29 Haziran 2010 Salı

"ALTIN"CI HİSSİM DEDİ Kİ | Boom Sen Para Biriktiremeyeceksin Bari Bırak Damlaya Damlaya Külçe Olsun!

Bu blog, moda odağından pek şaşmaz bilirsiniz sevgili Styleboomerlar, yalnız moda uğruna harcanan paracıklar bir çok yazımda destek(!) bulmuştur, işte o sebepten size yeni bir işbirliğinin haberini vereceğim: ATASAY ve GARANTİ işbirliğinde ALTINBONUS kart!



Kart neymiş, nasılmışa geçmeden önce yukarıdaki fotoya bir bakın, bu ATAKulche'ler nasıl stylish değil miii! Hazır çeyrek bile almış yürümüşken hem şık hem altın böyle bir alternatifimiz var artık düğüne davete giderken.

Misal ben her düğün "amman yeaaa altın takmak çok sıkıcı, ay çok alaturka" filan olup sonra o altınların ister iyi günde ister kötü günde bozulunca mis gibi harcanabildiğini bildiğimden geleneğe yenik düşer, paşa paşa altınımı takarım, heyhat serde kokoşluk ve son dakikacılık olduğundan o aldığım altın için enfes bir kart tasarlar, cici bir not yazar, çiftin "evet" demesine 5 dakika kalaya kadar renkli print alabileceğim bir yer arar dururum, yine de bugüne kadar "duruuun siz kardeşsiniz pardon not kartım hazır değil" demedim henüz, Allah utandırmasın!



Gelelim ALTINBONUS'a, eğer siz de alıp alıp ayın sonunda accık birikivermiş puanlarınızla ZARA'dan bir çorap olsun alamıyor ya da 20 lira birikse dayanamayıp harcayıveriyor, sonra puanlarıyla "ay şunu aldım ay bunu aldım" diye sabreden derviş muradına ermişlere gıcık oluyorsanız ve durmadan alışverişe devam ediyorsanız belki de uzun vadeli bir şeyler sizin için daha doğru, ben bu anlattığım tuhaf karaktere sahip olduğumdan benim aklıma yattı, madem kısa vadede çok puan biriktiremiyorum iyisi mi uzun vadede külçem olsun, yastık altım şenlensin:))

Uzun lafın kısası harcadıkça puan değil altın biriktireceksiniz bu Bonus'la, bu altınlar da Atasay ATAKulche'lerinden olacak. Kira, fatura, alışveriş ne varsa bu karta bağlayınca altınının birikmeye başlıyor ne zamanki nurtopu gibi bir 0.5 GRAMINIZ oluyor, tüm ATASAY mağazalarından ya da Altın Bonus ATAkulche altın teslim noktalarından gidip alınabiliyor. Altın Bonus Card, normal Bonus Card’ın taksit maksit tüm özelliklerine sahipmiş, onu da sorduk.

Cepten 3340’a ALTIN yazıp mesaj göndererek ya da hop hop Garanti Bankası'na giderek kart başvurusu yapabiliyorsunuz.

Garanti ve Atasay öyle kuru kuru olmaz, bizim kültürümüzde başlangıçlar hep altınla olur bu bir gelenektir diyip bir de kampanya yapmışlar: İlk ATAkulche Altınınız onlardan hediye! 31 Temmuz 2010’a kadar Bonus üyesi yerlerden 150 TL'lik alışveriş yaparsanız, 0,5 gr değerindeki Atakulche’lerini 5 Ağustos'tan itibaren alabilecek, dilerlerse biriktirmeye devam edebilecekler.

Bir de yok ben bu 150TL değerindeki alışverişimi ATASAY’dan yapayım da yapayım derseniz sizi mi kıracaklar, o zaman ekstra bir 0.5 gr ATAkulche altın daha kazanabiliyorsunuz ATASAY'dan hediye olarak… Nasılsa bir düğüne çağrıldınız hanımlar elbiseydi, ayakkabıydı, saçtı baştı, altındı derken kendinize de altın takma şansınız var yani:)

1 yorum:

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

E güzelmiş, seviyorum Garanti'yi :) Bensiz çok eğlenmediniz lansmanda umarım :P