16 Kasım 2009 Pazartesi

RED CARPET | MOCA 30. Yıl Sergi ve Gala

Los Angeles Çağdaş Sanat Müzesi(MOCA) 30. yılını PRADA sponsorluğunda ve ünlülerin akın ettiği bir sergi galasıyla kutladı. Bu kırmızı halı son günlerin en şık parçalarına ev sahipliği yaptı.

Bir numaralı şıklarım kırmızı halıda hep farklı ve şık olan ve bu defa da fuşya brode vintage 1950 JEAN DESSES HAUTE COUTURE elbisesiyle Marisa Tomei ve tabii ki profesyonelliğine yaraşır bir seçimle tam da bir"modern sanat" müzesine yaraşır tek omuz PUCCI elbisesiyle Rachel Zoe. Çok güzel!



Şıklarımla devam ediyorum, yine modern kesimi ve can alıcı rengiyle DONNA KARAN tuvalet içinde Rose McGowan ve MARCHESA siyah tül ve payet kombinli elbisesiyle "sürekli" şıklardan Zoe Saldana.



Kate Beckinsale muhteşem figürü ve kusursuz yüzüyle bütünleşen drapeli, payet işli tek omuz petrol yeşili ANDREW GN tuvaletiyle çok feminen, zarif ve şık. Gwen Stefani farklı stilini konuşturmuş ve modifiye bir DOLCE&GABBANA parçayı harem pantolonla kombinlemiş, sezonun lingerie/korse trendini çok güzel ve ucuz olmadan taşımış.



Farklı ve yaratıcı kombinleriyle modacıların da favorisi olan Chloe Sevigny PRADA elbise-bluzuyla pek hoş, kendisi Bayan Miucca Prada'ya da eşlik etmiş gecede. Miucca da son koleksiyonundan çok konuşulan kristal ağı giymiş, de pek podyumdaki gibi olmamış haliyle!



Genelde klasiklerden ve natürel renklerden pek şaşmadan garantili takılmayı seven Eva Mendes PRADA elbisesiyle çok hoş. Aynı şekilde Kate Bosworth de PROENZA SCHOULER minisiyle pek hoş ama Bosworth bu defa bir kez daha dönüp baktırmıyor maalesef.



Carey Mulligan PRADA, Shirley Manson MARCHESA seçimleriyle çok başarılılar! Manson kokoş MARCHESA'ya enfes bir gotik hava katmış.



Carine Roitfeld bu aralar hiç çıkarmadığı diz üstü çatkılı çizmelerini bu defa BALMAIN kuyruklu ve kalıplı omuzlu elbiseyle giymiş, bu aralar eski ışığı kalmadı sanki, seçimleri de bir moda elitine göre düşüşte, podyum versiyonundaki kol detayı gidince elbise de vay be halinden uzaklaşmış. Daisy Fuentes GUSTAVE CADILE ile şık ama sıradandan öte değil.



Christina Ricci ve Jessica Alba da PRADA tercih edenlerden, elbiseleri podyumdaki hoş ve enteresan halleri yerine klasikleştirerek giymeyi tercih ettiklerinden bence sıkıcılaaar!



Ciara ve Angelina Jolie(ARMANI PRIVE'ye rağmen) ise yine sıkıcılar listemde.



Bu kıyafetlerin podyum versiyonlarını hatırlamak istiyorsanız küçük resimlere tık tık!





[Kaynak:zimbio,justjared,style.com]

4 yorum:

bokbocesii dedi ki...

Kate Beckinsale muthis gorunuyor gercekten.Angelina cok sıkıcı , hep sıkıcı.Ciara'nın elbisesi guzel aslında ama gogusler cıkmaya calısırken, olmamıs:)

Ozan Alçın dedi ki...

miucca prada kendine azıcık baksa mesela fena olmaz

aysegul in ny dedi ki...

prada teyzeyı ılk defa gordugume mı sasırayım yoksa onun bu kadar cırkın olduguna mı karar veremıyorum ve hala soktayım ama hangısı ıcın bılemıyorum...

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet canim prada "teyze" daha ziyade amca gibidir:)