15 Kasım 2009 Pazar

COVER | Aralık Kapakları--



Birbirinden güzel Aralık kapaklarına devam! Amerikan VOGUE tanrıçalardan Cate Blanchett'i tüm zerafeti ve altın ışıltısıyla kapağına taşımış, İngiliz VOGUE ise her geçen gün daha da yıldızlaşan süper modellerden Lara Stone'la romantik bir kapak hazırlamış. W kapağında ağzımızı açık bırakan güzellikte Demi Moore var, üzerinde BALMAIN'in son koleksiyonundan savaşçı ve müthiş bir elbiseyle. Dergi-kadın-kostüm üçlüsü harika olmuş. Rus HARPER'S BAZAAR da modern zamanımızın pin up kraliçesi Dit Von Teese'i porselen bir bebek olarak kapağına taşımış. Amerikan ELLE'de Sarah Jessica Parker, Amerikan InSTYLE'da Hollywood'un en zarif ve elegan güzellerinden Thandie Newton var.

1 yorum:

Kürksever dedi ki...

Eğer dergi kapağının ve kapak kızının işlevi dergiyi sattırmaksa, sadece kapaklarına bakarak bu dergilerden hangisini alırdım? Açıkçası bu kapaklardan hiçbiri bana bir Aralık sayısı için uygun gelmedi. Cate Blanchett'li Vogue kapağında ciddi bir arkaplan-elbise renk uyumu sorunu olduğunu düşünüyorum. Hadi diyelim Vogue'un editörlerinden daha mı iyi bileceğim bu işi, ama Noel mevsiminde, mağazalar kar yağsın herkesin alışveriş duyguları kabarsın diye dua ederken böyle sonbaharı hatırlatan bir kapak uymamış bence.

Thandie Newton'u InStyle kapağında çok beğendim. Hatta bu dergiyi aldım ve okumaktayım. Kapak ve kapak kızı işlevlerini yerine getirmiş durumdalar:)