9 Nisan 2013 Salı

HEDİYE | En Güzel Gününüzde Bizim de "Şekerimiz" Bulunsun:)


Baharın nanik yapıp kaçtığı yeni bir sabahtan daha merhaba sevgili Boomerlar:) O yüzden bugün sizi neşelendirme görevi bende ve bebek şekerlerimde!

Doğum sonrasında hem ben hem oğlum sudan çıkmış balığa döneceğimiz için hastane odası dekor ve ikramlarının "Under The Sea" temalı olmasına karar vermem bence oldukça mantıklı ne dersiniz:) Doğrusu uzun uzun Pinterest'lerde kaybolup, yabancılardaki cicilere iç geçirip, "bizde niye yok" diye hayıflandıktan sonra bazılarını kolaylıkla bulabileceğimi keşfetmemle çıldırayazdım:) Bu tür şeyleri özellikle kendileri yapmayı, uğraşmayı seven ama bir yandan da orijinal bir şeyler arayanlar için ben şekerlerimi nasıl yaptım fotoları eşliğinde yakında evlenecek ya da bebek sahibi olacak bir Boomera da dev sürprizim var!


Sürprizin adı bonbonmarket.com ! En üstteki fotoğrafı Instagramımda paylaştığımda o kadar çok sevildi, o kadar çok beğenildi ki, Bonbon'cular çok mutlu olmuş, o zaman biz de bir Styleboomer'ı birlikte çok mutlu edelim dediler. Peki ama  nasıl?

Özellikle Martha Stewart'ın webini ve dergilerini takip edenler Kate Aspen ismine aşinadır, şahsen ben düğünümde getirtmeyi çok istemiş ama gümrük korkusuyla vazgeçmiştim, organizatörüm ise azıcık farklı bir nikah şekeri için bile uzaya mekik yollayabileceğim fiyatlar talep etmiş, ben de şaşkına dönmüştüm. İşte bonbonmarket.com Kate Aspen ve Baby Aspen ürünlerinin TR'deki distribütörleri olmuş ve o dergilerdeki tüm şahane şeker ve favor ürünlerini getiriyor!


Ben sevimli denizaltı yaratıklarım yanında bir de büyüklerimin tabiriyle biraz daha "ciddi" olan hediye paketi mumlardan seçtim. Denizaltı yaratıkları aynı zamanda isim kartlığı, şekerleri onlara bağlayıp #babyboom'un isim etiketlerini yazdık. Etiketlerinizi bonbonmarket.com'da kendi zevkinize göre tasarlayıp siparişinizi öyle tamamlıyorsunuz. Aşikar olduğu üzere baskın rengimiz turkuaz:)



Deniz yıldızı oğlum; balina empati(!) yapıcam derken göbek yapan güleryüzlü kocim; ahtapot her bir şeye yetişen canım annem; takdir edersiniz ki dikenleri çıkarmış şişmiş pup diye patlamak üzere olan balık da ben:p



 Çalışırken çok ciddiyimdir:p


Bu cicilerin içinden kendi hazır kartları da çıktı, ama sanırım ben kendi tasarladığım kartları kullanacağım:)

Şimdi gelelim sürprizimize, yani hediyemize:)
bonbonmarket.com yakında evlenecek ya da bebek sahibi olacak bir Styleboomer'a seçtiği, beğendiği, o çok özel gününü şekerlendireceği ürün serisinden max 500TL'lik ürünü hediye edecek! Kısacası mutluluğunda bizim de tuzumuz, yok pardon şekerimiz, olsun dedik:)

Peki ne yapmanız gerekiyor?
  • Öncelikle bonbonmarket.com 'a tıklayıp üye oluyorsunuz
  • Sonra Bonbon'dan seçtiğiniz nikah ya da bebek şekeri ile (ürünün adını ya da kod numarasını yazarak) hemen bu postun altına hayal ettiğiniz düğün ya da bebek partisini yorum olarak yazıyor ve bizimle paylaşıyorsunuz. Örneğin
"Hayalimdeki düğün bir kır düğünü, Her şey yeşil, beyaz ve sarı; mekan ağaçlar içinde; nikah şekerlerim de  bonbonmarket'in ..... no'lu koza mum kutularından" gibi
  • Yorumunuzun sonuna bonbonmarket.com 'a üye olduğunuz mail adresinizi MUTLAKA ekliyorsunuz ki üyeliğinizi kontrol ederek size pıt diye ulaşabilsinler:)
  • Bu Cumartesi yani 13 Nisan 2013 geceyarısına kadar hayallerinizi ve seçimlerinizi bekliyoruz; hem okuyan herkese de ilham olacaksınız ne güzel! 
  • 14 Nisan Pazar günü random.org müstakbel gelin ya da müstakbel anneyi havalara uçuracak numarayı seçecek vee şanslımız buradan, twitter ve facebooktan açıklanacak:)
Önemli Notlar:
Şanslı Boomerımızın seçeceği ürün bedeli max 500TL olabilecek ve haliyle stok varsa sağlanabilecek.
Kazananımız belli olduktan sonra istediği ürünü seçmek için 21 gün süresi olacak, yani 3 hafta içinde cicilerini seçmesini bekliciiz.
Maalesef adsız yorumlar ya da bir hayal paylaşmayan yorumlar onaylanmayacak.

HAYALLERİNİZDEKİ O EN ÖZEL GÜNE EŞLİK EDECEK BONBONMARKET'İN BU ŞAHANE HEDİYESİ 64 GEÇERLİ YORUMDAN LIENROSA'NIN OLDU! TEBRİKLER LIENROSA:) 3 GÜN İÇİNDE MAİLİMİZE DÖNMENİ BEKLİYORUZ! RANDOM SONUCU BURADA:

68 yorum:

Tuğba Arslan dedi ki...

Word of love kitap ayracı püsküllü kod:14058NA
Hayalimdeki düğün uçakta boğazın üstünde sevdiğim insana sonsuza dek onunla olmaya yemin etmek, ardından hezarfende minik bir kokteyl (gerçek olacak olmasıda en güzeli) 1 haziran buyuk gün. bu güzel nikah şekeri düğünüme çok yakışır:)
tubshmemis@gmail.com

empress dedi ki...

Göl kenarında, açık havada, çiçekler içinde evlenmek istedim hep...
Adana'da ağustos sıcağında bu hayalimi gerçekleştireceğim için; misafirlerimize nikah hediyesi olarak vereceğimiz bonbonmarketin çiçeklerle bezeli cherry blossoms bambu tutacaklı yelpazeleri eminim ilaç gibi gelcektir :)

empresstheone@gmail.com

pembe mor alg dedi ki...

meraba
şu an 7 haftalık hamileyim:)
siteye mercimeğimin şansına üye oldum
ama o kadar kararsız kaldımki hepsi birbirinden güzel ne diim şimdi ben ne:))
üye olduğum adres duykuaydin@hotmail.com
şu an cinsiyetini bilmedğim için bi renk seçemiyorum ama nolursa olsun hayalimdeki bebek partim uçuk renklerde olcak....
uçuk pembe uçuk sarı uçuk mavi uçuk yeşil uçuk mor yani lila:)
bonbonmarketin "baby on boar"uzayabilen kalem şeklinde bebk şekeri gibi...:))
bana ve mercimeğime bol şans

Hatice dedi ki...

Ağustos ayında tatlı kızımı dünyaya getireceğim. Hayalimde rengarenk cupcakelerle süslenmiş bir oda, kızıma cupcake kostümü ve tabiki bebek şekerlerim de bonbonmarket'in 25099AS no'lu "Sweet Surprise" Masa Kartlığı,Fotoğraflık Şeklindeki Bebek Şekerlerinden :)

haticelep@gmail.com

Unknown dedi ki...

5 ay sonra dunya gelecek ilk bebegimiz icin hastane ve eve ziyarete gelecek sevdiklerime verilmek uzere Bonbon Market'ten "beach buddies" ve "born to be wild" masa kartliklarini hayal ediyorum :) Lakin balinalara ve deniz altina asik bir insanim (oyle ki fjordlara gidip orcalarla dalmisligim var:)) + 35lik bir anne adayi olarak omrumun sonuna kadar icimdeki asi cocugu yasatacagimi biliyorum :)

Bu arada blogunuzu zevkle takip ediyorum ve de ozellikle bu donemde esinlenip futursuzca fikir caliyorum ;)

Sevgiler,
yaseminolga@gmail.com / @iyiymis

aslı can tavukçuoğlu dedi ki...

merhaba,
Tweet'ini görür görmez yazının sonunu bile okuyamadan heyecanla bonbonmarkete üye oldum ve bebek şekerleriyle hayallere daldım.Yazının devamını da okuyunca bir daha en iyi blogger kimmiş belli oldu dedim :)
7 aylık hamileyim ve sürekli düşündüğüm orjinal bebek şekeri nerden bulurumun üstüne geldi bu post.
uzun düşünme süreci sonrası "born to be wild" hayvan figürlü mumlar tam oğluşumla bana göre dedim.10 kaplan gücündeki tekmeleri ve hiç durmayan kıpırdanışlarıyla daldan dala sallanan maymun misali oğluma, toprak tonlarında ve yeşil yapraklı süslerle hazırlanmış hastane odasında en yakın arkadaşları olacaklar.Bonbon market üyelik mailim aslican1981@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba,

beğendiğim ürün;"Sweet As Can Bee" Seramik Bal Kavanozu Şeklinde Bebek Şekeri
23014WT
26 haftalık hamileyim ve 2. çocuğumu bekliyorum:)
Bebeğim kız.
Hayalim ise doğumun rahat geçip sağlıkla bebeğimi kucağıma almam.Abisi ile birbirlerine çokk düşkün olup sevmeleri.Güzel bir bağ yakalamaları.
üyelik mail adresim: yilmazhamiyet@hotmail.com
hayalimdeki parti ise, pembe, mor ve beyaz tonların hakim olduğu.Huzurlu ve eğlenceli bir parti...:))

Unknown dedi ki...

Hayalimdeki düğünüm kış temalı :) Çünkü bizim için kış çok önemli ilk tanıltığımız ay,ilk sevgili olduğumuz gün hepsi kış aylarındaydı..masalarda minik minik kar taneleri,turkuaz örtüler ve beyaz turkuaz mumlar istiyorum.Önümüzdeki kış bu hayalimizi gerçekleştireceğiz ama nikah şekerlerim "Snow Flurry" isimli 27023NA kodlu süslerden olsaydı her şey tam da istediğim gibi olacaktı :)
İyi ki doğsun BabyBoom :)
Sen kadar güzel anne olayım StyleBoom :))
ilkinnurasar@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Bir ay sonra dünyaya gelecek küçük prensim için hayalimde ki hayvanlar aleminden çıkmış bir oda ve tabii ki ona arkadaşlık yapacak
Kodu: 25072AS
"Born to be Wild" Masa Kartlığı/Fotoğraflık Şeklinde Bebek Şekerleri
ptasin@hotmail.com

Archferda dedi ki...

Hayalimdeki babyshower bir kır partisi şeklinde olacak, Her şey yeşil,beyaz ve sarı renklerinde. çimler üzerine kurulu masalar beyaz tüllerle süslenecek, bebek hediyesi olarak bonbonmarket 23014WT no'lu 'Sweet as can bee' seramik bal kavanozu olacak. umarım!!

adreferda@gmail.com

chora dedi ki...

merhaba boomcum:)
benim de temmuzda düğünüm var müstakbel gelinim şuan..
eşim gemi mühendisi, ben de yıldızlara bayılırım o yüzden temamız deniz yıldızı;)
herşey umarım hayal ettiğim gibi olacak davetiyelerim nikah şekerlerim hatta gelin terliklerim bile deniz yıldızı şeklinde :) masalara da bonbonmarketin "Seaside" Mum Seti Şeklinde Nikah Şekeri (20031YL)yerleştirdik mi olay tamamdır:))
mail adresim ilkemcaliskan@gmail.com

öpüyorum seni mutlu doğum olsun umarım:))

HELYU dedi ki...

Hayalimdeki bebek partisinde pastel tonlar hakim, bebek pastamız pembe, yeşil ve sarı renklerinden oluşuyor. üzerinde yine bu renklerde minik bebekler var. ve tabi kide bu konsepte uygun bebek şekerimizde bonbonmarket'in "Baby On Board" Uzayabilen Kalem Şeklinde Bebek Şekeri. böylelikle herkesin bebeğimi hatırlayacağı bir kalemi olacak. :)


handekarazeybek@gmail.com

bordeaux dedi ki...

çiçeği burnunda anne adayı olarak uçuk renkli, bulut figürlü ve bol balonlu bir bebek partisi yapmak isterim..

ve partimi "Heaven Scent" Pudra Kokulu Cam Mumluk Şeklinde Bebek Şekeri (Ürün kodu : 20066NA)ile süslemek harika olur.

fulyabayram@gmail.com

aysu dedi ki...

Bu yaz olacak düğünüm için o kadar heyecanlıyım ki hep değişik bir anı bırakmış istemiştim misafirlerime ve o nikahlarda dağıtılan şekerlerini neden yemeyiz? yazık değil mi? :)) o yüzden kitap ayracını seçtim, hem onlar kullansın hem de kullandıkça bizi hatırlasınlar. kutusunun üzerindeki kalp şeklindeki kağıda da sevgilim ve benim fotografını koymayı ve küçük bir şeker iliştirebileceğimi düşünüyorum. tatlı yiyelim tatlı konuşalım dimi:)
"Love Story" İpek Püsküllü Kitap Ayıracı Şeklinde Nikah Şekeri
14047NA

aysudagli86@gmail.com

LittleSurpriseGirl dedi ki...

Tam da nasıl olacak da olacak bu düğün diye sevgilimle beyin fırtınası yapıp işin içinden çıkamadığımız bu günde hayalimdeki düğüne yakışacak pıtır hediyeler kazanma ihtimalim beni neşelendirdi doğrusu. Benim hayalimdeki gökkuşağı teması etrafında gezinen enerjik, mutlu, umutlu bir düğün! , Her şey gökkuşağının 7 renginde olacak; asil Fransız danteli gelinliğimin altında rengarenk ayakkabılarım ve yine rengarenk minik çieklerden oluşan gelin çiçeğimle ortalıkta salınacağım:) Konuklarımıza hediye olarak bonbonmarket'in 21031NA no'lu bubbly köpük şişelerinden dağıtacağız ki başta minik gelin ve damatlarımız olmak üzere herkes yeni oyuncaklarıyla eğlenirken, masalsı ambiyansımıza katkıda bulunsunlar:)
İlk defa bir hediyeyi kazanmayı bu kadar çok istedim umarım evren sesimi duymuştur:) Siteye cell_in_sa@hotmail.com adresiyle üye oldum.
Bu arada oğluşuna artık sağlıkla mutlulukla kavuşursun umarım sevgili Boom, konuklarınız da under the sea temalı güzel hediyelerine kavuşsunlar:)
Sevgiler,
Selin

Serra dedi ki...

Yaz başında aramıza katılmasını beklediğim çookkktan biraz fazlaca hareketli, yengeç burcuna dahil olacak bebeğim için hayalimdeki hediye şeker arkadaşları arasından olmalı diye düşündüm. Ahtapot bir sırdaş, deniz yıldızı bir aşk, tombul pembe balık bir arkadaş, Balina ise abisi olsun. Tam da bu nedenle şekerlerim de Bonbonmarket'in “25101AS no'lu Beach Buddies"i gibi olsun
Sevgiler,
Serra
srrdmr@gmail.com

Dawn dedi ki...

"Flip-Flop" Valiz Etiketi Şeklinde Nikah Şekeri
17022BL çok seyahat etmeyi sevdiğimiz için bunu seçtim:)Hayalimdeki düğün güzel bir otelin çimenliklerle dolu bahçesindeki sarı ve beyaz rengin hakim olduğu nikahın ardından bu seçtiğim güzel nikah şekerlerini dağıtıp otelin kapalı salonunda geç saatlere kadar eğlenmek:)siteyede bu mail adresiyle üye oldum sinem_ustundag@hotmail.com

elif dedi ki...

Hayalimdeki bebek partisi sarı ve bej renklerinden oluşan incecik tüllerle süslenmiş bir mekan ve yine soft renklerde hazırlanmış ikramlar ve 18011NA numaralı caydanlık mutfak saati şeklindeki bebek sekerleri!...

elifiseri@gmail.com

Elif Öncü

fundaModa dedi ki...

bundan taaaa ta ta 8 ay sonra bebeğimi kucağıma alacağım. göbeciğime bir uğur böceği gelip kondu. hayal ettiğim bebek partisinde uğur böcekleri sevdiklerimi de sarsın istiyorum o yüzden onlara bonbonmarketin 25054RD nolu ''love bug'' magnetlerinden hediye etmek istiyorum. :))

fundaakalin@gmail.com

burcu dedi ki...

Elegant Orchid Mumluk Şeklindeki Nikah Şekeri 20126pk
Hayalimdeki düğün çingene temalı; harika bir bahar günü harika bir göl kenarında bolca kırmızı güllerin olduğu ve herkesin çıplak ayaklarla dans ettiği, roman dansçılarının olduğu bir düğün organizasyonu :)
burcu.akay@gmail.com

büşra dedi ki...

bu sene içinde gerçekleşecek hayalimdeki düğün yıldızlar altında starry night konseptli.
seçtiğim ürün 25074SV nolu "GOOD FORTUNE" masa kartlığı.hem sevgilimle yakınlaşmamızı sağlayan ve yılbaşlarında ona özellikle yaptığım fortune cookie olmasından hemde her yıldızın herkese bir dilek sunmasını istediğimden bu ürünü seçtim.
busrank@gmail.com
Büşra Neke

Miss Sunshine dedi ki...

Agaclar ve gercek kir cicekleri arasinda , az davetlinin katildigi , bizi yormayan katilanlari skmayan,eglenceli bizbize bir dugun hayal ediyorum . Organizasyonda pembenin hakim oldugu, abartidan uzak , yaz ayina yakisir bir dugun olmali :)

Sectigim urun ;

"Love" Masa Kartlığı/Fotoğraflık (4'lü Set) Şeklinde Nikah Şekeri

11017NA numarali

Bu nikah sekerini , hem kullanisli oldugu icin hem de icinde aski barindirdigi icin sectim .

oykuduman@gmail.com

Öykü Duman

femme chocolat dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
femme chocolat dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
femme chocolat dedi ki...

Son birkaç haftadır sürekli internetten Kate Aspen bakıp duruyordum bu postu görünce çok sevindim:)
beyaz bir Ocak düğünü için, kapalı ortamda adeta kar yağıyormuş gibi bir ortam yaratmak istiyorum. Beeembeyaz, ışıl ışıl, kar taneleri ve gümüş renkle dolu bir hayalim var..27023NA "Snow Flurry" ve bembeyaz tüllerle Boomun bebek şekerleri gibi gümüş renkli nikah şekerleri istiyorum:)
eceoktar@gmail.com

femme chocolat dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
pınar uyar dedi ki...

-kesinlikle bir kır düğünü hayalim var tabi buna uygun mekan bulunabilirse deniz kenarı kumsal da olabilir ama kesinlikle doğa ile iç içe olmalı konsept rengi turkuaz beyaz olsun isterim :))
-"Falling for You" Aromalı Koza Mum (4'lü Set) Şeklinde Nikah Şekeri
20122NA kodlu olanı istiyorum
-gulpinarbahadir@gmail.com

Unknown dedi ki...

Hayalimdeki düğün yemyeşil bir alan, arkamda masmavi bir deniz. Her şey bembeyaz ve renkli çiçeklerle bezenmiş. :) gelenleri çiçekli kapının karşıladığı romantik ve cici bir ortamda olsun.. Vee tabi ki "Something Blue" fotoğraf hazneli bardak altlığı şeklinde nikah şekerlerim de masada duruyoor :)

bahardilki@gmail.com

unutmadan teşekkürler sevgili Boom ve bonbonmarket.com :)

Rana Demir dedi ki...

Hayalimdeki bebek partisi pastal renklerde süslenmiş bir mekanda geçiyor.Masa'da Cupcakeler,etrafta su yeşili,mavi,pembe,sarı balonlar..Ve tabi ki misafirleri unutmuyorum ve Bonbonmarket'ten sıpariş ettiğim 25075NA 'Cute as a Button' çerçeve şeklindeki bebek şekerleri duruyor masa'da...:)
1 ay sonra doğacak olan kızım için hayal ettiğim bebek partisi işte böyle,sevgili BooM!:)

rana-blog@yandex.com.tr

dişi zamiri dedi ki...

Ne güzel bir hediye bu böyle teşekkürler Boom :)

Ben renkli bir hastane odası hayal ediyorum. Bebişim Dünyaya merhaba dediği anda partilemeye başlasın renk renk balonlar, maskeler, makaronlar ve bonbonmarketten 25099AS kodlu rengarenk cupcakeli "Sweet Surprise" bebek şekerlerim olsun :)

Sevgiler..

glgn.shn@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Bu postu gördüğüm an aa bu bir işaret olmalı dedim içimden çünkü nikahım 30 Nisan'da olacak ve ben işim gereği uzaklardayım henüz nikah şekerini bile seçmemiştim :) düğünümde yazın olacak tayin için nikahım önce olmalı :(( ilk başlarda bu duruma üzülsemde "Lace" Dantel Görünümlü Bardak Altlığı Şeklinde Nikah Şekeri
(kod: 27069NA) sayesinde çok sade ama şık bir nikahla deli gibi aşık olduğum adama sonsuza kadar evet diyeceğim o mutlu anlarda bizleri de yalnız bırakmayan sevdiklerimize bizim aşkımızın saflığını resmeden bu harika şekerleri vererek unutulmaz bir an yaşamak, yaşatmak istiyorum!

Sevgiler Canan
cymcmc@gmail.com

evdeHayat dedi ki...

Doğumuma 10 haftadan az bir zaman kaldı, heyecan içerisinde hastane odası süslerimi ve bebeğimin vereceği hediyeleri arıyordum, aklımdaki onca güzel fikir için pek fazla alternatif bulamamıştım; neyse ki bonbonmarket'ten haberdar oldum.


Ay Dede, benim çocukluğuma dair çok güzel hatıralar çağrıştırıyor. Oğlumun da aynı hayallerle büyümesi en büyük isteğim.
Odasını ve çoğu detayını Ay Dede şeklinde düşündüğüm oğlumun, hastaneye gelen ilk ziyaretçilerine "Over the Moon" Ay Şeklinde Kitap Ayıracı Şeklinde Bebek Şekeri (14028NA) hediye etmesini düşlüyorum. Küçük bir Prens'e yakışır naiflikte, ince düşünülmüş bir hediye olacak.


evdeHayat dedi ki...

atlamadan, e-posta adresim: evdehayat@gmail.com


cingifilli dedi ki...

Öncelikle Minik Boom'u merakla beklediğimi belirtmek istiyorum.Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Annelik gibi harika bir duyguyu 6ay önce tatmaya başladım.Bebeğimle 6ayı geride bıraktık.
Doğumum bir gece yarısı aniden oldu ve beklenen tarihten 20gün önce olunca hayal ettiğim bazı detaylar eksik kaldı.
Şimdi ise dişi çıktı ve diş partisi yapacağım.Açık havada yeşilliğin bol olduğu bir yerde baharın tadını çıkarıp şık masalar hazırlayıp misafirlere minik hediyeler vermeyi düşünüyorum.Hediye olarak kalıcı birşey olmasını istediğimimden minik oğlumun güzel bir fotoğrafını ekleyip çerçeveler tercih edeceğim.O nedenle bonbonmarket'e üye olup 'Cute as a Button'yuvarlak bebek çerçevesine(25075NA) talibim:)

Mutlu günler diliyorum.
Sevgiler...

Funny Me dedi ki...

Merhaba,
Böyle bir sayfayla bizi tanıştırdığın için öncelikle teşekkürler.
Siteye hemen üye oldum (gokceseyda@hotmail.com)

Her bir ürün ayrı ayrı hayallere dalmama neden olsada beni benden alan ürünü açıklayayaım.
Hayalimdeki bebek partisi açık yeşil ve kırık beyaz, açık havada çoçuklara yönelik bir sürü aktivitenin olduğu biz büyüklerinde huzurla dostlarımızla sohbet edebileceğimiz bir mekan, masaların üzerinde bonbonmarket'in kimsenin kullanmaya kıyamıyacağı bir tane daha alsam ayıp olur mu diye düşüneceği 18015NA nolu Baby On Board Uzayabilen Kalem Şeklinde Bebek Şekeri.

Ah keşke şans bana gülse
şeyda
gokceseyda@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Boom bu hediye bana çıkacak inanıyorum..

Eylül gibi düğünümüzü planlıyoruz. Herşeyi çok sade ve düz seven bir insanım. Düğünümde herşeyin beyaz olmasını hayal ediyorum. masaların üzerinde küçük gümüş pırıltılar olabilir diye düşünüyorum. masaların ortasındaki bembeyaz çiçeklerin arasına saklanmış gümüş teller belli belirsiz. Nikah şekerimin de kalıcı ve her kullanıldığında akla müstakbel eşimle benim geldiğimiz bişey olmasını istiyorum. "With this ring" 27064NA kodlu bardak altlıkları da tam benim aradığım gibi.

esra_imren@hotmail.com

Ebru dedi ki...

Merhaba Boom,
Hamilelik sürecini büyük bir hayecanla seninle birlikte takip ettik. Minik boom' u merakla bekliyoruz. Benim hayalim bir bebek partisi, oğlum doğmadan önce rengarenk balonlar, minik minik hayvan figürleri ve born to be wild' in kartlıklarıyla süslediğim odasında tüm ailemiz ve sevdiğim arkadaşlarımla büyük ve eğlenceli bir parti hayal ediyorum.
Sevgiler,
ebrusanda@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Hayalimdeki düğün yeşillikler içinde beyaz, somon ve yeşil süslemelerle Haziran ayında gerçekleşecek. Masalarımızda da misfirlerimize hatıra kalacak "Calla Lily Elegance" bulunsun istiyorum.

basakkaya2004@gmail.com

siskoysamgunahimne dedi ki...

Tatlı kızıma 33 haftalık hamileyim. Onun için hayal ettiğim bebek partisine pembe ve sarılar hakim. her yerde uçuş uçuş tüller, balonlar. etrafta pudra kokusu ve tabiki hediye olarak "Heaven Scent" Pudra Kokulu Cam Mumluk Şeklinde Bebek Şekeri meltem.kul@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Ne yakında düğünüm var ne de bebek bekliyorum. 3 yaşına girecek oğlum için şansımı denemek istiyorum. İki senedir çok istediğim halde oğluma doğum günü yapamadım. Bu sene en büyük hayalim oğlum için hayvan temalı bir doğum günü yapmak ve gelen misafirlerimize "Born to be Wild" Masa Kartlığı/Fotoğraflık (25072AS)hediye olarak dağıtmaktır.
Teşekkür ederim

Öznur Doğan

Emreayaz dedi ki...

Slm bom bomlar 35 haftalık oğluma Hamileyim ve hayalim bahçemde Neon renklerde tüllerle susleyip deger verdigim sevdiklerimle zevkli anlar yaşayıp bu anları cok cici cerceveler (( cute as a button ) yuvarlak fotograf çerçevesi şeklindeki bebek şekerlerini hediye etmek isterim. Kod numarası 25075NA. oznur__ayaz@hotmail.com sevgileeeeerrrr

tupper dedi ki...

Elifimiz sıcak bir yaz günü dunyaya gelecek inşallah o yüzden partisinde buzzzzzz gibi limonata dondurma ve cupcake olacak! Hediyemiz de cupcake olsa güzel olur diye düşünüyorum.
Sevgiler,
Kocaozn@gmail.com

ece ince dedi ki...

heyoo süper eğlenceli hediyeler :) siteye baktım kendimden geçtim:) ve milyon yere haber vermeye başladım böle böle bi site var girin görün diye :) teşekkürler boomcum bizi bonbonmarket.com ile tanıştırdığın için...
Ayrıca oğluşunu, minik su kaplumbağanı sağlıkla kucağına almanı dilerim:)

şimdiii gelelim benim düğünümee..
Deniz kenarında çimenlerin üzerinde bir kır düğünü...
Masalar sandalyeler beyaz, üzerlerinde kocaman kaselerde kırmızı yeşil elmalar olucak. Tepeden renkli fenerler sarkacak..
ayaklarımda mor converselerim, elimde mor kurdelayla süslü çiçeğim olucak... Davul zurna çalıcak, zeybek oynanıcak, Dj eşliğinde kudurulacak...
Tabi düğün Marmaris' te olacağına göre bunların hepsi palmiye ağaçlarının altında olucak.
E o zaman konsepte en uygun seçenek 28055NA kodlu Palm Trees olucak :)

siteye handeeceince@hotmail.com adresiyle üye oldum:)

Sevgiler :)

Unknown dedi ki...

sevgili boom,
öncelikle yakında doğacak olan sevgili oğlunu sağlık, sıhhatle kucağına almanı diliyorum.
Şuan itibariyle 30 hafta 3 günlük hamile bir erkek bebek anne adayı olarak tabiki ilgim tamamen bebek şekerleri konusunda araştırma yapmak. öncelikle hayırlısıyla sağlık ve sıhhatle kolay bir doğum ile inşallah haziran 16 gibi aramıza katılacak olan sevgili oğlum Görkem Utku için deniz temalı bir parti bunun içinde 25101AS kodlu sevimli deniz hayvanlarını hayal ediyorum. Beyaz rengin hakim olduğu şık bir masa, krem rengi, açık mavi, sarı ve pudra balonlar, rengarenk cup cake'ler, özenle hazırlanmış bir masa ve ikramlar, yelkenliler, şık bir dilek ağacı, tüm sevdiklerim ve pusetinin içersinden bizlere pırıl pırıl gözleriyle bakan sevgili oğlum.

Kazanan arkadaşa hayallerini gerçekleştireceği çok güzel bir parti diliyorum ve hayırlı olsun diyorum.

Şermin akgümüş ceylan olarak siteye üye oldum.

Unknown dedi ki...

Bunlar çok güzel Boom. Teşekkürler. :)
Hayalimde karnaval temalı bir düğün var. Misafirlerimizi, evlerine bu güzel eğlenceden hatıra olarak yanlarında götürecekleri isim yazılı mumluklarla karşılamak çok güzel olacak. Benim seçimim "Chalkboard" Cam Mumluk (4'lü Set) Şeklinde Nikah Şekeri. E-mail:ilgitt@gmail.com

alsi dedi ki...

Merhabalar Boom,
gerçekleşmesine sayılı günler kalan düğünümüz , sarıyerin tepesinde doğanın mavisine ve yeşiline düğün konseptimizin güneşin renkleri olan turuncu ve sarının kombinasyonuyla eşlik ettiği , misafirlerimize hazırladığımız ufak sürprizlerimizle peri masallarındaki gibi rüya düğünümüz için müthiş heyecanlıyım. şu sıralar arayış içinde olduğum nikah şekerleri için sizi bir arkadaşım önerdi ve heyecanla sayfanızı inceledim. 1 haziranda gerçekleşecek olan hayalimizdeki düğünümüzün sizin WORDS OF LOVE ( 14058NA) şekerlerinizle daha da renkleneceğini düşünüyoruz.
tatlımı tatlı nikah şekerlerinizle bu masalın bir parçası olmanız dileğimle.

üyelik mail adresim:
sinem.dagli@ics-group.com.tr

kucak dolusu sevgiler.

bahardirim dedi ki...

ağustos ayında evleniyorum. deniz kenarında havuz başında gerçekleşecek, pembe-lila-beyaz tonlarında süslenmiş düğünümde sıcaktan bunalan misafirlerim için 22030BK kodlu yelpazelerden dağıtmak isterdim

bahardirim@gmail.com

Tuğba dedi ki...

Bu yaz evleniyorum ve düğünümün görkemli bir sarayda eski avrupayı yansıtan barok stilinde ihtişamlı bir şekilde olmasını isterdim ve davetlilerime black baroque nikah şekeri çerçevelerden hediye etmek isterdim (ürün kodu 25067BK)
dr.tugbasertkaya@hotmail.com

Bir İkizlerin Günlüğü dedi ki...

Merhaba,

Gün itibariyle 32. haftalık hamileyim. Doğacak oğlum için orjinal birşeyler arayıp durduğum anda tesadüfen yazın çıktı karşıma. bloguna da bonbonmarket'e de bayıldım. Benim hayalim sade ama şık bir hastane odası.Eğer şanslı kişi ben olursam A STAR IS BORN kitap ayracı şeklinde bebek şekeri, yıldız şeklinde büyük bir iki balon, ve ortası yıldız desenli bardak, tabak ve peçeteler. umarım a star is born temasını gerçekleştirebilirm:) üye olduğum mail adresim birikizleringunlugu@gmail.com

Unknown dedi ki...

10 haftalık gebeyim ve yüzümde gülümsemelerle gebelik ve sonrası ile ilgili herşeyi takip etmeye çalışıyorum.
Hayalimdeki bebek partisi için mekan taş evin ormanlık bahçesine bakan oda, dantel perdelerden içeri güneş ışığı sızıyor ve beyazlar giymiş bebeğim güneşe bakamadığı için gözlerini kısmış sadece bana bakıyor :)İçeride ferah bir temizlik kokusu var.En sevdilerimiz bizi en sevenler zaten uzun zamandır bekledikleri bebeği görmek için çoktan gelmişler bize.Ben ve bebeğimle sürekli fotoğraflar çekiniyoruz ve tabi ki bu fotoğraflar hep gözümüzün önünde olsun diye bebeğim, onlara biraz da şımararak 'cute as botton' resim çerçevelerini hediye ediyor...
ladyesin@hotmail.com

derya dedi ki...

A Star is Born! 14059NA

minik kuşum oğlum hayatımıza hoşgeldin. senin için senin gibi benzersiz, bahar, mutluluk ve huzur temalı bir parti hayal ediyorum. ve uzun aramalardan sonra en önemli ayrıntı olan şekerlerini buldum.
sen benim ve babanın yıldızısın. bunun için A Star is Born! 14059NA
aradığım bebek şekeri :)
e-posta: deryadogus@hotmail.com

hnf dedi ki...

hamileliğimin henüz 9. haftasındayım. şu sıralar hayatımın en güzel baharını yaşıyorum. bebeğim için pastel tonların hakim olduğu, bol çiçekli bir parti teması düşünüyorum. bal kavanozlarının hayalimdeki partiye iyi gideceğini düşünüyorum.seçtiğim ürün "Sweet As Can Bee" Seramik Bal Kavanozu Şeklinde Bebek Şekeri.
aydemirhanife@gmail.com

Nastasya Filippovna dedi ki...

sevgili boom,senı sesız sedasız takıp edenlerden sadece bırıyım.işaretlere inaniyorum hayatta babyboomun sekerlerını paylastıgından berı bebek ıstıyorum)) Ve hayalım bır babyshower partısı yapmak,bembeyaz bır yerde masa ortusu ve peceteler ucuk pembe pastam mınık kusların oldugu 3 katlı bır pasta ve tabıkı hedıyelerım THE NEST EGG mınık yumurtalar))21038PK email zelihaozdemirrr@gmail.com

Dekor Opucugu dedi ki...

Hayalimdeki bir bebek partisi kiz olsada erkek olsada kalbler icinde olmasi :) Kalp Balonlar, kalp seklinde pastalar ve tabiki süslemeler... Bebek sekerlerini pek de sevmedigim icin Misafirlerime bu kalpli ani hicbirzaman unutamasinlar diye, onlara giderken Kalbimin bir parcasini vermek olurdu... eee bunuda anca 13030NA kalp seklinde olan ölcü kasiklari yapabilir, kullandikca bebisimle beni hatirlasinlar diye :)

Üyelik: cigdem_ucar@hotmail.de

mugus dedi ki...

Minnoş Kızıma kavuşmama son 5 haftam kaldı. Hayalimde rengarenk kalpli süslerle süslediğim hastane odamda ve evimde ziyaretime gelen misafirlerime sevgilimle aşkımızın meyvesi kızımız adına uğur böcekli magnetler ve bebek şekerleri hediye edebilmek.
e-posta:mugepekcan@gmail.com

Shopaholic dedi ki...

Bu çekilişe bayıldım Boom! Evliliğime 1 buçuk ay kalmışken ve nikah şekerim öyle mi olsa böyle mi olsa diye dertlenirken tam benim için hazırlanmış sanki! :)

Hayalimdeki düğün oldukça romantik, sade ve şık detayları olan, baharda olacağı için bahar çiçekleriyle sarılı-turunculu-pembeli süslenmiş masalarda, gelen herkesin çok eğleneceği kalabalık bir düğün.

Bu romantik ortama hem aşk dolu detayları hem de işlevselliği seven biri olarak 11003NA kodlu Key To My Heart şişe açacağı çok uyar bence. Bu hediyeyi hem herkes almak ve evine götürmek isteyecek, hem de işlevselliği nedeniyle kimse atmayacak ve her evde bizden bir hatıra kalmış olacak. Kalbimizin anahtarı olması da cabası, kesinlikle çok tatlı! ♥

Mail adresim: shopaholic.ny@gmail.com

Sevgiler.. :)

serella dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Kızımın doğum günü planları yaparken sizede hayalimdeki doğum gününü yazmak istedim

Kızım için hayal ettiğim doğum günü pembeler içinde vekır ortamında sinderalla konseptinde bir balo. Bu seçtiğim

"Words of Love" İpek Püsküllü Kitap Ayıracı Şeklinde Nikah Şekeri
14058NA
Bonbonmarket hediyelikleri ilede katılanları mutlu edebilmeyi umut ediyorum..

ebrusoylu86@gmail.com
Sevgiler....

Ze dedi ki...

4 ay sonra doğacak oğlum için parti hayalimde pudra renkte bir elbise icinde ben kucağımda maviler icinde oğlum, en sevdiğim ailem ve arkadaslarım yanımda sahil kenarında bir parti var. Bu partiye de heaven scent 2066na yakışır, konuklarıma şahane bir parti hediyesi olur.
Sevgiler
Zeynepcet@gmail.com

ceylo dedi ki...

Boom ben de senin gibi bir erkek bebiş bekliyorum 1,5 ay sonra gelecek nşallah:))

bonbonmarketin, "Heaven Scent" Pudra Kokulu Cam Mumluk Şeklindeki Bebek Şekerine bayıldım...Uçuk mavi,beyaz ve gri tonlarının hakim olduğu bir dekorasyonda oğlumun kırk mevlitinde misafirlere diş kirası olarak hediye etmeyi planlıyorum...

herkese bol şanslar...

cgazelle2002@yahoo.com

ruyaabca dedi ki...

Büyükada'da manzarası müthiş bir otel düğün sabahı herkes buluşur erkenden gelinir kahvaltı masasında müstakbel es ve benim adım yazan miniminnacık bal ve reçel kavanozları yanında ise bonbonmarketin "Vintage Reserve" Şişe Mantarı Saplı Tereyağ Bıçağı Şeklinde Nikah Şekeri 25068NA No ''lu :)) hediyelerimiz e kahvaltının mutlulukla bir alakası olduguna göre müthiş düğün sabahı daha tatlı geçemez dimi :))
Mail adresim nasilamaya@hotmail.com
Rüya :))

ikbal dedi ki...

ahhhhhhhh boom ne güzelliklerle tanıstırdın bızı sayende bebişime neler aldım ne guzel bebek alışverişi siteleriyle tanıstım teşekkürler...

oğluşuma kavuşmama 3 ay var inşallah ve kavusmamızın şerefine temamız tertemiz ,oğlum gibi mis kokulu olmalı pastel sarılar,turkuazlar ,toz maviler,beyazlar,uçuş uçuş tüller ,mumlar olmalı...tıpkı rüyalar aleminde gibi olmalı herşey çünkü o gün benim uyanmak istemediğim en güzel rüyamın başlangıcı olmalı...

o yüzden de"B is for BABY" mumlar beni benden aldı,temamın baş tacı olmalı...

bonbonmarkete üye oldum üye mail adresim;
ikb_pek@hotmail.com

teşekkürler bizi bu guzelliklerle buluşturdugun hayallerimizi gerceklestırmemıze yardımcı oldugun için...

IReeM dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Zeynep Şeker dedi ki...

Ben hayalimi paylaşmayı unutmuşum hemmmenn paylaşayım:)

Hayalimdeki düğün tammm bir eski zaman İngiltere aşığı olduğum için Londra geçiyor. Ortancalarla ve lalelerle dolu bir İngiliz saray bahçesinde... Ben sade gelinliğim, elimde renkli çiçeklerim ve kolumda canım babamla birlikte yeşilliklerin arasından bembeyaz sandalyeler ve süslerle döşenmiş bahçeye yürüyorum. Sonrası malum, sabaha kadar herkes kahkahalar atıyor, renkli ışıkların eşlik ettiği eğlence bitmiyor:)

Hayalimdeki bu düğüne de tabi kii Bonbonmarket'in "Express Your Love" Elegant Nikah Şekeri Kutuları eşlik ediyor.

Yani inşallah :)

Sevgiler,
Zeynep

zynp_seker@hotmail.com

nsysr dedi ki...

Merhaba;

Doğumdan sonra bizi ziyaret edeceklere hediye etmek için "Gold Kissing Bells" 12008GD i çok sevdik.

Doğacak oğlumuz Çınar,eşim Alper ve ben Neşe'nin adlarının baş harfleriden oluşan hediye herkes için eğlenceli olacağı gibi bir de bizim için anlamlı olacaktır.


Yeni gelecek bebeğimizle etrafa ses, neşe dolacağından aslında durumu özetleyen bir hediye de olacaktır :)

hastane odasının kağısına konacak kapı süsüne ve evde hazırladığım tavan ponponlarına çanları eklediğimizde temamız tamamlanmış ve uyum içinde olacaktır.

düşüürken bile insanın içi kıpır kıpır oluor :)

nsysr dedi ki...

yoruma mail adaresimi eklemeyi unutmuşum :(

eseysr@gmail.com

Unknown dedi ki...

Merhabalar öncelikle,
bu şansı bize tanıdığın için çok teşekkürler.Baby aspen tekstil ürünlerine hayran biri olarak inanılmaz mutluyum bu hediye için....
30.HAFTAMIZDAYIZ BEN VE MİNİK FINDIK KURDUM...
Bahar kokularının hakim olduğu bembeyaz sade orkidelerle bezenmiş,küp şeker şeklindeki kutularda ikram edilen mumlarlarla birlikte uçuşan bembeyaz balonlarların eşlik ettiği şık hastahane odasında misafirlerimize hoşgeldin diyeceğimiz o günde ''its about time.baby is brewing'' temalı sıcacık bir ürünle karşılamayı hayal ediyorum.
bonbon marketeki e-posta adresim:ayikpinar@gmail.com
Ad-soyada Pınar AYIK
Miniğim 30 hafta boyunca bize şans,iyi dilekler ve umutlarla beraber güzel gülücükler sundu.
Şimdi de bize şansıyla bu güzellikleri yaşatacağını düşünüyorum...

Hediyen için koskocamannnn teşekkürler.
BONBONMARKET
koskocamannnn teşekkürler
STYLEBOOM.
Sağlıkla ve mutlukla bebeğine kavuşman dileklerimle.
Bir anne adayından diğer anne adayına bütün iyi dilekler ve dulara gitsin....

LienRosa dedi ki...

Hayalimdeki düğün bir nehir kenarında, kocaman bir ağacın altında, dallarından sarkan inci ve aynalardan oluşan küçük parıltılar saçan boncukların yanında süzülen açık pembe kurdeleler altında, ayakta gerçekleşen bir nikah töreni ile başlıyor. Öyle güzel düzenlenmiş ki ortam, herkes rahatça herkesi görüyor. Taze çiçekler her yerde,dallarda uçuşan kurdeleler her resimde dikkat çeken bir fon oluşturuyor, herkes pek mutlu.. Ben, müstakbelimle hiç oturmuyorum, hep bir muhabbet, hep bir dans hali.. çimenlerin üzerinde sevdiklerimizle gülüşmekle sarılmakla geçiyor gece...

Düğünüme 5 ay kala, hayallerden çok gerçeklere yakınsayan ama çok güzel olacağına tüm kalbimle inandığım büyük günüme bu sürprizle tat katmak çok hoş olurdu herhalde:)

teşekkürler Boom!!!

seçtiğim ürün: "Love Story" İpek Püsküllü Kitap Ayıracı Şeklinde Nikah Şekeri

Mail adresim: basakgumustekin@gmail.com