25 Kasım 2009 Çarşamba

AYAKKABI | Christian Louboutin Ilkbahar 2010 Koleksiyonu

Hanımlar fazla kelam etmeden sizi bu sanat eserleriyle baş başa bırakıyorum! Sizce de Jennifer Lopez'in Louboutin'leri için bi şarkı yapıp albümüne koyduğu kdar yok mu:))


8 yorum:

Doorstepping dedi ki...

İlki için bir şey diyemeyeceğim ama 2. ve 3. koşar :D

aysegul in ny dedi ki...

zorla seytana mı uymak lazım dolabımda bırtane bunlardan olması ıcın:((

Unknown dedi ki...

sondaki turkuaz çok güzel gözüktü gözüme:)

Adsız dedi ki...

ya ben zevksizim ya da bunlarin cogu cirkin, turk kadininin zavalli marka hastaliginin apacik ornegi. en bastakini kirmizi tabani olmasa hangi zevk sahibi kadin alir?????

*STYLEBOOM* dedi ki...

@hanımlar ben de birçoğuna bayıldım doğrusu, bu yaz versace, luella, galliano ve miu miu'dan sonra maestro da gösterdi ki neşeli, colorblock ayakkabılar ve yuvarlak burunlar moda olacak! ay hatta bu yorumu ekleyeyim ben yazıya:)

@adsiz: bize bunu yapmayin lutfeeen:)) ben ki louboutin'e brian atwood ya da jimmy choo'dan sonra soyle bi donup bakarim burada ozellikle birinci fotodaki 2. ve ikinci fotodaki 2. ayakkabılara bayıldım! ama iste bir kez daha kanitlaniyorki "zevkler ve renkler" :)

Drama Queen dedi ki...

Üçüncü ve alt sıradaki ikinci altın rengine bayıldım. Lakin bir klasik siyahını alana kadar neler çektim. Daha yeni düze çıkmışken reva mı tanrım:))

aysegul in ny dedi ki...

@adsız: türk kadınının marka cılgınlıgı ve bu konuda kı bılıncsızlınde hemfıkırız ancak bır gercek vardır kı louboutin su anda butun dunyadakı kadınların ayagında olan hatta gercekten rakıbı olmayan bır ayakkabı markası konumundadır sadece ve bu tabanından degıl ayakkabıların tasarımları,
ayaktakı durusları ve rahatlıgıyladır ayrıca bır dıger gercekte sudur kı bu adamın ny'da bıle yalnızca kucuck bır dukkanı vardır, hıc bır reklam gıderı yoktur, hıc bır kampanyası yoktur son bır yıla kadar ozellıkle ve dunyada mılyondolarları olan kadınlarında dolaplarındadır, senın benım gıbı kadınların da ruyalarındandır....

Blogsahibesine:tutamadım kendımı cevap vermek için kusura bkmazsın umarım ve bloglarda ınsanlara elestırı yapanlar ısımlerını acıklamalılar dıye dusunuyorum kı fıkırlerımızı kımlerle paylastıgımızı bılelım dımı ama....

Handezen dedi ki...

Sadece kendime minik güzel Louboutin bebekleri alabilmek için hırsla çalışıyorum desem? :)))