4 Kasım 2009 Çarşamba

RED CARPET | "2012" Los Angeles Galası'nda Camille Belle



Acaba kim, kim ilk olarak düş prensinin bu muhteşem ama sıradışı koleksiyondan birparçayı giyecek diye bekliyordumki, sonunda bu kareyi gördüm! Hem de dünyanın en şık giyinen kadınlarından birinin Camilla Belle'in üstünde(Tanrıya şükür Lady Gaga değil:)), podyumdaki saç ve makyajın yerini Belle'in yumuşak tonları alınca elbise de daha yumuşak ve akışkan görünmüş. Tebrikler, muhteşem!

[Görseller: JustJared,style.com]

3 yorum:

Kürksever dedi ki...

Katılıyorum, bence de sıradışı, çok iyi tasarlanmış, hatları konturları iyi düşünülmüş, renk uyumu mükemmel bir elbise ve Camille Belle'e çok yakışmış, ama ben biraz eski kafalıyım galiba, film galası diyince Holywood'un eski glamour günleri geliyor aklıma. Altta eteğin kat kat olmasının karşısında üst taraf biraz boş kalmış gibi geldi bana. Acaba maribu veya ostriş bir şal ile nasıl giderdi?

*STYLEBOOM* dedi ki...

eteğin kol ucu, kalça ve sırt çizgisindek boncuklar; bir de yine kalçadaki kıvrımlı transparan kısım ve kumaşın köpüğü andırır deseni öyle çok detay var ki zaten, bu detayların üstüne bir otriş elbiseyi boğabilir gibi geldi bana.tabii benim için bir McQueen elbise onun güzel kafasından nasıl çıktıysa öyle kalmalıdır gibi tutucu bir McQueen'ci olduğumdan objektif bi yorum yaptigim soylenemez:))

Ozan Alçın dedi ki...

hemen hemen! hiç zaman kaybetmeden giyilir elbiseler...