25 Haziran 2010 Cuma

IMA'DA Bu Cumartesi Tanıtım, Her Çarşamba Ücretsiz Workshop!!

Modayı seviyor musunuz? Sevmek yetmez bilmek, öğrenmek de lazım diyenleriniz, tasarımcı olmayı düşleyen, styling yapmak, renklerde kaybolmak, modayı pazarlamak isteyenleriniz buraya! Yok aslında IMA'ya:))

Öncelikle,bu Cumartesi yani 26 Haziran Cumartesi saat 11:00 – 14:00 arası Tanıtım Günü'ne uğrayabilir, programları dinleyip, seçeneklerinisi değerlendirebilir, hatta eğitmenlerle birebir görüşüp tanışabilir, size ve hayallerinize uygun eğitim programını belirleyebilirsiniz. Enfes IMA binasını gezmek de cabası.

Eğitim/öğretimde sınır yok hanımlar beyler, IMA'da Temmuz ayı boyunca her Çarşamba FASHIONING WEDNESDAYS adı altında workshoplar olacak. Hemen telefonlara sarılın, çünkü bu workshoplara katılım ücretsi ve 20 kişiyle sınırlı, iletişim bilgileri görselde, ilk ulaşan yaşadı!

5 yorum:

Cansın Ekşi dedi ki...

yaa ben buna bayıldım .ama temmuz ayında tatile cıkıyorum. burda olsam hemen yarın sabahtan arardım ne kadar üzüldüm.harika bi programa benziyor. katılacak arkadaslar cok sanslı..

visnetadindaa.blogspot.com

Cerenicus dedi ki...

Şimdi İstanbul'da olmak vardı Boom'cum :)))

Today I am the stylist dedi ki...

cnm sana tweeterdan da sordum ama,öncelikle tabi bu bilgiler için teşekkürler..ben de ekimde sürekli eğitimlerden moda yönetimine katılmak istiyorum. İstanbul'da olmadığım için gidip ayrıntılı bilgi alamıyorum,telefonla aldım ama yine de sana do sorayım,IMA'nın mülakatları hakkında bir bigin var mı? teşekkürler

*STYLEBOOM* dedi ki...

@cansin eksi IMA bazen bazi programlarini sık sık tekrarlıyor belki baska bir ay yine yaparlar:)

@cerenicus su an istanbul yagmur altinda bence yine dusun sekerim:))

@today i'm the stylist acikcasi ayrintili bilgim yok fakat followerlarimdan biri katilmisti ona sorar sana yazarim bana styleboomblog@gmail.com a yazar misin lutfen unutmayayim:)

sonerboyraz dedi ki...

hey boom! bu eğitimler de 18 yaş sınırı varmı? arayıp soracağım ama yeni gördüm.