7 Nisan 2013 Pazar

BOOMSTYLE | Yeşilmişik


Doğum yaklaşırken sürekli "bu da artık göbekli son kombinim olur" diye diye poz veriyorum ama #babyboom 'un içeride keyfi yerinde galiba! Şu son yağmurlar, tatsız ani soğuklar da bitsin de ben öyle geleyim mi diyor nedir? Eh baharla birlikte filizlenen doğayı kutlamanın en güzel yolu da ona yeşil yeşil karışmak bence:)


Malumunuz benim stilim genelde ya Mad Men tarzı geç 50'lere ait figürler, ya 19. yy Rusya'sına ait görünümler ya da bohem silüetler arasında gelip gidiyor, çapımdan ötürü ilk ikisinden epey uzak kaldım ama boho hakikaten hamilelikte büyük kurtarıcı. Rahat olduğu kadar ruhu da, şıklığı da olan bir tarz. İşte bu da öyle bir kombin:)




ZARA Etek(elbise olarak)// Skirt worn as dress ; İPEKYOL Hırka//Cardigan; NINE WEST Ayakkabı//Wedges; Londra'dan Çanta//Bag from London; GOLDAŞ İnci//Pearl; 
NAZRA JEWELS Damla Kolye//Drop Necklace; KISMET by MİLKA Bilezik//Cuff Bracelet; 
STYLEBOOM FOR NİLİ Saç Süsü//Hair Chain

Spring is almost here and which is better than green to celebrate a blooming nature? My style always inspires from 50s feminine looks or 70s boho spirit. And during pregnancy boho style is a great savior with its comfortable but still chic appearence:) So here is one of them!

21 yorum:

Prensesin Masalı dedi ki...

Cook begendim :)

Berna'sStreet dedi ki...

çok güzel bir kombin boomm <3

Kermit Alemlerde dedi ki...

Gördüğüm en tatlı ve stil anne adayı ^_^

Gizem dedi ki...

Ben hayatımda saç süsünün senin kadar yakıstığı bir insan daha görmedim hatta saç süsü: styleboom benim için..harikasın!

SvGLove dedi ki...

Bence BabyBoom annesinin guzelligine guzellik kattigindan daha oralarda kalacak:) Insana "bi erkek cocuk dogurayim da, azami guzellige ulasayim" dercesine parliyorsun Boom!

NAR dedi ki...

Stil sahibiysen hamileyken bile şık olursun, ben senden bunu anlıyorum. Ne kadar güzelsin, ne kadar şıksın, senin tabirinle o koca göbekle bile kendini ihmal etmedin.Maşaallah sana da oğluna da!
Oğlan anaları hamileyken ay parçasına dönermiş derdi ananem, doğru sanırım. Evet evet, kesin doğru :)

İlknur Kağan dedi ki...

Göbecik iyice büyümüş,doğuma çok az kaldı diye tahmin ediyorum:) Okadar enerjik,o kadar güzelsin ki,maşallah demek istiyorum:)

Sevgiler

Adsız dedi ki...

Ay maşallah çok cicisin çok güzelsin!
Seni bebişinle blogunda görmeyi özledim çok tatlısın yaw:))

Unknown dedi ki...

Ben de her hamile Boomstyle post'larını gördüğümde yok bu kadar güzel hamile olunmaz diyorum ama sen hep daha güzel oluyorsun Boom :) Hayır bir de güzelliğin öyle bir yansıyor ki insana pozitif enerji veriyor. Harika bir anne olacağına da hiç şüphe yok! Kocaman sevgiler bir sürü öpücükler hem #babyboom'a hem sana! :*

Adsız dedi ki...

cildin cok guzel gorunuyor. hamilelikte yuz cilt bakimi hakkinda tuyolar verirsen sevinirim :) nemlendirme ya da goz cevresi, kirisiklar icin hangi urunler kullanilmali mesela? cok tesekkurler :)

Unknown dedi ki...

Cok chic boom;)

minikkus dedi ki...

dedigim gibi, bence uzuuuuunca bi süre daha orda kalabilir ponçikoğlan <3
zira biz kabilece hamileliği annesine çok yakıştırdık ^.^

Esra Sayın dedi ki...

Cok guzel cok tatlı gorunuyosun boomcugum yuzunden gulumsemen eksık olmasın :)

Filiz ERBİL dedi ki...

Postu ilk açtığımda elbisenin kumaşı ne kadar güzelmiş diye geçirdim içimden. İlerledikçe benim eteğimin kumaşına da çok benziyormuş diye düşündüm. Postun altına gelince de anladım ki benim eteğimin aynısıymış. Giysileri ne kadar güzel modelliyorsun ve ne kadar yakıştırıyorsun kendine. Hiç aklıma gelmezdi bu şekilde kullanmak.Hemen gittim dolabımın başına ben de denedim. Ama bana yakışmadı. Bir de kısmet olursa hamile kalınca denemeyi düşünüyorum.

Kokomela dedi ki...

Çok güzel görünüyorsun boom :) bende 5 bucuk hamileyim benimkide erkek allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) odasınında postunu yaparsan süper olur

gulcekim dedi ki...

etek mi?? inanamadım dönüp tekrar tekrar baktım fotolara :)) boyu ne kadar uzunmuş o eteğin söylemesen asla anlamazdım etek olduğunu inanılmaz yaratıcısın boom valla bravo <3 müthiş görünüyorsun.. arwen'i hala kullanamadım nedense kendime yakıştıramıyorum :P babyboom'lu postlarını sabırsızlıkla bekliyorum(z) <3 <3 <3

Unknown dedi ki...

insan hamileyken de nasıl kendisine yakışanı bulurmuş, işte aynen bu posttaki gibi bulurmuş. =)

http://muguettt.blogspot.com

Adsız dedi ki...

boom'cum saçlarındaki beyazlar gerçek mi?

Adsız dedi ki...

yüzündeki çizgilerinle, saçındaki beyazlarla benim için eskisinden daha güzelsin. :))

saçındaki beyazlar güzelliğinden bişey götürmüyor evet, ama böyle çok ciddi beyazladığında otuzların sonuna varmadan yine de boyatmaz mısın? senin için yaşanmışlık gibi bi anlamı mı var beyazlarının. ya çok genç yaşda bi çok beyazın olsaydı yine de boyatmaz mıydın? ne çok soru sordum. beyazlarına yüklediğin anlamı merak ediyorum. :)) kamuoyu bu konuda bi açıklama bekliyor hehe. her stil postunda aynı muhabbet zira. :)

sevgiler

olympias dedi ki...

Olympias


Ama bu kadar güzel olmak
bi de sırlarını anlatmamak
haksızlık:(
Cilt bakımı, saç bakımı, makyaj
postu ,nasıl elf gibi poz verilir ve
nasıl olur da her fotoğrafta güzel
çıkacak fotojenikliğe sahip olunur
postu istiyorum.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@prensesin masalı tesekkurler:))

@berna's street tesekkur ederim:)

@kermit alemlerde hihihi tesekkurleeer <3

@gizem haha bence uzun sacli herkese pek yakisiyoor:)

@svglove hahaha azami yuvarlaga ulastim ancak:))

@nar tesekkur ederiim:) bence de muhim olan ilk baslardaki bocalamadan sonra gobekle barismak:)

@fashionbank evet 12si itibariyle bekliyoruz artik:) tesekkur ederim <3

@adsız tesekkurler:)

@burcu kolat ah umarim iyi bir anne olabilirim:) umariim:) cok tesekkurler

@adsiz2 :) aslınd aben hamilelikte ekstra bir urune vs gecmedim, daha onc eburada yaptigim cilt bakim urunlerim postuna bakarsaniz aynen ona devam ettim:)

@prettyinpink bride cok tesekkur ederim <3

@minikkus tesekkur ederim be minikkusum am abu kiracilik biraz ucuns urdu:p

@esra sayin tesekkur ederim, hepimizin <3

@filiz erbil :)) ya zaten etek hali daha iyi bosver ben mecburiyetten boyle yaptim:)) ama sen de krem ve altın ile kombinleyebilirsin belki:))

@kokomela tebrik ederiim:) umarim odayi d ayapicim en kısa zamanda

@gulcekim sende o saclar varken nasil kullanmazsııın! bekliyorum bak:) etek bildigin maksi etek aslında:)

@müge dandik tesekkur ederiim:)

@adsız evet gercek:)

@adsiz hehehe aslınd ao beyazların benim için hiç anlamı yok, belki de bir anlamı olmadığından boyatmıyorum:) yani bana yaşanmışlık, yaşlanmışlık hissi de vermiyor;
cool böyle hissi de vermiyor, aynaya baktığımd agörmüyorum bile. bu da sanırım genetik olduğundan ve çoooook eskiden beri bende olduklarından bir nevi alışkanlıktan:)

@olympias haha cilt bakımı postum var aa cok onceden haksızlık etmeyelim, aynen ona devam:) makyaj postu yapmadim sanırım doğru! fotoğrafta güzel çıkma meselesi tamamen o günkü ruh halimle ve çekenle rahat olmamla ilgili bence, çok domuz gibi çıktığım fotolarım d avar:)