12 Kasım 2009 Perşembe

RED CARPET | 2009 GLAMOUR Women Of The Year Awards



GLAMOUR'un her yıl düzenlediği "Women of the Year" ödülleri gecesinde kırmızı halıya Rihanna damgasını vurdu! Bu birbirinden enfes iki couture parçayı seçen stilistine tebriklerimi sunuyorum, hayır garanti tasarımcılar değil, bir Versace, Armani Prive ya da Elie Saab değil, törene gelirken giydiği JASMINE DI MILO Ilkbahar 2010 koleksiyonundan pudra tonlardaki degrade şifon, derin yırtmaçlı asimetrik yakalı elbise de , ödülünü kabul ederken giydiği üst kısmı transparan, deniz kızı kesimli, kat oyunlarıyla etek ucu ve göğüs kısmına hacim verilmiş STEPHAN ROLAND Ilkbahar 2009 Couture koleksiyonundan elbisesi de inanılmaz güzel ve şiirsel.



Diğer şıklara gelirsek eski süper model, daima kraliçe Iman yine, yine, yine çok şık. JASON WU imzalı kuştüyü somon pembe elbisesi Ilkbahar 2010 koleksiyonundan, hanımlar moda haftaları incelemelerimiz boyunca kuştüyü ve peluşların vazgeçilmez olacağını söylemiştim, işte Blake Lively'den sonra Iman da bu trendi ilk kullananlardan. Katherine McPhee de mavi, siyah deri bandage kemerli elbisesiyle benim diğer şıkım.

Ortala

Ingiliz Harper's Bazaar tarafından yılın en şık kadını seçilen Stella McCartney kendi Resort koleksiyonundan bir parça ile törene katılmış. Ve zerafet elçilerinen Catherine Zeta-Jones GUSTAVE CADILE imzalı gece mavisi şık elbisesi içinde.



Kerry Washington FENDI İlkbahar 2010 koleksiyonundan bohem ve romantik bir tuvalet seçmiş, STELLA McCARTNEY Resort seçen diğer bir isim Liya Kebede.



Maria Shriver MONIQUE L'HUILLIER siyah dantel hacimli tuvaletiyle İspanyol köklerine selam durmuş, hatta tespih boncuklu haç aksesuarıyla iyice vurgulamış. Serena Williams bu defa PAMELA ROLAND'dan kırmızılar içinde.

Kıyafetlerin podyum versiyonlarını merak ediyorsanız, küçük resimlere tıklayın hanımlaaaar!



[Görseller: justjared,zimbio,style.com]

5 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Rihanna böyle güzel elbiseler de giyebiliyormuş demek, deri-siyah-erkeksi vs o kıyafetlerinden sonra gözlerim bayram etti.

tuku dedi ki...

rihanna nın saç rengi çingen gibi:P
Kerry Washington elbisyi katletmiş resmen bu kadının ışığı hiç yok bence

uyduruk prenses dedi ki...

rihannaya bayıldım:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@ebvata ve uyduruk prenses: hakikaten kızlar rihanna büyüleyici ve umuyorum biraz da büyüleyici ve feminen olmaya kafayı takar:)) böyle devam eder.

@tuku: ucundan perçeminden kıyısından derken sonunda rihanna'yı sarışın yapacağı belliydi saç stilistinin:)) ve evet kerr washington gerçekten de hoş fiziğne rağmen hep bir şeyler eksik!

Ozan Alçın dedi ki...

rihanna bir yere gidiyor; ama hadi hayırlısı!