15 Haziran 2010 Salı

BOOM'STYLE | Bebek Fest 3. Gün



Bebek Muhtarı 3. gün de işbaşındaydı! KorayCaner'e uğramadan olur mu? Olmaaaaz, kendisinden bi enerji, bi güler yüz, bi "ooo çok şıksın" almadan güne başlamadım şenlik boyunca:) Son gün hafif bozuk olan moralimi nötrlesin diye turuncu giymeye karar verdim:) MUTLULUK RENGİİİİİ :) Huzur versin diye de turkuaz, yeşil, mor ve mavisiyle, ucunda da mini mini topuklu pabucuyla bana özel yapılmış BIU FACTORY bileziğimi taktım! Bi de öyle gözlü de görsün gözsüz de dercesine bluzda o etiketi unutmasaymışım, utansaymışım da kesseymişim iyi olurmuş:))



Son gün Boom'un adı dağlara taşlara yazıldı, STYLEBOOM grafittilendi hanımlar beyler!!

EASTPAK için Portekiz'den gelen dünyaca ünlü grafitti sanatçıları RAM ve MAR brandaları, standları ve Eastpak çantaları enfes şekillerde süslediler, kocacımla gittik tanıştık, çift olarak sanatın ve sanatçının her daim yanındayız, yoksa illa adımı yazın diye tuturmuşluğum, ikiciyim de ikinciyim, isterim de isterim diye bi ısrar filan yok:))

Ayaküstü bi Dünya Kupası muhabbeti çevirdim malum dünya kadınlarına futbolu gönülden sevdiren(!) bir yakışıklılar aman pardon yetenekler topluluğu Portekiz... Ama Ram ve Mar'ın pek futbola ilgisi yoktu anladım, ah ulen ah millet kupaya takım gönderir sallamaz, bizim kupada takımımız yok günde 3 kez vuvuzelaya ve Ömer Amca'ya rağmen TV başındayız!

Peki ne giymişiiim:)
Bluz: Adam Lippes for Mango
Atlet: Zara
Şort: Journey
Ayakkabı: L.A.M.B
Broş: Escada Bluzumdan çıkardım
Yüzük: Hande Bilten
Bilezik: Biu Factory

10 yorum:

STİL SAHİBİ BAYANLAR dedi ki...

3 gün oralarda gezinmek eminim çok zevkli olmuştur,ayakkabı çok şık kıyafet tam yazlık canlı renklere bayılıyorum..

BuRçİn dedi ki...

ayy çooook tatlı olmuşsun,harika olmuşsun.şortuna, ayakkabına, yüzüğüne, bluzune, saçına, broşuna bayıldım resmen. çoook güzelsin BOOM allah seni özene bözene yazatmış seni :)

Ada dedi ki...

Boomcum mükemmel olmuşsun şortuna bayıldım bende bugün aynı şortun pembe rengini giydim üstümede askılı beyaz bir bluz giydim ucunda pembe bir top bulunan kolyemi taktım sevgilimide koluma taktım izmir kordon'da gezdim durdum :)) bu arada evet yaa bu futbolu sırf o yakışıklılar için izliyorum :P seninde dediğin gibi pardon yetenek topluluğu :P

MODA DUYGUSU dedi ki...

gerçekten çok güzeldin.Özellikle şortunun rengi çok eğlenceliydi..

*STYLEBOOM* dedi ki...

@stil sahibi bayanlar evet canim keyifliydi ama yorucuydu da:) acaip sıcak vardı cunku!gulse birsel'in de dedigi gibi aay hayat cok zor:p

@burcin ohhohooooooo fena şımardım bu akşam benden çekecekleri var esin dostun. cok tesekkur ederimm:)

@ada yaa o kordon var yaa olucem hasretimden:) ben de sortun pembesiyle bu turuncusu arasinda gittim geldim sonunda bunda karar kildim, pembesi de enfes bi pembeydi

@modaduygusu sagol canim sen übers tylishtin yalniz o gun, süpersin!

MODA DUYGUSU dedi ki...

canım benim çok teşekkür ederim :) beraber zaman gecırmek de senı okumak kadar keyifliydi..

hakan dedi ki...

çok güzel görüntüler, ben bebek şenliklerine çok önceleri yani 18 li yaşlarımda katılırdım ve çok eğlenirdik. Şimdi oldukça profosyenel işler yapıyorlar , Önümüzde ki sene yani 2011 bebek festivalinde Modapasaji.com olarak bende bir stand açağım :) sevgiler

*STYLEBOOM* dedi ki...

@hakan bey ben populer zamanlarina denk geldim ama esim de anlatiyor cok sade kendi halindeymis bir zamanlar, bence de br standiniz olsun mutlaka:)

Koray Caner dedi ki...

Valla her gün ayrı bir şirindin ama bu son gün renkler falan süperdi bence, neşe saçma modu! :)

Adsız dedi ki...

evet sende çook tatlısın şortunun rengide çook tatlı.dokunduğun herşeye bir tatlılık katıyorsun :)bende şort almayı düşünüyordum BOOMcum LCW de çook güzel şortlar var şuan elimde dergisi var inşallah LCW de turuncusu vardır :))