18 Haziran 2010 Cuma

HEDİYE | Hep Bunu Söylemek İstedim: 10 TL Degiiil!! 20 TL Degiiil!! Kocamann Hediye Çeki KOTON'dan:))

Bu hafta KOTON'larımla güle eğlene Bebek'te bir çekim yaptık, fotoğraflarda biri dışındaki ayakkabılar hariç gördüğünüz her şey gardrobumdaki eski ve yeni sezon KOTON ürünleri.



Boom'Style'ı takip edenler bilir, gardrobumda bool bool KOTON ciciler mevcut, çünkü ben KOTON'un tasarımlarını, her sene daha da iyileşen kumaş kalitesini, yelpazesi geniş ve sürekli yenilenen koleksiyonlarını, ah bir de şu tasarımcı işbirliklerini seviyorum.



KOTON da beni o derece seviyor olmalı ki benim biricik okuyucularım için tam 5-yazıyla BEŞ- adet hediye çeki yolladı:))

Peki bu şanslı 5 kişiden olmak ve indirimde bindirimde, karada havada geçen KOTON çeklerinden birine kavuşmak için neler yapmak gerek?

1) Styleboomer olmak:) Yoksa siz hala sağda en alttaki "İzle/Follow" butonuna basmadınız mıı?

2) Bu postun altına "KOTON'u neden seviyorsunuz? KOTON'dan neler istiyorsunuz?" sorularına cevap veren 1 yorum bırakmak

3) Random.org'un belirleyeceği 5 şanslı numaradan birinin yorumunuza isabet etmesi(secret yapın bakiim:))



Sevgili Styleboomerlar ben dememiş miydim, BÖ'de STYLEBOOM'u ikinci yaptığınız için Haziran boyu sizi hediyelerle şımartacağım diye:)) Yorumlarınızı haftaya Cuma(25 Haziran) sabah 09:00'a kadar bekliyorum, Cuma sabahı Muhteşem Beşli belli olacak, yine buradan duyurulacak!



En üstteki nar çiçeği elbise beni rengiyle vurmuştu! Kendisi bir HAKAN YILDIRIM for KOTON, eğer indirime de girmişseee bu çekin sahibini fena kıskanırım açık net söylüyorum, Victoria Beckham görse yolar beni bu elbise için o derece güzel!

Çizgili crop sweat OLE, lacivert elbise ise puantiye olduğundan benim olmak zorundaydı! Burada tam Yasemin Evcim olacakken Betty Boop'a bağlıyorum.

Hemen yukarıdaki antika görünümlü bileziğe ve şeker mi şeker balinama bayılıyorum, burada görünmüyor ama kendisi su fışkırtıyor gizlendiği yerde:)) KOTON aksesuarlarına göz atmadan KOTON butiklerinden çıkamıyorum, hem ekonomik hem çok güzeller: bünye bazı aksesuar butiklerinde kazıklanmaya alışmış, önce yadırgıyor ama sakin olun, fiyatlar gerçek!



Yaz gelir kızlar maksilere bürünürler, oh mis gibi rahat, mis gibi Janis Joplin ! Bu yağlıboya efektli elbiseyle hippisel takılmaya bayılıyorum, o yüzden saçlara örgü, üste bir yelek, kollara bilezikler bolcasından, yaşasın çiçek çocuk by KOTON:)



Çiçek açmaaaak! Ve bir yandan Pucca okumak ne güzel:)) Bu elbise öyle rahat ve o kadar yumuşakki anlatamam, Yumoş ayıcığı kadar yumuşak desem:)) öyle ki kitapta kız sevgilisinden ayrılıyor ben kıkır kıkır gülüyorum:p



Üstelik yüksek bel etek kısmı ve büzgülü üstüyle tam "Penelope Cruz gibin oldum yahuuu " sanacağınız bir figür verecek kesime sahip:) Lütfen bana Scarlett'le gelmeyin!



Hani askıdayken yüzüne bakılmayan ama sen giyince sağlı sollu tüm kabinlerdeki hatunların "eyy şu hamfendinin giydiğinden var mı, nerede acebaa" diye kırılarak sorduğu, bedeni yoksa senin bir an önce çıkarmanı bekledikleri, senin de o sırada kafanda "3 taksit olsa yok 5 olsaa ayy hesap kesimim de tüh gelmedi yaa" diye alamayacağın halde elinde tutmakta direttiğin kıyafetler vardır ya işte yukarıdaki onlardan biri! Bu elbisenin kesimi, dökümü, rengi, kumaşı, drapesi, pilisesi her bir şeysini sanırsın bana sormuşlar da yapmışlar, çok seviyorum çok. Kendimi bu defa da Jackie O sanıyorum be KOTON! O yüzden düşünme, al sen bunu al:) dedim ben kendime ehhe buradan da aile bütçesine bir itiraf gelmiş oldu:o Beni seven arkamdan gelsin!



Madem uçuyoruz, uçalım. Boom'un dolabının kapıları 50'lerden ilham almış kıyafetlere her daim açık. Bu siyah beyaz pötükare elbise rengi, modeli, volanlı eteğiyle gayet Betty Rizzo. Ama yok her zaman o kadar eskilerde kalmıyorum, bazen 80'lere de dönüyorum:) Hadi KOTON Carrie ol, Madonna ol, yok yok Cyndie Lauper ol en güzeli:)



Bu ayakkabılar KOTON'dan, o nasıl bir mavi ama:) Sakssss!



Bu penye bluzun kolları ne romantik, ne güzel, ne dantel değil miii!? Kol ağızlarının daralması ya da benim kolların biraz şişmesi lazım, o zaman daha da balon duracak:) Ben değil ben değil, bluzun kollar:))



Gemilerde taalim var/ Bahriyeli yaaariiim var....Bu marine olayı nasıl güzel şey, nasıl yaz yaz:) İşte yukarıdaki de tam bir yaz elbisesi- yıka ve çık- modeli, havuza, plaja, parka,festivale giy çık, çanta bile alma cebi var!

Hadi bakalım ister Boom'dan ister raflardan beğenin, çekinizi kazanın, koşa koşa KOTON'da harcayın! Hediye çıkmazsa da olsuuun KOTON'da %50 indirim başladıııı :)) duy sağır sultan duy!



..o yüzden bir süre çekimlere ara veriyorum hanımlar artık, hadi tatile gidelim:)


Fotoğraflar: Reha Kale
İçerik Kullanımı:
Burada yayınlanan içerik, yorum ve fotoğrafların hakkı aksi belirtilmedikçe STYLEBOOM ismine aittir. İzin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kullanılmaması rica olunur.
Teşekkürler

127 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

Kotonu seviyorum cunku her zaman tarzima uygun kiyafetleri kaliteli ve uygun bir sekilde satin alabiliyorum..

Styleboom resimlerin cok guzel ama =)

! POSH BUTİK ! dedi ki...

Postun sonuna gelince başını unutmuşum:) Koton'u neden seviyorum çünkü uygun fiyat politikası ve trendleri yakalayan kaliteli ürünlerinden, cicişlerinden dolayı... Koton'dan isteğim Hakan Yıldırım for Koton ürünlerini, daha çok mağazada satışa sunması, tekrardan sevgiler boom...

http://kurbagaprensesler.blogspot.com/ dedi ki...

Koton her tarzı bünyesinde barındıran bir mağaza; ama daha çok spor giyinen benim için klasik ve resmi kıyafetlere ihtiyacım olduğunda bakmadan geçemeyeceğim bir yer,bu yüzden seviyorum. Fotoğraflar çok güzel olmuş, Koton bu tür tanıtımlarını artırabilir, çünkü üstte görülen fotoğraflar kataloglarından daha çok ilgimi çekiyor benim. Bir çok insan için de böyledir sanırım. Teşekkürler...

aysegul in ny dedi ki...

Bak bunu kacıramam ıste neden mi Koton oldugu hem de butun markalar oldugu ıcın, hem pazara gıderken hem ıs yemegıne hemde dugune, davete gıderken bana kusursuzca eslık ettıgı ıcın, nerden ne zaman aldıgımı bıle unuttugum, yılların emektar Koton'larımın hala sapasaglam gece gunduz benımle hayatı paylastıkları ıcın:)) Daha ne diiim seviyrum uleeen topshop'mu vardı bız koton koton gezerken atmayın pabucunu dama hem turk malı yurdun malı herkes onu kullanmalı der sacımı atar gıderım ındırıme yetısırım :)

Barbygirl_here dedi ki...

Harika bir hediye!!!Tam da TR'ye tatile geliyorken ^__^
Koton'u seviyorum cunku urunleri cok kaliteli,fiyatlari cok uygun,koleksiyonlari hep harika!
Sen de cok guzel tasimissin tum elbiseleri.Cicekli olan favorim,belki bana cikar (secret hadi ama)

sevgiler ;)

buuby. dedi ki...

cici tasarımların güzelliğiyle fiyatlarının doğru orantılı olmadığı için. e malum öğrenciyiz ama bizim de şık giyinmeye hakkımız var! :P

renklendirhayati dedi ki...

Kotonu seviyorum çünkü moda orda çiçekli elbiseler, romantik bluzlar, şapkalar tam benlik.

Çekimlerde süper olmuş elinize sağlık

De HaLi dedi ki...

Kotonu seviyorum çünkü hem günlük hem iş için harika kıyafetler bulabiliyorum, üstüne bir de bir sürü övgü alıyorum. Koton'dan isteğim belki her daim bir indirim kısmı yaratabilirler yani mağazanın bir kısmında az da olsa indirimli ürünler yer alır, biz de nakit sıkıntısı çekilen zamanlarda elimiz boş çıkmayız :)
Ayrıca fotoğraflar tek kelime ile harika olmuş!

nazo dedi ki...

Hani o dantel kollu bluz var ya, benim de var ondan. Giydiğimde arkadaşımın küçük kızı pamuk prenses gibi olmuşsun dedi. Tabii ki popom havada gezdim :))
Neden Koton?
Çünkü modayı hesaplı bir şekilde sunuyor önümüze.
Çünkü bize ait bir marka
Çünkü ürün kalitesi gün geçtikçe artıyor.
Çünkü ürün çeşitliliği fazla..
Çünkü kalıpları benim için çok uygun..
Çünkü yakışıyor bana Koton'dan aldıklarım :))
Çünkü Zara, Mango durumuna yapışıp kalmamızı engelliyor.
Seviyorum ben Koton'u !

Not: yazı ve resimler çok eğlenceliydi Boomcum.

Neşeli, bol gezmeli bir hata sonu diliyorum :)

feşın iz peşın dedi ki...

kaliteliyi ve moda olanı aynı anda bulabildiğim için seviyorum ve ödül benim olursa koşa koşa hakan yıldırım almaya gidicem:)

Beelzebub* dedi ki...

kotonu seviyorum çünkü bir çok AVM ve çarşılarda rahat rahat ulaşabileceğim, alışveriş yaparken sıkış pıkış olmayacağım KOTON var.Her istediğimde bir koton mağazasına gidip stilime uygun yeni trend bir ürün alabiliyorum.

Unknown dedi ki...

NEDEN KOTON;GENÇSEN,DİNAMİKSEN ATLAYIP ,ZIPLIYORSAN :)AL SANA KOTON:)) RAHATMI RAHAT ŞIKMI ŞIK UYGUNMU UYGUN DAHA İNSAN NE İSTER?
NE İSTER;KOTONDAN 100TL LİK BİR ÇEK İSTERRRR:)))))STYLEBOOM DA BUNA VESİLE OLUR ODA MUTLU OLUR BİZDE :)POST HARİKAYDI HERZAMANKI GİBİ...

kirpi pinky dedi ki...

kotonda iş için ya da iş dışında giymek için çok rahat kıyafet bulabiliyorum. son yıllarda ürün çeşitliliğini ve kumaş kalitesini (sentetik olmayan doğal kumaşlar) çok arttırdı. tasarımcılarla ortak çalışmalarını da beğenerek takip ediyorum.

Kalem-i Fâni dedi ki...

koton'u seviyorum çünkü süper elbise tasarımları var, pantolon kesimleri tam bana göre:) ayrıca aksesuar çeşitlerinde de giderek kendisini geliştiriyor, koleksiyonumda birçok koton tasarımı kolye-küpe vs var artık) veeee eğer şansım yaver gider de hediye kupununu kaparsam daha çok olacaklar :)))ama ilk önce 4 fotoğraftaki çiçekli elbiyesi kapacağım, geriisi Allah kerim;)))

bu arada sen çok yaşa e mi styleboom;))

sevgiler

miray vurmay

mirayvurmay@gmail.com

zui dedi ki...

hediyeye bayıldım!çekşme bayıldım sana bayıldım elbiselere bayıldım!

Koton'a gelebilirim şimdi:]
her gittiğimde ay bu da çok güzel bu da süper diyebildiğim ender yerlerden, tasarımcılarla çalışması ayrı güzel zaten, kumaşlar süper tiril tiril, her çeşit şey var hem güzel hem de indirim zamanı özellikle gayet uygun yani i hear Koton!:]

Alatariel dedi ki...

Kotonu seviyorum; çünkü bütün isteklerime cevap verebilen kaliteli bir ürün yelpazesi var. Ayrıca dünya modasını yakından takip ediyor:)

hzl dedi ki...

kotonu seviyorum çünkü çok geniş ve herkese hitap eden bir koleksiyonu var

Adsız dedi ki...

hımm bu hediye iştahımı kabarttı doğrusu :))) neden mi Koton? Çünkü işim gereği kotonun ceket ve pantolanlarından çok alıyorum başka yer yok mu da ordan alıyorum derseniz kotonun kesimleri,modelleri ve kumaşları çok güzel.şimdiye kadar hep resmi sayılabilen kıyafetlerden almıştım ama geçen seneden itibaren o yeni tasarımlar yok mu dizaynırlarla anlaşıp anlaşıp askılarda bize sunduğu onlarada içim gidiyor ve alıyorum:))) bunun içinde ayda bir trabzona gidiyorum benim bulunduğum yerde koton yok maalisif:(

Unknown dedi ki...

:)kotonu seviyorum çünküüüü....
her alışverişe çıktığımda kotondan içeri girmeden yapamıyorum...hem fiyatları uygun hem bizden bir marka tasarımcılarla işbirliği çok başarılı ürünleri kaliteli...renkleri çok güüüzeell:)

ayy resmen alışverişe gidip kotona gitmek istedim:)

bu arada çok güzel olmuş çekimler elinize sağlık:)

Sümbül Zerafeti dedi ki...

Styleboomcum :) Nasıl güzel cıvıl cıvıl bir post olmuş :)İçim açıldı okurken... Gelelim sorularına; Kotonu şık, rahat ve kaliteli olduğundan bide bide her tarza hitap eden tasarımlarından dolayı seviyorum :)Bakalım şanslı mıyım hediye konusunda ;)

Sevgiler

Tropik Rûya dedi ki...

hEYY STYLEBOOM SANA DA kıyafetlere de çekimlere de bayıldım. Zevkli hatunsun vesselam.

Koton'u neden mi seviyorum. Çünkü ben İstanbul'da yaşamıyorum ve diğer büsbüyük şehirlerde de. Anlayacağınız yaşadığım yerde ne ZarA var Ne mango Ne de Bershka. Bense bu üçünün de tarzını beğeniyorum. Bu nokta da Koton mu ne yapıyor. Hem benim memleketimde bir sürü mağazasını açarak en güzel en trendy kıyafetleri önüme getiriyor. Hem de tasarım ve ürün yelpazesi anlamında bu üçünden hiç de geri kalmayarak bana ne alacağımı şaşırtacak kadar çokk seçenek sunuyor. İşte bu yüzden Koton'u seviyorum

Peki Koton'dan bir şikayetim var mı? Evet var. Geçen kış aldığım Kaşe Kaban'ı ben 200 tl bayılarak aldıktan tam bir hafta sonra 100 Tl'ye düşürerek bana sağlam bir kazık attılar. Hem de daha kışın ortasıydı ve diğer ürünlere indirim falan gelmemişti. İndirim zamanı değildi anlayacağınız. Ve ben çok büyük bir kazık yemiş oldum Koton'dan. Şimdii ricam 100'tl hediye kuponunu bana versinlerde şu 100 liralık açığı kapayalım =) Hee ne dersiniz ?
Şimdiden teşekkürler Styleboom
Teşekkürler Koton...

piano factory dedi ki...

kotonu seviyorum çünkü ordan aldıklarımı eskitene kadar giymek istiyorum. hediye çeki benim olsa, allaem yearrappim işallah alleaaam, bütün yaz koton koleksiyonu giyerim ki ben, hem eskimez de hepsi :))

sunset dedi ki...

kotoncuyum çünkü hem kaliteli hem ucuz hem trend ürünler var.Daha ne olsun :)) (sinem)

dilan dedi ki...

kotonu seviyorum çünkü Zara veya muadili markalardan daha uygun fiyatlı ve Ole nin tasarımlarına bayılıyorum!=)

Pembe-askı dedi ki...

her zaman ki gibi çok güzel bir post hazırlamışsın Boom. Ve hediye olarak bizlere vermen çok ince bir düşünce öncelikle bunu dile getirmeyi çok isterim. Koton'u seviyorum çünkü; bütün isteklerime cevap verebilen bir marka ve annemden bana çok geniş, şık ve kaliteli bir bir kitlesi var. Annemde severek Koton'dan alışveriş yaparken, bende çok beğenip birçok şey alabiliyorum. Ve Koton bir Türk markası ve Hakan Yıldırımla anlaşması var ve bütün modellerine hayranıım :)

amankimseduymasın dedi ki...

kotonun herseyını ıstıyorum takıları ayakkabıları cantaları elbıselerı cok acgozluluk oldu ama seviyorum kotonu

Unknown dedi ki...

Fotoğaf çekimine bayıldım bu arada bunu söylemeden geçemicem (:

Kotonu seviyorummmm çünkü; eskiye nazaran kendini daha ilerleten tüketici kitlesini artıran bi marka benim için.. Eskiden belirli bir yaşın kadınına hitap ederken şimdi takılarıyla aksesuarlarıyla ve trendleri takip eden kıyafetleriyle uğramaya değer..

meltem dedi ki...

Aman Allahım, bu ne güzel bir hediye böyle!=)
Koton'u seviyorum, çünkü; tarzı ve fiyatı bana hitap eden ürünleri rahatlıkla bulabiliyorum.

Çiçekli elbisene bayıldımmmm.. Hediye çeki bana çıksa da çıkmasa da ondan almayı düşünüyorum, hazır indirim de başlamışken=)

madammoda dedi ki...

Boomcum fotolar müthiş olmuş...
Değme mankenlere taş çıkartmışsın canım :))
Ben de Koton'u pek bi seviyorum; çünkü her girdiğimde içerde kendimi kaybedip, ellerimde bişiler olmadan çıkamıyorum... ;))

Flame dedi ki...

Süper görseller eklemişsin sağollllll. Koton'u seviyorum çünkü kesemi zorlamadan "şık" ve "kaliteli" bir görünüme kavuşabiliyorummmm..

Sevinc dedi ki...

çekim çok çok güzel:)

neden mi Koton;Koton şu anda Türkiye'nin heryerine yayılmış bi marka ve benim burda uğrabileceğim mağazalar içinde en iyisi..
ayrıca Koton modayı içinde barındıran ürünleri ve her zaman tarzınıza uygun ürünler bulabileceğiniz bi yer.
Koton:Kalitesiyle,koleksiyonlarıylave kaçınılmaz fiyatlarıyla benim baştacım.
ayrıca Koton'a bi girdim mi bişeyler denemeden,almadan çıkamıyorum ve bi bakıyorum dakikalar,saatler geçmiş:)

dml-gnc dedi ki...

Koton'u seviyorum çünkü orjinal bir tarzı var ve bir çok ortama uygun kıyafetler,ayakkabılar içeriyor. Çok güzel aksesuarları var.Renklerde de en sevdiğim tonlar kullanılıyor. Günlük hayat ve iş hayatında giyilebilecek çok çeşitli kıyafetler sunuyor. Ve tabiki modaya uygun..

Unknown dedi ki...

Ayy burdan da yazcam bayıldım ben bu postta, kıyafetlerin tümüne, tasıyana ....:)))

Aslı dedi ki...

KOtonu seviyorum çünkü özel bir yere gideceğim zaman yarım saat içinde Koton' dan elbise-her türlü aksesuar-çanta herşeyi zevkime göre alıp çıkabiliyorum. Bir de bu sezonki kumaşları daha da çok hoşuma gitti:)

Helly Helena dedi ki...

koton'u seviyorum hem de çok!! işte, evde, sporda her an her yerde koton giyiyorum uzun zamandır..son senelerde de takılarına taktım, hem fiyatları uygun hem de çok şık..iyi ki var!!

Adsız dedi ki...

kotonu seviyorum çünkü biiiiiirrr oradan aldığım özellikle kolyeler çok ilgi görüyor gelen giden soruyor:) ikiiiiii kalıpları modelleri üzerime çok uyuyor :) üüüüüüüçç mağazaya girdiğimde her zaman beğenicek bişiler oluyor asla boş çıkmıyorum:) dööööörrrt son trendleri öğrenci bütçesine uygun olarak alabiliyorum üstelik uzunca bi zamanda kullanbiliyorum :) vee beeeş hakan yıldırım for koton elbise de gözüm vaaar :)

boomcum çok beğendim çekimleri tebrikler :)

Güneşş dedi ki...

Koton çünkü herzaman girdiğinde bişey alarak çıkabileceğin ve eve gittiğinde aldıklarından bişman olmayacağın bir marka..
Birde aksesuarları beni hep cezbediyor..
Birde boom'un yüksek belli lacivert eteğini yaptığı için seviyorum,kotonu =))

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
bebek kedi kız dedi ki...

Koton kalitesiyle birlikte trendleri takip eden yenilikçi bir marka oldu her zaman ve sürekli kendini geliştirmeye devam ediyor.Bu çizgilerinde şaşmadan yollarına devam etmelerini dilerim.

EccE dedi ki...

Kotonu seviyorum çünkü senenin trendlerini hep bir ucundan yakalayabiliyor.Fiyat aralığınıda sürekli alınabilir seviyede tutuyor olması, onu dolabımızın vazgeçilmezi yapıyor.Hele son zamanlarda Hakan Yıldırım'la ortak çalışmaları onların bu sektörde ne kadar emin adımlarla ilerlediğinin kanıtı bence (:

tuguna dedi ki...

Fotograflar super! Koton hem fiyat uygunlugu hem hos tasarimlariyla Turkiye'ye her geldigimde bayila bayila alisveris yaptigim magzalara sahip.

Ozlem Karakus ♥ dedi ki...

Her sezon koşarak gidip baktığım ve kesinlikle eli boş çıkmadığım tek yer Kotondur.. Bu nedenle Kotonu seviyorum!

Adsız dedi ki...

kotonu seviyorum çünkü moda olan ne varsa kotonda bulabiliyorum, fiyatlarıda uygun ve çok yerde var koton,evimede çok yakın:))

Ada dedi ki...

bayan mor kotona bayılıyor çünkü klasik parçaları da farklı ve iddialı parçalarıda orada bulabiliyor. her alışverişe çıktığında kotona uğramadan eve dönmüyor. kotonun yeni sezonundan hakan yıldırım cicilerini ve boom'un giydiği kabarık açık pembe eteği istiyor. hemde FECİ derecede. umarım bayan mor şanslıdır :)

www.bayanmor.blogspot.com

Hi Spring Time dedi ki...

Rengarek çiçekli böcekli gülmseyen elbiseleri için rahat ve şık kıyafetler yapmayı başarabildiği için kotonu seviyorumm.:)
Unutmadan Kotondan da o bayıldığım elbiseyi bana yolamasını istiyorum :P

Fashion Detox dedi ki...

Kotonu Seviyorum Çünkü kendini geliştirerek yenilenen bir marka olmasından, yeni trendler yer vermesinden, uygun fiyatlarından ve Turk Markalarında bir ilk yaratarak Tasarımcıları en nihayetinde bizlerle buluşturup gardırobumda Bora Aksu ve Hakan Yıldırım imzalarını taşıyan parçaları bulundurmaması sağlamasından sebebiyetle I Love Koton:))) Beklentimmm Nişantaşında acilen bir şube açılması, daha çok tasarımcı koleksiyonlarına geniş yelpazede yer vermeleri....

Bu güzel hediye için de sana kocamaannnn teşekkür şimdidenn;))

Adsız dedi ki...

kotonu sevıyorum cunku trend parcaları ucuza bulmak mumkun :)
onlardan beklentım daha cok tasarım urunlere yer vermelerı..

Adsız dedi ki...

Koton un tarzını beğeniyorum herkesin kendi tarzına göre seçim yapabileceği kıyafet ve aksesuarları var.Elbiselerinin ve eteklerinin kumaşlarını,renk uyumlarını çok beğeniyorum bu sezon t-sirtlerinde ki baskılar vs çok ilgimi çekti,Koton dan alışveriş yapmak oldukça keyifli çünkü kıyafet aldığınızda aynı zamanda o kıyafetinizle kombine edebileceğiniz aksesuarları ayakkıbıları birbiriyle uyumlu hale getirip çok şık olabiliyorsunuz

Unknown dedi ki...

Kaçırılmazmış ama bu :) Kotonu seviyorum çünkü kalıpları çok güzel, işe, arkadaşlarla içmeye,konsere,pikniğe, aile ziyaretine nereye gidersem gideyim geniş koleksiyonuyla benimle birlikte. Şimdilerde iş kıyaferlerimin çoğunu kotondan alıyorum özellikle vücuda göre tasarladıkları gömlekler harika:) Boom çekimler müthiş her kıyafet senin üzerinde farklı bir anlam kazanış :) Muccckkk

Unknown dedi ki...

Koton'u seviyorum çünkü kadın siluetini güzel gösteren kaliteli bir marka, ayrıca kesim ve bedenler Türk kadınına uygun. Koton'dan istediğim şey ise daha fazla ayakkabııı:)

Unknown dedi ki...

Ama ben bu post'a bayıldım!
Fotoğrafları inceliyorum tek tek, hepsi çok güzel(: Özellikle maksi elbiseliler(:

Koton'a gelince, yeni yeni sevmeye başladığım bi mağaza..Uygun fiyata trendy, güzel parçalar bulabiliyorum..Bol bol tasarımcılarla işbirliği yapmalarını diliyorum(:

Modamla dedi ki...

KOTON'u seviyorum çünkü uygun fiyata,modaya uygun çeşit ve renk alternatifi çok oluyor,tasarımcılarla işbirliği yapmaya devam etmeli çünkü bu sezona daha bir bayıldım:D

eda dedi ki...

Kotonu ziyaretlerimin en önemli sebebi tabii ki de uygun fiyatları. Örneğin geçen sene çok ucuza aldığım sandaletlerimi hala keyifle giymekteyim. Ayrıca koton'da her tarza uygun bişeyler bulabilmek mümkün. Annem de ben de çok şukufe parçalar bulabiliyoruz!! ki tarzlarımız malum biraz farklıdır. Herneyse, son olarak eğer çek bana doğru yola koyulursa (dinimiz amin!!:P) , gidip elbiselere atlamayı düşünüyorum! Malum bu kavurucu yaz günlerini anca elbise ve eteklerle atlatabilirimm!

Büjjosphére dedi ki...

Koton daima modayı takip eden kaliteli çizgisiyle beğenileri toplayan bir marka olmuştur gözümde.Genelde çantalarına ve elbiselerine bayılıyorum.Kotondan çok çok şey almak yerine özel ve güzel şeyleri almayı tercih ediyorum.Takılarını da beğeniyorum :)

keyf_i sibel dedi ki...

kotonu seviyorum çünkü, hem şık, hem rahat, hem spor; hem feminen hemde genel olarak uygun fiyatları.kotondan beklentim tasarım parçaları artırmak tabikide hesaplı olması....

bu arada çokkkkkkkk çokella olmuş bu çekimler:)))

Unknown dedi ki...

Boom'um bu ne güzel çekim, styling super:) Hediye de pek comert bir önerim var, 5 birinci olsa da biri birinci olsun ve cekini seninle harcasın Koton'da..:)

Koton'u sevmem Hakan Yıldırım, Bora Aksu işbirlikleri,moda haftalarına destekleri Türk bir marka olarak bu sektörün gelişimi için yaptıkları yatırım, yenilikçi bakış açısı, bu sezon kolleksiyondaki hayli hissedilen değişim, mağazalardaki değişik uygulamalar (ör: beyler için yapılan zaman geçirme alanları)....

Flightless Bird dedi ki...

Koton'u gerçekten beğeniyorum,yakınlardaki mezuniyet balomda giydiğim elbise de Hakan Yıldırım for Koton'du. Myfit serisi de ayrı bir harika ayrıca. :)


Fotoğraflara bayıldım!!

Süheyla dedi ki...

Kotonu seviyorum çünkü tasarımları hem çok güzel hem de fiyatları diğer markalara göre çok daha uygun.
Koton daha ne mi yapabilir, belki biraz daha fazla lookbook sunabilir bize.
Boom sen de süper olmussun, her parça çok güzel gerçekten, bayıldım.=))

filfel dedi ki...

hem kaliteyi ve trendi hemde uygun fiyatlari içinde barındıran tek marka.geniş urun yelpazesiyle beni benden alıyor.kotondan memnunum:)

jolene dedi ki...

koton'u seviyorum çünkü aklımda olan istediğim modelleri kalıpları birebir karşıma çıkarıyor.hem de uygun fiyatlarla.
daha ne olsun=)

Simge dedi ki...

Kotonu seviyorum çünkü ürünleri her geçen yıl daha da kaliteli oluyor. Çok tarz, çok modern şeyler yapıyorlar. Pantolon kalıpları, aksesuarları ayrı bir güzel. Ayrıca Bora Aksu, Hakan Yıldırım gibi isimlerle iş birliği yapmaları çok yenilikçi ve yaratıcı. Koton'a ne zaman gitsem bir dolu şey beğeniyorum. Veee tüm bunlar oldukça makul fiyatlara satılıyorlar bu da en büyük artısı:) Bu yüzden Koton'u seviyorum ve çizgisini bozmamasını istiyorum.
Boommmm fotoğraflar muhteşem olmuş bu arada:)
Sevgiler
Simge

April dedi ki...

Koton'u çok seviyorum. En çok ta elbiselerini!
Sade tarzıma uygun ne istersem bulabiliyorum. Üstelik uygun fiyata...
:)

İra dedi ki...

koton'u seviyorum çünkü ister casual ister chic istediğim hersey orda hem güzel tasarımlar,hemde uygun fiyata!!canta reyonuna da diyecek yok daha cok ürün,daha cok tasarımcılarla işbirliği istiyorummm ve bu sefer hediye ceklerinden biri benim olsun istiyorummmmm! lütfen :)

Adsız dedi ki...

Koton'u seviyorum çünkü mağazalarında hem sezonun moda ürünlerini hem de orijinal tasarımlarını bulabiliyorum. Uygun fiyata iyi kıyafetler alabilmek de cabası

ece..* dedi ki...

koton'un diğer tasarımcılarla ortak çalışmalarına bayılıyorum. hakan yıldırım koleksiyonu süper!

miya dedi ki...

Kotonu çook seviyorum, çünkü işyerinde giyecek hiç bir şeyim yok dediğim anda soluk aldığım mağazalardan biri...

Üstelik bu genç ve enerjik yaşımda ciddi iş kıyafetlerinden sıkılır sıkılmaz Ole'de alıyorum soluğu, pudra rengi mini fırfırlı yüksek bel bir etek ve üzeri baskılı bol bir tişört kapıyorum.

Aksesuarlar desen, inciler, gold ve silverlar gruplanmış halde bana göz kırpıyor, alsana beni diye ışık saçıyorlar.

Son olarak ben kesinlikle istiyorum bu çeki... :)

Mine Yalın
mineyalin@hotmail.com

özlem dedi ki...

enerjik,sevimli elbiseleri ve tişörtlerinden dolayı sanıyorum:)

nijel dedi ki...

eskıden kotonu sevmezdim ama sene basında bır gırdım yaklasık bir seneden berı sızınde dedıgınız gıbı kumas kalıtesı ve tarzını cok degıstırmıs.ıstersenız sımarık bır sevgılı,istersenız ucuk bır kız,istersenızde ciddi ve elegant bir iş kadını...gercekten onları tebrık eder daha ıyılerını gormek ıstedıgımızı soylerız...

Aylin dedi ki...

Bir Türk markasının dünya modasına bu kadar yakın duruyor olması ve bunu yaparken fiyatlarını ulaşılabilir tutabilmesi harika. İşte bu yüzden Koton'u seviyorum:)

Şirret Şerbet dedi ki...

Koton'un kendini geliştirmekteki bu hevesi ve dinamizmi hoşuma gidiyor. Marka gözümüzün önünde gençleşiyor zarifleşiyor. Dolaytısıyla biz de öyle:) Bu tempoyu devam ettirip fiyat aralığını aynı seviyede tutmalarını çok isterim..

cerryy dedi ki...

oleyyyy boomm boomm bommm :)

Koton neden sewilir çünkü ucuz + modern

Kotondan neler istenir ??
Daha çok tasarımsı işbirliğii,
daha çok indirimmm (%90) :P :)))

istemeyenin 1 yüzü :)

Unknown dedi ki...

Herkesin olduğu gibi benimde tarzım özellikle elbise ve eteklerini kullanıyorum renk renk model model rahatlıkla kendime uygun mutlaka model bulabılıyorum çok modern cici her tür tarz mevcut bu da aradığımı kotonda bulmama değiyor :)teşekkürler

Nil dedi ki...

Ay harikasın Boom'cum her şey bu kadar yakışır!! ben de senin gibi Hakan Yıldırım tasarımına hasta oldum kalmış mıdır acaba hemen almak istiyorumm :))

Lokum dedi ki...

kotonu seviorum çünkü hem ürünleri hem vizyonlarıyla yabancı rakiplerinden aşaı kalmayan bi marka..

yasemin dedi ki...

hem çalışıyorum,hem okuyorum,hem anneyim-her durum için kotonda mutlaka bişey var benim için...ayrıca dediğin gibi bu tasarımcılar da beni benden alııyor...
ya koton sevilmez mi ayrıca:)))

~olive~ dedi ki...

Koton'a bayılıyorum çünkü trendleri takip ederken özgünlüğünü de korumayı başarıyor. Tasarımcılarla işbirliği yaparak diğer markalara fark atarken, renk ve desen kullanımıyla da fark yaratıyor. Beden ve modelleri Türk kadınına uygun tasarlaması ise en büyük artılarından biri! Koton'da T-shirtlere, elbiselere, gömleklere, takılara, çantalara, ayakkabılara, herşeye bayılıyorum, nasıl ayırd ediym:D

Sevgiler,
_____aslı_____

Unknown dedi ki...

koton'u seviyorum çünkü, hem kadınsı, hem çocuksu bi yönü var; ruh halimi yansıtabiliyor. :)

reyhane dedi ki...

Selam, Koton' u seviyorum..Çünkü Koton' un çıkış hikayesinden etkilenerek başladığım Koton yolculuğumda bir gün olsun, şikayet edebileceğim bir ürüne rastlamadım..Çizgim hep aynı Koton, Koton,Koton=Modern, şık, uyumlu..

CORNUS dedi ki...

kotonu seviyorum.
hem kendıme hem ablama hem anneme ne ararsam bulabılıyorum.

hem trendy hem uygun daha ne olsun.

adım derya
mail: cornus06@hotmail.com

D.Ö. dedi ki...

koton ve ole güzel markalar çünkü ürünleri hem kaliteli hem de çeşitleri fazla.ayrıca koton bu kadar güzel topuklu ayakkabılar üretmesin lütfen giyebilen var giyemeyen var :)
seviyosam sebebi çok yani :)

Unknown dedi ki...

fotograflar çooook güzel, bütün kıyafetleri istiyorum :) mümkünse hepsi benim olsun!!!
Koton'u seviyorum çünkü tam benim tarzımı yansıtıyor, o kadar ki artık bütün arkadaşlarım öğrendi bana kotonda gördükleri elbiseleri anlatıyorlar :) Sevdiğim şeylerin de ulaşılabilir fiyatlarda olması bir kere daha sevmemi sağlıyor. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum ki Koton son bir kaç sene içerisinde çok geliştirdi kendisini... başarılırının devamını diliyoruz...:)

Aylin

dery dedi ki...

Kotonu çok seviyorum :) Çok uzun senelerdir Koton'dan alışveriş yapıyorum..Çalışan bir bayan olarak işyerinde kullanabileceğim birçok seçenek bulabiliyorum hem tasarımları zevkime hemde fiyatları cebime hitap ediyor.. Son yıllarda çanta-ayakkabı-takı tasarımları da çok başarılı..

Esra dedi ki...

koton'u seviyorum çünkü her ,her sezon çok beğendiğim parçaları var:)

Serap dedi ki...

Bora Aksu, Hakan Yıldırım gibi ünlü tasarımcıları daha ulaşıbilir kıldığı için...

restoration dedi ki...

kotonu seviyorum çünkü tüm aradıklarımı bulabildiğim tek adres. gece kıyafetinden,iş kıyafetine,iç çamaşırından, ayakkabıya,gözlükten çantaya..:)

asli dedi ki...

Kotonu seviyorum çünkü hem iş için hem de haftasonları giyebileceğim her türlü kıyafeti uygun fiyata bulabiliyorum.Bundan sonra da Koton'un aynı çizgide ilerleyip hep bizimle olmasını istiyorum.İyi ki varsın KOTON...

Adsız dedi ki...

kotonu tamamen türk markası olduğu için ve türk tasarımcılarla işbirliği yaparak bunu güçlendirdiği için seviyorum.

iremmic dedi ki...

kotonu seviyorummm çünkü ordan bişey satın aldığımda eve gidince verdiğim paradan dolayı içim cızzzz etmiyooo...vee kotondan daha çok ayakkabı ve çanta yapmasını istiyorummm...

Unknown dedi ki...

selamm
koton benim içinde vazgeçilmez hem spor hemde şık ürün çeşitliliği ve fiyatları ee daha ne olsun
(bu arada hediye de süper)
TEŞEKKÜRLER KOTON
TEŞEKKÜRLER STYLEBOOM
sanlikiz@hotmail.com
özlemm

SvGLove dedi ki...

Koton'u seninle bu harika çekimi yaptığı için seviyorum:)) (hehe,bu torpil gibi oldu)
Kotonu üzerime cuk oturup,ay süper oldu alıyorum dediğim ciciler için seviyorum:))
(Aah Türkiye'ye dönme hediyesi olur mu acaba bu:))

Mavi Kuş dedi ki...

Koton'u seviyorum çünkü ordaki herşeyi satın alıp giyebilirim hepsine bayılıyorum.Kotondan isteyebileceğim bişey yok çünkü zaten beklentileri fazlasıyla karşılıyor :)

mates25 dedi ki...

Esıme ve kendıme ne tarz olursa olsun kıyafet almak gerektıgınde ılk gırdıgım marka kotondur.Ayrıca erkeklerle cıkılan alısverısın dayanılmaz sıkıntısını yasamadan alısverıs yapabılıyorum cunku hemen hepsını begendıgım ıcın magazaya gırmemızle cıkmamız bır oluyor hemen begenebılıyoruz boylece esımın dırdırını da cekmıyorum o yuzden cok sevıyorum kotonu:)))ayrıca askıda gorup es gectıgım elbıselerı senın uzerınde cok begendım hemen gıdıp tekrar bakacagım ne kadar guzellermıs ,tabı mankenın guzellıgını es gecmeyelım:))

blahblahmel dedi ki...

Kotonu seviyorum çünkü bu sezon kendime harika bir blazer ve Hakan Yıldırım for Koton koleksiyonundan süper bir tshirt aldım.

burcu dedi ki...

kotonu seviyorum çünkü asla modanın gerisinde kalmıyor:)

zep_bilgen dedi ki...

Boom fotoğraflarda inanılmaz görünüyorsun! Tam yazlık.. rengarenk.. dinamik.. :)
Koton'u her daim hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünleri sebebiyle severdim, hakan yıldırım tasarımları da işin içine girdiğinden bu yana daha da çoook seviyorum!

www.utopikprenses.blogspot.com

aygül dedi ki...

koton un en çok gömleklerini seviyorum.
yani ne zaman işyeri için alışveriş yapacak olsam, doğruuuuu koton a gidiyorum.
fiyatlar uygun, kalite yüksek, daha ne olsun.
bu arada pantalon ve aksesuarları da unutmamak lazım tabi.
teşekkürler styleboom
teşekkürler KOTON

elif dedi ki...

selam.ya yine çok renkli bi post olmuş bir hediye postunu okumak bu kadar eğlenceli olabilirdi, harikasın yine:)ama tabi burda kotonun da hakkını yememek lazım hepsi birbirinden güzel kıyafetler, ayakkabılar hepsinede bayıldım..
ben kotonu seviyorum çünkü günden güne kendini dahada geliştiriyor;modelleri,kumaş kaliteleri...hem fiyatları uygun hemde herşey son moda.ucuza kaliteli ve trend parçaları bulmak zor koton sayesinde buna ulaşabiliyoruz.umarım hediye çeki benim olur ve bir kaç parça koton daha dolabıma girer :)
sevgiler...

Unknown dedi ki...

Öncelikle sizlere Slmlar.... Sonrasında K O T O N 'a Slmlar... Koton diyorum Çünkü iş hayatındaki şıklığımın gizli kahramanı olarak nitelendiriyorum... Beyaz gömleklerim klasiğin haricinde olduğundan İş arkadaşlarımında dikkatini çekmekte...
Koton diyorum Çünkü muzip bir kız annesinin kendisini rahat hissettirecek hareket imkanı sağlayacak tarzda modelleri için.....
Sen herzaman yanımızdasın Koton....

naz dedi ki...

slmlar kotona bayılıyorum çünkü her ortama uygun bisürü kombin yapabilecek kıyafet bulabiliyosun ciddi bi iş toplantısınada eğlenceli bi organizasyonada :)

Serkan Yenerler dedi ki...

Kotonu seviyorum cunku...
Sayilan birçok nedenin dışında Koton'u seviyorum çünkü yenilikçi!Sadece tasarımda,fiyatlamada,fonsiyonelitede,müşteri ilişkisinde ve marka yönetiminde de. Koton'u seviyorum çünkü blogların değerini ve önemini herkesten önce anlamış.
Koton’u seviyorum çünkü erkek çizgileri çok ba$arılı, her ortama giyilebilecek cokgüzel birşeyler bulunabiliyor hem de çok uygun fiyatlarla.
Koton'u seviyorum çünkü bir moda blogunda böyle kıymetli bir çalışma yapılmasını yüreklendirmiş!
Yetmez mi? ;)
Styleboom’a ve Koton’a başarılarının devamını dilerim.

Unknown dedi ki...

Koton'u seviyorum çünkü uygun fiyatlarla son moda kıyafetler bulunabiliyor,tarzınız ne olursa olsun mutlaka size uygun parçalar bulabiliyorsunuz

bd dedi ki...

Ah KOTON:)Sevmemek mümkün mü her sezon cıvıl cıvıl ürünlerinden birini edinmeden mağazadan çıkmak imkansız:)Aradığım her şeyi KOTON'da bulabiliyorum ve o yüzden KOTON'u çooook seviyorum:)

star keeper dedi ki...

son anda mı yatiştim ne? :)
koton un yeri benim için çok ayrı mezuniyetimde de, nişanımda da kıyafetlerim hep kotondandı. casual kıyafetlerim de oyle tabii. ayakkabımdan tutunda kıyafetime takılarıma kadar kotoncutum ben galiba:) cizgisi çok hoş. koton kampanyalarını bloglarda gormek ne güzel...
bu arada boom fotografların süpper:)

ayjoe dedi ki...

Kotonu seviorum cunku turk mali:) ve koleksiyon cok genis bir de genc tasarimcilarla koleksiyon hazirlarlarsa super olur

ZET Fashion dedi ki...

Kotonu seviyorum çünkü modayı takip eden ürünleriyle ulaşabileceğimz fiyatlardan bizlere sunuyor :)

mervemm dedi ki...

MODA MODA MODA eşittir tabii ki KOTON..tarz ve renklerin uyumu birleşince tam anlamıyla harikulada sonuçlar..ne zaman KOTON'a ugrasam beni peri kızı gibi hissettiren koleksiyonunuz mukemmel..

melda_9017 dedi ki...

kotonu seviyorum çünkü şuan moda olan ve on yıl sonrada moda olabilecek kıyafetleri bize sunabildiği ve kaliteli olduğu için seviyoruumm:)

escada dedi ki...

kotooonnn.........gercektenn harıkası booooll,enerjısı bool detayları zevklı ve farklı ,aksesuarları kalıtelı ve hos duran ekonnmık ve sık olmanın adresıı:)sevıyorum koton senıı:))

Unknown dedi ki...

Koton'u seviyorum çünkü erkek arkadaşımı kendi rızasıyla sokabildiğim tek mağaza:) hem erkek hem bayan tasarımları gerçekten çok şık, rahat ve orijinal tasarımlarıyla mutlaka her alışverişte bakmadan geçmeyeceğim ender markalardan biri.

une voguette dedi ki...

kotonu seviyorum cunku ne ararsam orada var! bu kadar cok cesidin oldugu bir magaza daha gormedim! ayrica hepsi de birbirinden guzel,sirin,cekici!! hele o takilar ;) ah yok mu takilar!!

ben kotondan ote seni seviyorum boom'cum benim diyen manken halt etmis tatlim masallah nazar degmesin tututututu!! inanilmaz olmus ama ya kombinler,resimler,renkler!!! bundan sonra sana wonderwoman demeye karar verdim :)

Unknown dedi ki...

açıkçası yıllardır yabancı sitelerden kıyafet,ayakkabı,aksesuar aklınıza ne geliyorsa ağzmın suyu aka aka baktım,keşke burda da böyle şeyler olsa dedim koton un son yıllardaki hızla yükselişi ve müthiş koleksiyonlar hazırlaması diğer sitelerin pabucunu dama attı açıkçası kısacası kotonun her şeyine bayılıyorum.her birinin ruhu var gibi geliyor kotondan aldıklarıma daha bi özenli davranıyorum ;) bu arada blogun müthiş gerçekten okurken çok keyif alıyorum tebrikler

Unknown dedi ki...

kotonu senelerdir severek takip eidyorum, hem klasik giyim, hem spor giyimde alternatifi oldukça fazla, ayrıca kaliteli ve uygun fiyatlı..
son dönem özellikle aksesuarları favorim..

Unknown dedi ki...

kotonu seviyorum çünkü tarzımı yansıtıyor hemde çook uygun :) elbiselerine bayılıyorum özellikle

buaradaaa bayıldımm resimleree styleboomm :) ve secret yaptımm :)

Bilun Şen dedi ki...

Ama sen o kadar tatlısın, giydiğini kendine o kadar yakıştırıyosun ki.. Tatlı boommmm :) Seni çok seviyorum..
Koton'u, uygun fiyata düğüne de davete de, pikniğe de giderken aranılanı içinde barındırdığı için seviyorum :) Orantısız vücudumu, gayet orantılı gösteren parçalara da sahip olması artı bi'konu zaten :)

biu dedi ki...

Lise yıllarımda tanıştığım KOTON'la, üniversite yıllarında aramızdan su sızmazdı Bora Aksu for KOTON köşesinde. Sonra araya biraz zaman girdi görüşemez olduk ama şimdi gökten bir Hakan Yıldırım düştü, Koton'a tasarım dokunuşu büyülü bir değnek gibi iyi geldi hoş geldi :)

Sıla Yılmaz dedi ki...

Koton benim için hesaplı şıklık anlamına geliyor.. O fiyatlara designer parçalar dolabımızda yer alıyor. :)
Daha ne olsun??

Acarhatun dedi ki...

Bloğunu takip ediyorum çünkü hem zarif hem renkli olabilmek herkesin harcı değil, bir de stil sahibi olabilmek... sen bu işi kıvırmakla kalmayıp bizi de etki alanına aldın ;)

Koton markası 10 yıldır hayatımda. Ürün yelpazesi geniş; iş, özel, günlük... hepsini kapsamakla kalmıyor, kullanışlı ve rahat. koton a ait mutlaka en az iki günde bir bi kıyafet üzerimde, yani sahibi benim kadar KOTON giymiyordur ;) Bi de kendim için olduğu kadar, erkeklere yönelik ürünlerini de beğeniyorum, özel günlerde erkekler için hediye düşününce Koton beni hep kurtarır!

Stilcatcher dedi ki...

Döktürmüşssün gene..Ellerine sağlık.:)

Ne zaman aklımda bir şey yokken ,sırf karıştırmaya girsem Koton'a bir şey alıp çıkarım.Ama bir t shirt,ama bir kolye,ya da bir elbise...Çok fazla model olması ve devamlı yeni ürünler gelmesi sırf Koton'u sevmem için bir neden.
Bir de tasarımcılarla yaptıkları işbirliği de Koton'u tercih etmem için artı bir neden.Düşününce dolabımdaki en fazla Koton'lar Bora Aksu for Koton imzalı olan giysiler.Neredeyse bana yakışan her parçayı almışım o zamanlar.(Ve hala giyiyorum) Bir sezonda tek bir tasarımcı yerine ,birden fazla isimle çalışsalar keşke.Hatta aksesuarlarda bile tasarımcı Line 'i olsa.Örneğin Sertaç Delibaş sadece Koton için bir seri tasarlasa.
Velhasıl severiz Koton'u...

Elif UYSAL dedi ki...

Koton markasını duyunca yazmadan edemedim:) Ben maalesef 34 bedenim ve bedenimle tarzımı bir arada bulduğum tek marka Koton.2 senedir tam bir Koton tutkunuyum.Özellikle Bora Aksu'nun tasarımlarını gerçekten çok beğeniyorum. Elbise konusunda çok başarılılar bir kere.Gündüz işe giydiğim elbiseyi akşam stilettolarla tamamlayarak anında değişim sağlıyorum.Hanım hanımcıklıktan ,seksi bir havaya bürünebiliyorum bir anda:) İşte bu nedenle Koton diyorum.Unutmadan aksesuar kısmına göz atmadan mağazalarından çıkmayın:)))

naki dedi ki...

koton iyidir ya.
hep son zamanda kurtaıcı olur.öğrenci dostuda olmuştur bana öğrenciliğimde.
takılarını pek begenırım.

chora dedi ki...

son anda yetişeyim yorum yapmak için;) koton önceleri bnm için çok da takip ettiğim markalar arasında değildi.. 'ole' geldi koton içine benim moda ole modası oldu.. şimdi iş yaşamındayım yaklaşık bi senedir.. oleden giyinirken artık kotonun ürünlerine terfi ettim:) hem spor hem klasik görünmek hem de modayı en uygun fiyata takip etmek için birebir:) hele şu aralar çıkardıkları erkek tshirtlerine bayılıyorum.. kızlar da giyer banane banane deyip edinicem bikaç tane;) öpüyorum hepinizi=))

Unknown dedi ki...

kotonu kizimla beraber guzel alisverisler yapabldigim icin seviyorum. daha guzel cantalar olsun istiyorum.

Unknown dedi ki...

Kotonu seviyorum çünkü her ortama uygun kıyafetleri orada bulabiliyorumm..ayrıca renk uyumlarına bayılıyorum...

Adsız dedi ki...

her sezon uygun fiyatta ve kaliteli aynı zamanda çok güzel kıyafetler bulabildiğim iiçin seviyorum:)hakan yıldırım koleksiyonununda kotona çok şey kattığına inanıyorum:))

Unknown dedi ki...

kotona uğramadan alışverişimi noktalamıyorum çünkü mutlaka beni cezbeden bi ürün bulabiliyorum:))

Unknown dedi ki...

kotonu hem uygun fiyatlarından dolayı hem de moda parçaları bulabildiğim için seviyorum.. ve hediye çeki benim olsun istiyorum:)

filiz dedi ki...

makul fiyatları ve her dönemin popüler çizgisini genç ve klasik giyime yansıtmasından dolayı KOTONu seviyorum:)