6 Kasım 2009 Cuma

STYLish | Anna Dello Russo -VOGUE Japonya Moda Direktörü-



Dünyadaki en şık kadınlardan biri olduğunu düşündüğüm bir moda elitinin stilini sizinle paylaşmak istiyorum hanımlar, İtalyan erkek VOGUE'unda editörlük yaparken 2006 senesinde The Sartorialist'in gözüne çarpan, böylelikle harika bir vintage CHANEL içinde ismini ilk kez duyduğum ve o zamandan bu yana ışıldayan ANNA DELLO RUSSO şu an Japon VOGUE'da "fashion director at large" olarak yani en alasından moda direktörü olarak çalışıyor, ve konumunun hakkını sırf giyinerek bile belli ediyor! Style.com'un kendisiyle bir gün geçirip anlattığı makaleyi buradan okuyabilirsiniz.

Dello Russo'nun sürekli yükselen bir VOGUE kariyeri, kusursuz bacakları ve korkusuz bir moda anlayışı var, en büyük kusuru ise maalesef çok kambur yürümesi bence:) Hele de hep ekibiyle takıldığı için onların arasında daha da göze çarpıyor hem tarzı, hem yürüyüşü!



Bulunduğu her yerde her kamerayı değil belki ama "moda" duayenlerinin kameralarını döndürdüğü Russo, kalıplı ceketler ve omuzlar, tüyler ve fırfırlar, gün ışığında giyilmeyeceği düşünülen süper kokteyl parçalar, kürkler ve capcanlı renklerden pudralara kadar her şeyin içinde çok şık olabiliyor. İlk bakışta "çok" gelebilen Russo'nun stiline baktıkça, hele de Sartorialist'in objektifinden baktıkça hayranlık duyuyorum.



Özellikle kuş tüylerinden, satenden ve Tom Ford tasarımı YSL pabuçlardan vazgeçemeyen Russo kaybolup kaybolup genelde sadece işini yaparken yani moda haftalarında:)) fotoğraflanabiliyor.



Anna Dello Russo'yu gelmekte olan moda haftalarında yine bol bol keyifle izleyeceğim, bir diğer favorim GIOVANNA BATTAGLIA ise neredeyse tam zıt ama yine enfes stiliyle başka bir stylish postunun konusu olacak:)



[Görseller: The Sartorialist, GaranceDore,Jak&Jil]

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben de hem Giovanna'nın hem de Anna'nın stilini beğeniyorum :)

ebvatathemua dedi ki...

Bakar bakmaz dikkatimi çekmişti, kambur mu bu kadın diye, satır aralarında buldum cevabımı.
Kıyafetler güzel hoş da postür ı-ıhh ..

Unknown dedi ki...

Bence kadın genel olarak güzel değil ama stil sahibi! önemli olan da bu zaten hep derim "paket herzaman önemlidir"

Ruta dedi ki...

She is OK from the back, but NO NO from the front :)

Stilcatcher dedi ki...

Bu ablayı seviyorum vala...:)

Adsız dedi ki...

Why on earth do all the Vogue Ladies have to be ugly anyway?!?! :)
She's doin a great great job though..