2 Kasım 2009 Pazartesi

PODYUMDAN DÜNYAYA | Demet Akalın'ın Philip Lim Elbisesi



Sevgili styleboomer Eylül bana Demet Akalın'ın bu resmini yaşlı gözlerle:) yollamış, görüyorsunuz kendisi 3.1.PHILIP LIM Sonbahar 2009 koleksiyonundan 1920 kabarelerini andıran bir elbise içinde, sevgili arkadaşım Pelin şu an bebeğiyle meşgul olmasa bu kare onun da gözünden kaçmaz mutlaka blogunda yazardı:)
Genel olarak haddinden fazla rükuş bir hatunu bu enfes parça içinde gördüğüme üzüleyim mii, yoksa sonunda bizim ünlüler de beğendikleri bir designer elbisenin ayyuka çıkacağı garanti taklidini Nur Yerlitaş'a ısmarlamak yerine orijinalini parası neyse paşa paşa verip giymeye başlıyorlar diye sevineyim mi? Elbise 1200Euroya Net-a-Porter'da satışta. Teşekkürler Eylül'cüm:)

[Görseller: sabah, style.com]

5 yorum:

bokbocesii dedi ki...

Nur Yerlitas tan kopup kendi kanatlarıyla ucmaya hazir bir sarkici :) Umitlendim sahsen ama biraz daha yolu var sanki, zira saclar olmamis.

Eylül dedi ki...

Rica ederim :) Yayınlamana çok sevindim, hislerimi dünyaya ilan etmiş oldum böylece. Çatlıyorum kıskançlıktan ya, o elbise benim olmalıydı! :)

Adsız dedi ki...

Phillip Lim tasarımı olup da çirkin olan bir şeye henüz rastlamadım :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

kesinlikleee:)

Kürksever dedi ki...

Fotoğraftaki yüzü maskeleyip başka 10 fotoğraf arasından gösterseniz "İşte bu bir Türk kadını!" diye anında teşhis edebileceğim bir saç stili! Elbise gerçekten güzel, ama Demet elbiseyi taşımakta zorlanmış. Öte yandan, çantaya dikkat ettiniz mi? Elbiseye tam uymuş.