4 Kasım 2009 Çarşamba

COVER | Aralık Kapakları-2-



Aralık kapaklarını Victoria Beckham'la açmıştık, birbirinden güzel kapaklarla devam. Favorim her zamanki gibi bomba bir kapakla V, rocker Natalie Portman kapakta. MARIE CLAIRE genç bir kapak yapmış, Blake Lively kapakta; Amerikan HARPER'S BAZAAR ise Twilight çiftini birlikte kapağa taşımış, Robert Pattison ve Kristen Stewart; ELLE'de senenin makyaj trendi kedi gözü eyelinerlarıyla sevimli, sempatik, altın kız değil vahşi bir Kate Hudson var. Twilight Robert Pattison bu ay kapak zengini, bu defa VANITY FAIR için yalnız poz vermiş. Ve GLAMOUR'un kapağında süper mini Balmain'iyle Rihanna!

[Kaynak: justjared]

3 yorum:

Kürksever dedi ki...

Elle kapağına baktım, baktım, yazıyı okuduktan sonra tekrar baktım ve ancak dördüncü bakışımda Kate Hudson'u tanıyabildim. Demek ki aklımda hep aşağıya doğru kıvrık göz ve dudak kenarları, sevimli-mahcup gülümsemesiyle yer etmiş. Bir kavisin aşağıdan yukarıya dönmesiyle bir insan bu kadar değişir mi? Müthiş!

*STYLEBOOM* dedi ki...

Coskun Bey sizin yorumları keyifle okuyorum, detaylarda ne kadar dikatlisiniz!

Ozan Alçın dedi ki...

Dergiler ticari amaçlı olduklarını artık çok daha fazla belli ediyorlar?! Her sayıya mutlaka Twilight koyuyorlar! Ve kapak yüzleri hep tekrarlanıyor..