11 Haziran 2010 Cuma

BEBEK ŞENLİĞİ'NDE BİRİNCİ GÜN!!



İlk gün izlenimlerimle karşınızdayım hanımlar! Öncelikle belirteyim, hayııır bu defa kazıklanmadım:) Yukarıda fotoğraflarım moda bloglarının bir numaralı destekçilerinden LİMANGO standının pürneşe elemanları tarafından çekildi:)

Bebekte birbirinden güzel ciciler var standlarda, aslında cok sıcak oldugundan hepsine ugrayamadim, katılım büyük, gez gez bitmiyor! Galatamoda orada fakat biraz kabin sıkıntısı var, kabinler hop diye soyunmanıza elvermiyor, giderken ve cicileri denerken acikta kalmayin dikkat edin:))




Galata'daki şenlikten farklı, yepyeni ürünlerle gelen isimler ÖZGÜR MASUR ve GÜNSELİ TÜRKAY. Her iki tasarımcının da sürprizleri var! MASUR ilk defa desenli çalışmış, ipekli harika desenleri olan kumaşlardan şahane şort tulumlar var, hepsi birbirinden farklı:)) Şu yukarıdaki tulum benim olmalııı! TÜRKAY ise Galatamoda'da çok beğenilen tshirtlerine yenilerini, ayakkabılarına da clutchlar katmış. Benim gözümse "hibrid" olarak tanımlayacağım elbise ve bluzlarda kaldı: sezon trendlerinden puantiye ve çizgilere meşhur Günseli Türkay grafik desenleri katıştırılmış.(Türkay fotoğraflar Koray Caner'den:)



Aksesuar anlamında da çok zengin şenlik, bildik bilmedik bir sürü yetenek kumkuması döktürmüş, cicilerini sergiliyor. Biu Factory'nin hap gibi yutulası, insana kendini deniz kıyısında ılık kumlar üzerinde denizi izlediği bir yandan da limonata içtiği hissini veren(hayalperest miyim ben ne yim yaa:)) boncukları hasretle sizi bekler, sayılı olduğu için ilk oraya uğrayın derim!



Favorilerimden Bugga ve Hande Bilten, bir de o şahane düşünce balonu şeklinde tokaları bile uğramanıza yetecek Kiki's yine muhteşem:)



Happily Ever After ve Jupcake yine hem görsel, hem tatsal olarak adamı fena yapıyoooor! Yaz geldi yaz, mayo bikini giyiciiz, yazık degil mi bizeee:// Evet yedim yedim!



Bahçe dedin mi PRAKTİKER! Ben de sıcaktan bunalınca bir tatlı huzur almaya oraya gittim ohh:) İleride başımı sokacağım şöle tripleks, havuzlu, zibilyon banyosu olan, bahçesinde pembe eldiven ve önlüklerimle bostan patlıcandı, fasulyaydı yetiştiriciğim:p, mangal yapan ve mangaldan kalanları da toplayan bir kocanın(hayal bu ya:)) olacağı bir evciğim olursa diye ürünlere baktım, test ettim, onayladım!



İlk gün yukarıdaki ciciler alındı, annemden hediye:))

Ne giymişim pekii?
Şapka Zara Men(etrafında Accessorize'dan aldığım güllü bir saç bandını taktım)
Elbise Mango (aslında uzun, ben bugunluk kısalttım)
Çanta DeVib(kurtarıcım:))

8 yorum:

CMOS dedi ki...

gerçekten çok güzel ,tam bir şenlik havası var uğramak lazım..paylaşım için sağolun:)

belki merak edersiniz:);
http://cmosundnyasi.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

bu tarz elbiseleri hiç sevmem ama sana çok yakışıyo (:
ayakkabılar harika !

balgözlükız dedi ki...

heeeyy star habere rop.vermişinn :))gördüm senii :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@balgozlukiz eveet 1-2 kisi daha soyledi ama ben goremedim?

Koray Caner dedi ki...

mwha süper yazı olmuş malum ben daha yeni görebiliyorum :) hep yanımdaydınız (daha öncekiler gibi)

çok teşekkür ederim :)

BuRçİn dedi ki...

süper olmuş tatlım ama ben birşey sorucam bu giydiğin elbise çook mu uzun ?

*STYLEBOOM* dedi ki...

@koraycaner bebek korayla güzel:))

@burcin evet canım ay cok mu belli icine kivrildigi, aslinda uzun bu elbise, ben balon yaptim ama annemden yardim almadan:) o yuzden yamuk olabilir:)

BuRçİn dedi ki...

yook yook belli değil hatta süper olmuş bundan sonra böyle kullan :)