2 Nisan 2013 Salı

NİSAN | "Üç"leyelim


Umarım dün en sulusundan 1 Nisan şakalarını kazasız belasız atlattınız. Nisan takvimim aslında milat gibi bir şey, ikiyken üç olacağız:) 12 Nisan itibariyle bizim oğlan her an ta-taaa yapabilir. Acaba Koç mu olacak, Boğa mı (sanki tüm mesele bu da:p) Şimdiye kadar beni Koç erkeğinden biraz korkuttular, Boğa erkeğini ballandırdılar. Sizce?

24 yorum:

sebnemsblog dedi ki...

O sizin minik, tatlı, ballı, şirin, oğluşunuz olacak, size her hali mükemmel gelecek:) denedim oradan biliyorum, ikiz oğluş annesi olarak:)

sevgiler:)

NAR dedi ki...

Ne demişler? Boğa erkeği klastır, koç erkeği zordur :) benim bildiğim ikisi de lükse düşkündür ve accayyipp inatçıdırlar:)Amaaa böylesi bir ana-baba tarafından yetiştirileceği için mükemmel bir birey olacağına şüphem yok!
Ayrıca doğuma az kaldığına inanamıyorummm! Heyecanlandım şimdi..Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Herşey çooook güzel ve rayında ilerlesin!
Fakat uzun bir süre ayrı kalıcam senden:(

Duygu Senyurek dedi ki...

benim eşim koç zor bir burç ama dünya iyisi=)ve ailesine çok düşkün
eminim sana şık olacaktır=)

LienRosa dedi ki...

Boom, bence koç erkeği açık ara farkla önde.. benim babam koç ve en kral erkek burcu kanımca.. dışa dönük, rahat, eğlenceli, sorumluluğunu bilen, kariyerine düşkün.. boğanın aksine sevgisini de çok gösterebilen bir burç.. bence tabi:)
her türlü süper bir bebek olacak zaten, böyle sıradışı, imrenilesi, örnek alınası bir anneyle..
öpücükler..

LienRosa dedi ki...

Boom, bence koç erkeği açık ara farkla önde.. benim babam koç ve en kral erkek burcu kanımca.. dışa dönük, rahat, eğlenceli, sorumluluğunu bilen, kariyerine düşkün.. boğanın aksine sevgisini de çok gösterebilen bir burç.. bence tabi:)
her türlü süper bir bebek olacak zaten, böyle sıradışı, imrenilesi, örnek alınası bir anneyle..
öpücükler..

minikkus dedi ki...

valla koç burcunu bilmem ama boga burcu erkeginin huysuz ve dengesiz oldugu konusunda cok ciddi datalarım var:D
aman nolcak be boom, koç yada boga, baktın huysuz bi adam olarak büyüyo, kırarsın boynuzunu bişiciği kalmaz heheeh :D

Adsız dedi ki...

Koç erkeği çok çok zor, inatçı ama doğrularından şaşmayan biridir (babamdan biliyorum)

gooogoook dedi ki...

Koç erkeklerinin herşeyi anlık olabiliyor, bir anda mutlu bir anda öfkeli ruhsal durumlar arasında hızlı geçiş görülebiliyor, bununla birlikte sakin Koç erkeğini de gördüm. Öte yandan ben Boğa kadınıyım. Boğa bebekleri karınları doyduğu sürece fazla sesleri çıkmaz denir. Öte yandan Koç insanının anlık çıkışlarının yanında Boğalar ise öfkelerini içlerine atarlar, biriktirirler. Genelde nazik davranmaya çalışırlar, hemen kalp kırmak istemezler. Öte yandan Koç insanları şanslı olur, çünkü doğumlarıyla birlikte güneşleri asalet kazanmıştır. Şansları buradan gelir. Güneş Koç burcunda Yücelir çünkü. Koçlara şanslı demeleri bundandır. Hayata erken atılıp erken evlenmeyi düşünebiliyorlar Koçlar. Boğaların tam tersi birçok işleri ağır fakat sağlam adımlarla ilerler. Neyse daha uzatıp sıkmak istemem, her burcun ayrı güzel; artı veya eksi yönleri oluyor çünkü hayat böyle güzel belki de; herşeyden önce hayırlı bir evlat olmasını dilerim. Güzel yetiştirileceğinden şüphem yok. Sağlıklı mutlu, güzel günlere doğsun inşallah.. Sevgiler.

Unknown dedi ki...

şeker misin sen ya amanııııınmış :)) hadi boom doğur da görelim senden daha da şeker olacak oğluşunu :)

bu arada kocam diye demiyorum koç erkeği candır hehe :) ben de bi kova olarak olaylara mantıksal yaklaşımda kendisini çok destekliyorum :) bence olur yani sizde de koç-kova :) yalnız evet bazen biraz inatçı yahu!!!

öperim göbecikten

Happiest Bride dedi ki...

Oyyy hoşgeliyor minik ayak :)
Boğa erkeğini de koç erkeğini de çok iyi bilirim, ikisi de harika bence :)
Evet zordur koç, boğa da inatçı ama iyidir ikisi de, severim ben çok, hele bir de bebek olunca yerim ayakları, elleri :)))

reha dedi ki...

Benim oglumda boga bende ikizler olacak diye korkmustum..bogalar sakin oluyo daha uyumlu gerci oglusum daha bir yasina girmedi bile:)galiba normal dogum yapicaksin boom..hayirlisi ins her sey gonlunce olur..

reha dedi ki...

Benim oglumda boga bende ikizler olacak diye korkmustum..bogalar sakin oluyo daha uyumlu gerci oglusum daha bir yasina girmedi bile:)galiba normal dogum yapicaksin boom..hayirlisi ins her sey gonlunce olur..

Adsız dedi ki...

boom keşke bize hamileliğinle ilgili bi yazı yazsan bulantın kusman oldumu kilo aldınmı verdinmi nasıl geçti bunlardan bahsetsen

Adsız dedi ki...

Bizim kızımız da 10 nisanda geliyor ve koç burcu olacak. Hayırlı doğumlar diliyorum:)

Berna'sStreet dedi ki...

Boğa erkeği lüksüne , rahatına düşkündür , aynı zamanda tembeldir de ... oturduğu yerden iş buyurmayı pek sever . Ama çok iyi insanlar genelde , hiç kötüsüne rastlamadım ;)

Nihan-Mimar annem dedi ki...

sağlıkla gelsin paşa :) kızım koç ilk gün dediğim dedik kestiğim kestik .P hep ön plana çıkacak falan filan, 2 yaş bunalımının da göstergesi bunlar tabii :)) öptüük
nihanni.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Eşimden biliyorum ki, boğa erkeği candır<3 Tek kötü yanları bazen inatçı olmaları ama karşısındaki inatlaşmayınca hemen yumuşarlar:) Ben oğlak olduğumdan boğanın boynuzunu yani inadını kırıyorum gerçi vız gelir bana ama:P Sağlıkla gelsin<3

Lady_Lawyer dedi ki...

koç olsun boğa olsun hiç fark etmez :) sağlıkla doğsun en önemlisi o :)

fundaModa dedi ki...

sevgilim boomcum; malum yakın zamanda çookk yoğun olacaksın. ondan önce bizi hamilelik sürecinde ne yedin ne içtin, ne kadar kilo aldın, prensiplerin nelerdi, bilgilendirsen?? şööyle okumaya doyamayacağımız bi post hazırlasan... nasıll mutlu olacağızz...:D

Ezgi dedi ki...

Sevgili Boom,

Tam Koc ve Boga burcu icin ayri ayri cesitli seyler yazicaktimm ki sona dedim amaaan babyboom saglikli olsun, cok aglamasin,annesini yormasin, uslu bebek olsun da artik hangi burc olursa olsun :-)

Seda dedi ki...

ahahahha takvimdeki AMANİİİİİN yazısını yeni gördüm boom ! keep calm and say yusufyusufyusufyusuf xX

Adsız dedi ki...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)) babam boğa burcu ve şans budur ki yakında düğünüm var bir boğa burcuyla :))) zor,dediğim dedik insanlardır fazlasıyla :) iyidir hoşturlar ama fazla zorlar be boom :))

Adsız dedi ki...

tabi kii boğa erkeği boğa erkeği de kadını da ayrı bir sevdiğini kollar,fedakar,sabırlı,az tembel ama dakati çok yüksek,yemek yemeyi,yapmayı sever de daha neler neler..

*STYLEBOOM* dedi ki...

@sebnem kayaol tecrubeyle sabit diyorsunuz:))

@nar oo ayrıntılı bir yorum, tesekkurler:))

@duygu ne güzel:))

@lienrosa ah ama babadan torpi var çok net:)) baba gibisi yok ne de olsa:))

@minikkus heheheh aynen:))

@gooogoooook şanslı olsun şanslııı:) teekkurler ayrintili yorum için:))

@pinosh ooo bak şimdi ilgimi çektin. koç-kova olur diyorsun:))

@happiest bride :)) her hali bana güzel ne de olsa:)

@reha evet normal istiyorum, umarim olur:)) cok tesekkurler. senin minnos da cok minnos cok tatliymis:)

@adsiz evet o kadar haklısın kii. aslında bunları yaşamadım o yüzden herhalde çok da önemsemedim.

@adsız size de:) tesekkurler

@bernas street ay babası yetmiyodu olamaz! :p

@nihanni nisanni eheheh:) korkutmayalımm

@adsız :)) iş bende bitiyor yani:))

@miss lawyere tabiii ki, umarım umarım. işin geyiği işte:)

@funda moda bu konuda çok baskılar var, yapmam lazım evet:)

@ezgi hah işte o burç çok güzelmiş anlattığın:))

@seda ş ahahah evet işte hissiyatımın özeti o!

@adsiz aaa bak bunu ilk defa duyuyorum:)

@adsiz ooooo:)