koyu lacivert bol kesim yüksek bel bir pantolonla üstüne mercan rengi şifon bir gömlekle giyeceğim. belime incecik altın sarısı bir kemer geçireceğim belime.karışık kuruşuk gold ve inci karışımı olan boynumu çevreleyen bir kolye takacağım. gömleğim bileğimi kapattıği için bileklik yerine yüzük kardeşliği tercih edeceğim. 3-4 adet olabilir. ayakkabının açık tonundan bir portföyü kaptığım gibi alışverişe çıkacağımm.
email:mehtapcanciger@hotmail.com
facebook:mehtap canciğer

GizeM dedi ki...

Benim en çok beğendiğim hem yaşıma uygun hem de beni yansıtan dolgu topuklu ayakkabılar:)) bayıldım rengine, modeline harika gözüküyorlar..
Şöyle bir nar çiçeği renginde bir streç elbise olsa omuz detaylarında altın renkli zımbalar.. bileklerimde friend ship bileklikleri ve altın renkli zincir bileklikler.. altımda saks mavisi dolgu topuklular:) saçlarım salaş bir şekilde hafif dalgalı ve doğal bir makyaj .. işte hazırımmm:))
inşallah beni mutlu eden ve beni benden alan bu kombini gerçekleştirebilirim:))

mvlt_srky@hotmail.com

mi-nick dedi ki...

BOOM bu ayakkabılar bana da Gülşen Bubikoğlu£nun filmlerinde giydiği yüksek topuklu ayakkabıları hatırlattı, neden özellikle onu anlamadım ama neyse:)
yoğun geçecek bir çarşamba günü için oldukça rahat edebilceğim bir ayakkabıya benziyor,bacaklarımı uzun gösteren bu steve madden ayakkabıları giyindiğime göre çok çok açık turuncu( tam olarak ne renk diyorlar bilemedim::)) yüksek bel eteğim ve üzerine kolsuz krem rengi gömleğim ,belime kırmızı incecik kemer ve boynuma da kırmızı fularımı yandan bağlayıp, arkadaşımın resim sergisine gidebilirim :)aa tabi kutu şenlinde karışık renkli çantamı kolumda uzun şekilde takmış olmam lazım dimi ama:)
dermen_034@hotmail.com
emine bkr

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 492   Yeni› En yeni»